Natuur en Milieu

Rothschilds veroorzaken natuurrampen om de bevolking uit te dunnen. Amerikaanse beleidsmaker raakt in opspraak

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een beleidsmaker uit Washington DC is in opspraak geraakt nadat hij op Facebook had geclaimd dat de Rothschilds het klimaat controleren.

Afgelopen weekend plaatste hij op zijn officiële Facebookpagina een filmpje van de sneeuw die op dat moment in de Amerikaanse hoofdstad viel.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het is hier vanochtend uit het niets begonnen met sneeuwen,” zei raadslid Trayon White Sr. “Let op: dit is klimaatbeheersing, klimaatmanipulatie.”

Antisemitische kaart

“Blijf hierover praten,” vervolgde hij. “Het is een model dat gebaseerd is op de manier waarop de Rothschilds het klimaat controleren om natuurrampen te veroorzaken zodat ze hele steden in handen kunnen krijgen. Pas op.”

Na zijn opmerkingen werd in de media tot White’s verbazing gelijk de antisemitische kaart gespeeld.

Hij heeft inmiddels zijn excuses aangeboden aan de Joodse gemeenschap.


De beleidsmaker baseerde zijn uitspraken op de theorie dat het Resilient Cities-initiatief van de schimmige Rockefeller Foundation, die geld geeft aan steden om economische en milieuproblemen op te lossen, in werkelijkheid onderdeel is van een duister plan om de Amerikaanse bevolking terug te dringen.

Duivels plan

In een video op YouTube getiteld ‘Kill Cities – Designed by Rothschild and Rockefeller’ stelt Deborah Tavares uit Californië dat klimaatverandering en slimme meters worden gebruikt om wereldheerschappij na te streven.

Ze noemde het initiatief van de Rockefeller Foundation een duivels plan om mensen te manipuleren.

Genocide

“Dit is pure genocide,” zei ze. “We worden in steden gestopt die ze ‘veerkrachtige steden’ noemen. Dit is een plan dat bedacht is door Rothschild en Rockefeller.”

“We worden weggezet als gekken, maar we weten dat het weer volledig wordt gecontroleerd,” aldus Tavares.

[Washington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
5 jaren geleden

Men heeft acht miljard mensen en 9 miljard gekken logisch dat er wat word uitgeroeid..helemaal mee eens ..

deze
deze
5 jaren geleden

vandaag een prachtige (ijskoude ) blauwe dag ! eindelijk weer eens meer blauw !!
valt me trouwens overigens op dat er minder ” gesproeid ” is de laatste weken .. ” ze ” hebben het eindelijk door dat de meeste mensen dit gaat opvallen en hebben vreselijke haast om hun snode plannen op ons uit te voeren .. dit wordt een hels weekje politiek ook in nederland

zet de bloemen buiten nu het nog kan zou ik zeggen mensen !
fijne week allen hier op deze mooie site

Sergio
Sergio
5 jaren geleden

“om de bevolking uit te dunnen” ????
Niet bepaald effectief dan, gezien de huidige wereldpopulatie en de huidige voorspellingen.

Nehemia
Nehemia
5 jaren geleden

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) technologie. Geo-engineering bestaat al vele decennia en ja – ze kunnen het klimaat volledig kunstmatig sturen en dan hebben we ook nog de chemtrails waar ze allemaal stoffen over ons uitsproeien zoals barium, aluminium, strontium, cadmium, titanium, virussen, bacteriën, schimmels en mycoplasma’s, maar zelfs nanodeeltjes. Voor de Rotchilds cumsuis zijn we niks meer dan insecten die je je kunt geselen met de meest schadelijke substanties. De geo-engineering (kunstmatige klimaatsturing) wordt gehanteerd om de agenda uit te voeren. De mensen van het platte land te verdrijven, kleine boeren kapot maken zodat grote corporaties de landerijen voor een appel en een ei overnemen. Zoals hierboven al werd aangegeven. De mensen opdrijven in grote steden zodat ze als ratten in de val zitten. Ze zijn nog veel meer van plan. Ze willen straks 5G gaan uitrollen. Zo kunnen ze de dan volgepakte steden bekogelen met frequenties die zeer schadelijk zijn voor je systeem. Dat ruimt lekker op is de gedachte. Ook wordt de klimaatsturing gebruikt voor de omvolkingsagenda. Ze willen (Cabal/Deep State/Brussel/Illuminatie etc) Europa overspoelen met migranten en dan wil die HAARP technologie uiteraard ook wel een handje bij helpen. Als ze al die oogsten laten mislukken komen ze uiteraard naar andere streken. Ook zal de klimaatsturing gebruikt worden om de klimaatleugen meer brandstof te geven. Deze mensen die in sneltreinvaart de NWO er doorheen willen rammen (lees de ultieme politiestaat ) zijn psychopaten en zoals we op de Georgia Guidestones kunnen lezen in steen gebeiteld willen ze de wereldpopulatie terugbrengen naar 500 miljoen zielen. Als ze niet gestopt worden is dit exact wat er gaat gebeuren.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x