Homepagina » Gezondheid » Censuur: wat u niet mag weten over uw gezondheid
Censuur: wat u niet mag weten over uw gezondheid

Censuur: wat u niet mag weten over uw gezondheid

De moderne mens leeft op vlak van gezondheid als een vogeltje in een kooi. Een vogeltje in een kooi dat zich er zelfs niet van bewust is dat zijn vrijheid is ingeperkt. Het weet niet dat er zo’n 100 jaar geleden een stille coup, een staatsgreep, heeft plaatsgevonden in de gezondheidszorg.

De geneesmiddelenmaffia heeft zich toen de controle over de hele gezondheidszorg en het medische onderwijs toegeëigend, schrijft dr. Gábor Lenkei in zijn boek Censuur. Sindsdien lijkt het steeds minder belangrijk dat mensen gezond blijven.

Dr. Lenkei ontdekte dat de inname van de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen het aantal ziektegevallen drastisch vermindert. Maar zijn conclusies, die cruciaal zijn voor uw gezondheid, stuitten op grote weerstand bij de gevestigde belangen in de ‘zorg-industrie’.

De farmaceutische en psychiatrische industrie doen er alles aan om dr. Lenkei’s conclusies belachelijk te maken en te ontkennen. Om hun gevaarlijke schijnoplossingen op grote schaal te kunnen verkopen hebben ze onwetende mensen nodig.

Lenkei studeerde in 1986 summa cum laude af in de geneeskunde. Hij werkte zes jaar als arts en besefte al snel dat hij verblind was geraakt door zijn opleiding. In 1992 nam hij ontslag. Hij kwam tot de ontdekking dat sommige mensen profiteerden van de aids-hysterie. Lenkei besloot patiënten te behandelen met hoge doses vitamines en andere natuurlijke middelen.

De patiënten begonnen op te knappen. Het staat volgens Lenkei buiten kijf dat de activiteit van alle virussen deels of geheel kan worden geblokkeerd met behulp van natuurlijke behandelmethoden, zoals de inname van vitamine C.

Al in 1990 was onderzoek in het tijdschrift PNAS verschenen waarin aangetoond werd dat hoge doses vitamine C de vermenigvuldiging van het aids-virus kunnen remmen. Hieraan is nooit enige ruchtbaarheid gegeven, want dat zou lijnrecht tegen de belangen van de farmaceutische lobby zijn ingegaan, aldus dr. Lenkei.

Hij ontdekte dat hart- en vaatziekten in het dierenrijk bijna niet voorkomen, terwijl het bij mensen één van de voornaamste doodsoorzaken is. Dieren zijn zelf in staat vitamine C aan te maken, wat noodzakelijk is voor de vorming van collageen, een versterkend molecuul voor ons lichaam en bloedvatenstelsel.

Hoe meer vitamine C, hoe meer collageen, hoe beter de stabiliteit van de wanden van het bloedvatenstelsel en hoe minder hartaanvallen. Dieren krijgen zelden hartaanvallen omdat ze zelf voldoende vitamine C kunnen aanmaken, aldus Lenkei.

Censuur: wat u niet mag weten over uw gezondheidWie betaalt, bepaalt. Je kunt er zeker van zijn dat er totale controle is over wat er niet onderwezen wordt en dat onder geen beding ook maar een stuivertje van Rockefeller ooit zijn weg zal weten te vinden naar een faculteit, ziekenhuis, docent of onderzoeker die het onorthodoxe uitgangspunt koestert dat de beste medicijnen in de natuur zijn te vinden, zegt Lenkei.

Terwijl dokters in spe gedwongen honderden uren moeten besteden aan het stampen van namen en werkingen van allerlei soorten chemische geneesmiddelen, mogen ze in hun handen knijpen als er überhaupt tijd besteed wordt aan het onderwerp voeding.

Het boek ‘Censuur’ van dr. Gábor Lenkei is hier verkrijgbaar. Waarom leven we maar half zo lang als we zouden moeten? Waarom worden alleen mensen in natuurgemeenschappen makkelijk 100 jaar? Wie houdt belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen achter, en waarom? Hoe kun je schatrijk worden met het verzinnen van een kinderziekte? Wie hield de behandeling voor kanker geheim? Weet je hoe makkelijk het is om gezond te blijven?

