Homepagina » Chemtrails » Het draait om geopolitiek, het onder druk zetten van andere landen. Deze Greenpeace-activist ontdekt de waarheid over chemtrails
Het draait om geopolitiek, het onder druk zetten van andere landen. Deze Greenpeace-activist ontdekt de waarheid over chemtrails

Het draait om geopolitiek, het onder druk zetten van andere landen. Deze Greenpeace-activist ontdekt de waarheid over chemtrails

In 2003 zat de voormalige Greenpeace-activist Werner Altnickel op een middag vanaf zijn dakterras naar de lucht te kijken. Nog nooit had hij zo veel witte strepen gezien. Hij vroeg zich af of men in de buurt in het geheim een vliegveld had gebouwd.

Later las hij een krantenartikel over deze strepen in de lucht. De auteur sprak van ‘chemtrails’.

Altnickel besloot op onderzoek uit te gaan. Hij sprak met functionarissen en bestudeerde verschillende documenten over klimaatmanipulatie.

Complotfeiten

Altnickel is tot de conclusie gekomen dat chemtrails en HAARP geen complottheorieën, maar complotfeiten zijn, schrijft de krant Epoch Times.

Hij informeerde Greenpeace over zijn bevindingen, maar de milieuorganisatie moest er niets van weten.

Hij werd uit de organisatie gezet omdat zijn onderwerpen ‘niets met de filosofie van Greenpeace te maken hadden’.

Altnickel kwam vervolgens in contact met oud-luchtmachtofficier Peter Platte en verzocht de media het volk in te lichten over dit fenomeen.

Niets uitgezonden

In eerste instantie waren journalisten van onder meer Sat 1, Deutschlandsender, Spiegel TV en Aspekte zeer geïnteresseerd en open. Er werden vele interviews afgenomen, maar daarvan werd niets uitgezonden.

“Bij het inzetten van chemtrails gaat het om de strategische verstoring van de natuurlijke hulpbronnen,” zegt een Britse wetenschapper die anoniem wil blijven.

“Het draait om geopolitiek, het onder druk zetten van andere landen,” vervolgt hij. “Weermanipulatie als wapen tegen andere landen.”

Altnickel wist ook een boek op de kop te tikken van de Oostenrijkse schrijver en onderzoeker Robert Jungk, die inmddels overleden is.

Regen besteld

In het boek, dat dateert uit de jaren vijftig, beschrijft Jungk hoe een Amerikaanse boer regen had besteld en hoeveel hij daarvoor had moeten betalen.

De Oostenrijker stelde dat men in de jaren vijftig het weer al kon beïnvloeden.

In Duitsland worden wolken behandeld met het giftige zilverjodide, aldus de voormalige Greenpeace-activist.

Houdbaarheid

In 1952 overstroomde de Britse stad Lynmouth na extreem hevige regenval. Later werd vastgesteld dat de natuur niet verantwoordelijk kon zijn geweest voor al dat water, klinkt het.

Hij legt uit dat gewone condenssporen maximaal 30 minuten blijven hangen, terwijl chemtrails tot wel uren blijven bestaan en langzaam een wolkenlaag vormen.

Daarbij komen niet alleen aluminium en barium vrij, maar ook verschillende zouten. Deze substanties worden vermengd met polymeren om onder meer de ‘houdbaarheid’ van de wolken te verlengen, stelt Altnickel.

Bekijk ook onderstaande film over chemtrails:

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • salvar schreef:

  niets nieuws wij domme burgers weten allang dat we besproeit worden.
  ik woon aan de grens duitsland en ze komen altijd uit die richting.
  Hij legt uit dat gewone condenssporen maximaal 30 minuten blijven hangen, terwijl chemtrails tot wel uren blijven bestaan en langzaam een wolkenlaag vormen.
  meestal gaat een condensspoor mee met het vliegtuig en is meestal na een minuut verdwenen.
  eigenlijk is een mens een dom dier om dit gewoon te laten doorgaan met alle gevolgen met je gezondheid.

  30 likes
 • AalbertV schreef:

  Bij verbranding van elke kilo kerosine wordt 1,4 kg water gevormd.
  https://www.ikhebeenvraag.be/vraag/38600/Hoeveel-kg-water-vormt-een-vliegtuig-na-verbranding-van-een-kg-kerosine
  Een vliegtuigmotor verbruikt al gauw zo’n een kilo kerosine per seconde dus produceert 1,4 liter water, dat als damp uit de uitlaat komt. De luchtvochtigheid op vlieghoogte bepaald hoelang die damp (ijskristallen) zichtbaar blijft.
  Als een warmtefront nadert, vochtige lucht, blijven de sporen heel lang zichtbaar.

