Homepagina » Binnenland » Kamerlid Van Haga: ‘Er zijn geen besmettingen meer. Het is afgelopen’
kamerlid
Foto: Screenshot YouTube/Wybren van Haga

Kamerlid Van Haga: ‘Er zijn geen besmettingen meer. Het is afgelopen’

Woensdag was er een demonstratie tegen de spoedwet op het Plein in Den Haag. De betogers spraken met Tweede Kamerlid Wybren van Haga, die lid is van FvD. Ze vroegen hem het hemd van het lijf. Hij vertelde onder andere dat hij van RIVM-baas Jaap van Dissel maar geen antwoord krijgt op zijn vraag waarom we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden en of de PCR-test het doet. Op schriftelijke vragen over de PCR-test en de A-status van corona kreeg hij ook geen antwoord. “Ontzettend jammer. De schade voor Nederland is gigantisch.”

Van Haga voegde toe: “De coronacrisis is voorbij. Er zijn geen besmettingen meer. Het is afgelopen.” Hij zei dat de mensen die in Nederland de dienst uitmaken niet ter zake kundig zijn.

Totale onzin

Het Kamerlid kreeg ook een vraag over de mediaberichtgeving over corona. “Ik kan niet naar het NOS Journaal kijken, want het is totale onzin. Het slaat nergens op.” Hij adviseerde mensen om lid te worden van Ongehoord Nederland. “Zij laten wel ander nieuws zien.”

FvD-leider Thierry Baudet spreekt in de Kamer inmiddels van een ‘onzinvirus’. “Geef ons het referendum, zodat wij als volk een aantal dingen kunnen tegenhouden die wij niet willen: massale immigratie, 1000 miljard naar klimaatonzin, een spoedwet voor een onzinvirus, een herstelfonds wat eigenlijk een transferfonds is om geld naar Zuid-Europa over te hevelen en stikstofmaatregelen die de boerenstand uithollen – allemaal stupide dingen.”

4.9 17 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Rutte en Hugo hebben geld genomen van de wereldbank om mee te doen met deze smerige COVID-19 spelletje, SMEERGELD. Dit moet aangepakt onderzocht worden!
ER IS GEEN COVID-19 VIRUS! Dit is een oorlog tegen het volk!

Stay Positive
Stay Positive
1 jaar geleden

Van Haga is nu de enige die het juiste meldt. Dit hoor ik graag. Die agenda is gedoemd te mislukken. Of ze moeten straks echt geweld gaan gebruiken. Dan gaat ‘t een andere kant op. Maar dan is het actie reactie. En ik blijf herhalen, een paar weken massaal en alles is voorbij.

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

We weten het met een behoorlijk aantal mensen allemaal wel, maar de vraag is wat er aan gedaan kan worden.

Zelfs als FvD en PVV samen zouden optrekken om samen een grotere partij te zijn als VVD, wordt het nog vrijwel onmogelijk.

Zouden democratische wegen wel tot resultaat leiden? Of heeft FvD een Dutch Defence Force nodig om orde op zaken te stellen voor het echt te laat is?

Teun
Teun
1 jaar geleden

FvD en PVV kunnen, indien zij dit daadwerkelijk willen, de spoedwet en verplichte vaccinatie niet tegenhouden. De coalitie wil een termijn van drie maanden i.p.v. zes maanden aan de Spoedwet verbinden. Stel dat de Spoedwet in oktober in werking treedt voor drie maanden. In deze periode komt het vaccin op de markt en aldus precies genoeg tijd om iedereen verplicht te vaccineren binnen die drie maanden. Vanaf dat moment heeft het kwaad iedereen onder controle en kan de NWO- agenda verder uitgerold worden.

x

Check Also

baudet

Baudet geeft toespraak op Malieveld: ‘Zet je schrap, het wordt nog zoveel erger’

In Den Haag hebben vandaag duizenden tegenstanders ...

de jonge

Huisarts haalt hard uit naar De Jonge: ‘Vleesgeworden hypocriet’

Een jaar geleden zei minister Hugo de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x