Buitenland

Syrische ‘doden’ uit nepvideo van gifgasaanval Douma komen naar Nederland. Valt het doek voor de oorlogshaviken?

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rusland is van plan Syriërs naar Nederland te halen die waren te zien op beelden van de vermeende gifgasaanval in het Syrische Douma.

De Russische ambassadeur Alexander Sjoelgin zei in een interview met ITV News dat zijn land de ‘onvergeeflijke leugens’ over het incident aan het licht wil brengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De Russische autoriteiten willen volgens Sjoelgin in totaal 17 mensen uit Douma naar Den Haag brengen.

Speciale briefing

Het gaat onder meer om zeven mensen die ‘eenvoudig te identificeren zijn als stervende personen’ op videobeelden die door de Witte Helmen zijn gemaakt. Op die beelden zouden slachtoffers van de vermeende aanval te zien zijn.

Sjoelgin zei dat de zeven Syriërs zichzelf kunnen aanwijzen in de video. Dat moet gebeuren tijdens een ‘speciale briefing’ bij de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW), die is gevestigd aan de Johan de Wittlaan in Den Haag.

Groot-Brittannië, de VS en Frankrijk hielden de Syrische regering verantwoordelijk voor de vermeende aanval op Douma. Zij voerden vervolgens een grootschalige raketaanval uit op doelen in het land.

Foto: Барвенковский Wikimedia Commons

[ANP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
6 jaren geleden

zullen ze als dat gebeurd dan hun mond houden of gaan ze gewoon door met hun leugens ?
rutte zal wel nergens vanaf weten toch?
zullen ze hun exuces geven denk je neeeeeee ik denk van niet rutte is een aardsleugenaar dus die draait zich hier waarschijnlijk wel weer uit.

paulus de crosskabouter
paulus de crosskabouter
6 jaren geleden

Of ze krijgen geen toestemming om het land binnen te komen vanwege het ‘russische gevaar’ of vanwege mogelijk maatschappelijk onwrichtrende effekten of.. vult u zelf maar in…

John van Dokkumburg
John van Dokkumburg
6 jaren geleden

Video slaat nergens op , heeft helemaal niets bewezen . Vanaf het begin heeft Rusland altijd alles ontkent , maar ze kunnen er zeker van zijn dat dit liegen hen nooit zal verlossen als er straks een aanklacht ingediend gaat worden doormiddel van een belangengroep die opkomt voor mensenrechten namens de vluchtelingen , een proces dat tot aan de wortels van de macht wellustelingen reikt .

Ik heb al genoeg waarheid tegenover de fantasten opgeworpen , daarom is het niet noodzakelijk hier meer over te vertellen, de jeugd is nu eenmaal makkelijk te manipuleren – ten goed of ten kwade -, De roep naar zingeving weet ik uitstekend op waarde in te schatten, deze flitsjes blijven niet één keer langer dan een paar dagen in leven omdat ze nooit vertellen wat er echt is gebeurd , niet aan een vervolg onderzoek onderworpen en is het snel duidelijk dat we met niets anders te maken hebben dan met nepnieuws , zo eenvoudig werkt het , en zo ontkracht ik ook dit flitsnieuws uiterst effectief . … en met dit handvat leert het opschepperige deel van de wereld het zgn nepnieuws snel af … niks nieuwtjes , niks gemeenheid , door mijn wakkere nuchterheid blijft de vaste grond gewoon onder onze voeten liggen.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Lees onderstaande link maar, dan weet je dat een WOIII, m.i., niet zo heel ver meer kan zijn. De zionisten vinden Iran een bedreiging en pakken daarmee Syrië als een bedreiging mee in het pakket. Dit kan nooit goed gaan. De zionistische macht wil aan het roer blijven van de wereld met handel en wandel en vergeten dat zij degene zijn die veel bepalen in de wereldvrede doordat ze overal in alle gelederen de dienst -denken- uit te maken. Wie hier goed of fout is doet al helemaal niet meer ter zake. Het gaat om het kruitvat wat elk moment kan ontploffen. Of Pietje nu van Fransje vindt dat ie fout zit of Fransje vindt dat Pietje de grote boosdoener is. Het gaat zo ten koste van wereldwijde vrede en miljarden mensenlevens die op het spel staan. Plus de wereld zal daarmee een giga omwenteling ondergaan. Wie trekt als eerste aan de bel dat het zo richting totale vernietiging gaat??

http://www.presstv.com/Detail/2018/04/25/559612/syria-russia-s-300-missile

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x