Het Complot

VIDEO: Het geheime handgebaar van Jim Carrey

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadees-Amerikaanse acteur Jim Carrey was afgelopen donderdag te gast bij Jimmy Kimmel Live om zijn nieuwe film Dumb and Dumber To te promoten. Carrey had kennelijk andere plannen want hij begroette het publiek met een geheim handgebaar.

Carrey zei dat hij ‘moe was van alle geheimen en leugens’ en dat het gebaar ‘het geheime symbool van de Illuminati’ was. Op satirische wijze legde hij uit dat ‘mensen op televisie worden ingehuurd door de overheid om je te misleiden, je aandacht af te leiden, je te laten lachen en je volgzaam te maken zodat je niet weet wat er werkelijk speelt’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Midden in zijn tirade deed Carrey alsof hij werd gebeld door iemand van de Illuminati. Nadat hij had opgehangen klonk hij als een robot.

De ‘geprogrammeerde’ Carrey wilde niet langer de Illuminati ontmaskeren en koos ervoor om het publiek te informeren over zijn nieuwe iPhone 6 Plus en de film Dumb and Dumber To.

Onlangs gaf Carrey een opzienbarende toespraak voor studenten van de Maharishi University of Management in de staat Iowa. “Wat we echt willen in het leven lijkt vaak zo ver buiten ons bereik dat we het universum er niet om durven te vragen. Ik ben het bewijs dat je het universum om iets kunt vragen,” aldus de komiek.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
9 jaren geleden

Eindelijk iemand die het bekend maakt in de social media. Ze laten ons alles geloven op tv maar daar is niks van waar. Nederland word eens wakker. Ze houden ons alleen maar aan het lijntje. En Nederlanders lopen als schaapjes er achter aan en geloven alles. En alleen maar betalen. Nu weer met die belasting, hoe lang moeten wij dat nog accepteren!!!! http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/11/eenmalige-naheffing-is-blijvende-belastingverhoging

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Ik denk dat de mens er maar eens aan moet gaan denken dat de aliens onder ons zijn. Hier bedoel ik de acteurs die overlijden of politici die plots vermoord worden.

Het zou zomaar kunnen zijn dat het hun tijd is om naar huis te gaan want Aarde is niet de enige planeet waar ons mensenras op benen loopt.

Ik krijg het idee dat we keihard in de zeik genomen worden en dat het juist op deze manier gedaan word om de Alien vrees in 1 klap ongedaan te maken.

Is het toeval dat Frans Timmermans vloeiend met het juiste dialect heel veel talen vloeiend spreekt?
Wat dacht uw van een Mark Zuckerberg die zomaar vloeiend Chinees spreekt waar zelfs de Chinezen van schrokken.

En dan nog vele anderen die ik niet benoem.
TOEVAL of zit er een luchtje aan??

Cynicastor
Cynicastor
9 jaren geleden

Wat een flauwe kul. Jim heeft vast een leuk bedrag gekregen om die iPhone te promoten. Hoe geloofwaardig is het dat leden van de illuminatie elkaar zouden begroeten door de tong naar elkaar uit te steken?? En wie neemt nu in vredesnaam de tijd om rustig een telefoontje te beantwoorden als ie midden in een interview zit? Het riekt nogal sterk naar een reclamestunt en niks anders.

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

De mensen ontwaken niet uit zichzelf, de mensen worden ontwaakt door het zelfde stiekeme kliekje. Waarom zouden ze ineens zo overdreven met een handsignaal komen? Zo van: joehoe kijk naar dit signaal, want wij zijn zogenaamd van een geheime genootschap. Het is allemaal afleiding! En waarom zou ik nu die mensen moeten vertrouwen die net zo hard voor deze illuminutti hebben gewerkt? Met alle respect voor Jim Carrey maar ik ga niet mee in de ontwakenings hype. Ik blijf bij mijzelf en maak mijn realiteit zoals ik het wil en ik geloof wat ik zelf wil. Ik heb niemand nodig om mij te laten ontwaken. Ik bepaal zelf hoe en wat ik zie en niet wil zien.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x