Universum

Wie ben jíj in een parallel universum?

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de hitserie Stranger Things experimenteert de overheid met een parallel universum. Dat klinkt als sciencefiction, maar volgens een Amerikaanse oud-minister kan het echt bestaan.

Ernest Moniz, ex-minister van Energie in de VS, zei dat zijn voormalige werkgever onderzoek doet naar parallelle universa. Ook wetenschappers als Albert Einstein en Stephen Hawking hebben lang nagedacht over het idee van alternatieve universa.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Leven mogelijk in een parallel universum?

De onlangs overleden Hawking zei in 2015 tijdens een bijeenkomst in Zweden dat materie die in een zwart gat valt weer tevoorschijn kan komen in een parallel universum, waar ook leven mogelijk is.

Steeds meer onderzoekers zijn van mening dat ons universum één van vele is: een verzameling parallelle universa die een multiversum wordt genoemd. Australische onderzoekers hebben gezegd dat deze universa geen sciencefiction zijn. Elk denkbaar scenario wordt uitgespeeld in een parallel universum, zeiden ze. Wetenschappers denken zelfs al bewijs te hebben gevonden dat er nog meer universa bestaan.

In parallelle universa kunnen oneindige aantallen andere versies van jezelf bestaan die alles wat jij ooit hebt gewenst al hebben bereikt.

Jij in versie 2.0 en meer

Die andere versies van jezelf hebben andere keuzes gemaakt in het leven, waardoor ze andere levenservaringen hebben opgedaan. Elke droom die je ooit had is door tenminste één van die oneindige aantallen jij-versies al gerealiseerd. Zo’n dubbelganger uit een parallel universum kan je zelfs vertellen hoe hij of zij dat gedaan heeft.

Het is namelijk mogelijk om met je dubbelganger van gedachten te wisselen. Je kunt met je dubbelganger communiceren!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is gebruikmaken van een speciale meditatietechniek. Middels deze techniek kun je aan je dubbelganger alles vragen wat je maar weten wilt over jouw ‘alternatieve jij’.

Wil je kennismaken met jouw dubbelganger?

Deze techniek kun je eenvoudig leren door middel van de audiocursus ‘Dubbelganger in een parallel universum’.

Deze cursus leert je de techniek die werkt via je onderbewustzijn. Het legt een brug tussen je bewuste ‘jij’ in deze realiteit en je dubbelganger in een andere realiteit. Zodra de brug is gelegd kun je met je ‘andere zelf’ communiceren.

Dankzij deze cursus krijg je toegang tot onmetelijk diep verborgen bronnen, waarmee je alles in je leven kunt realiseren wat je maar wilt.

De in de cursus gebruikte techniek is 100 procent veilig en levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van jouw leven. Je krijgt inzichten en specifieke kennis waarmee je groot voordeel in jouw leven zult behalen.

De impact kan reusachtig zijn en het mooie is dat je het zo vaak kunt herhalen als je maar wenst, met steeds nieuwe inzichten en nieuwe wijsheid. Je blijft leren van je vele dubbelgangers!

Wil jij deze uitgelezen kans grijpen om jouw dubbelganger(s) te ontmoeten? Wil je beter worden in bijvoorbeeld relaties onderhouden, of wil je succesvoller zijn op bepaalden gebieden in je leven? Download dan NU meteen voor slechts € 17 deze prachtige cursus ‘Dubbelganger in een parallel universum’! (alléén deze week; normale prijs € 49,99)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
5 jaren geleden

“Would you tell me, please,
which way I ought te go from here?”

“You’re shifting from parrallel reality
billions of times per seccond.
Decide what reality you prefer,”
said the Cat. The way you shift
the to world you prefer with the
energie you prefer is to be that
energy, yourself first. Whatever
vibrational state you choose to be
in is going to ultimately be the
parrallel Earth that you will experience.”

lewis Carroll
Alice in Wonderland

Louise
Louise
5 jaren geleden

Voorlopig zou het geweldig zijn als mensen die nu leven zich eens gingen verdiepen in wie ze nu eigenlijk zijn , dan vind je een schat aan mogelijkheden , alles zit al in je……..en je kunt nu ook al communiceren met je lagere en hogere zelf………..

Neorealo
Neorealo
5 jaren geleden

Als mijn ouders andere keuzes hadden gemaakt was ik er niet geweest. Zelfs niet als “ik” bijvoorbeeld een nanoseconde later was verwekt.
Communiceren met jezelf in een parallel universum lijkt mij dan ook niet mogelijk. Die andere “ik” ben je niet zelf.

wolfje
wolfje
5 jaren geleden

je kan het zo gek niet bedenken. wellicht bestaat er een parallel universum waarin wij allen pinokkio zijn en pinokkio de enige burger

Back to top button