  8 likes
  • Gladiator schreef:

   @AalbertV,

   Beste, helaas, maar indien u werkelijk denkt dat de strepen welke zeer zeker waar ik woonachtig ben van “gewone vliegtuigen” komen dan leeft u toch werkelijk in een ander land dan ik, misschien zelfs in dromenland.

   Er wordt niet dagelijks gesproeid maar wel steeds meer, en deze “vliegtuigbewegingen” zijn alles behalve normaal want NORMAAL vliegen vliegtuigen NIET HEEN EN WEER en vormen complete RASTERS en in de morgen zijn deze meestal in het OOSTEN en in de avond meestal in precies de tegenovergestelde richting, het westen dus.
   Ik heb in een kleine 4 jaar dat ik hier woon (Zuid-Limburg) ongeveer 650 foto’s gemaakt, en om de pret nog een beetje groter te maken, ik heb zelfs foto’s van ZWARTE (“waterdamp”) trails.

   En ik hoef verder geen verklaring meer over dit voor mij vaststaand feit, want zelfs van vele overheden wordt gewoon toegegeven dat dit CHEMTRAILS zijn, dat kunt u zelf prima opzoeken én vinden.

   Daarbij verraad zo’n achterlijke muts welke zich weerman pleegt te noemen zelf as ze maar weer eens komen met een nog belachelijker verhaaltje wat het dan nu wel weer niet is, bijvoorbeeld ROOK VAN DE SCHEPEN WELKE OP ZEE VAREN!!! Compleet van de pot gerukte idioten!!!!!!!

   En nog een korte opmerking ter aanvulling!!!

   Er zijn naar mijn bescheiden mening nog nooit zoveel bomen gestorven dan nu op dit moment.
   In het natuurgebied waar ik tegenaan woon en dagelijks kom is geen enkele, en ik herhaal, geen enkele boom meer aanwezig die niet ziek is of reeds zoals de meeste bomen in het midden doorgebroken tijdens een storm, wat natuurlijk wel al eens kan gebeuren maar niet in die mate en al zeker niet met bomen van ruim een tot anderhalve meter doorsnee!!

   Gegroet,

   Gladiator

   17 likes
   • AalbertV schreef:

    @Gladiator. Van wie zijn al die vliegtuigen dan? Waar zijn ze gestationeerd en waar worden ze van chemicaliën voorzien? Wie coördineert de hele operatie?
    Wel eens op Flightradar24 gekeken naar de enorme massa burgerluchtvaart vliegtuigen die dagelijks over ons hoofd vliegen? De laatste vijftig jaar is de luchtvaart enorm toegenomen.
    Hoe is die week in begin mei te verklaren dat de hemel strak blauw was en ALLE vliegtuigen korte streepjes achter lieten? Een week lang oosten wind, droge lucht. Toen de wind naar het westen draaide, vochtige lucht, werden de strepen weer langer.
    Natuurlijk hebben die condensstrepen invloed op het weer, het zijn kunstmatig veroorzaakte cirruswolken die het zonlicht dimmen. En natuurlijk zijn er krachten die maar wat graag de luchtvaart zouden willen gebruiken voor duistere zaken, maar wat wij nu zien is een natuurlijk gevolg van ons onnatuurlijk gedrag op 10 tot 12 km hoogte: het uitstoten van heel veel waterdamp.
    Als je iets naars met de mensheid wilt doen is grootschalig vaccineren een stuk makkelijker en goedkoper, als je de mensen maar bang genoeg maakt voor een enge ziekte.

    3 likes
    • Dominique schreef:

     Beste AalbertV, als jij altijd op Flightradar24 kijkt, weet je ook dat er vliegtuigen tussen zitten, zonder enige info van welk land deze is, en wat de eindbestemming is, dan kun je ook zien dat juist deze vliegtuigen allerlei gekke routes afleggen kriskras …

     1 likes
    • Jeroen schreef:

     Albert,

     Volgens mij kijk je niet echt vaak naar de lucht. Als je dat wel deed zou je zien dat er op sommige dagen, wanneer strepen lang blijven hangen, er veeeeel meer vliegtuigen zijn dan op dagen dat dat niet het geval is.

