Buitenland

Syriër uit noodkreet: “Het was nooit een revolutie of burgeroorlog. De terroristen worden gestuurd door jullie overheid”

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee jaar geleden uitte een Syriër genaamd Majd een noodkreet op Facebook. Global Research vraagt opnieuw aandacht voor dit bericht.

“Ik ben een Syriër en ik woon in Syrië,” begon hij. “Hier was nooit sprake van een revolutie of een burgeroorlog. De terroristen worden gestuurd door jullie overheid. Denk aan Al Qaida, Jabhat al-Nusra en de Taliban; het zijn extremistische jihadisten die door het Westen, de Saoedi’s, Qatar en Turkije worden gestuurd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Jullie president Obama en wie er ook maar achter of boven hem staat, steunen Al Qaida en voeren een proxy-oorlog tegen mijn land,” ging hij verder. “We dachten dat jullie tegen Al Qaida waren en nu steunen jullie ze.”

Geen schulden

“De meerderheid van de Syriërs houdt van Assad. Hij heeft nog nooit een misdaad begaan tegen zijn eigen volk,” klonk het. “De chemische aanval was in scène gezet door de terroristen die worden geholpen door de VS en Groot-Brittannië. Hier weet iedereen dat.”

“Wij zijn blij hier in Syrië,” aldus Majd. “We hebben gratis onderwijs voor iedereen, gratis gezondheidszorg, geen ggo’s, geen fluoride, geen chemtrails en geen door Rothschild of het IMF gecontroleerde bank, maar een door de overheid gecontroleerde centrale bank die 11 procent rente geeft. We zijn zelfvoorzienend en hebben geen schulden uitstaan bij andere landen of banken.”

“Het leven was prachtig hier voordat de crisis begon,” vervolgde hij. “Nu is het leven zwaar en in sommige gebieden verschrikkelijk. Ik begrijp niet waarom het Amerikaanse volk accepteert dat mijn land wordt gebombardeerd en de barbaren van Al Qaida worden gesteund. Het zijn beesten die voor hun plezier kelen doorsnijden en hoofden afhakken. Ze zijn satanisch. En nu wil de VS ons bombarderen om Al Qaida te helpen.”

Schoothondje

“Amerikanen, help ons,” luidde zijn noodkreet. “Ze vernietigen de wieg van de beschaving. Houd jullie regering tegen. Zet het schoothondje van de bankiers dat jullie als president hebben af en steun Ron Paul, Rand Paul of een andere Amerikaanse patriot. Wees er zeker van dat de hel zal losbarsten als ze de aanval gaan inzetten.”

“Wees er zeker van dat het zal leiden tot een wereldoorlog en dat velen zullen sterven,” waarschuwde hij. “En voor wie? Voor de elites die Al Qaida hebben gecreëerd en de groep gebruiken voor proxy-oorlogen en het destabiliseren van landen die zich verzetten tegen hun Nieuwe Wereldorde?”

“Vraag het aan de Irakezen, de Afghanen, de Pakistanen, de Palestijnen, de Syriërs, de Macedoniërs en Serviërs, de Libiërs, de Somaliërs, de Jemenieten en alle andere volkeren die jullie iedere dag bestoken met drones,” besloot hij. “Stop jullie oorlogen. Het is genoeg geweest. Kies voor diplomatie en dialoog. Kies voor hulp in plaats van brute kracht.”

[Global Research]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

Zo G#d vergeten waar !

mario
mario
7 jaren geleden

we weten het onder tussen verdomme allemaal maar we doen niets .
vergeet niet zodra alles (op enkele landen na)daar kapot is volgt Europa en dan moeten we niet jammeren maar ons lot aanvaarden omdat we anderen in de steek hebben gelaten .

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Het word tijd dat het deel van het Amerikaanse militaire apparaat dat ISIS aanstuurt eens flink op zijn lazer krijgt! Iedereen die er in zit heeft geen enkel excuus. Geen enkel. Alleen schaamteloos Imperialisme stuurt deze mensen. Een interne coup van de Libertaire echte Amerikanen tegen deze duistere rottende psychopaten-nest dat binnenin schuilt moet nu snel tot stand komen of de VS delft straks het onderspit, en sleept de halve wereld mee in totale chaos en destructie.

pietje
pietje
7 jaren geleden

500 jaar geleden de indianen uitgemoord in hun eigen land daarna India gekoloniseerd daarna de Antillen en we zijn weer bezig !!!!! Om misselijk te worden !! Schaam mij om een blank mens te zijn ! We zijn echt niet superieur ! We zijn allemaal gelijk!

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x