Homepagina » Mens en Dier » Coronaminister De Jonge ‘heeft debiele en feitenvrije waanideeën’
minister
Foto: European People's Party CC BY 2.0

Coronaminister De Jonge ‘heeft debiele en feitenvrije waanideeën’

PVV-leider Geert Wilders zei woensdag tijdens het debat over de corona-aanpak dat het kabinet ruziënd over straat gaat. “Bewindslieden schelden elkaar verrot. En dat alles wordt gelekt naar de pers. Wat moeten de mensen in het land daarvan denken?” Binnen de coalitie werd over coronaminister De Jonge gezegd dat hij ‘debiele en feitenvrije waanideeën heeft’. “Zijn collega’s zeggen dus eigenlijk: wij hebben een gek aan het roer op het ministerie van Volksgezondheid.”

Wilders richtte zich tot premier Rutte: “Of we het nou leuk vinden of niet, we hebben gezien dat ministers, of in ieder geval mensen uit de coalitie, de minister van Volksgezondheid een man noemden met ‘debiele, feitenvrije waanideeën’. Het gaat hier om mensen aan de top binnen de coalitie, zo niet binnen de ministerraad.”

Betonrot in het kabinet

Premier Rutte zei dat hij geen commentaar wilde geven op de vraag of dat soort uitspraken wel of niet zijn gedaan.

De PVV-voorman ging verder: “U zou gezegd hebben dat mensen in het kabinet deloyaal zijn aan het kabinetsbeleid. Ook zijn er mensen die zeggen dat ze de vicepremier kapot willen maken en dat u een woedeaanval hebt gehad. Dat mag allemaal. Maar een collega zegt dat de minister van Volksgezondheid iemand is met debiele – grover kan bijna niet – feitenvrije waanideeën en u zegt alleen: ik ga er niet op in. Als een collega-minister dit heeft gezegd over een andere minister, dan heeft u een gigantisch probleem. Dat is niet alleen een grote belediging, maar toont ook de betonrot in uw kabinet aan. Daar moet u iets meer over zeggen dan alleen maar: ik ga er niet op in.”

Rutte hield voet bij stuk. “Ik ga inderdaad niet in op wat in de media wordt beweerd over mij of over anderen in het kabinet. Ik laat me er niet over uit of dit wel of niet klopt.”

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
4 maanden geleden

Hoe je het wendt of keert Hugo de Jonge is een leraar middelbare school met waanideeen (heb ik het een beetje genuanceerd) maar het is wel een feit

charlud
charlud
Reactie op  William
4 maanden geleden

Middelbare school??? Basisschool zul je bedoelen.

linda bakker
linda bakker
Reactie op  charlud
4 maanden geleden

Lagere school onderwijzertje en cokesnuiver

cobes
cobes
Reactie op  linda bakker
4 maanden geleden

is tie ooit wel eens verder gekomen als leerling?? lijkt er niet op.

Saskia
Saskia
Reactie op  William
4 maanden geleden

Een cokesnuivende basisschool onderwijzer en dat maakt onze bedrijven en mensen kapot. Het wordt tijd dat wij deze eikels daar weg halen, ze maken ons land kapot en luisteren niet naar het volk, maar naar de opdrachten uit het WEF en hun vrijmetselaarij clubje. Ik neem deze gasten niet meer serieus en ga al helemaal niet mijn leven door ze laten veruineren, ik doe niet mee met hun belachelijke bullshit.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Saskia
4 maanden geleden

Oei pas maar op anders moet je net als famke ook bij Diederik Gommers in het straf lokaal komen. Liedjes zingen, Mien waar is m’n neus, waar is m’n feestneus gebleven.

Antje
Antje
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
4 maanden geleden

Hahaha hahaha we zijn al op de goeie weg om er de draak mee te spelen.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Saskia
4 maanden geleden

