Homepagina » Wetenschap » Dr. Korotkov: Energievelden wetenschappelijk gedocumenteerd
Dr. Korotkov: Energievelden wetenschappelijk gedocumenteerd

Dr. Korotkov: Energievelden wetenschappelijk gedocumenteerd

De zogeheten GDV-camera kan met behulp van Kirlianfotografie energievelden zichtbaar maken. Buiten Nederland wordt de digitale GDV-camera al in diverse gerenommeerde ziekenhuizen gebruikt bij het diagnosticeren van de fysieke conditie van patiënten.

Met thermografische scans en biofotonen-emissies door meridianen en biovelden kunnen energievelden van mens, dier, ruimtes en materie zichtbaar worden gemaakt.

Dr. Konstantin G. Korotkov van de Universiteit van Sint-Petersburg en voorzitter van de International Union for Medical and Applied Bioelectrography legt uit dat het menselijke lichaamsveld op allerlei gebieden gebruikt kan worden, met name bij het stellen van medische diagnoses en het behalen van betere behandelresultaten. Hij verwijst naar wetenschappelijke studies en experimenten van over de hele wereld.

Professor Korotkov houdt zich al 25 jaar bezig met fotografisch onderzoek naar energievelden en heeft zich daarbij onder meer gericht op de verbanden tussen de energievelden rondom de vingertoppen bij de mens, de relaties daarvan in het lichaam en welke conclusies men aan de uitslagen kan verbinden.

Dit onderzoek heeft geleid tot de geavanceerde digitale GDV-camera. Deze camera geeft exacte beelden weer van alle lichaamsgebieden, zodat bij klachten of verstoringen van deze velden er meer gericht kan worden behandeld.Vond je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Eindelijk iemand die zoekt in de juiste richting, per slot van rekening is alles energie en zijn ook alle ziekte’s en aandoeningen het gevolg van een verstoring van de juiste energiestromen. Een wijsheid die al duizenden jaren bekend is maar vakkundig en op slinkse op de achtergrond gemanouvreerd door de op geld beluste farmaceutische maffia.

  26 likes
 2. Beste Alfred,

  ik heb me naar aanleiding van bovenstaande wat achtergrondindormatie gezocht.
  Wanneer je naar de website van Korotkov gaat vind je onder andere een verwijzing naar Van Wijk et.al. (2005). Hoewel niet voor iedereen gemakkelijk leesbaar, de basis van bovenstaande wordt hier op wetenschappelijk verantwoorde wijze aangetoond. De door Korotkov beschreven methode is duidelijk wat anders dan kirlisnfotografie

  https://books.google.nl/books?id=LxlRBAAAQBAJ&pg=PA371&lpg=PA371&dq=Van+Wijk,+et+al,+2005&source=bl&ots=fW2CmJWBdk&sig=RW2uXN9UCRIRb1cpL7C8NEvgvVA&hl=nl&sa=X&ei=oIyMVOLyIM3sav6vgoAE&ved=0CD0Q6AEwAw#v=onepage&q=Van%20Wijk%2C%20et%20al%2C%202005&f=false

  Een veel gemakkelijker leesbaarder ( maar net zo betrouwbaar) stuk tekst ( jaarboek integrale geneeskunde 2010/2011) waarin dezelfde hypothese wordt ondersteund. Wat in de volksmond het aura wordt genoemd is zichtbaar te maken als fotonenemissie ( lichtuitstraling)

  http://books.google.nl/books?id=D43VJpE3w9UC&pg=PA160&lpg=PA160&dq=buqi+%22+information+transmission%22&source=bl&ots=MZIMNWDxkR&sig=pJPNiCCmz2Qczd2mqHFaZffh9Wk&hl=nl&sa=X&ei=P4aDU-LUM4LMOZDsgLgH&ved=0CGwQ6AEwCTgK#v=onepage&q=buqi%20%22%20information%20transmission%22&f=false

  Lees het eens door zou ik haast zeggen

  2 likes
  • Bedankt, ik zal me daar eens in verdiepen.

   Overigens wijs ik het allemaal niet af hoor. Ik sta er alleen raditioneel in. Als je een plaatselijke aandoening het dan gaat het menselijk lichaam die plek vaak verhitten. En dus verdampt er meer vocht en beide dingen kunnen worden waargenomen natuurlijk. Dus die zin ben ik sceptisch, dit is verklaarbaar namelijk.

   3 likes
 3. Dat is interessant wanneer ze aura´s op de gevoelige plaat vastleggen.

  3 likes
 4. Leuk verhaal, als je erin verdiept dan zijn er 2 simpele logische verklaringen. Aura kan worden verklaard door verdamping van vocht en Kirlianfotografie werkt met hoogspanning. Dus alle dingen die getoond worden zijn te testen en te beïnvloeden. Jammer want het lijkt zoveelbelovend allemaal.

  Ps energievelden bestaan maar dit is niet de manier om ze visueel te kunnen zien. Zoek voor de grap maar naar foto’s van diamanten waarvan we weten dat er veel energie in zit opgeslagen icm de deze manier visualisatie.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Amerikaans congreslid en klimaatactiviste getrold, sluit eten van baby's om klimaat te redden niet uit. Bekijk deze virale video

Amerikaans congreslid en klimaatactiviste getrold, sluit eten van baby’s om klimaat te redden niet uit. Bekijk deze virale video

Een vrouw heeft voor ophef gezorgd door ...

Het politieke 'moeras' slaat terug. Dit willen de Trump-hatende media liever verborgen houden over Joe Biden en Oekraïne

Het politieke ‘moeras’ slaat terug. Dit willen de Trump-hatende media liever verborgen houden over Joe Biden en Oekraïne

Het ‘moeras’, een internationale elite die de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.