Homepagina » Buitenland » Syriër uit noodkreet: “Het was nooit een revolutie of burgeroorlog. De terroristen worden gestuurd door jullie overheid”
Syriër uit noodkreet: "Het was nooit een revolutie of burgeroorlog. De terroristen worden gestuurd door jullie overheid"

Syriër uit noodkreet: “Het was nooit een revolutie of burgeroorlog. De terroristen worden gestuurd door jullie overheid”

Twee jaar geleden uitte een Syriër genaamd Majd een noodkreet op Facebook. Global Research vraagt opnieuw aandacht voor dit bericht.

“Ik ben een Syriër en ik woon in Syrië,” begon hij. “Hier was nooit sprake van een revolutie of een burgeroorlog. De terroristen worden gestuurd door jullie overheid. Denk aan Al Qaida, Jabhat al-Nusra en de Taliban; het zijn extremistische jihadisten die door het Westen, de Saoedi’s, Qatar en Turkije worden gestuurd.”

“Jullie president Obama en wie er ook maar achter of boven hem staat, steunen Al Qaida en voeren een proxy-oorlog tegen mijn land,” ging hij verder. “We dachten dat jullie tegen Al Qaida waren en nu steunen jullie ze.”

Geen schulden

“De meerderheid van de Syriërs houdt van Assad. Hij heeft nog nooit een misdaad begaan tegen zijn eigen volk,” klonk het. “De chemische aanval was in scène gezet door de terroristen die worden geholpen door de VS en Groot-Brittannië. Hier weet iedereen dat.”

“Wij zijn blij hier in Syrië,” aldus Majd. “We hebben gratis onderwijs voor iedereen, gratis gezondheidszorg, geen ggo’s, geen fluoride, geen chemtrails en geen door Rothschild of het IMF gecontroleerde bank, maar een door de overheid gecontroleerde centrale bank die 11 procent rente geeft. We zijn zelfvoorzienend en hebben geen schulden uitstaan bij andere landen of banken.”

“Het leven was prachtig hier voordat de crisis begon,” vervolgde hij. “Nu is het leven zwaar en in sommige gebieden verschrikkelijk. Ik begrijp niet waarom het Amerikaanse volk accepteert dat mijn land wordt gebombardeerd en de barbaren van Al Qaida worden gesteund. Het zijn beesten die voor hun plezier kelen doorsnijden en hoofden afhakken. Ze zijn satanisch. En nu wil de VS ons bombarderen om Al Qaida te helpen.”

Schoothondje

“Amerikanen, help ons,” luidde zijn noodkreet. “Ze vernietigen de wieg van de beschaving. Houd jullie regering tegen. Zet het schoothondje van de bankiers dat jullie als president hebben af en steun Ron Paul, Rand Paul of een andere Amerikaanse patriot. Wees er zeker van dat de hel zal losbarsten als ze de aanval gaan inzetten.”

“Wees er zeker van dat het zal leiden tot een wereldoorlog en dat velen zullen sterven,” waarschuwde hij. “En voor wie? Voor de elites die Al Qaida hebben gecreëerd en de groep gebruiken voor proxy-oorlogen en het destabiliseren van landen die zich verzetten tegen hun Nieuwe Wereldorde?”

“Vraag het aan de Irakezen, de Afghanen, de Pakistanen, de Palestijnen, de Syriërs, de Macedoniërs en Serviërs, de Libiërs, de Somaliërs, de Jemenieten en alle andere volkeren die jullie iedere dag bestoken met drones,” besloot hij. “Stop jullie oorlogen. Het is genoeg geweest. Kies voor diplomatie en dialoog. Kies voor hulp in plaats van brute kracht.”

[Global Research]


Vond je dit artikel leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. LS…

  Zo G#d vergeten waar !

  40 likes
 2. we weten het onder tussen verdomme allemaal maar we doen niets .
  vergeet niet zodra alles (op enkele landen na)daar kapot is volgt Europa en dan moeten we niet jammeren maar ons lot aanvaarden omdat we anderen in de steek hebben gelaten .

  18 likes
 3. Assad is niet slecht ! Saddam zorgde voor zijn volk ! Ghadaffi zorgde ook voor het volk dus…..waar zijn wij mee bezig ! Olie en wapen en farma industrie !!! Dat is alles en dan onder leiding van dat verrotte Amerika !! Dan doen wij Europa mee te walgelijk voor woorden !!

