Mens en Dier

Doodverklaarde vrouw (91) ontwaakt in mortuarium

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 91-jarige vrouw uit Polen heeft 11 uur lang in een mortuarium gelegen nadat ze door een arts was doodverklaard. Medewerkers kregen de schrik van hun leven toen ze tot de ontdekking kwamen dat de vrouw nog leefde. De politie is een onderzoek begonnen.

Het nichtje van Janina Kolkiewicz trof haar tante op een ochtend levenloos aan. Ze ademde niet meer en had geen polsslag meer, schrijft de Poolse krant Dziennik Wschodni. De dokter verklaarde haar dood en stelde een overlijdensakte op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De vrouw werd naar het mortuarium overgebracht en de familie begon de begrafenis te regelen. “Ik was er zeker van dat ze was overleden,” aldus dokter Wieslawa Czyz. “Ik ben verbijsterd, ik weet niet wat er precies is gebeurd. Haar hart klopte niet meer, ze ademde niet meer.”

De overlijdensakte is nietig verklaard en Janina is weer thuis. Ze voelt zich volgens familieleden ‘prima’, hoewel ze het wel koud had. Na haar wonderbaarlijke herstel ging ze naar huis om zich op te warmen met een kop soep en twee pannenkoeken.

[Spits]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Dit soort dingen gebeuren dus blijkbaar wel vaker. Laatst hoorde ik van Ebola dooien in Africa die toch weer levend bleken te zijn tijdens de begravenis.

Eric
Eric
9 jaren geleden

Levensgevaarlijk dat ze haar gewoon hebben laten gaan! Hebben ze dan niet door dat ze een bloeddorstige zombie is geworden? Ik ben benieuwd of we ooit iets over de slachtoffers te horen zullen krijgen, maar ik vrees dat dit buiten de media gehouden zal worden!

Padja
Padja
9 jaren geleden

Als die niet wakker is weet ik het ook niet meer -:)

flardinga
flardinga
9 jaren geleden

Nog effe wat pannekoeken scoren deze oma!

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x