Een:wereld wijde bank overval ,gelukt opbrengst zo’n 30 biljard door wetgeving opzij te schuiven over de hele wereld.de slachtoffers zijn nu gemaskerd en niet de daders.
Twee: de grootste ontslag golf ooit.Want noodzakelijk in verband met automatisering en robotisering wat weer goed kan met punt drie 5G.Nu zijn de kosten voor de slachtoffers inplaats van de eigenaars.
Drie:uitrollen van grootste spionage en indien nodig persoonlijk executie systeem 5G .Gelukt.Men heeft zichzelf toestemming gegeven om dissidenten om te laten brengen door een eudoods eskader van M.P. met a license to kill.Zonder repercussie’s.Of aansprakelijkheid zo viel te lezen.
Vier:Dan wetgeving die grondrechten opzij schuift voor altijd en de positie van de in nederland 600 jaar oude ecconomische elite en de engelse 800 jaar oud en dat wereld wijd.
Vijf :het psychologies mishandelen van de bevolking om ze murw te maken in een S.M. zetting .De bevrediging van een psychopaat macht.
Zes :de uitroeing van de hogere middenklasse en overname van hun nering.uitschakelen concurentie zowel financieel als in onderwijs de intellectueel oppositie en natuurlijk alternatieve leiders uit de cultuur sector de pop sector de sport cultuur komedianten etc.
Zeven: door rare wetgeving demonstraties en opstand verbieden.
Acht: Een religieuze staats greep geen plezier meer alleen maar vereering van een platte aarde ,geen evolutie en 6 duizend jaar oud en doen wat je bevolen wordt door de door god [naar keuze]boven jou geplaatsten gehoorzaamheid dus.
Negen :wereld wijd 184 miljoen doden voornamelijk in de derde wereld als gevolg van deze opzettelijk moedwillig veroorzaak de crisis.

Hoe deden zij dat?
in het voorjaar in nature een griezelig frankenstein virus in nature te publiceren wat door een computer was gemaakt op papier.een gedeelte van dat virus bestaat uit het gewone corona virus wat al jaren rondwaard.Met een test meet je dat gedeelte van het virus klaar! nu lift je mee op de normale griep virussen van corona afkomst elke winter weer en die veranderen ook dus altijd corona in de toekomst.
De fout die zij de wereldwijde elite gemaakt hebben is dat om zoiets als dit te doen moet men slimmer zijn dan de specialisten op de vierkante nano meter en als je die niet allemaal kan omkopen heb je een probleem dat alleen maar met leugen angst zaaien en geweld bestreden kan worden.
puur rouw niemand ontziend over lijken gaande niets te verliezende psychopatische wanhoop van mensen die nooit aangenomen mochten zijn op die positie’s als daarop gecontroleerd was .En juist dat doet geen een staats bedrijf ter wereld .
Lekker wakkere bak thee vandaag.
Mvrg,Marcel

Ruud
Ruud
Reactie op  m.koningen
2 maanden geleden

Allemaal leuk en aardig gezegd, maar wij zijn toch die rand debielen die dit gelaten accepteren?

Rob
Rob
Reactie op  Saskia
4 maanden geleden

Vergeet ook niet de EU en de Bilderberg conferenties waar leden van alle kartelpartijen aanwezig zijn geweest.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Aan vulling:De nieuw world order is 36000 internationale bedrijven,1400 internationale banken en 135 internationale zaken banken.Zwitsers onderzoek 2011.

Martin
Martin
Reactie op  Saskia
4 maanden geleden

Maarten Luther schreef het ooit:
“Wat uit mensen is, zal vergaan.
Wat uit God is zal bestaan.”
Ook de Jonge zal zich ooit moeten verantwoorden, ook al wil hij dit nu nog niet begrijpen.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  William
4 maanden geleden

Nog even de (ook echt) laatste update van stand.nl met de vraag:

‘Alleen mensen die zich laten vaccineren mogen het gewone leven weer oppakken.’

Datum: 21-11-2020
Tijd: 08.04
Aantal stemmers: 16.773
Eens: 7%
Oneens: 93%

Realistic
Realistic
Reactie op  Veterans_Resistance
4 maanden geleden

Hmm 7% is wel een ruime meerderheid tegenwoordig. Als een hond al 100 schapen kan controleren hoeveel kan een mens dan wel niet.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Realistic
4 maanden geleden

Dat is dan gewoon discriminatie of nog erger.

salvar
salvar
Reactie op  Veterans_Resistance
4 maanden geleden

hopen dat het honderd procent wordt.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  salvar
4 maanden geleden

@ Realistic & @ salvar,

Tuurlijk, hoe méér hoe beter.
Maar ik vind dit toch wel bemoedigend.
Het betekent in ieder geval dat het wantrouwen aan het groeien is.

Peter
Peter
Reactie op  Veterans_Resistance
4 maanden geleden

Als je goed kijkt en filtert op leeftijd zie je dat 7% alleen gehaald wordt omdat van de ouderen het percentage hoog is. Onder de twintig 100% tegen, daarboven uit m’n hoofd 96% tegen, boven de 60 80% tegen.

gerrit
gerrit
Reactie op  Veterans_Resistance
3 maanden geleden

ook die niet.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  William
4 maanden geleden

En die prutsers uit het fake parlement hebben deze debiel zelf de absolute macht gegeven. Berouw komt na de zonde. Helaas komen we er nu niet zomaar, op beschaafde manier, vanaf. Het volk mag lijden. Ook al hebben grote delen uit dat dociele volk nog niet door dat er wat anders speelt en op een dag het lelijke gezicht van facisme ook bij hun op de stoep zal staan.

wolfje168
wolfje168
4 maanden geleden

Het is één groot toneel mensen. Je stemt altijd op hetzelfde. En als dat een keer niet zo is wordt de persoon ‘opgeruimd’.

