Paranormaal

Deze piepkleine kristallen in je brein kunnen paranormale krachten ontgrendelen. Zo werkt het

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Magnetiet is een sterk magnetisch mineraal. Magnetietkristallen worden gebruikt voor de magneten op je koelkast, maar ook voor het opwekken van elektriciteit.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist is dat deze kristallen ook door je brein worden aangemaakt. Je hebt er letterlijk honderden miljoenen van in je hoofd.

Wetenschappers weten niet precies welke rol de kristallen vervullen in het brein. Sommige studies hebben gesuggereerd dat ze van invloed zijn op het langetermijngeheugen.

Paranormale vermogens

Bijen, duiven en dolfijnen zouden magnetiet gebruiken om te kunnen navigeren met behulp van het aardmagnetisch veld.

Recentelijk is uit onderzoek gebleken dat er een link is tussen het elektromagnetische veld van de aarde en paranormale vermogens.

Fungeren magnetietkristallen als piepkleine antennes en verbinden ze onze breinen met elkaar en met de planeet?

Telepathie

Dat klinkt misschien vergezocht, maar er is bewijs voor gevonden.

Dr. Michael Persinger van de Laurentian University in Canada heeft gezegd dat alle fenomenen, inclusief bewustzijn en paranormale gebeurtenissen, kunnen worden verklaard door fysieke mechanismen en wetenschappelijk toetsbaar zijn.

Recentelijk heeft hij aangetoond dat magnetische hersenstimulatie mentale toestanden kan opwekken die telepathie mogelijk maken.

Kwantumverstrengeling

Tijdens een experiment werden twee personen in verschillende ruimtes geplaatst. Ze werden omgeven door hetzelfde elektromagnetische veld.

Toen bij de ene proefpersoon met een lamp in diens ogen werd geschenen, reageerde het brein van de persoon in de andere ruimte hierop.

“Dat is buitengewoon omdat het mogelijk het eerste bewijs is van een kwantumverbinding of zogenoemde kwantumverstrengeling,” aldus de neurowetenschapper.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Gaia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Het is niet echt Quantum verstrengeling. Het is eerder parallelle magnetische resonantie. Elektromagnetische energie velden en het lichaam dat nauwkeurig frequenties kan herkennen daarbinnen en er mee werken, ook al weet het bewustzijn zelf er niks van af.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x