Homepagina » Archeologie » Doorgewinterde Argentijnse ufoloog ontdekt ‘buitenaardse piramide’ in Grote Oceaan
Doorgewinterde Argentijnse ufoloog ontdekt 'buitenaardse piramide' in Grote Oceaan

Doorgewinterde Argentijnse ufoloog ontdekt ‘buitenaardse piramide’ in Grote Oceaan

De Argentijnse ufoloog Marcelo Irazusta zorgt voor consternatie. Op de bodem van de Grote Oceaan heeft hij iets vreemds ontdekt. Mogelijke verklaringen variëren van een gecrashte UFO tot de resten van een oude beschaving. Dat schrijft het Russische staatspersbureau Sputnik.

De Argentijnse onderzoeker, die zich specialiseert in buitenaardse levensvormen, heeft naar eigen zeggen op Google Earth een UFO gevonden voor de kust van Mexico. Het object is 5,5 kilometer lang en lijkt qua vorm nog het meest op een vliegtuig.

Andere ufologen zijn er niet zo zeker van dat hij op een UFO is gestuit. Scott Waring, die verschillende boeken over het onderwerp heeft geschreven, vertelde aan het Argentijnse persbureau Telam dat hij er een piramide in ziet.

Atlantis

“Het is een perfect gevormde piramide, die een doorsnee heeft van meer dan 14 kilometer,” zei hij. Volgens hem gaat het om de grootst bekende piramide. Het bouwsel is zo indrukwekkend dat het moet zijn gemaakt door leven van een andere planeet, aldus Waring. “Enkel aliens zijn in staat om zoiets te bouwen.”

De beelden van de piramide zijn inmiddels bijna een half miljoen keer bekeken. Telam meldt dat het volgens sommigen gaat om de resten van het mythische eiland Atlantis, dat werd beschreven door de Griekse filosoof Plato. Anderen zeggen dat het bouwwerk is achtergelaten door de Maya’s of Azteken.

NASA

Marcelo Irazusta is een doorgewinterde ufoloog. Eerder dit jaar publiceerde hij een video waarin buitenaardse bases op de maan en op Mars te zien zouden zijn, schrijft Sputnik. Samen met ufoloog Sandra Elena Andrade heeft hij er bij de NASA op aangedrongen om daar onderzoek te doen naar de mogelijkheid van buitenaards leven.

“De schokkende ontdekking heeft op internet geleid tot fascinerende discussies,” schreef Andrade. “Wat gaat NASA doen? Komen ze met een plausibele verklaring of houden ze zich stil?”

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. niet een gewone ufoloog. nee, een doorgewinterde ufoloog

  12 likes
 2. Een ronde piramide? ik zie er wel een stuk of 5 daar.. maar ‘t zijn toch echt bergen/vulkanen onder water en ik zie er niets bijzonders aan. Kijk op google earth en je ziet er duizenden..

  5 likes
 3. Een extra rede om te gaan samenwerken met aliens.

  4 likes
 4. Het wordt gekker en gekker.

  ““Het is een perfect gevormde piramide,”, die niet rond is aan de basis, maar vierkant?

  “Marcelo Irazusta is een doorgewinterde ufoloog.” Nou, dan heeft ie al veel te lang buitengestaan in de winter, want zijn denkvermogen lijkt wel op een bevroren walnoot, 0.

  ” “Wat gaat NASA doen? Komen ze met een plausibele verklaring of houden ze zich stil?” ”
  En NASA doet natuurlijk aan onderwaterruimtevaart…

  5 likes
 5. Ah…het standaard argument: This structure is so impressive, therefore it must have been aliens. We don’t know who build it, therfore it must have been aliens.

  4 likes
 6. Wereldschokkend…dat zal de reden zijn dat iedereen er over praat…of ..ohh wacht ‘t is een Pokemon Go 🙂

  3 likes
 7. aldus Waring. “Enkel aliens zijn in staat om zoiets te bouwen.”
  welke dan?

  2 likes
 8. Waarom luistert iedereen naar die Scott Waring ? Er was toch allang bekend gemaakt dat hij een hoax verspreider is..?

  1 likes
 9. En altijd van die wazige foto’s en dit in deze tijd ?

  1 likes
 10. Het leukste vind ik de afmeting van het geval. 5500 meter als het een vliegtuig is, maar 14000 meter ingeval van een piramide. ????

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...