Homepagina » Graancirkels » Doos van Pandora-graancirkel gevonden in Wiltshire
Doos van Pandora

Doos van Pandora-graancirkel gevonden in Wiltshire

Op zondag is een grote graancirkelformatie gevonden nabij Broad Hinton in het Engelse Wiltshire. Het wordt ook wel de doos van Pandora-graancirkel genoemd.

Een dag eerder werd op het internet gespeculeerd over de effecten van ‘Operatie Pandora’. Is er een verband tussen de operatie en het verschijnen van de graancirkel?

De formatie wordt daarnaast in verband gebracht met de ‘verzorging van de levensboom’ en de ‘viering van de galactische merkavah’.

Doos van Pandora-graancirkel gevonden in Wiltshire

Doos van Pandora-graancirkel gevonden in Wiltshire

Doos van Pandora-graancirkel gevonden in Wiltshire

Doos van Pandora-graancirkel gevonden in Wiltshire

Bron: Cropcircleconnector.com

Gerelateerd:

 Vind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

60 reacties

 1. Van graancikels heb ik er heel wat voorbij zien komen, zowel de overduidelijke mens gemaakte, dubieus ogende vormen die ook weer door een mensenhand gemaakt kunnen zijn, als ook deze graancirkel. Waarbij ik persoonlijk zeer twijfel of dit door menselijke techniek gemaakt kan zijn.

  Mijn eerste gedachte is analiserend in de verschillende meer- en minder complexe vormen, dat de complexiteit van de graancirkels toe lijkt te nemen. In de stelling dat dit niet aardse creaties zijn, probeerd de verantwoordelijke partij mogelijk iets duidelijk te maken en/of overtuigingskracht bij te zetten door deze complexere vormen.
  Zijn het mogelijk de eerste goed gedoelde “wij zijn er echt hoor” signalen, op een prachtige manier gebracht middels graankunst?

  Nogmaals ben ik niet degene om te ordelen, noch te bepalen. Ik wacht geduldig af, maar ga in de tussentijd verder genieten van mijn mooie leven.

  1 likes
 2. Zie ik daar opnieuw voetstappen in de rechterbovenhoek van de eerste foto?

  Los van dit: er broeit wel degelijk iets…

  0 likes
 3. ‘Operatie Pandora’ ???

  0 likes
 4. Wie of wat het ook doet het ziet er prachtig uit!
  Graag een ovatie!(Y)

  0 likes
 5. Even een linkje erbij was wel handiger geweest, Niburu:
  http://ascension2012andbeyond.com/operation-pandora-august-25th/

  0 likes
 6. Ik ben er van overtuigd dat het mensenwerk is maar desalniettemin een knap staaltje werk.

  0 likes
 7. Ik moet zeggen: qua grafische voorstellingen gaan de graancirkels er op vooruit! Ze hebben vorderingen gemaakt, dat is duidelijk.

  0 likes
 8. [quote name=”Paulussie”]’Operatie Pandora’ ???[/quote]
  [quote name=”Hans”]Even een linkje erbij was wel handiger geweest, Niburu:
  http://ascension2012andbeyond.com/operation-pandora-august-25th/%5B/quote%5D

  Maar wat is operatie pandora in een paar woorden?

  0 likes
 9. Zoiets kan geen mens in een nacht maken. Ik vraag me af, wat voor een bedoeling het heeft om iedere keer nieuwe graancirkels te maken? wat willen zij ermee zeggen?

  0 likes
 10. [quote name=”ursula”]Zoiets kan geen mens in een nacht maken. Ik vraag me af, wat voor een bedoeling het heeft om iedere keer nieuwe graancirkels te maken? wat willen zij ermee zeggen?[/quote]
  Misschien hebben de makers wel meerdere dagen gehad? Just a suggestion. Ligt dit granenveld ver buiten de bewoonde wereld of naast de snelweg?

