Universum

“Lichtstraal boven ruimtestation ISS komt van aliens”

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij het internationale ruimtestation ISS is een opmerkelijke ontdekking gedaan. De live-webcam van het ISS heeft in de ruimte een mysterieus rood licht opgevangen.

De beelden waarop het rode licht te zien is, zijn door YouTube-gebruiker Streetcap1 op internet gezet. Het filmpje heeft een hevige discussie op het internet ontketend. Meteen deden allerlei UFO-speculaties de ronde. Volgens UFO-fanaten is het filmpje een nieuw bewijs dat er buitenaards leven bestaat en dat aliens contact met de aarde wilden maken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Er zijn ook sceptici die zoeken naar een logische verklaring. Zij denken dat een astronaut aan het spelen was met een laserpen of dat het licht werd veroorzaakt door OPALS (Optical PAyload for Lasercomm Science). Deze OPALS, die door NASA veel worden gebruikt, zijn lasers die zich op aarde en het ISS bevinden om onderling met elkaar te communiceren en gegevens uit te wisselen.

Volgens sommigen is de laserstraal afkomstig van de aarde. De straal is namelijk dunner bij het punt waar hij de aarde bereikt, terwijl dat andersom zou moeten zijn.

[VTM]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hef
hef
9 jaren geleden

Dat moet mijn laserlamp geweest zijn. Gekregen van Sinterklaas. Ik wist niet dat ie zo’n lange afstand kon schijnen. Goed ding dus.

Hawks
Hawks
9 jaren geleden

Ik citeer: ‘ De straal is namelijk dunner bij het punt waar hij de aarde bereikt, terwijl dat andersom zou moeten zijn.’. Dit snap ik niet. Waarom zou dat andersom moeten zijn?

Wie helpt?

365Y
365Y
9 jaren geleden

Ach , een laserstraaltje op een donkere plaat schuin voor het beeldscherm houden kan hetzelfde .

Theo
Theo
9 jaren geleden

Die laserstraal is dus duidelijk juist dunner bij het rode licht en niet bij de aarde.. de debunkers proberen echt wanhopig van alles te bedenken om het maar weer te ontkrachten…Ook het Opals verhaal kan niet kloppen want dan wordt er een laserstraal van en naar het spacestation gestuurd en hier is er toch duidelijk sprake van een straal vanaf een andere plaats (rode orb) en vrij ver van het spacestation. Wat het ook geweest mag zijn… het was i.i.g. NIET de uitleg van de debunkers ! (zoals altijd)

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x