Homepagina » Universum » Wie ben jíj in een parallel universum?
meditatie,parallel universum,heelal,multiversum,Hawking,Einstein,hypnose,meditatiesessie,dubbelganger

Wie ben jíj in een parallel universum?

In de hitserie Stranger Things experimenteert de overheid met een parallel universum. Dat klinkt als sciencefiction, maar volgens een Amerikaanse oud-minister kan het echt bestaan.

Ernest Moniz, ex-minister van Energie in de VS, zei dat zijn voormalige werkgever onderzoek doet naar parallelle universa. Ook wetenschappers als Albert Einstein en Stephen Hawking hebben lang nagedacht over het idee van alternatieve universa.

Leven mogelijk in een parallel universum?

De onlangs overleden Hawking zei in 2015 tijdens een bijeenkomst in Zweden dat materie die in een zwart gat valt weer tevoorschijn kan komen in een parallel universum, waar ook leven mogelijk is.

Steeds meer onderzoekers zijn van mening dat ons universum één van vele is: een verzameling parallelle universa die een multiversum wordt genoemd. Australische onderzoekers hebben gezegd dat deze universa geen sciencefiction zijn. Elk denkbaar scenario wordt uitgespeeld in een parallel universum, zeiden ze. Wetenschappers denken zelfs al bewijs te hebben gevonden dat er nog meer universa bestaan.

In parallelle universa kunnen oneindige aantallen andere versies van jezelf bestaan die alles wat jij ooit hebt gewenst al hebben bereikt.

Jij in versie 2.0 en meer

Die andere versies van jezelf hebben andere keuzes gemaakt in het leven, waardoor ze andere levenservaringen hebben opgedaan. Elke droom die je ooit had is door tenminste één van die oneindige aantallen jij-versies al gerealiseerd. Zo’n dubbelganger uit een parallel universum kan je zelfs vertellen hoe hij of zij dat gedaan heeft.

Het is namelijk mogelijk om met je dubbelganger van gedachten te wisselen. Je kunt met je dubbelganger communiceren!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is gebruikmaken van een speciale meditatietechniek. Middels deze techniek kun je aan je dubbelganger alles vragen wat je maar weten wilt over jouw ‘alternatieve jij’.

Wil je kennismaken met jouw dubbelganger?

Deze techniek kun je eenvoudig leren door middel van de audiocursus ‘Dubbelganger in een parallel universum’.

Deze cursus leert je de techniek die werkt via je onderbewustzijn. Het legt een brug tussen je bewuste ‘jij’ in deze realiteit en je dubbelganger in een andere realiteit. Zodra de brug is gelegd kun je met je ‘andere zelf’ communiceren.

Dankzij deze cursus krijg je toegang tot onmetelijk diep verborgen bronnen, waarmee je alles in je leven kunt realiseren wat je maar wilt.

De in de cursus gebruikte techniek is 100 procent veilig en levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van jouw leven. Je krijgt inzichten en specifieke kennis waarmee je groot voordeel in jouw leven zult behalen.

De impact kan reusachtig zijn en het mooie is dat je het zo vaak kunt herhalen als je maar wenst, met steeds nieuwe inzichten en nieuwe wijsheid. Je blijft leren van je vele dubbelgangers!

Wil jij deze uitgelezen kans grijpen om jouw dubbelganger(s) te ontmoeten? Wil je beter worden in bijvoorbeeld relaties onderhouden, of wil je succesvoller zijn op bepaalden gebieden in je leven? Download dan NU meteen voor slechts € 17 deze prachtige cursus ‘Dubbelganger in een parallel universum’! (alléén deze week; normale prijs € 49,99)Vind je dit waardevol? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Voorlopig zou het geweldig zijn als mensen die nu leven zich eens gingen verdiepen in wie ze nu eigenlijk zijn , dan vind je een schat aan mogelijkheden , alles zit al in je……..en je kunt nu ook al communiceren met je lagere en hogere zelf………..

  12 likes
 2. “Would you tell me, please,
  which way I ought te go from here?”