  0 likes
 11. Cobra over Operatie Pandora:

  “There is a war going on now on the etheric and lower astral plane during which dark entities are being removed by the non-physical light warriors. This etheric and astral liberation operation is known under codename Pandora”

  bron: http://2012portal.blogspot.ca/2012/05/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

  0 likes
 12. Een staande ovatie van mij voor de makers!! Een waar kunstwerk.
  Het lijkt mij sterk dat dit mensenwerk is en dan in één nacht?
  Zou graag eens het commentaar van Janet Ossebaard willen horen over deze prachtige nieuwe Pandora-graancirkel.

  0 likes
 13. Ehhh, als je nou zó knap bent dat je uit een ander sterrenstelsel hier kunt komen en dan met een druk op de knop een afbeelding in een graanveld kan “beamen”, kun je dan niet ‘gewoon even’ de engelse taal machtig worden en opschrijven wat je bedoeld???
  Kom op, get real, waarom denk je dat al die “buitenaardse” UFO’s niet ‘gewoon even’ contact met ons maken? JUIST; omdat het mysterie in stand gehouden moet worden. Bange mensen zijn makkelijker in bedwang te houden dan wijze mensen.
  En misschien zijn het wel gewoon een stelletje mietjes in al die UFO’s en hebben ze het gore lef niet om contact te maken omdat wij misschien wel slimmer zijn? Of fysiek sterker? Wie zal het zeggen…
  Ik kan niet wachten op een confrontatie in welke zin dan ook. Gewoon om eens een keer al dat gezweef en gespeculeer te doorkruisen met realiteit.

  0 likes
 14. Fantastische cropcircle, en dan zijn er nog personen die beweren dit met een plankje aan een touwtje te hebben gemaakt en wel midden in de nacht, hier geloof ik dus allang niet meer in, de halmen zijn door een bepaalde energie omgebogen en groeien gewoon verder, heeft dus geen enkele schade geleden, als mensen dit zouden doen zijn de halmen platgetrapt en geknikt..
  Erg mooi gemaakt trouwens, ben benieuwd of we binnenkort te weten komen wie deze prachtige figuren gemaakt heeft en met welk doel….

  0 likes
 15. Voor degenen die ervan `overtuigd´ zijn dat het mensenwerk is? Ooit eens andersom gedacht? Waarom is er nog nooit iemand betrapt bij het maken van een graancirkel….

  0 likes
 16. hallo allemaal,de doos van pandora is zoiets als de geest uit de fles laten een teken mischien dat discloser er aan komt ik ben benieuwd wat er allemaal in die doos van Pandora zit onze geschiedenis onze afkomst, de elite Illuminatie Vatikaan pyramides geheime regeringen nasa het zal dan ook tijd worden dat de doos van Pandora open gaat maar wij zullen met schrik en afkeer er naar kijken als Discloser op TV komt en ongeloof zal er zijn van dit is toch niet waar, op de site van Niburu zijn we eigelijk al er van bewust dat er veel aan de hand is het is aan ons om dan diegene bij te staan die ons dan nodig hebben al is het alleen maar voor een luisterend oor en ja ik heb wel eens een filmpje gezien van mensen die toevallig in de buurd van zo,n cropcircel waren en dit gefilmt hebben dit waren hele kleine bolletjes die in een mum van tijd dat hadden gedaan ongeloofelijk maar waar deze heeft een duidelijke boodschap om de mensen voor te bereiden wat gaat komen

  0 likes
 17. [quote name=”Pieter”]Zie ik daar opnieuw voetstappen in de rechterbovenhoek van de eerste foto?

  Los van dit: er broeit wel degelijk iets…[/quote]

  ik heb de foto uitvergroot maar kom erniet uit of het voetafdrukken zijn maar,het lijkt wel zo?

  0 likes
 18. [quote name=”Herman de GraafMaar wat is operatie pandora in een paar woorden?[/quote]
  Operatie Pandora is een operatie van o.a. de (ondergrondse) Resistance Movement en heeft tot doel het verwijderen van donkere entiteiten waaronder Archons van het etherische- en lagere astrale vlak (4d). Voor meer informatie over deze en andere operaties van de Resistance Movement raadt ik je aan om een kijkje te nemen op de blog van Cobra en de berichten vanaf het begin door te kijken. Er zal dan een hele hoop duidelijk worden.

  http://2012portal.blogspot.ca/

  0 likes
 19. mooie rechte lijnen, 3 dimensionaal, punten raken de cirkel perfect, maar verdeeld in driehoeken, ruiten en vierkanten, ik zou zeggen: knap gedaan

  0 likes
 20. [quot

  ja er zullen in de tijd dat ze de cirkel ondekt hebben zijn er allang mensen naar de cirkel toegelopen

  e name=”Pieter”]Zie ik daar opnieuw voetstappen in de rechterbovenhoek van de eerste foto?