     Voor mij was flightradar24 PRECIES het laatste stukje bewijs dat ik nodig had om zeker te weten dat chemtrails bestaan. flightradar24 beweert dat zij vrijwel alle commerciele vliegbewegingen tracken.

     Ik woon in een dunbevolkt gebied in Spanje, en op sommige dagen zijn er heel veel vliegtuigen, ik zie er soms 4 of 5 tegelijk. Die dan geen van alle zichtbaar zijn op flightradar24.

     Ook heb ik soms weken van ‘verkoudheid’ of hoesten als er veel gesproeid wordt. Op vakantie naar midden amerika was mijn hoest op slag verdwenen. 7 weken niet een keer gehad. En geen vliegtuig gezien dat strepen achterliet die uren bleven hangen. Terug in het, ook warme Spanje, na de eerste dagen chemtrails begin ik weer te hoesten.
     Natuurlijk, iedereen reageert anders, maar op dagen dat er heel veel chemtrails zijn hoor ik iedereen klagen over ‘hoest’ of ‘verkoudheid’.

     Een keer had ik wat mijn doktor ‘chemflu’ noemt. Een hele rare griep zonder koorts. En geen medicijn dat werkte. Doodmoe. En ruim 10 dagen ziek en daarna oorpijn. Ik kan niets bewijzen, maar heb nooit zoiets gezien. De natuurarts die mij succesvol helpt met andere gezondheidsproblemen zij dat het chemflu was en dat hij veel patienten heeft die dat hebben.

     Overigens, op je vraag waar ze vandaan komen die vliegtuigen. Op een dag met veel chemtrails zat ik op kantoor in Den Haag. In de buurt van Scheveningen. Die dag met talloze strepen in de lucht vlogen er veel vliegtuigen laag over. Niet ver van kantoor ligt het militaire vliegveld Valkenburg.

     Ik weet het. Het klinkt absurd dat verhaal van de chemtrails. Het kostte mij 2 jaar de lucht in Europese landen en in Azie en Latijns-Amerika waar ik geen chemtrails zag (ik reis heel veel), bestuderen evenals flightradar24 bestuderen om er 100% zeker van te zijn dat dit echt gebeurt.

     Maar de meeste mensen houden het bij het blinde geloof dat dit niet gebeurt en onderzoeken niets. Die komen met logica waarom het niet kan. En inderdaad, als je niet kijkt zie je het niet!

     En ja, dat grootschalig vaccineren gebeurt ook. Het is en-en. Aluminium uit een spuitje en aluminium uit chemtrails.

     0 likes
 • Peter schreef:

  De zoveelste fantast die ballen verstand heeft van luchtvaart en vliegtuigen. Iedereen die dat wel heeft kan zelf beredeneren waarom chemtrails een broodje aap zijn.

  6 likes
  • Pepe schreef:

   Zelf hebben we kunnen zien dat we in de j90 er jaren onze blauwe lucht nog hadden.
   Toegegeven wordt het hier dat het plaatsvind.
   Begrijpelijk dat mensen niet denken dat we vergiftigt worden en in de ontkenningsfase zitten, of trollen zonder geweten zijn.

   SP Tweede Kamer erkent dat Geo-Engineering / Chemtrails plaatsvindt en weigert onderzoek
   https://www.youtube.com/watch?v=YAftK_scBdY

   12 likes
   • Peter schreef:

    ‘Begrijpelijk dat mensen niet denken dat we vergiftigt worden en in de ontkenningsfase zitten, of trollen zonder geweten zijn.’

    Heb je ook nog een argument of praat je alleen maar na. Ik heb al vaker op deze site als ir lucht- en ruimtevaart techniek uitgebreid uiteengezet waarom chemtrails een broodje aap zijn. Ik ga dat niet nog een keer doen.

    3 likes
    • Timelapse Skies Holland schreef:

     Peter, ik vind het vervelend om te zeggen, maar ik ben bang dat jij nog in de ontkenningsfase zit dat weather modification al jaren op grote schaal plaatsvindt dmv chemtrails. Mag ik vragen in welk jaar jij geboren bent?

     Je zou eens op mijn timelapse kanaal kunnen kijken (youtube: Timelapse Skies Holland). Meerdere videos tonen overduidelijk aan dat vliegtuigen kunstmatige sluierwolken maken en een blauwe strakke lucht in een paar uur dicht kunnen maken.