Nathalie
Nathalie
Reactie op  wolfje168
4 maanden geleden

Juist door te stemmen geef jij die fuckers volmacht en is de verantwoordelijkheid voor jouw omdat je machtiging geeft..

Saskia
Saskia
Reactie op  Nathalie
4 maanden geleden

@Nathalie Ben ik het niet helemaal mee eens, of je nu stemt of niet, deze idioten komen via verkiezingsfraude aan de macht, dat gaat buiten onze macht om. Ik geloofde er 4 jaar geleden al niet in dat de VVD weer gewonnen zou hebben. We moeten met zijn allen deze gasten weghalen van die positie, ze maken Nederland kapot.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Nathalie
4 maanden geleden

En als je niet stemt geef je volmacht aan anderen die wél stemmen. Democratie: use it or lose it.

Kate
Kate
Reactie op  Lange Fries
3 maanden geleden

“Wie in een democratie gaat slapen, wordt in een dictatuur wakker.”

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  wolfje168
4 maanden geleden

Idd….remember Pim Fortuyn

Peter
Peter
Reactie op  wolfje168
4 maanden geleden

En dan stapt er weer één uit de vvd, trekt veel kiezers, de vvd weigert dan samen met hem te werken en houdt de macht. Het lijkt bijna vooropgezet 😛

Eternal Zombiehunter
Eternal Zombiehunter
4 maanden geleden

Wel als je je zoon Ismaël de Jonge noemt als CDA politicus kun je net zo goed bij Denk solliciteren!

Corona-hoax
Corona-hoax
Reactie op  Eternal Zombiehunter
4 maanden geleden

Leg eens uit want Ismaël is een Hebreeuwse naam….?

Kate
Kate
Reactie op  Corona-hoax
3 maanden geleden

Precies, Ismaël komt voor het eerst voor in het OT en betekent zoiets als God hoort mij/heeft mij gehoord. Nu klopt dat in het geval van de domme, duivelse, drugsverslaafde domineeszoon De Jonge absoluut. De Heer heeft alles wat hij gezegd en gedaan heeft, gehoord en gezien. Als ik hem was zou ik vast gaan nadenken over welk verweer ik zou aanvoeren voor de Opperrechter wanneer de dag om verantwoording af te leggen is aangebroken.

Ine
Ine
4 maanden geleden

Als er betonrot wordt geconstateerd gaat het huis binnen niet al te lange tijd instabieler worden en daarna…..instorten.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ine
4 maanden geleden

Precies, en dat moet ook. Kan eigenlijk niet wachten daarop liefst gisteren al.

Nathalie
Nathalie
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
4 maanden geleden

Geert Wilders is immers deel van,het plan.we sturen nu richting rechts aan de macht die op een andere manier hetzelfde plan uitvoert.

Realistic
Realistic
Reactie op  Nathalie
4 maanden geleden

Dat ben ik met jouw eens. Wilders geeft ook geen tegengas in het corona debat en wil ook maatregelen. Het enige wat hij in mijn ogen doet is zagen aan de poten van Rutte. Niets op tegen,van mij mag hij harder zagen.
Maar ik heb geen probleem met rechts.Kan dat erger zijn dan links waar we nu na toe gaan? En wat is rechts? Iets wat alleen maar mensen vermoord en onderdrukt? Een grotere leugen bestaat niet. Zie Lenin,Stalin en Mao alleen en huiver over het aantal mensen wat die hebben vermoord. Ga me niet suf schrijven maar er zijn vast nog wel meer van die Castro’s.

Golem
Golem
4 maanden geleden

De Jonge, van schoolmeester naar coronaminister is ook een te grote stap in één keer.
Dit kun je ook niet zonder de juiste opleiding goed sturen.
Sommige mensen gaan zich dan verdiepen in de materie en komen zo aan kennis. Maar ja deze clown gaat zich verdiepen in lijntjes. En door dat gesnuif beschadigd hij zijn hersencelletjes, waarvan hij er van nature al niet zo veel van heeft. En dan krijg je toch als resultaat die debiele en feitenvrije waanideeën als resultaat.
Ik zou zo zeggen Hugo goed gedaan jochie en houd vol dan zijn we snel van jullie verlost!

Monica
Monica
Reactie op  Golem
4 maanden geleden

Haha gelukkig zijn er meer die dat zien. We worden geleefd door een snuiver.