  Los van dit: er broeit wel degelijk iets…[/quote]

  0 likes
 21. mooie rechte lijnen, 3 dimensionaal, punten raken de cirkel perfect, maar verdeeld in driehoeken, ruiten en vierkanten, ik zou zeggen: knap gedaan

  0 likes
 22. Wat ik kon vinden: “Operation Pandora on August 25th” [1]

  “The archons[2] were getting their butts kicked On August 25th”

  “How many heard or saw the detonation? I know the folks that caught it were watching the money and business channels out here. The distractions in the media kept most from catching it. The whole system was technically, reset. Computers all around the world..banking computers. If you have a computer, you’ve most likely had to reboot..especially microsoft based. Curiously enough, all was finalized at that moment. International legalities handled..” [3]

  [1] http://2012portal.blogspot.de/2012/08/operation-pandora-on-august-25th-and.html
  [2] over Archons: http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_archons02.htm
  [3] http://goingglobaleastmeetswest.blogspot.de/2012/08/poof-for-sunday-august-26-2012-dialing.html

  0 likes
 23. #16 legaal
  ….het is aan ons om dan diegene bij te staan die ons dan nodig hebben al is het alleen maar voor een luisterend oor…

  Dit dus ook dat ik voel waarom ik thans hier ben.

  0 likes
 24. [quote name=”Roel”]#16 legaal
  ….het is aan ons om dan diegene bij te staan die ons dan nodig hebben al is het alleen maar voor een luisterend oor…

  Dit dus ook dat ik voel waarom ik thans hier ben.[/quote]
  hoi ja ik denk het wel

  0 likes
 25. Blossom Goodchild heeft een channaling op haar site staan ove deze cropcircle.
  Misschien interessant voor geïnteresseerden?

  Groetjes
  Franca

  0 likes
 26. [quote name=”eco-ernie”]Ehhh, als je nou zó knap bent dat je uit een ander sterrenstelsel hier kunt komen en dan met een

  confrontatie in welke zin dan ook. Gewoon om eens een keer al dat gezweef en gespeculeer te doorkruisen met realiteit.[/quote]

  zonder racistisch te willen zijn, maar ik denk dat de vergelijking wel opgaat;

  nadat de blanke afrika verliet zei hij; “en wat hebben die negers nu met al die technologie die we achterlieten gedaan? Kapotgeklopt.”

  Ik denk dat het wat hetzelfde is; àls er al buitnaardsen zijn die ons willen helpen, wachten ze de moment af tot we er klaar voor zijn.
  Welk nut heeft het ons interstellair te laten reizen, als we nog steeds moordende barbaren zijn?
  Ze zouden wel heel dom zijn om ons dan die technologie te schenken.
  Daar heeft Salusa -of ‘t al dan niet reeel is- wel een punt.

  0 likes
 27. [quote name=”Wesley”]Ik ben er van overtuigd dat het mensenwerk is maar desalniettemin een knap staaltje werk.[/quote]
  Mensen maken fouten.Ik maak altijd wel een foutje. Deze cirkel is helemaal perfect.Net als vele andere.

  0 likes
 28. [quote name=”Roel”]#16 legaal
  ….het is aan ons om dan diegene bij te staan die ons dan nodig hebben al is het alleen maar voor een luisterend oor…

  Dit dus ook dat ik voel waarom ik thans hier ben.[/quote]
  Same here!

  0 likes
 29. Je moet de witte ring, rond de kubus eens bekijken;

  ik denk dat ze zelfs dààr een patroon in gemaakt hebben.

  Mensenhanden? Ik zeg niet dat ‘t niet kan.
  Mar begin er maar eens aan.

  0 likes
 30. Eigenlijk…
  Als je er eens echt goed bij stilstaat… Dit kàn niet door mensenhanden gemaakt zijn.