  14 likes
 4. Het word tijd dat het deel van het Amerikaanse militaire apparaat dat ISIS aanstuurt eens flink op zijn lazer krijgt! Iedereen die er in zit heeft geen enkel excuus. Geen enkel. Alleen schaamteloos Imperialisme stuurt deze mensen. Een interne coup van de Libertaire echte Amerikanen tegen deze duistere rottende psychopaten-nest dat binnenin schuilt moet nu snel tot stand komen of de VS delft straks het onderspit, en sleept de halve wereld mee in totale chaos en destructie.

  11 likes
 5. Het wordt tijd dat de wereld de waarheid te weten komt, en dat gaat ook wel gebeuren alleen gaat het allemaal zo traag en met zoveel hindernissen. Hemeltergend gewoon. Het lijkt er echter op dat al hun pogingen om een wereldoorlog te ontketenen steeds gedoemd zijn te mislukken. Steeds gaat alles net even anders dan ze gedacht hadden. Lucifer gaat het verliezen !

  9 likes
 6. 500 jaar geleden de indianen uitgemoord in hun eigen land daarna India gekoloniseerd daarna de Antillen en we zijn weer bezig !!!!! Om misselijk te worden !! Schaam mij om een blank mens te zijn ! We zijn echt niet superieur ! We zijn allemaal gelijk!

  8 likes
 7. Zo zullen de Indiers destijds ook gedacht hebben toen horden en nog eens horden muslims hun land overstroomden en de meest afschuwelijke misdaden tegen de Indiers pleegden, hun land hebben verdeeld en bekeerd en er nog geen vrede mee hebben maar heel India in hun bezit willen hebben.
  Karma hits back?

  3 likes
 8. Het is te laat met alles de tijd is niet meer terug te draaien. Het kan alleen maar bergafwaarts gaan.

  Je hebt tegenwoordig alleen mensen die harten hebben maar begrijpen er niet mee en ze hebben ogen maar ze zien er niet mee en zij hebben oren maar ze horen er niets mee ze zijn als vee. Met andere woorden ze zijn zo goed als dood.

  5 likes
 9. Ik snap het niet. Ik volg dagelijks het nieuws en zie de groten der Aarde, en in hun kielzog een heleboel ‘volwassenen’ elkaar in de haren vliegen. Zij schelden, schieten, moorden, gooien bommen, en alle smerige trucs worden uit de kast gehaald. Liegen, bedriegen, stelen, en het komt er allemaal mee weg. En het mooie is; iedereen doet vrolijk mee!
  Wij leren onze kinderen niet te liegen, niet te vechten en elkaar de hand te geven, niet te stelen en niet te pesten. Het wordt toch echt tijd dat wij eens diep in ons hart gaan kijken, ons diep gaan schamen en dan nederigheid leren.

  2 likes
 10. Je moet hier vrede wensen, en liefdevolle omgang hebben en oefenen met de medemens.
  Stoppen met veroordelen van de aanvaller. Niemand verwensen.
  Europa heeft een zeer belangrijke rol van het midden. (tussen west en oost). Daarvoor is zelfbewustzijn nodig. Reflexie van je zelf.
  Je eigen IK de spreker en raadgever laten zijn, en niet je emoties. Of het leugenachtige nieuws.
  Als regeringsleiders hier besluiten niet meer mee te werken aan een derde wereldoorlog, dan stopt het gewoon.
  De banken zijn nog steeds failliet!! Want ze roven nog steeds.
  Alle mensen die hier op deze site hun nieuws halen zouden elke dag liefde en licht kunnen sturen aan hen in de oorlogsgebieden.
  Dus je kunt iets doen!! En dat is VEEL!

  2 likes
 11. Iedereen is gelijk maar blank zijn moet je je voor schamen? Nog nooit zoiets doms gelezen pietje gefeliciteerd

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Britse oud-premier pleit voor wereldregering om coronavirus te bestrijden

De voormalige Britse premier Gordon Brown roept ...

Syrische vluchtelingen

De waarheid over de ‘Syrische vluchtelingen’ die Erdogan naar Europa stuurt

Enkele dagen geleden meldden de media dat ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.