Homepagina » Buitenland » Ophef over vaccinatiespelletje voor kinderen in Israël: ‘Dit is zo walgelijk’
spel
Foto: Screenshot Twitter

Ophef over vaccinatiespelletje voor kinderen in Israël: ‘Dit is zo walgelijk’

Ophef over beelden uit Israël. In een filmpje is te zien hoe leraren het spelletje ‘vaccineren’ spelen met kinderen. Zodra een kind is ‘gevaccineerd’, mag het zijn of haar mondkapje afdoen. De beelden, die op social media zijn geplaatst door onafhankelijk journalist Henning Rosenbusch, maken veel los.

“Het systeem is ziek. Het moet worden verwijderd en vervangen. Wereldwijd,” reageert iemand. “Dit is zo walgelijk. Ik heb hier geen woorden voor. Ziek,” zegt een ander. “Indoctrinatie,” roept weer een ander.

Vertel me alsjeblieft dat dit niet waar is

Ook in Nederland zorgt het filmpje voor deining. “Iemand. Vertel me alsjeblieft dat dit niet waar is. In Israël. Spelletje om kinderen duidelijk te maken dat ze hun maskertje mogen afdoen als ze gevaccineerd zijn?” twittert journalist Eric van de Beek.

Politiek econoom en oud-professor Kees van der Pijl voegt toe: “Als er een land was waar je dit toch nooit verwacht zou hebben. Een mogelijk nieuw Auschwitz als feestelijk kinderpartijtje instuderen?”

Palestijnen zitten niet te wachten op beperkt houdbare vaccins

Overigens weigerde de Palestijnse Autoriteit Pfizer-vaccins aan te nemen die door Israël waren aangeboden omdat ze slechts beperkt houdbaar zijn. De vaccins worden nu naar Groot-Brittannië gestuurd. Daar worden momenteel vooral jongvolwassenen ingeënt.

4.6 44 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

De Hersenloze Gewillige Kudde is dermate geconditioneerd & gefokt middels Mind-Control/ MK-ULTRA dat het willoze Zombie-Schapen zijn geworden…Als warme was in de Handen van hun Meesters…Ze zullen zonder Nadenken elke Opdracht uitvoeren…

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
2 maanden geleden

Wat een domme domme domme domme wichten die vrouwen. Wat een niveau. Ze hebben echt geen enkel idee wat er echt speelt met die als vaccins vermomde gentherapie. Wát een wereld.

loekie
loekie
2 maanden geleden

‘Impfung macht frei’

Marike
Marike
2 maanden geleden

Schoolkinderen hier in de buurt spelen vaccinatie-tikkertje. Na 2 vaccinaties (2 kinderen beelden het vaccin uit) ben je veilig. De tikker is het coronavirus. Dit allemaal onder leiding van de gymjuf.

x

Check Also

von der leyen

EU-baas Von der Leyen weigert sms’jes van Pfizer-topman vrij te geven: ‘Wat zou er toch in hebben gestaan?’

De Europese Ombudsman wil van EU-baas Ursula ...

de jonge

Dit zijn de ‘antwoorden’ van De Jonge op vragen over gelekte Pfizer-contracten: ‘Ongelofelijk!’

In juli lekten de wurgcontracten uit die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x