  0 likes
 31. [quote name=”Lacsap”]Hier een graancirkel met Nederlandse tekst eronder! http://static1.ad.nl/static/photo/2012/7/6/12/20120827163456/media_xll_1334472.jpg%5B/quote%5D

  Ik denk, denk, dat die zo uitgezaaid is en niet gemaakt in groeiende gewassen.

  Dat meekt het wel iets makkelijker. Sjablonen.

  0 likes
 32. Stevige (graancirkel)zetting dit. Uitleg wordt door vele mensen met behulp van de taalmatrix “uitgelegd”. Wat dit werkelijk betekent zullen mogelijk alleen de “cirkelmakers” echt weten. Deze graancirkel lijkt mij persoonlijk gezegd wel iets heel bijzonders. De tijd zal het leren.

  0 likes
 33. [quote name=”Carnivore”]Je moet de witte ring, rond de kubus eens bekijken;

  ik denk dat ze zelfs dààr een patroon in gemaakt hebben.

  Mensenhanden? Ik zeg niet dat ‘t niet kan.
  Mar begin er maar eens aan.[/quote]
  hoi inderdaad daar lijkt het wel op dat daar een patroon is gemaakt hij is prachtig

  0 likes
 34. Omdat “operation pandora” van Cobra (blogspot2012) komt heb ik nog wat na gespeurt in het archief.

  Volgens de intel geleverd door Cobra is aarde in “gijzeling” door het “grid” van de Archons. Operatie Pandora is dan ook zeer waarschijnlijk een actie om dit grid te ontmantelen:

  “It is a grid that keeps controlling and manipulating human personal relationships for millenia. This grid is the reason for most human conflicts. It is the main reason for delays in final victory of the Light on this planet. It consists of Archons and their minions on the etheric and astral planes in a thin layer close to Earth’s surface.

  The physical counterpart of this grid consists of people deep within the Jesuit network. …”

  http://2012portal.blogspot.de/2012/05/normal-0-false-false-false-en-us-x-none_25.html

  0 likes
 35. En Hier meer over “The Event”: “We are slowly approaching the Event horizon. The Event horizon is the exit point of the black hole of quarantine Earth. When we exit the black hole, there will be an explosion of Light.

  This means an end of quarantine status for planet Earth and end of darkness in this universe.

  The main structure that keeps humanity in third dimension are etheric implants. They form a network of black hole wormholes that was created by the Archons 26,000 years ago and strengthened with Magdalenian Archons invasion 16,000 years ago..”

  http://2012portal.blogspot.de/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4_26.html

  0 likes
 36. [quote name=”Michel”]Omdat “operation pandora” van Cobra (blogspot2012) komt heb ik nog wat na gespeurt in het archief.

  Volgens de intel geleverd door Cobra is aarde in “gijzeling” door het “grid” van de Archons. Operatie Pandora is dan ook zeer waarschijnlijk een actie om dit grid te ontmantelen:

  “It is a grid that keeps controlling and manipulating human personal relationships for millenia. This grid is the reason for most human conflicts. It is the main reason for delays in final victory of the Light on this planet. It consists of Archons and their minions on the etheric and astral planes in a thin layer close to Earth’s surface.

  The physical counterpart of this grid consists of people deep within the Jesuit network. …”

  http://2012portal.blogspot.de/2012/05/normal-0-false-false-false-en-us-x-none_25.html%5B/quote%5D
  Het is een ‘reboot’ van het grid. Hier gaan vanaf nu positieve energieën doorheen stromen.

  0 likes
 37. Dit is het werk van de Illuminati ofte Satan ofte de demonen ofte spiritisme… Om ons te misleiden. Er broeit inderdaad iets, meer en meer zelfs MAAR de oplossing voor deze wereld komt niet van de Illuminati ofte Satan ofte de demonen ofte spiritisme. Nee, maar wel van God. De Allerhoogste kracht, die boven alles en iedereen staat.