Mijn Oma bakt in Crorona
Mijn Oma bakt in Crorona
Reactie op  Monica
4 maanden geleden

Kan Grapperhuis niet ingrijpen. Die is anti coke. Ben ik ook. Misschien kan hij het OM vragen het brein van De Jonge in beslag te nemen. Een leeghoofd is hij al, het zal niet opvallen.

Cor
Cor
Reactie op  Mijn Oma bakt in Crorona
4 maanden geleden

Uc testje is voldoende..ik denk dat ie door de mand valt

Piet
Piet
4 maanden geleden

Kan persconferentie van advocatemteam Trump niet worden gedeeld?

Het is echt waanzinnig hoe de pers daarop reageert..

Robert
Robert
Reactie op  Piet
4 maanden geleden

ja heb ik gezien inderdaad, wel is mooi.. als mensen gaan schreeuwen en gillen betekent dat dat ze hun zin niet krijgen! goede zaak!

ikke
ikke
4 maanden geleden

Om een ander te redden moet je dus je eigen gezondheid in gevaar brengen met een experimenteel vaccin? VVD Logica

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ikke
4 maanden geleden

Mij niet gezien, ze nemen maar. Ikkuh niet.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  ikke
4 maanden geleden

Waar of niet waar?

Covid tests zijn magnetische tags en ‘vaccin’ wordt gebruikt voor depopulatie.
David Icke interviewt voormalig FEMA kamp medewerkster Celeste Solum.

https://twitter.com/3Groter/status/1329809742701727746

Direct link:

Op 10.38 min. gaat het over het magnetisch ‘taggen’ d.m.v. tests.

https://davidicke.com/2020/11/20/former-fema-operative-celeste-solum-talks-with-david-icke-the-covid-tests-are-magnetically-tagging-you-and-the-vaccine-is-designed-for-mass-depopulation-and-the-synthetic-transformation-of-the-huma/

En dan zou dit er goed op aansluiten.
Vaccinatiestrategie: bewoners verpleeghuizen en verstandelijk beperkten eerst.

https://telegraaf.nl/t/454693755/ via @telegraaf

En op stand.nl is er een poll (waaraan ik niet heb meegedaan en dat ook niet ga doen).

Mensen boven de zestig jaar en ernstig zieke mensen zouden een coronavaccin als eersten moeten krijgen. Dat adviseert de Gezondheidsraad aan het kabinet.

https://www.nporadio1.nl/standpunt/2020-11-20

En als laatste iets om nóg meer verwarring te zaaien.

Astra Zeneca bepaalt wanneer de pandemie voorbij is (Bron: NRC).

https://twitter.com/zorryh1968/status/1329849722941677578/photo/1

Saskia
Saskia
Reactie op  Veterans_Resistance
4 maanden geleden

Hartelijk dank Veterans_Resistance voor het delen van al deze belangrijke links!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Saskia
4 maanden geleden

Graag gedaan!

Robert
Robert
Reactie op  ikke
4 maanden geleden

juust, en zo spelen e de twee kampen dadelijk tegen elkaar uit. de braverts krijgen dan hun vrijheid niet omdat al die vervelende complotdenkers weigeren.

Frans
Frans
4 maanden geleden

Een zeer ijdele man. Opzichtige keurmerkschoenen en sinds zijn aantreden ook gebruind.
Het is goed dat er glinke ruzies zijn. Met een scherp oordeel .
Het betekent dat er daar ook wakkere mensen zijn met het hart op de hoede plek.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Frans
4 maanden geleden

Helaas zijn dat er maar een paar.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
4 maanden geleden

… en de goeden treden niet naar voren.
Daarmee zullen zij zich zich niet kunnen verschonen van het leed dat ze nu aanrichten. Tegen hen: Sta nu op, en laat van u horen. Want het Nederlandse volk komt echt weer een keer aan het woord. Hoe kunnen wij anders het onderscheid maken als u nu niet laat zien aan welke zijde u staat.
Aan de kant van het volk, of bent u collaborateur met overheerser.

Zwimmel
Zwimmel
4 maanden geleden

Sluit me aan bij de reactie van Golem

Ton
Ton
4 maanden geleden

Kennelijk zijn er zelfs binnen de coalitie nog mensen met een goed oordeelsvermogen. Het zou fijn zijn, als ze daar nu ook nog eens naar gaan handelen.

x

Check Also

test

Fel verzet tegen testbewijzen: ‘Helemaal van lotje getikt’

Het kabinet wil testbewijzen voor toegang gaan ...

de jonge

De Jonge over (verplichte) toegangstest: je hóéft niet naar het theater, je kunt ook een dvd opzetten

Zorgminister Hugo de Jonge zei donderdag tijdens ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

103
0
We lezen graag je reactie!x