Gezondheid

Censuur: wat u niet mag weten over uw gezondheid

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De moderne mens leeft op vlak van gezondheid als een vogeltje in een kooi. Een vogeltje in een kooi dat zich er zelfs niet van bewust is dat zijn vrijheid is ingeperkt. Het weet niet dat er zo’n 100 jaar geleden een stille coup, een staatsgreep, heeft plaatsgevonden in de gezondheidszorg.

De geneesmiddelenmaffia heeft zich toen de controle over de hele gezondheidszorg en het medische onderwijs toegeëigend, schrijft dr. Gábor Lenkei in zijn boek Censuur. Sindsdien lijkt het steeds minder belangrijk dat mensen gezond blijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dr. Lenkei ontdekte dat de inname van de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen het aantal ziektegevallen drastisch vermindert. Maar zijn conclusies, die cruciaal zijn voor uw gezondheid, stuitten op grote weerstand bij de gevestigde belangen in de ‘zorg-industrie’.

De farmaceutische en psychiatrische industrie doen er alles aan om dr. Lenkei’s conclusies belachelijk te maken en te ontkennen. Om hun gevaarlijke schijnoplossingen op grote schaal te kunnen verkopen hebben ze onwetende mensen nodig.

Lenkei studeerde in 1986 summa cum laude af in de geneeskunde. Hij werkte zes jaar als arts en besefte al snel dat hij verblind was geraakt door zijn opleiding. In 1992 nam hij ontslag. Hij kwam tot de ontdekking dat sommige mensen profiteerden van de aids-hysterie. Lenkei besloot patiënten te behandelen met hoge doses vitamines en andere natuurlijke middelen.

De patiënten begonnen op te knappen. Het staat volgens Lenkei buiten kijf dat de activiteit van alle virussen deels of geheel kan worden geblokkeerd met behulp van natuurlijke behandelmethoden, zoals de inname van vitamine C.

Al in 1990 was onderzoek in het tijdschrift PNAS verschenen waarin aangetoond werd dat hoge doses vitamine C de vermenigvuldiging van het aids-virus kunnen remmen. Hieraan is nooit enige ruchtbaarheid gegeven, want dat zou lijnrecht tegen de belangen van de farmaceutische lobby zijn ingegaan, aldus dr. Lenkei.

Hij ontdekte dat hart- en vaatziekten in het dierenrijk bijna niet voorkomen, terwijl het bij mensen één van de voornaamste doodsoorzaken is. Dieren zijn zelf in staat vitamine C aan te maken, wat noodzakelijk is voor de vorming van collageen, een versterkend molecuul voor ons lichaam en bloedvatenstelsel.

Hoe meer vitamine C, hoe meer collageen, hoe beter de stabiliteit van de wanden van het bloedvatenstelsel en hoe minder hartaanvallen. Dieren krijgen zelden hartaanvallen omdat ze zelf voldoende vitamine C kunnen aanmaken, aldus Lenkei.

Censuur: wat u niet mag weten over uw gezondheidWie betaalt, bepaalt. Je kunt er zeker van zijn dat er totale controle is over wat er niet onderwezen wordt en dat onder geen beding ook maar een stuivertje van Rockefeller ooit zijn weg zal weten te vinden naar een faculteit, ziekenhuis, docent of onderzoeker die het onorthodoxe uitgangspunt koestert dat de beste medicijnen in de natuur zijn te vinden, zegt Lenkei.

Terwijl dokters in spe gedwongen honderden uren moeten besteden aan het stampen van namen en werkingen van allerlei soorten chemische geneesmiddelen, mogen ze in hun handen knijpen als er überhaupt tijd besteed wordt aan het onderwerp voeding.

Het boek ‘Censuur’ van dr. Gábor Lenkei is hier verkrijgbaar. Waarom leven we maar half zo lang als we zouden moeten? Waarom worden alleen mensen in natuurgemeenschappen makkelijk 100 jaar? Wie houdt belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen achter, en waarom? Hoe kun je schatrijk worden met het verzinnen van een kinderziekte? Wie hield de behandeling voor kanker geheim? Weet je hoe makkelijk het is om gezond te blijven?