  0 likes
 38. Wat is die circle prachtig gemaakt. Ben benieuwd wat het betekend. Het lijkt op een cadeau die je zo uit kan pakken…
  Zou het symbool kunnen slaan op de waarheid, die nu nog onzichtbaar is voor ons, maar ieder moment uitgepakt zal gaan worden ?
  De ring eromheen die gevlecht lijkt te zijn… prachtig ! Echt schitterend… !

  0 likes
 39. wow wat mooi en wat een verbanden, en is er een wiskundige die hier iets interresants over kan zeggen?

  0 likes
 40. [quote name=”Carnivore”]Eigenlijk…
  Als je er eens echt goed bij stilstaat… Dit kàn niet door mensenhanden gemaakt zijn.[/quote]

  Juist als je er goed bij stilstaat zou je toch het inzicht komen dat zoiets prima door ons mensen gemaakt kan worden. Wij mensen beschikken over een zeer creatieve en kunstzinnige geest. Kijk voor de grap is om je heen, en vraag je zelf nog eens af of wij mensen een graancirkel kunnen maken?

  0 likes
 41. Ik las notabene bij blossom goodchild dat het niet voor aardlingen bestemd is maar een soort aanwijzingen voor andere buitenaardse.Road-map?haha

  0 likes
 42. ja tuurlijk! in het midden van de nacht, zonder geluid, zo n patroon in een nietsvermoedende boer zijn land neerplanten !

  duuuuh

  0 likes
 43. Schitterend !!!!!

  0 likes
 44. Deze mooie graancirkel maakt mij erg blij!

  0 likes
 45. Ik vind ze ook heel mooi, maar de boer zal er minder blij mee zijn.
  Zijn gewas ligt plat en dat wat plat ligt kan je niet oogsten want het verrot.
  Als het een kleine boer treft is het nog veel erger. Bedenkt wel dat de boeren zorgen voor ons voedsel.
  Als zij falliet gaan word alles nog duurder.
  Monsanto zal staan te trappelen om zulke bedrijven over te nemen, eet smakelijk

  0 likes
 46. [quote name=”sara”]Ik vind ze ook heel mooi, maar de boer zal er minder blij mee zijn.
  Zijn gewas ligt plat en dat wat plat ligt kan je niet oogsten want het verrot.
  Als het een kleine boer treft is het nog veel erger. Bedenkt wel dat de boeren zorgen voor ons voedsel.
  Als zij falliet gaan word alles nog duurder.
  Monsanto zal staan te trappelen om zulke bedrijven over te nemen, eet smakelijk[/quote]

  Je kan het gewoon nog oogsten hoor.

  0 likes
 47. [quote name=”cc”]Ik las notabene bij blossom goodchild dat het niet voor aardlingen bestemd is maar een soort aanwijzingen voor andere buitenaardse.Road-map?haha[/quote]

  LOL… @cc een roadmap… mmm tja zou kunnen haha. Het zou ook kunnen slaan, misschien, op een 3D wereld… vandaar die drie vlakken wat je ziet. Het figuur zelf stelt wel een 3d figuur voor. Ik geloof dat deze circle de mooiste en ingewikkelste is, die ik tot dusverre gezien heb. En om dit in 1 nachtje te bewerkstelligen ? Lijkt me wel heel raar toe. Kijk eens naar al die nuances. Het vlechtwerk er omheen. In 1 woord… geweldig en net wat @Biff ook al schreef… het maakt me inderdaad blij LOL… Op naar de volgende circle zou ik zo zeggen !… En wat @boer Drikus schreef… over de schade aan het gewas… ik denk dat dat wel mee valr als je ziet wat voor gigantische velden er omheen liggen. Plus de boer zal ook wel verzekerd zijn tegen graancircles ?

  0 likes
 48. [quote name=”Boer Driekus”][quote name=”sara”]Ik vind ze ook heel mooi, maar de boer zal er minder blij mee zijn.
  Zijn gewas ligt plat en dat wat plat ligt kan je niet oogsten want het verrot.
  Als het een kleine boer treft is het nog veel erger. Bedenkt wel dat de boeren zorgen voor ons voedsel.
  Als zij falliet gaan word alles nog duurder.
  Monsanto zal staan te trappelen om zulke bedrijven over te nemen, eet smakelijk[/quote]

  Je kan het gewoon nog oogsten hoor.[/quote]
  Ik wil er geen wellus nietus spelletje van maken, k kom nl zelf van een biologische boerderij met tuinbouw.
  De boer heeft wel schade en als t regenen gaat rot wat op de grond ligt gewoon weg.

