Buitenland

Ophef over vaccinatiespelletje voor kinderen in Israël: ‘Dit is zo walgelijk’

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ophef over beelden uit Israël. In een filmpje is te zien hoe leraren het spelletje ‘vaccineren’ spelen met kinderen. Zodra een kind is ‘gevaccineerd’, mag het zijn of haar mondkapje afdoen. De beelden, die op social media zijn geplaatst door onafhankelijk journalist Henning Rosenbusch, maken veel los.

“Het systeem is ziek. Het moet worden verwijderd en vervangen. Wereldwijd,” reageert iemand. “Dit is zo walgelijk. Ik heb hier geen woorden voor. Ziek,” zegt een ander. “Indoctrinatie,” roept weer een ander.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Vertel me alsjeblieft dat dit niet waar is

Ook in Nederland zorgt het filmpje voor deining. “Iemand. Vertel me alsjeblieft dat dit niet waar is. In Israël. Spelletje om kinderen duidelijk te maken dat ze hun maskertje mogen afdoen als ze gevaccineerd zijn?” twittert journalist Eric van de Beek.

Politiek econoom en oud-professor Kees van der Pijl voegt toe: “Als er een land was waar je dit toch nooit verwacht zou hebben. Een mogelijk nieuw Auschwitz als feestelijk kinderpartijtje instuderen?”

Palestijnen zitten niet te wachten op beperkt houdbare vaccins

Overigens weigerde de Palestijnse Autoriteit Pfizer-vaccins aan te nemen die door Israël waren aangeboden omdat ze slechts beperkt houdbaar zijn. De vaccins worden nu naar Groot-Brittannië gestuurd. Daar worden momenteel vooral jongvolwassenen ingeënt.

4.6 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De Hersenloze Gewillige Kudde is dermate geconditioneerd & gefokt middels Mind-Control/ MK-ULTRA dat het willoze Zombie-Schapen zijn geworden…Als warme was in de Handen van hun Meesters…Ze zullen zonder Nadenken elke Opdracht uitvoeren…

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
2 jaren geleden

Wat een domme domme domme domme wichten die vrouwen. Wat een niveau. Ze hebben echt geen enkel idee wat er echt speelt met die als vaccins vermomde gentherapie. Wát een wereld.

loekie
loekie
2 jaren geleden

‘Impfung macht frei’

Marike
Marike
2 jaren geleden

Schoolkinderen hier in de buurt spelen vaccinatie-tikkertje. Na 2 vaccinaties (2 kinderen beelden het vaccin uit) ben je veilig. De tikker is het coronavirus. Dit allemaal onder leiding van de gymjuf.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x