Homepagina » Binnenland » Kamerlid Van Haga: ‘Er zijn geen besmettingen meer. Het is afgelopen’
kamerlid
Foto: Screenshot YouTube/Wybren van Haga

Kamerlid Van Haga: ‘Er zijn geen besmettingen meer. Het is afgelopen’

Woensdag was er een demonstratie tegen de spoedwet op het Plein in Den Haag. De betogers spraken met Tweede Kamerlid Wybren van Haga, die lid is van FvD. Ze vroegen hem het hemd van het lijf. Hij vertelde onder andere dat hij van RIVM-baas Jaap van Dissel maar geen antwoord krijgt op zijn vraag waarom we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden en of de PCR-test het doet. Op schriftelijke vragen over de PCR-test en de A-status van corona kreeg hij ook geen antwoord. “Ontzettend jammer. De schade voor Nederland is gigantisch.”

Van Haga voegde toe: “De coronacrisis is voorbij. Er zijn geen besmettingen meer. Het is afgelopen.” Hij zei dat de mensen die in Nederland de dienst uitmaken niet ter zake kundig zijn.

Totale onzin

Het Kamerlid kreeg ook een vraag over de mediaberichtgeving over corona. “Ik kan niet naar het NOS Journaal kijken, want het is totale onzin. Het slaat nergens op.” Hij adviseerde mensen om lid te worden van Ongehoord Nederland. “Zij laten wel ander nieuws zien.”

FvD-leider Thierry Baudet spreekt in de Kamer inmiddels van een ‘onzinvirus’. “Geef ons het referendum, zodat wij als volk een aantal dingen kunnen tegenhouden die wij niet willen: massale immigratie, 1000 miljard naar klimaatonzin, een spoedwet voor een onzinvirus, een herstelfonds wat eigenlijk een transferfonds is om geld naar Zuid-Europa over te hevelen en stikstofmaatregelen die de boerenstand uithollen – allemaal stupide dingen.”

4.9 14 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Rutte en Hugo hebben geld genomen van de wereldbank om mee te doen met deze smerige COVID-19 spelletje, SMEERGELD. Dit moet aangepakt onderzocht worden!
ER IS GEEN COVID-19 VIRUS! Dit is een oorlog tegen het volk!

Alice
Alice
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Volgens mij hebben bijna alle landen bakken geld van de NWO gehad om in lockdown te gaan.

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Ja, alleen bijvoorbeeld Belarus niet. Die liggen nu onder vuur. Het NWO vuurtje is ook daar aangewakkerd.

Marcel
Marcel
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Klopt 192 landen waaronder nederland hebben verdrag met WHO ondertekend om door middel van covid19(griepvariant) regels wettelijk te maken zodat dictatuur kan ontstaan
Ze liegen en gebrieken cijfers verkeerd
Volgens site RIVM 6240 doden dat is 0.035%. Dat is geen pandamie . Zelfs geen epidemie
Maar eerst voordat iemand nog maar van covid19 gehoord had heeft WHO het op A lijst geplaatst
Seizoen 2018/2019 12000 doden aan de griep . 2x zoveel als nu toen werd niets gedaan . Rara waarom nu wel???????

Stay Positive
Stay Positive
5 maanden geleden

Van Haga is nu de enige die het juiste meldt. Dit hoor ik graag. Die agenda is gedoemd te mislukken. Of ze moeten straks echt geweld gaan gebruiken. Dan gaat ‘t een andere kant op. Maar dan is het actie reactie. En ik blijf herhalen, een paar weken massaal en alles is voorbij.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Stay Positive
5 maanden geleden

@Stay Positive,

Het moet met zekerheid massaal want feit is dat deze “politiek” het niet zal gaan doen om de simpele reden dat ze niets kunnen paraat maken.
De oppositie is volledig gecontroleerd en elk tegengeluid, zoals nu dat van Haga is vanaf het begin gestuurd en wel in de juiste richting om “het volk” ietwat hoop te geven met als doel gewoon verder te gaan met hun agenda. Dit zullen ze ook wel moeten want ze hebben er een bom geld voor ontvangen maar dát zullen ze nooit toegeven. Het staat echter gewoon zwart op wit en dat zijn de feiten!!!
Dat doktoren en juristen niet massaal bij elkaar komen en voor verandering zorgen is niet zo raar…..ze hebben tenslotte nog wel hier of daar een hypotheekje af te betalen, en niet zo’n kleintje ook en daar wringt de schoen!!!

