UFO

Deze beelden tonen een ‘vloot’ vreemde objecten voor de kust van North Carolina

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor de kust van North Carolina is een ‘vloot’ bizarre objecten vastgelegd, zo schrijft de Britse Daily Star.

William Guy bevond zich op een veerboot toen hij plotseling 14 vreemde objecten in de lucht zag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hij begon gelijk te filmen en zette de beelden op internet.

Verdwenen

Te zien is hoe de groep objecten door de lucht zweeft. “Kan iemand me vertellen wat dat is?” vraagt William.

“We bevinden ons midden op de oceaan, op een veerboot,” voegt hij toe. “Er is hier verder niets, geen land, niks.”

Nadat hij de beelden op YouTube had geplaatst, zei William dat de lichten opeens verdwenen en twee minuten later weer terugkwamen.

UFO-vloot

De beelden zijn inmiddels overgenomen door vele YouTube-kanalen die vaker over UFO’s publiceren.

Gebruiker mavi777 sprak van een ‘UFO-vloot’.

UFOMania schreef erbij: “Vloot mysterieuze lichten verschijnt boven de zee.”

Krioelt

Eén iemand reageerde: “Het krioelt boven de aarde van de buitenaardse schepen. De aarde wordt nauwlettend in de gaten gehouden.”

Iemand anders zei: “Het is geen UFO, het zijn doelen voor militaire vliegtuigen.”

Wat denk jij?

Bekijk de beelden hieronder:

[Daily Star]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
4 jaren geleden

Het zou prettig zijn als men ook de dag en tijd erbij vermeld.

IFF
IFF
4 jaren geleden

Een ‘veerboot’ in het midden van de oceaan?

rop
rop
4 jaren geleden

Leuk hoe er mee word gespeeld van en door de gedachten van mensen erop los te laten ,woordje Bizarre objecten, vreemde objecten, kan iemand me vertellen wat dat is, de reactie is,we worden in de gaten gehouden,een ander geen ufo,s maar militaire doelen, bizarre of vreemde is eigenlijk een uiting van een onwetend het niet begrijpen van deze lichten effecten die niet verklaarbaar is of zijn, die lichten wat word gezien ,zijn felle licht verschijnsels het zijn geen objecten, een object zelf heeft een altijd een vast structuur van materialen in elkaar gebouwd, het zijn verschijnsels die de natuur zelf vorm ,dit licht zelf kan met enorme snelheden, bewegen in een richting, net als licht snelheid zelf, geen object waarvan de vorm uit materiaal bestaat kan deze snelheden bereiken,ook ufo,s niet. het zijn lichtbollen, en zijn ze ook in staat deze licht intelligentie om zoiets als wat we vaak in de mais of korenvelden worden gezien in mooie prachtige structuren in een veld te tonen met daarin een freguetie en waar een hoger intelligentie daar voor verantwoordelijk is , het zijn de patroon tekening van deze intelligentie die in velden maar ook niet alleen in het veld zelf ,maar ook in het veld van het menselijke brein worden getekend of word gegrift waarin een ieder zo zijn eigen beeld in en mee vormt en het in woorden kan vertalen naar zijn eigen verbeelding en elk verbeelding heeft zo zijn eigen [on]waarheden, we weten nu dat licht zich in vele vormen zich kan voordoen, ook de verbeeltenis van een mens doet het, zo heeft licht een vorm van licht,dus geen vaste vorm, materie is uit licht ontstaan en heeft zijn bestaan eraan te danken,daaruit schept de mens beelden die het omzet in vaste vorm, eigenlijk is het zo dat elk mens als dit of zoiets word gezien, deze licht patronen en iets wil zeggen over de mens zelf en dat doet het ook ,men vult het in, en het zegt ook iets over degene die het invult met een verbeelding, is niet alles uit verbeelding ontstaan ,tenminste de verbeelding uit stof geboren en een vaste vorm verkreeg? in vele soorten vormen, de menselijke verbeelding deze zogenaamde objecten wat geen object is zijn bollenlicht en hebben de kracht van invloed op de mens.wat men in de ruimte al heeft ontdekt waar vele lichtpatronen zich voordoet is dat niks vergeleken men deze bewegende lichtvlekken

jani
jani
4 jaren geleden

Alweer een paar jaar geleden. Om 19.00 uur, winteravond, dus donker. In het noorden des lands. Iemand van ons liet de hond uit. Was weliswaar vlakbij huis maar belde op. ‘ Kijk eens uit het slaapkamerraam!!’. Van oost naar west ‘gleden’ strak achter elkaar zo’n vijftien ufo’s langs. Geen dansende bollen!! Grote lichtgevende ovaal ronde objecten. Zonder geluid en verdwenen uiteindelijk in de verte. De vliegtuigen op dat moment in de lucht vlogen veel en veel hoger. Daaraan wist ik dat de ‘ufo’s’ niet zeer hoog vlogen. Op dat moment was er verder niemand op straat die wij mee konden laten kijken.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x