Wetenschap

Dr. Korotkov: Energievelden wetenschappelijk gedocumenteerd

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De zogeheten GDV-camera kan met behulp van Kirlianfotografie energievelden zichtbaar maken. Buiten Nederland wordt de digitale GDV-camera al in diverse gerenommeerde ziekenhuizen gebruikt bij het diagnosticeren van de fysieke conditie van patiënten.

Met thermografische scans en biofotonen-emissies door meridianen en biovelden kunnen energievelden van mens, dier, ruimtes en materie zichtbaar worden gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dr. Konstantin G. Korotkov van de Universiteit van Sint-Petersburg en voorzitter van de International Union for Medical and Applied Bioelectrography legt uit dat het menselijke lichaamsveld op allerlei gebieden gebruikt kan worden, met name bij het stellen van medische diagnoses en het behalen van betere behandelresultaten. Hij verwijst naar wetenschappelijke studies en experimenten van over de hele wereld.

Professor Korotkov houdt zich al 25 jaar bezig met fotografisch onderzoek naar energievelden en heeft zich daarbij onder meer gericht op de verbanden tussen de energievelden rondom de vingertoppen bij de mens, de relaties daarvan in het lichaam en welke conclusies men aan de uitslagen kan verbinden.

Dit onderzoek heeft geleid tot de geavanceerde digitale GDV-camera. Deze camera geeft exacte beelden weer van alle lichaamsgebieden, zodat bij klachten of verstoringen van deze velden er meer gericht kan worden behandeld.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
9 jaren geleden

Eindelijk iemand die zoekt in de juiste richting, per slot van rekening is alles energie en zijn ook alle ziekte’s en aandoeningen het gevolg van een verstoring van de juiste energiestromen. Een wijsheid die al duizenden jaren bekend is maar vakkundig en op slinkse op de achtergrond gemanouvreerd door de op geld beluste farmaceutische maffia.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Dat is interessant wanneer ze aura´s op de gevoelige plaat vastleggen.

alfredjkwak
alfredjkwak
9 jaren geleden

Leuk verhaal, als je erin verdiept dan zijn er 2 simpele logische verklaringen. Aura kan worden verklaard door verdamping van vocht en Kirlianfotografie werkt met hoogspanning. Dus alle dingen die getoond worden zijn te testen en te beïnvloeden. Jammer want het lijkt zoveelbelovend allemaal.

Ps energievelden bestaan maar dit is niet de manier om ze visueel te kunnen zien. Zoek voor de grap maar naar foto’s van diamanten waarvan we weten dat er veel energie in zit opgeslagen icm de deze manier visualisatie.

Janne
Janne
9 jaren geleden

Beste Alfred,

ik heb me naar aanleiding van bovenstaande wat achtergrondindormatie gezocht.
Wanneer je naar de website van Korotkov gaat vind je onder andere een verwijzing naar Van Wijk et.al. (2005). Hoewel niet voor iedereen gemakkelijk leesbaar, de basis van bovenstaande wordt hier op wetenschappelijk verantwoorde wijze aangetoond. De door Korotkov beschreven methode is duidelijk wat anders dan kirlisnfotografie

https://books.google.nl/books?id=LxlRBAAAQBAJ&pg=PA371&lpg=PA371&dq=Van+Wijk,+et+al,+2005&source=bl&ots=fW2CmJWBdk&sig=RW2uXN9UCRIRb1cpL7C8NEvgvVA&hl=nl&sa=X&ei=oIyMVOLyIM3sav6vgoAE&ved=0CD0Q6AEwAw#v=onepage&q=Van%20Wijk%2C%20et%20al%2C%202005&f=false

Een veel gemakkelijker leesbaarder ( maar net zo betrouwbaar) stuk tekst ( jaarboek integrale geneeskunde 2010/2011) waarin dezelfde hypothese wordt ondersteund. Wat in de volksmond het aura wordt genoemd is zichtbaar te maken als fotonenemissie ( lichtuitstraling)

http://books.google.nl/books?id=D43VJpE3w9UC&pg=PA160&lpg=PA160&dq=buqi+%22+information+transmission%22&source=bl&ots=MZIMNWDxkR&sig=pJPNiCCmz2Qczd2mqHFaZffh9Wk&hl=nl&sa=X&ei=P4aDU-LUM4LMOZDsgLgH&ved=0CGwQ6AEwCTgK#v=onepage&q=buqi%20%22%20information%20transmission%22&f=false

Lees het eens door zou ik haast zeggen

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x