Maar hoe krijg je nu massaal iets geregeld……juist ja, door achter het toetsenbord uit te komen en bijvoorbeeld eens ergens een BBQ’tje te nuttigen onder het genot van een lekker drankje etc. Gsmetjes mooi thuislaten natuurlijk.

Maar ik ben alweer bezig, ik weet het al, en dat is natuurlijk wel een beetje flauw of….

Fijne dag verder, maar voor degene die nu eindelijk toch eens zin heeft in zoiets als hierboven door mij aangehaald…….

You’re welcome….

Gladiator

Pieter
Pieter
5 maanden geleden

We weten het met een behoorlijk aantal mensen allemaal wel, maar de vraag is wat er aan gedaan kan worden.

Zelfs als FvD en PVV samen zouden optrekken om samen een grotere partij te zijn als VVD, wordt het nog vrijwel onmogelijk.

Zouden democratische wegen wel tot resultaat leiden? Of heeft FvD een Dutch Defence Force nodig om orde op zaken te stellen voor het echt te laat is?

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Pieter
5 maanden geleden

Nederland heeft behoefte aan een partij dat patriotisc is. Of een partij van republikeinen om van een koningshuis af te komen.

Jeff
Jeff
Reactie op  Pieter
5 maanden geleden

Pieter, een FVD of PVV willen het land helemaal niet leiden. Die willen gewoon oppositie zijn. Ter vergelijk, die zouden zelfs nog zeiken, als alles prima gaat.
Protestacties van de bevolking doet helemaal niks; blote borsten in GB of massale demonstraties in Madrid, Berlijn, Malieveld … allemaal super ludiek, maar niet meer als dat. Een ondergrondse verzetsbeweging, die meteen als terroristisch word bestempeld, is het enige antwoord. Dat hele zooitje uit dat g…e torentje schieten, is het enige wat nog werkt. Ik denk zelfs, dat daar al genoeg animo voor is. Is echter wel van belang, dat je ook een post revolutie moet hebben liggen … min of meer dan. Dat is het enige, waar het nog aan schort. Ik weet niet of ik het nog meemaak, maar deze nieuwe Tsaren gaan hangen. En wel aan een hoge boom.

Rob
Rob
Reactie op  Pieter
5 maanden geleden

Het oude financiële en economische systeem staat sowieso op instorten. Daar kan niemand wat aan tegenhouden. Wat op dit moment belangrijk is is dat een nieuw, volledig, technologisch controle systeem voorkomen moet worden. Daarna moet er herverdeling van de welvaart over de mensheid komen om een normaal leven te kunnen leven. Dat is geen Nederlandse aangelegenheid maar een mondiale aangelegenheid, de hele mensheid. De 1% heeft meer dan 90% bij elkaar gestolen en dat moet verdeeld worden. Het enige wat Nederland kan doen is eigen land opschonen van de corruptie die van de agenda deel uit maakt van de globalisten. Er zouden dan nog veel meer mensen wakker moeten worden, ook bij bv de politie want die hebben straks ook geen toekomst meer als ze die zelf meehelpen te vernietigen.

Arnold
Arnold
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Inderdaad, als de politie door blijft meppen op burgers die voor hun mening uitkomen, dan hebben zij geen bestaansrecht meer. Hopelijk wordt de politie nog op tijd wakker.

Teun
Teun
5 maanden geleden

FvD en PVV kunnen, indien zij dit daadwerkelijk willen, de spoedwet en verplichte vaccinatie niet tegenhouden. De coalitie wil een termijn van drie maanden i.p.v. zes maanden aan de Spoedwet verbinden. Stel dat de Spoedwet in oktober in werking treedt voor drie maanden. In deze periode komt het vaccin op de markt en aldus precies genoeg tijd om iedereen verplicht te vaccineren binnen die drie maanden. Vanaf dat moment heeft het kwaad iedereen onder controle en kan de NWO- agenda verder uitgerold worden.

exegese
exegese
Reactie op  Teun
5 maanden geleden

@Teun, Stel dat de Spoedwet in oktober in werking treedt voor drie maanden.

Dat is ook precies de tijd dat de gewone griep elk jaar weer de kop opsteekt. Dat zullen ze zonder twijfel corona gaan noemen en volop misbruik gaan maken van de wet die dan in werking zal zijn. Aan de planning zal het niet liggen bij de satanisten, dat staat vast.