     Wat wij alle de laatste jaren in de lucht kunnen zien sluit perfect aan op de patenten en wat Prof David Keith in zijn lezingen zegt.

     Uitspraak David Keith over geoengineering “We have to spray tons of aluminum into the atmosphere to block the sun arrays. If we want to test it we have to test it on a large scale. We can do that with commercial airline cause they’re flying already”.

     Geloof jij nog werkelijk dat de overheid er voor ons is? Als je daar werkelijk in gelooft kan ik je nog een punt geven. Aantal jaar was in het nieuws dat het bedrijf Chemours een vergunning heeft om GenX te lozen. Een kankerverwekkende stof die in ons drinkwater komt, dat niet gefilterd kan worden en niet afgebroken kan worden door ons lichaam. Dit is bevestigd door de universiteit.

     Onlnangs heeft Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en waterstaat een brief aan de kamer gestuurd met daarin het verzoek dat zij het lozen van GenX wilt legaliseren.

     Dus geloof jij maar fijn verder dat de overheid er voor ons is. Slaap zacht!

     0 likes
  • Essay schreef:

   Peter het is mooi dat er mensen zijn zoals u. Ik ben niet bekend met het vliegtuig gebeuren.
   Maar voordat ik in de aap ben gelogeerd door iemand zijn fantasie kan ik beter iemand zoals u die verstand heeft van wat er door ons luchtruim vliegt.

   WAT DUIDELIJK MET HET BLOTE OOG ZICHTBAAR IS VOOR IEDEREEN DIE KAN ZIEN IS

   WAAROM DIE WITTE AMERIKAANSE VLIEGTUIGEN HELE ANDERE “BRANDSTOF” GEBRUIKEN EN OOK HEEL VEEL DAARVAN UITBLAAST WAT BLIJFT HANGEN IN ONZE ATMOSFEER
   DAN EEN NORMALE BEKENDE PASSAGIERS VLIEGTUIG DIE ALTIJD DEZELFDE STREEP KEROZINE UIT BLAAST DIE MAAR HEEL EVEN ZICHTBAAR BLIJFT VOOR HET OOG.

   BEDANKT ALVAST

   0 likes
 • deze schreef:

  afgelopen dag ook weer zo een dikke, melkachtige zware lucht ( gister ook op zondag) het gaat ook opvallen dat je gewoon ZIET dat er iets niet klopt! Het lijken wel KUNSTMATIGE formaties, althans dat is wat ik denk
  Voorts is het ook r a a r dat het daarna opeens glashelder en strak blauw is, dat is natuurlijk altijd al zo met het wegdrijven van een depressie/bewolking, maar je kan echt voelen, maar bovenal ZIEN dat er iets goed mis is, er wordt gewoon gekloot met ons!
  Ook de zogenaamde ” ufowolk ” van afgelopen weekend boven Friesland zegt genoeg!
  Ik voel mij als die dikke zware grijze wolkenbrei er is behoorlijk moe en depressief.. ‘t kan natuurlijk ook aan mij liggen. maar dit terzijde.
  Het is in ieder geval geen zuivere koffie, en zeker niets nieuws ” onder de zon “..

  de serie Under the Dome ook gezien ? fijne streeploze week gewenst allen

  11 likes
 • Henk schreef:

  In aansluiting van wat @AalbertV vermeldt, kon ik afgelopen maand tijdens de (tropische) onweders in onze regio, ook een constant gezoem van straaljagers die hoog in de lucht (onder de aanbeeld(?) door vlogen.
  Van de gepasseerde jager hoor je het geluid en ook in frequentie afnemen.
  Terwijl een andere jager het geluid en in frequentie weer toenam, tussen de onweders door kon ik dit vaststellen, minutenlang!
  Toen het begon te hozen (de straat stond even blank!!).
  Toen de onweders voorbij waren, je raad het al geen straaljagers meer te horen.

  De dagen erop volgend, onweer op afstand, wederom straaljagers in cirkel patroon.
  De dagen erna toen er geen onweders waren, geen cirkelende straaljagers meer te horen…

  Was dit ook in andere regio’s het geval?

  Enkele jaren geleden zag ik dat 2 vliegtuigen elkaars condenssporen doorkruisen de ene condensspoor lost snel op,
  de andere reikte van horizon tot horizon en bleef tientallen minuten lang zichtbaar…
  Dat waren niet alleen ijskristallen!