[Wat u niet mag weten over uw gezondheid]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
6 jaren geleden

wat u niet mag weten over u gezondheid , met andere woorden gezondheid mag niet teveel bekendheid krijgen want dit gaat ten koste van de censuur en van de farmaceutische industrie, dus zolang mogelijk van de angsten gebruik te maken van de mens om te doen dat zij de heelmeesters zijn van de gezondheid zijn, daar hoort natuurlijk pillen bij zoveel mogelijk als het maar kan, in de familie van mij is er een die zijn vertrouwen in de handen van doctoren legt , zij krijgt steeds meer een pilletje erbij een pilletje om rustig te blijven ,een pilletje voor de bloeddruk , een pilletje voor de nachtrust , een pilletje voor angsten ,een pilletje voor vermoeidheid, het worden er steeds meer ,waar zijn doctoren toch mee bezig weten ze niet dat elk pilletje een soort van verslaving kan veroorzaken en waardoor men er weer moeilijk vanaf komt , het lichaam krijgt op die manier veel te verwerken het zal het lichaam zeker niet ten goede komen maar wel de farmaceut, onwetende zullen hun vertrouwen altijd in de handen van de doctor leggen , maar het zeker ook verstandig om eens verder te kijken dan alleen maar pillen te slikken , inderdaad de censuur welvaart weeldig van de onwetende… de onwetende verkeert altijd in de veronderstelling dat leiders waarvoor zij geleert hebben te vertrouwen , maar zo langzamerhand beginnen we deze te wantrouwen en dat is de weg voor verandering die de mens hard nodig heeft…leg niet je eigen kostbare leven in handen van deze mensen kijk altijd verder voorbij de grens die zij je doen willen geloven… kijk voel en neem de moeite ervoor om wakker te worden en laat je niet een slaaf worden van een systeem die altijd maar op winst gebaseerd is. hun gewicht blijft bestaan door onevenwichtigheid van de onwetende

Huisheks
Huisheks
Reactie op  rob
6 jaren geleden

Kost dat t barst; zie 375,– eigen risico. Alsof je bewust een risico neemt om ziek te worden of een arm of been te breken bv.
Voor dat bedrag kun je heel wat Vitamines kopen.
Gezondheidszorg, maar niet voor ons en zeker niet voor de gepensioneerden onder ons.
Wordt het niet eens tijd om onze stem eens te verheefen ? Dat doe je als ouder zijnde toch ook bij vervelende zeurende dreinende , altijd hun zin door willen drijvende kinderen ?
Of zijn we te monddood gemaakt ?

pleiadian
pleiadian
6 jaren geleden

De gemiddelde levensverwachting is in de laatste honderd jaar juist extreem toegenomen.
Zie bijvoorbeeld deze grafiek over de gemiddelde levensverwachting in België
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Leeftijd_Belgie.PNG
Was dit in 1910 voor mannen nog ongeveer 50 jaar, in 2010 was dit meer dan 75 jaar!

diego
diego
Reactie op  pleiadian
6 jaren geleden

We leven tegenwoordig niet langer, we sterven langer!!
Hoe ouder je word hoe meer je afhankelijk word gemaakt van medicijnen. In samenlevingen waar de mensen dichter bij de natuur staan, zijn ze tenminste nog vitaal (ook op oudere leeftijd)

Cindynl68
Cindynl68
Reactie op  pleiadian
6 jaren geleden

D levensverwachting wel, de levenskwaliteit keldert gigantisch. We zijn langer ziek.

Johan
Johan
Reactie op  pleiadian
6 jaren geleden

@rob

Hoe hoog was de kindersterfte destijds.

In NL is een tijdje geleden geweest dat de gemiddelde levensverwachting zakte, er was meer kindersterfte dan voorheen.

Daarbij komt dat hygiene een groot positief punt is geweest om de gemiddelde levensverwachting te laten stijgen.

Voor WO2 leefden er nog tienduizenden in alle grote steden in krotten met slechte riolering, etc. wat een hoog kindersterfte gaf, betere huisvesting en hygiene laten de statistieken een heel andere beeld zien.

Kijk waar nu de meeste kindersterfte is op de wereld en kijk naar de gemiddelde levenswachting van dat land, dan wordt het duidelijk.

Zie –> http://www.cmo.nl/sw/images/wereldkaart.jpg

Er worden in die landen ook mensen 80 jaar of ouder, enkel door de hoge kindersterfte is de gemiddelde levensverwachting laag!

Huisheks
Huisheks
Reactie op  pleiadian
6 jaren geleden

Ook bij stress; hoge dosering Vitamine C nemen. gegarandeerd resultaat !
Trouwens werkt ook goed samen met panthoteenzuur ( vit B 5) tegen maagzweren.
Probaat middel. Maja dat wist Dr. Moerman al. Zo oud als de weg naar Rome.