Ontkenner
Ontkenner
Reactie op  exegese
5 maanden geleden

Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen: Ermächtigungsgesetz
https://de.wikipedia.org/wiki/Erm%C3%A4chtigungsgesetz_vom_24._M%C3%A4rz_1933

En hoezo 3 maanden?
De minister is in zijn eentje gerechtigd om deze steeds te verlengen, zonder dat de 2e kamer dit kan tegenhouden.
Net als in 1933. Dus in plaats van 4 jaar is deze van kracht geweest van 24 maart 1933 tot 10 mei 1943.

anargie
anargie
Reactie op  Ontkenner
5 maanden geleden

Nou wil ik geen spelbreker zijn, maar volgens mij had het Duitse volk het een stuk beter in de jaren ’30 dan in de jaren ’20 onder de Weimar Republiek. Daarom moest Duitsland coute que coute volledig worden vernietigd!

Edward
Edward
5 maanden geleden

Waarom VVD, CDA, D66 en CU aan de macht blijven ?
Omdat de meeste burgers slaven zijn van een systeem en volgzaam op het partijkartel blijven stemmen en
haast blindeloos vertrouwen hebben in de overheid en de media. Deze burgers zijn zich niet bewust van de huidige psychologische manipulatie en misleiding.

salvar
salvar
Reactie op  Edward
5 maanden geleden

@Edward
ze zijn zich niet bewust en zullen dat ook nooit worden ze zijn namelijk hersenloos.

de wakkeren moeten echt samen gaan werken ondanks dat we in de minderheid zijn de tijd dringt nu echt.

Edward
Edward
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Helemaal eens, maar hoe brengen we alle wakkeren bij elkaar verenigd er blijkt 25% van het volk nodig te zijn om echt een kantelbeweging te krijgen.

Teun
Teun
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Ook een groot aantal wakkere mensen laat zich afleiden. Zij denken dat Tump en Q de redders in nood zijn en dat alles voor januari 2021 opgelost is😞. Los van het feit of zij iets positiefs doen, laat staan dat Q bestaat, staan we er in eerste instantie toch alleen voor.

F.W.G Wolbert
F.W.G Wolbert
Reactie op  Edward
5 maanden geleden

Edward; blindelings moet het zijn. (excuus’).

Alex
Alex
5 maanden geleden

The New York Times is running out of options about Covid-19, so they made up a new one with the help of Yale University who were the catalyst behind this study. It’s not really a substantial study but more like an assumption, although they want you to believe it’s real. Read the article from the New York Times very closely to see what I mean.

“The Chairman of the neurology department at the University of California, San Francisco, S Andrew Josephson, has praised the techniques used for the study, but added that he would “remain cautious” until the paper underwent peer review.”

Covid-19 is capable of infecting the brain – Yale study.

https://www.nytimes.com/2020/09/09/health/coronavirus-brain.html

They love to scare the shit out of you, now don’t they. Don’t believe any of it, it only shows their desperate attempt to keep us in fear because they are running out of options! People are waking up and they know it!

Ontkenner
Ontkenner
Reactie op  Alex
5 maanden geleden

Dit zou wel eens waar kunnen zijn.
In Nederland zijn er al 150 mensen met een aangetast/geinfecteerd brein (in de 2e kamer).

salvar
salvar
5 maanden geleden

haga heeft gelijk maar ondanks dat hij in de kamer is blijft hij een roepende in de woestijn.

Alex
Alex
5 maanden geleden

And here’s the truth: a study just released in which it ends that the infectivity of some asymptomatic carriers of SARS-CoV-2 “could be weak”. In practice they followed all contacts (455) of a positive Covid-19 asymptomatic and found that none had been infected.

This article is in English.

https://www.corvelva.it/en/approfondimenti/notizie/covid19/studio-asintomatico-covid-19-non-contagioso.html

That’s all folks.

sterntaler
sterntaler
Reactie op  Alex
5 maanden geleden

Eindelijk gedegen onderzoek. Dit voelt meer aan als waarheid dan al het mainstream gezwets over corona.

Good job!

Casper
Casper
5 maanden geleden

Nu, in September, kan het niet meer zo zijn dat je nog vragen hebt. Dat je nog een beetje twijfel hebt over wat ons allen is aangedaan, en wat nog komen gaat. Er is genoeg bewijs, genoeg informatie, genoeg mensen die al maanden hun stem laten horen. Dan schapen op dit moment niet wakker zijn, is omdat het schapen zijn. Ze zullen nooit van het TV infuus afstappen. Want ze zijn verslaafd en hebben een gewoonte ontwikkeld in hun leven waar ze maar moeilijk tot niet van af kunnen stappen. Zelfs duidelijk bewijs, en argumenten waar je in een gezonde discussie niet omheen kunt, worden genegeerd, dan wel over gezwegen. Vaak merk ik dan ook dat in een discussie over deze nep crisis, mensen de dingen die ik zeg, gewoon niet lijken te horen. Grijpend naar wat ze op TV hebben gehoord, herhalend en als een echo, hebben ze eigenlijk geen verweer, maar landen ze toch in de diepe put van mainstream media. Het is voor mij soms niet te bevatten hoe slecht die mensen kunnen luisteren. Je kunt de hele lijst van ontmantelende argumenten op deze mensen afvuren, maar daarna krijg je de vraag of je ook in een platte aarde gelooft. Het is diep, en diep triest gesteld met sommige mensen en hun perceptie.