  10 likes
 • Retep schreef:

  Okee laat het dan (volgens sommige mensen) helemaal niks zijn. Dan vraag ik: vind je zo’n idiote strepenlucht elke dag dan normaal ??? Ik niet. Ook al zou het alleen maar vliegtuigcondens zijn dan nog is het bizar dat er zóveel bakken over onze kop vliegen dat de lucht er zo uitziet. Eén vraag heb ik er wel bij. Hoe komt het dat Nederland zo volgepompt zit terwijl wij toch één van de grootste kontenlikkers van de VS en Israel zijn…?

  6 likes
  • Ben Boerema schreef:

   Er zijn aluminium,barium, srtontium en lithium gemeten afkomstig uit chemtrails. Contrails-gewone condens is binnen een minuutje verdwenen zoals vroeger plm voor 2012 het geval was. In de 90-er jaren zijn ze begonnen met experimenteren. In de 50er jaren werd wel geexperimenteerd met kwikjodide om het kunstmatig te laten regenen door condensatiekernen televeren zodat het ging regenen.het zou kunnen dat het doel deels is een vorm van bescherming te biedden tegen de op het ogenblik zeer uitzonderlijk heftige zonne erupties waar enorme hoeveelheden uv-licht uitgestoten worden op onbekende frequenties die zelfs door je spijkerbroek heen zonnebrand kan veroorzaken. Er wordt ook geexperiment met toevoeging van morgellons-vermoedelijk om te oefenen als wapen-kan evt geactiveerd worden door microgolfstralingen.ook wordt er meteorologishe oorlogvoeringexperimenten gedaan dan moet je denken aan reflectie van uitgezonden golven afkomstig van HAARP waarmee orkanen veroorzaakt kunnen worden en sinds de tests door Tesla bleek met hoge elektrische ontladingen aardbevingen gecreerd kunnen worden-een bijeffect waar Tesla nog niks van wist maar wel verzocht werd onmiddelijk mee te stoppen.De schadelijke effecten op mens plant en dier pasden in het zgn “program 21” ter uitroeiing van het leven zoals wij dat kennen.Andere microgolfstralingen zoals wifi en 5G zijn er ook op gericht om primair de populatie terug te brengen tot een kwart. Dan kan de “cabal” doorgaan met geldverdienen ipv het ter beschikking stellen van gratis nulpuntenergie.Ex defensieminister Canada Paul Hellyer enBarrie Trower hebben hierover toespraken gehouden.We staan op hetpunt dat A.I.(grote angst van Stephen Hawking) de macht overneemt. Elon Musk zei pas geleden dat hij bang was dat we “skynet”al geopend hebben.toch het beste toegewenst Ben Boerema.

   3 likes
 • Rosalie schreef:

  Heb jaar of 4 geleden een filmpje gezien op youtube waarin een piloot vertelde dat het chemtrails waren. Hij had dat uitgevoerd en kreeg gewetensbezwaren. Vertelde dat er barium, aluminium,strontium en wat al niet meer in zat. Lees ook het boek ” hemel onder vuur,” door Fred Teunissen. Hij concludeert dat het grote gevolgen heeft voor al wat leeft en groeit. Dat doet me denken aan die meneer uit Limburg die hier eerder getuigde van de achteruitgang van het bos waar hij vlakbij woont.

  5 likes
  • Dick schreef:

   Voor degene die het boek “Hemel onder vuur” van Fred Teunissen nog niet hebben gelezen, volgt een link via welke je het boek kunt bestellen. https://www.bol.com/nl/p/hemel-onder-vuur/9200000084762251/
   Hetgeen ik in dirt boek heb gelezen bevestigde hetgeen ik o.a. al lopende van Nederland naar Santiago de Compostella heb gezien en ervaren. Het is heel vreemd wanneer een “lijnvliegtuig” ineens cirkels gaat draaien…… toen gingen mijn ogen open en ben ik wakker geworden en ik heb ook vele andere wandelaars over dit walgelijke fenomeen “chemtrails” op de hoogte gesteld. Het is voor onomstotelijk.. We worden besproeid en onze lucht wordt vergiftigd.

   2 likes
 • x

  Check Also

  troonrede

  Troonrede: ‘Koning slaat op elk gebied de plank mis’

  Dinsdag sprak koning Willem-Alexander de troonrede uit. ...

  warmtepomp

  Warmtepomp als oplichtersmodel: na 20 storingen en een zachte winter tot 1000 euro duurder uit

  In maart kregen honderden huishoudens van de ...

  >