Rob
Rob
6 jaren geleden

Heel interessant boek lijkt me.. wat me ook extreme kwaad maakt is die aanklacht van Bayern (Farmaceutisch bedrijf) tegen een Aziatisch bedrijf die een betaalbare anti kanker pil op de markt wil brengen. Aangezien Bayern vind dat alleen de elite gebruik mag maken van deze pil en hem daarom zelf onbetaalbaar aanbieden. Kan iemand die link posten?

Sunshine
Sunshine
6 jaren geleden

Onze voedingsstatus is bijzonder schrijnend. Maar heel weinig mensen zijn bereid hun voeding en leefstijl dusdanig aan te passen om hun gezondheid te verbeteren.
Ik maak het te vaak mee in mijn praktijk waarin ik met voedingsmiddelen en natuurlijke middelen werk om mensen te helpen gezonder te worden.

Onze smaakpapillen (en lichamen) worden vanaf het eerste moment bedorven met allerlei substanties die zelfs aan babyvoeding wordt toegevoegd en anders wel door de voeding van de moeder in onze lichamen komt. We worden getraind op onze smaakpapillen te reageren en niet naar ons lichaam te luisteren. Onder het mom ‘als het niet gezond was, werd het écht niet toegelaten op de markt’ sussen mensen zichzelf in slaap en reinigen ze hun geweten.
Als het niet uitgesproken, zout, zuur of zoet is wordt het niet lekker gevonden.
Natuurlijke smaken moet je leren waarderen en daarvoor wordt geen tijd genomen.

Tel daarbij de stoffen die we inademen, ingespoten krijgen enz. enz. en je hebt je handen er vol aan om redelijk gezond te blijven.
Ziekte is niet iets dat je overkomt. Het is iets wat over een hele lange tijd wordt opgebouwd. Ons lichaam kan heel veel compenseren en doet er alles aan om zo goed als gaat alle functies naar behoren uit te voeren maar op een dag valt die bekende druppel die de emmer doet overstromen.

En zolang mensen zich laten vertellen dat wat in de supermarkt ligt ‘voeding’ is en zich trouw aan de schijf van 5 houden zal er geen verbetering komen.
Het is echt heel simpel: eet voeding die zo dicht mogelijk bij de natuur staat. Dáár zijn onze lichamen voor gebouwd om goed op te kunnen draaien.
Geen GMO’s, geen pesticiden, geen veredelingen van allerlei dingen.

Nona
Nona
Reactie op  Sunshine
6 jaren geleden

HOE kunnen mensen dan gezond eten , als al onze groente en fruit in de supermarkt ligt ?? HOE neem je vitamine C in , als al het voedsel reeds is “bewerkt” ? Als zelfs een tabletje vit C chemisch bewerkt is ? Ik denk niet dat we een vogel in een gouden kooi zijn, maar eerder een vogel voor de kat…

Lyra
Lyra
6 jaren geleden

Deze medische mafia die de gezonheid van de mensheid willens en wetens ondermijnen, moeten beseffen dat ze zich op zwaar crimineel ijs begeven en de rechten van de mensheid ernstige schade toebrengen. Als er straks concrete bewijzen naar bovenkomen hierover ( en die gaat er komen) hangen er zware straffen boven de hoofden van jullie medische mafia. Jullie beschermen jullie prachtige bezittingen en rijkdom die vergaard is met deze criminele praktijken maar we zullen jullie vinden en straffen en het enige wat je dan nog kan en mag bezitten is een zwart en wit gestreept gevangenis pak.

leon***
leon***
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

dat zou wel mooi zijn maar dat gaat nooit gebeuren.
zeker niet in een wereld :

*waar iedereen aan zich zelf denkt.
*waar iedereen klaagt en niets doet en denkt dat doet iemand
anders wel er zijn immers toch genoeg mensen.

voorbeeld 1000 mensen zeggen tegaan demonstreren(wat toch geen nut heeft) en uiteindelijk
komen er misschien 100 opdagen.
nog een voorbeeld iemand hier vraagt om een link over bayern niemand neemt de tijd om even tekijken ik ook niet want dat doet iemand anders wel even voor mij dan hoef ik het niet tedoen.
kan ik rustig verder gaan met wat ik allemaal teklagen heb.