Ik wel eens eerder een betoog gehouden over hoe ik nu in het leven sta. Daar is helaas nog niks aan veranderd. Ik heb niet de indruk dat de schapen van Nederland ooit nog het besef gaan krijgen dat ze al jaren in de maling zijn genomen. Op elk onderwerp kun je zeer goede argumenten deponeren, maar het wordt genegeerd. Er wordt weggekeken, en overheen gesproken met ontkennende TV mantra herhalende uitspraken die ze niet zelf hebben bedacht of onderzocht.

Triest, maar het is niet anders. Ik kijk met hoop naar onze buren de Duitsers, en hoop dat de volgende demo steeds weer groter wordt. Maar hoe groot moet dat worden dan? Wanneer is genoeg genoeg?

Ondertussen heb ik m’n voorraad kast klaar, en wat vermogen in andere zaken als de spaarrekening gestopt. Ik zit me voor te bereiden op de volgende, nog veel heftiger stappen die we denk ik niet gaan tegen houden. Niet, omdat vredig demonstreren niet het juiste middel is. Wanneer staan we echt op? Vormen we echt een front? Ik denk als het allemaal zo bar en boos is geworden, en mensen niks meer te verliezen hebben. Tot dan!

RayOfLight
RayOfLight
5 maanden geleden

“Het Kamerlid kreeg ook een vraag over de mediaberichtgeving over corona. “Ik kan niet naar het NOS Journaal kijken, want het is totale onzin. Het slaat nergens op.” Hij adviseerde mensen om lid te worden van Ongehoord Nederland.”

Inderdaad. Kijk je lang na NOS krijg je braakneigingen. Waarheid en feiten doen er niet toe alles heeft een agenda en wederhoor is onbekend.
Verder valt de coronashow met de dag meer uit elkaar. Lijkt me dat deze show tenminste doorgaat tot de verkiezingen in America. Daarna zal er een andere focus zijn. GOOD is aan het winnen en media doet er alles aan om de waarheid te verdraaien. Als een cat in het nauw zal EVIL nog om zich heen slaan. Maar het orginele plan van een volledige lockdown is niet gehaald.

Nederlandse Ministers zullen een voor een vallen (like toy soldiers) en zich keren tegen de coronashow.

Tony
Tony
Reactie op  RayOfLight
5 maanden geleden

Het zou mooi zijn dat de ministers zelf door hebben dat de hele Coronatoestand een zwendel is. Zeker nu het hun bekend is dat een virus helemaal niet bestaat en het Coronavirus al helemaal niet. Daarvoor moet dan ook hun achterban dit erkennen en daar ligt het probleem. Zij moeten dan publiekelijk toegeven dat zij sinds de uitbraak van deze “Corana epidemie” misleidt zijn en dus ook hun eigen bevolking op een dwaalspoor hebben gezet. M.a.w. zij hebben hun (huis)werk niet goed gedaan en verzuimd om achterliggend onderzoek te doen.

Dan rest niets anders dan de eigen hand in de boezem te steken en ontslag te nemen. Dan wordt het dus een zeer pijnlijke zaak. Dat zou dus het einde betekenen van dit kabinet met Rutte. Dat zal Rutte weer niet bevallen, Hugo ook niet, want dan vallen al hun plannen in duigen en komt er een hoop ellende op hen af. Zij hebben dan heel wat uit te leggen!

Dat Jaap van Dissel met zijn team geen passende antwoorden weet is logisch, dan moet hij nog meer uit zijn duim gaan zuigen en die is al leeg gezogen.

Wybren van Haga staat op dit moment dus nog vrij alleen en heeft dringend hulp nodig, of aansluiting, om de sneeuwbal groter te laten worden. Het lijkt dat het wachten is op dit moment.

x

Check Also

demmink

Van Haga over zaak-Demmink: ‘Deksel moet van de beerput’

Het zal velen niet ontgaan zijn dat ...

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x