[Wat u niet mag weten over uw gezondheid]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
9 jaren geleden

wat u niet mag weten over u gezondheid , met andere woorden gezondheid mag niet teveel bekendheid krijgen want dit gaat ten koste van de censuur en van de farmaceutische industrie, dus zolang mogelijk van de angsten gebruik te maken van de mens om te doen dat zij de heelmeesters zijn van de gezondheid zijn, daar hoort natuurlijk pillen bij zoveel mogelijk als het maar kan, in de familie van mij is er een die zijn vertrouwen in de handen van doctoren legt , zij krijgt steeds meer een pilletje erbij een pilletje om rustig te blijven ,een pilletje voor de bloeddruk , een pilletje voor de nachtrust , een pilletje voor angsten ,een pilletje voor vermoeidheid, het worden er steeds meer ,waar zijn doctoren toch mee bezig weten ze niet dat elk pilletje een soort van verslaving kan veroorzaken en waardoor men er weer moeilijk vanaf komt , het lichaam krijgt op die manier veel te verwerken het zal het lichaam zeker niet ten goede komen maar wel de farmaceut, onwetende zullen hun vertrouwen altijd in de handen van de doctor leggen , maar het zeker ook verstandig om eens verder te kijken dan alleen maar pillen te slikken , inderdaad de censuur welvaart weeldig van de onwetende… de onwetende verkeert altijd in de veronderstelling dat leiders waarvoor zij geleert hebben te vertrouwen , maar zo langzamerhand beginnen we deze te wantrouwen en dat is de weg voor verandering die de mens hard nodig heeft…leg niet je eigen kostbare leven in handen van deze mensen kijk altijd verder voorbij de grens die zij je doen willen geloven… kijk voel en neem de moeite ervoor om wakker te worden en laat je niet een slaaf worden van een systeem die altijd maar op winst gebaseerd is. hun gewicht blijft bestaan door onevenwichtigheid van de onwetende

pleiadian
pleiadian
9 jaren geleden

De gemiddelde levensverwachting is in de laatste honderd jaar juist extreem toegenomen.
Zie bijvoorbeeld deze grafiek over de gemiddelde levensverwachting in België
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Leeftijd_Belgie.PNG
Was dit in 1910 voor mannen nog ongeveer 50 jaar, in 2010 was dit meer dan 75 jaar!

Rob
Rob
9 jaren geleden

Heel interessant boek lijkt me.. wat me ook extreme kwaad maakt is die aanklacht van Bayern (Farmaceutisch bedrijf) tegen een Aziatisch bedrijf die een betaalbare anti kanker pil op de markt wil brengen. Aangezien Bayern vind dat alleen de elite gebruik mag maken van deze pil en hem daarom zelf onbetaalbaar aanbieden. Kan iemand die link posten?

Sunshine
Sunshine
9 jaren geleden

Onze voedingsstatus is bijzonder schrijnend. Maar heel weinig mensen zijn bereid hun voeding en leefstijl dusdanig aan te passen om hun gezondheid te verbeteren.
Ik maak het te vaak mee in mijn praktijk waarin ik met voedingsmiddelen en natuurlijke middelen werk om mensen te helpen gezonder te worden.

Onze smaakpapillen (en lichamen) worden vanaf het eerste moment bedorven met allerlei substanties die zelfs aan babyvoeding wordt toegevoegd en anders wel door de voeding van de moeder in onze lichamen komt. We worden getraind op onze smaakpapillen te reageren en niet naar ons lichaam te luisteren. Onder het mom ‘als het niet gezond was, werd het écht niet toegelaten op de markt’ sussen mensen zichzelf in slaap en reinigen ze hun geweten.
Als het niet uitgesproken, zout, zuur of zoet is wordt het niet lekker gevonden.
Natuurlijke smaken moet je leren waarderen en daarvoor wordt geen tijd genomen.

Tel daarbij de stoffen die we inademen, ingespoten krijgen enz. enz. en je hebt je handen er vol aan om redelijk gezond te blijven.
Ziekte is niet iets dat je overkomt. Het is iets wat over een hele lange tijd wordt opgebouwd. Ons lichaam kan heel veel compenseren en doet er alles aan om zo goed als gaat alle functies naar behoren uit te voeren maar op een dag valt die bekende druppel die de emmer doet overstromen.

En zolang mensen zich laten vertellen dat wat in de supermarkt ligt ‘voeding’ is en zich trouw aan de schijf van 5 houden zal er geen verbetering komen.
Het is echt heel simpel: eet voeding die zo dicht mogelijk bij de natuur staat. Dáár zijn onze lichamen voor gebouwd om goed op te kunnen draaien.
Geen GMO’s, geen pesticiden, geen veredelingen van allerlei dingen.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x