Jan Doornbos
Jan Doornbos
6 jaren geleden

Ach, er is heel veel wat hele volksstammen niet weten. Dit is slecht de welbekende druppel op de gloeiende plaat. Niks is wat het lijkt en alles, maar dan ook werkelijk alles, is gelogen.
Een select groepje mensen maakt de dienst uit. “Politiek Den Haag”? Hahahaha, allemaal theater.

wolfje
wolfje
Reactie op  Jan Doornbos
6 jaren geleden

zijn allemaal marionetten. en we mogen er straks weer op stemmen. laat uw stem niet verloren gaan

najef
najef
Reactie op  wolfje
6 jaren geleden

Alle Politieke partijen bestaan uit gratie van een corrupt systeem. Dus alle politieke partijen beloven veel maar ze doen weinig. Stemmen heeft geen zin, wie je ook kiest ze zijn onderdeel van het corrupt systeem. En je geeft legitimiteit aan dit systeem door te stemmen.

Stem dus niet. Zodra je stem moet je je kop houden voor 4 jaar tot de volgende “stem” ronde.

Stem dus niet. Als er genoeg mensen niet stemmen dan loopt het systeem (hopelijk) vast omdat die geen legitimiteit heeft.

Bartjuh
Bartjuh
Reactie op  najef
6 jaren geleden

Maar als je niet stemt gaat je stem juist naar de grootste partij dus heeft dat niet gaan stemmen ook geen zin.

Youknow
Youknow
Reactie op  najef
4 jaren geleden

Volgens mij is de kiesdrempel afgechaft toen er te weinig stemmen waren in het verleden.

Odette
Odette
6 jaren geleden

Vitamin C, Linus Pauling was right all along. A doctor’s opinion, Linus Pauling’s claim, that he knew a cure for heart disease, cancer and infections, was greeted with ridicule. His remarkable health claims concerned the substance we know as vitamin C. Now, ten years after his death on 19th August 1994, his revolutionary ideas are finally on the way to vindication. Given his history, it should not surprise us if Pauling was right all along. He was, after all, the leading chemist of the last century and, arguably, the greatest ever American scientist. He remains the only person to have won two unshared Nobel Prizes, the first for Chemistry (1954) and the second for peace (1962). In addition to being one of the greatest scientists ever, he was a renowned humanitarian.
http://www.medicalnewstoday.com/releases/12154.php

louise
louise
6 jaren geleden

ik heb dit boek al een paar jaar,ook het boek over water en zout en nog vele anderen,jawel ik ben voor preventie,dus matig met alles wat je eet…..en zorg ook voor een ontspannen geest,anders takelt t lichaam ook af……ik vind de geneeskunde hier erg concervatief, weinig creatief en over menselijk inzicht maar te zwijgen….maar wat ik ook mis een stem uit de natuur geneeskunde……..zo moeilijk is het toch niet om voor een bio/scheikundige een bloedtest te maken,waar we langs kunnen om onze voedings tekorten te laten signaleren en daarna na een natuurgenezer voor aanvulling…….van de huisarts hier wordt je niet echt wijzer,alleen in engeland kan je zo`n uitgebreidde test laten doen (2oo pnd) natuurlijk zijn er op de site enkelen te vinden…..maar toch zou ik het graag bij welke bloed test hier willen zien,al vanaf de kindertyd…
wat wil hier nou niet???? kom op er is geld te verdienen!!!

Bennie
Bennie
6 jaren geleden

Weinig eten, maar wel gezond eten. Hierdoor neemt je lichaam de maximale hoeveelheden bouwstoffen uit het voedsel op, krijg je geen overgewicht en gaat je energie naar al je energiecentra ipv naar vnl de darmen en maag om het eten te verteren. Simpel, maar effectief.

Sybe
Sybe
6 jaren geleden

Ook ik heb het boek met veel plezier gelezen. Tevens vaak uitgeleend aan kennissen en vrienden om de kennis te verspreiden. Het boek leest lekker weg, en geeft de indruk inhoudelijk te weten waar het echt om gaat. Dat er aan het eind van het boek een product van Dr. Gabor Lenkei zelf wordt gepromoot, neemt voor mij wel iets de geloofwaardigheid van het geheel weg, en geeft de indruk dat de auteur louter op financieel gewin uit is. Desalniettemin een prima boek om te lezen.

x

Check Also

coronapaspoort

Microsoft ontwikkelt door Rockefeller gefinancierde coronapaspoorten

Verschillende grote techbedrijven, waaronder Microsoft, werken momenteel ...

kroatische

Kroatische vrouw overlijdt dag na coronavaccin

Een oudere vrouw uit de Kroatische stad ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x