  0 likes
 49. [quote name=”Boer Driekus”][quote name=”sara”]Ik vind ze ook heel mooi, maar de boer zal er minder blij mee zijn.
  Zijn gewas ligt plat en dat wat plat ligt kan je niet oogsten want het verrot.
  Als het een kleine boer treft is het nog veel erger. Bedenkt wel dat de boeren zorgen voor ons voedsel.
  Als zij falliet gaan word alles nog duurder.
  Monsanto zal staan te trappelen om zulke bedrijven over te nemen, eet smakelijk[/quote]

  Je kan het gewoon nog oogsten hoor.[/quote]

  Je kunt er de enige echte spacecake van bakken.

  0 likes
 50. Het is bijna afgerond ,zo boven zo beneden eenheid is bijna behaald weer een cyclus die tot zuivere energie aanstuurt.

  0 likes
 51. [quote name=”ursula”]Zoiets kan geen mens in een nacht maken. Ik vraag me af, wat voor een bedoeling het heeft om iedere keer nieuwe graancirkels te maken? wat willen zij ermee zeggen?[/quote]

  Ja, wat voor bedoeling of nut heeft het om met kunst bezig te zijn…
  (zuuucht)

  De beste kunst is deze die een mens aan het denken zet en vragen laat stellen over zowel zichzelf als het leven!

  Hierbij dus mission accomplished want je stelt zelf de vraag: ‘wat willen ze ermee zeggen’.

  En inderdaad, zoiets kan één persoon niet in één nacht maken. Daarom zijn het telkens weer meerdere personen samen die deze prachtige kunstwerken creëren.

  0 likes
 52. Buiten dan wie dan ook dit gemaakt heeft. Mens of buitemenselijk.

  Wat mij als hobby photoshoper op valt is dat zelfs de werkelijke schaduw van de (Doos) precies goed valt met de tekening. Hij is zoals ze het zegge in lijn met het perspectief.

  Ik vind dat persoonlijk erg knap gedaan. Iets wat je zelfs met photoshop soms wel moeilijk kan zijn om precies goed te krijgen.

  En de makkers (wie het ook zijn) doen dit met hun project precies goed.

  Midde in de nacht?

  Zonder zon?

  Vreemd!?

  0 likes
 53. [quote name=”sara”][quote name=”Boer Driekus”][quote name=”sara”]Ik vind ze ook heel mooi, maar de boer zal er minder blij mee zijn.
  Zijn gewas ligt plat en dat wat plat ligt kan je niet oogsten want het verrot.
  Als het een kleine boer treft is het nog veel erger. Bedenkt wel dat de boeren zorgen voor ons voedsel.
  Als zij falliet gaan word alles nog duurder.
  Monsanto zal staan te trappelen om zulke bedrijven over te nemen, eet smakelijk[/quote]

  Je kan het gewoon nog oogsten hoor

  Ik denk dat deze boer veel meer centjes kan verdienen aan al die mensen en toeristen die dit willen bekijken, voelen en zien.

  Zie het als een stukje compensatie 😉

  0 likes
 54. Prachtig! Hier zit me toch wat intelligentie achter! (of Haarp…hmmmm?)
  Laten we het eerste hopen.

  0 likes
 55. Niet te geloven dit! Het lijkt wel alsof deze doos van Pandora voor ons daar is geplaatst … wij moesten dit gebruiken om bij de mensen iets weg te halen, wat in ons systeem zit en wat eruit moet voor de nieuwe tijd. Een stel geometrische figuren dat van alles blokkeert … ik krijg er kippevel van gewoon!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

soros

Soros heeft Europese rechters in zijn zak. Onderzoek legt omvangrijk schandaal bloot

Tientallen rechters van het Europees Hof voor ...

gasverbod

Gasverbod officieel een feit in Utrecht. Politici geconfronteerd met leugens

Dankzij een wetswijziging kan Utrecht als eerste ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.