  “You’re shifting from parrallel reality
  billions of times per seccond.
  Decide what reality you prefer,”
  said the Cat. The way you shift
  the to world you prefer with the
  energie you prefer is to be that
  energy, yourself first. Whatever
  vibrational state you choose to be
  in is going to ultimately be the
  parrallel Earth that you will experience.”

  lewis Carroll
  Alice in Wonderland

  8 likes
 3. Ik kom er op deze aardbol in versie 1.0 al niet uit, laat staan in het universum.
  Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.
  Já hé, laten we allemaal gewoon doen…zal een hoop ellende oplossen, denk ik.

  veel goeds

  6 likes
 4. Ach Maarten V….Ik ben spiritueler ingesteld, maar ik loop daar ook niet rond , het probleem met de hele mensheid is dat ze zoekende is naar een betere plek dan waar ze nu verkeren, het probleem is dat ze binnenin bij zichzelf moeten zoeken en niet buiten zichzelf .Omdat de meeste mensen dat vertikken ,krijg je soms de meest fantastische verhalen….

  2 likes
 5. Als mijn ouders andere keuzes hadden gemaakt was ik er niet geweest. Zelfs niet als “ik” bijvoorbeeld een nanoseconde later was verwekt.
  Communiceren met jezelf in een parallel universum lijkt mij dan ook niet mogelijk. Die andere “ik” ben je niet zelf.

  2 likes
 6. je kan het zo gek niet bedenken. wellicht bestaat er een parallel universum waarin wij allen pinokkio zijn en pinokkio de enige burger

  2 likes
 7. Lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat er in een andere parallelle universum een kopie loopt van jezelf. Wij zijn ontstaan uit een van de miljoenen zaadcellen die net dat toevallig losgekomen eicel bevruchtte. En onze groeiproces naar de persoon die we nu zijn is uniek.

  Door omstandigheden en de mensen die we ontmoeten, de ziektes die we krijgen en de gebeurtenissen in ons leven. In die zin is het onwaarschijnlijk dat in een parallelle universum exact het zelfde mutatie of traject wordt afgelegd dan de onze. Dat de universum zich constant splitsen bij elke keuze die we maken in ons leven en vast ook bij elke verandering in ons lichaam (van bacterie in ons lichaam tot de ademhaling en de hartslag). Dan zou het betekenen dat iedere seconde vanuit het individu de parallelle universum zich triljoenen keren spiltsen en vanuit elk levend wezen (tot zandkorreltje dat door de wind verplaatst op een willekeurige plek) in het universum, voor ieder apart en iedere seconde triljarden parallelle universa ontstaan.

  Zoveel toevalligheden die er gebeuren dat het zeer onwaarschijnlijk is dat een exacte kopie van mijzelf rondloopt met op die plaats een moedervlekje en met op die plaats een litteken op mijn lichaam, laat staan dat ik en mijn parallelle ik exact het zelfde er uit zien of dezelfde parcours hebben afgelegd tot de persoon die ik en mijn zogenaamde parallelle ik zouden zijn.

  Ik kan mij moeilijk voorstellen dat er ene Ik ergens rond loopt in de parallelle wereld die het beter of slechter heeft dan mij, maar voor de rest het zelfde is als ik. Teveel variabelen in het universum dat het onwaarschijnlijk maakt dat de parallelle wereld gelijkend is als de onze en waar we ieder moment ons universum kunnen gelijkstemmen met de zogenaamde parallelle universum elders die ons inspireren zou. Laat staan dat we er een glimp van dat universum kunnen opvangen. Dat wat onwaarschijnlijk is tussen al die multi-triljarden universa. De kans om de lotto te winnen in ons universum is vast oneindig waarschijnlijker dan de kopie van jezelf in een ander universum, laat staan, contact te hebben met die parallelle “ik”.

  Pfff… wat een kille zagevent ben ik zeker? Hopelijk is mijn parallelle ik wat naïever op dat vlak en kan deze er wel zich mee in mee laten gaan.

  Ach. Dus het idee dat er een “Mezelfje” rondloopt in een ander universum dat rijk en gezond is, en misschien ook spiritueler dan ik nu, klinkt misschien wel geruststellend dan de ongelovige thomas die ik in dit universum nu ben.

  2 likes
 8. Dat er iets als een multiversum bestaat ben ik van overtuigd, dat er in al deze parralelle werelden een exacte kopie van mij rondloopt durf ik op basis van kansberekening en statistiek al te betwijfelen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

Hongaarse wetenschappers ontdekken 'mysterieuze vijfde natuurkracht'. Dit kan een gamechanger zijn

Hongaarse wetenschappers ontdekken ‘mysterieuze vijfde natuurkracht’. Dit kan een gamechanger zijn

Wetenschappers hebben naar eigen zeggen een vijfde ...