Homepagina » UFO » Deze beelden tonen een ‘vloot’ vreemde objecten voor de kust van North Carolina
Deze beelden tonen een 'vloot' vreemde objecten voor de kust van North Carolina
Foto: YouTube/William Guy

Deze beelden tonen een ‘vloot’ vreemde objecten voor de kust van North Carolina

Voor de kust van North Carolina is een ‘vloot’ bizarre objecten vastgelegd, zo schrijft de Britse Daily Star.

William Guy bevond zich op een veerboot toen hij plotseling 14 vreemde objecten in de lucht zag.

Hij begon gelijk te filmen en zette de beelden op internet.

Verdwenen

Te zien is hoe de groep objecten door de lucht zweeft. “Kan iemand me vertellen wat dat is?” vraagt William.

“We bevinden ons midden op de oceaan, op een veerboot,” voegt hij toe. “Er is hier verder niets, geen land, niks.”

Nadat hij de beelden op YouTube had geplaatst, zei William dat de lichten opeens verdwenen en twee minuten later weer terugkwamen.

UFO-vloot

De beelden zijn inmiddels overgenomen door vele YouTube-kanalen die vaker over UFO’s publiceren.

Gebruiker mavi777 sprak van een ‘UFO-vloot’.

UFOMania schreef erbij: “Vloot mysterieuze lichten verschijnt boven de zee.”

Krioelt

Eén iemand reageerde: “Het krioelt boven de aarde van de buitenaardse schepen. De aarde wordt nauwlettend in de gaten gehouden.”

Iemand anders zei: “Het is geen UFO, het zijn doelen voor militaire vliegtuigen.”

Wat denk jij?

Bekijk de beelden hieronder:

[Daily Star]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Elise schreef:

  Het zou prettig zijn als men ook de dag en tijd erbij vermeld.

  5 likes
 • jani schreef:

  Alweer een paar jaar geleden. Om 19.00 uur, winteravond, dus donker. In het noorden des lands. Iemand van ons liet de hond uit. Was weliswaar vlakbij huis maar belde op. ‘ Kijk eens uit het slaapkamerraam!!’. Van oost naar west ‘gleden’ strak achter elkaar zo’n vijftien ufo’s langs. Geen dansende bollen!! Grote lichtgevende ovaal ronde objecten. Zonder geluid en verdwenen uiteindelijk in de verte. De vliegtuigen op dat moment in de lucht vlogen veel en veel hoger. Daaraan wist ik dat de ‘ufo’s’ niet zeer hoog vlogen. Op dat moment was er verder niemand op straat die wij mee konden laten kijken.

  7 likes
 • IFF schreef:

  Een ‘veerboot’ in het midden van de oceaan?

  3 likes
 • rop schreef:

  Leuk hoe er mee word gespeeld van en door de gedachten van mensen erop los te laten ,woordje Bizarre objecten, vreemde objecten, kan iemand me vertellen wat dat is, de reactie is,we worden in de gaten gehouden,een ander geen ufo,s maar militaire doelen, bizarre of vreemde is eigenlijk een uiting van een onwetend het niet begrijpen van deze lichten effecten die niet verklaarbaar is of zijn, die lichten wat word gezien ,zijn felle licht verschijnsels het zijn geen objecten, een object zelf heeft een altijd een vast structuur van materialen in elkaar gebouwd, het zijn verschijnsels die de natuur zelf vorm ,dit licht zelf kan met enorme snelheden, bewegen in een richting, net als licht snelheid zelf, geen object waarvan de vorm uit materiaal bestaat kan deze snelheden bereiken,ook ufo,s niet. het zijn lichtbollen, en zijn ze ook in staat deze licht intelligentie om zoiets als wat we vaak in de mais of korenvelden worden gezien in mooie prachtige structuren in een veld te tonen met daarin een freguetie en waar een hoger intelligentie daar voor verantwoordelijk is , het zijn de patroon tekening van deze intelligentie die in velden maar ook niet alleen in het veld zelf ,maar ook in het veld van het menselijke brein worden getekend of word gegrift waarin een ieder zo zijn eigen beeld in en mee vormt en het in woorden kan vertalen naar zijn eigen verbeelding en elk verbeelding heeft zo zijn eigen [on]waarheden, we weten nu dat licht zich in vele vormen zich kan voordoen, ook de verbeeltenis van een mens doet het, zo heeft licht een vorm van licht,dus geen vaste vorm, materie is uit licht ontstaan en heeft zijn bestaan eraan te danken,daaruit schept de mens beelden die het omzet in vaste vorm, eigenlijk is het zo dat elk mens als dit of zoiets word gezien, deze licht patronen en iets wil zeggen over de mens zelf en dat doet het ook ,men vult het in, en het zegt ook iets over degene die het invult met een verbeelding, is niet alles uit verbeelding ontstaan ,tenminste de verbeelding uit stof geboren en een vaste vorm verkreeg? in vele soorten vormen, de menselijke verbeelding deze zogenaamde objecten wat geen object is zijn bollenlicht en hebben de kracht van invloed op de mens.wat men in de ruimte al heeft ontdekt waar vele lichtpatronen zich voordoet is dat niks vergeleken men deze bewegende lichtvlekken

  4 likes
 • Dolex schreef:

  Bizar hoeveel mensen niet snappen dat je je telefoon ook kunt draaien als je de horizon filmt.

  1 likes
 • Rebel Mina schreef:

  Met de hele vloot onzinnige wezens op zoek naar menselijke slachtoffers waarschijnlijk. Whahaha
  Wat een vervuiling van de lucht….

  0 likes
 • joepiedepoepie schreef:

  nee dat zijn weerballonnen, projecties, of wat dan ook, maat zeker geen Haunebu of VRIL varianten!

  0 likes
 • Elise schreef:

  Convectron: synthetische bolbliksems om energie op te wekken. Misschien zijn het nog experimenten.

  0 likes
 • miker55 schreef:

  nena met 99 luftballone

  0 likes
 • rayoflight schreef:

  UFO’s Kijken gewoon hoe het met hun kudde gaat mensheid te dom om uit te zoeken . 50 jaar en nix . Tom de longe blink 1.82 zanger that’s the best there is in town. Lijkt me dat het bij anecdotes blijft. Toch voelt het aan IMHO dat volgend jaar heel interessant wordt. Waarheid ? Maybe , alternative science is al heel ver. Lijkt me echter niet dat de schoolboeken wetenschap gauw hun fysieke modelletjes gaat veranderen. Nog een paar higgs deeltjes bedenken en meer fuzzing lijkt het. Echt een 2 deling hier , de wetenschap en kennis is er om dit uit te zoeken maar ook de censuur. Ga je het zelf uitzoeken wordt het heel duidelijk ‘onze’ planeet…. denk niet dat we alleen zijn. En dat er ook zo iets is als fake geografie. Landmassas verborgen , ja zelfs hele beschavingen misschien. ET zal nooit landen omdat het al contact heeft met bewoners van Terra , alleen zijn die bewoners niet van het menselijke soort. Aarde is zo interessant….

  0 likes
 • Bertexpo schreef:

  Wat een gesevel, paniek schoppen …. Eerst met de camera door de lucht heen en weer zwaaien en plots zijn er deze lichten. Gewoonlijk zie je iets ongewoons en dan pak je de camera of er verschijnt plots iets in de lens en zoom je in.

  0 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >