Homepagina » Het Complot » Vladimir Poetin obstakel in plannen Bilderberg
Vladimir Poetin obstakel in plannen Bilderberg

Vladimir Poetin obstakel in plannen Bilderberg

De escalerende crisis tussen de Verenigde Staten en Rusland begon niet in september 2013 op de Krim, maar tijdens de Bilderbergconferentie in Virginia in mei 2012. Dat schrijft de Canadese onderzoekster en schrijfster Joyce Nelson.

De meeste journalisten durven hun vingers niet te branden aan de Bilderberggroep, uit angst dat ze ‘complotdenkers’ worden genoemd. Toch kan de conferentie volgens Nelson duidelijkheid scheppen over de huidige crisis tussen Rusland en het Westen.

Bilderberg-expert Daniel Estulin meldde in juni 2012 dat de deelnemers aan de conferentie in hun maag zaten met de Russische president Vladimir Poetin, omdat hij tegen een oorlog in Syrië en Iran was en omdat hij een nieuwe gaspijplijn naar Europa wilde aanleggen (South Stream). Dat zou ten koste gaan van de Nabucco-pijpleiding, een pijplijn die aardgas moest vervoeren uit landen van de Kaspische Zee naar EU-lidstaten en die werd gesteund door de deelnemers aan de Bilderbergconferentie.

Een groot deel van Europa is afhankelijk van Rusland voor de invoer van aardgas. Dat gas komt grotendeels via een netwerk van pijplijnen in Oekraïne. Estulin sprak van een lastercampagne tegen Poetin, die werd gefinancierd door ‘de machtige Anglo-Amerikaanse elite’. Bij de bijeenkomst waren onder meer Peter Voser en Jorma Ollila van Royal Dutch Shell, Robert Dudley van BP en toenmalig senator van Massachusetts John Kerry aanwezig.

Er waren ook zeven Canadese deelnemers, waaronder de stafchef van minister-president Stephen Harper. Nelson vermoedt dat de Bilderbergers tijdens de conferentie toestemming hebben gegeven voor de aanleg van de Energy East-pijplijn, die olie uit teerzand moet uitvoeren naar Europa. Deze pijplijn is een alternatief voor Keystone XL, een pijpleiding die wordt geblokkeerd door de Amerikaanse Senaat.

John Kerry, de huidige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, heeft geïnvesteerd in twee Canadese producenten van olie uit teerzand: Suncor en Cenovus Energy. Beide bedrijven steunen de Energy East-pijplijn.

“Teerzand-aandeelhouder John Kerry was betrokken bij de plannen van Bilderberg om Poetin namens de westerse oliebedrijven te demoniseren,” aldus Nelson. De richtlijn inzake brandstofkwaliteit is in 2009 goedgekeurd door de EU en heeft gevolgen voor de invoer van olie uit teerzand.

De Canadese media meldden: “Canada profiteert van al deze onzekerheid voor Europa en Rusland omdat EU-politici hierdoor misschien overwegen de invoer van Canadese olie goed te keuren.” Ondertussen deden Canadese troepen in mei 2014 mee aan militaire oefeningen van de NAVO in Oekraïne. Premier Harper is fel tegenstander van Poetin.

Tijdens de Bilderbergconferentie van mei 2012 gaf één van de deelnemers volgens Estulin openlijk toe: “Poetin is veruit de meest formidabele tegenstander van onze plannen.”

[CounterPunch]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
S0M30N3
S0M30N3
5 jaren geleden

Met het internet/computers van deze tijd kunnen we ons beter voorbereiden voor 2015 (dat niet een mooi jaar gaat worden als het aan de elite ligt of misschien uiteindelijk wel voor de mensheid en alles wat leeft op het mooie aarde door wakker/bewust te worden en zo in opstand komen door het systeem niet meer te steunen).

EllenB
EllenB
Reactie op  S0M30N3
5 jaren geleden

Klopt !
Ik zou iedereen die meer over de verandering van de aarde, het volgende boek aan willen raden:
‘Het Gaia Project 2012’
Ben het boek nu voor de tweede keer aan het lezen, en het maakt een hoop duidelijk, over de situatie, waar we nu in verkeren.
Het is geen makkelijk boek, maar het geeft wel hoop, op een (uiteindelijk) goede afloop.
Dit project kan niet tegengehouden worden, door de illuminatie.
De overgang, van de aarde, van een derde naar een vijfde dimensie, staat namelijk al vast.

Padja
Padja
Reactie op  EllenB
5 jaren geleden

@EllenB
Ik heb gelezen over het boek. Had niet het idee dat er wat nieuws in voor kwam.
Kun je misschien vertellen wat het duidelijk maakt over de situatie nu?

exegese
exegese
Reactie op  S0M30N3
5 jaren geleden

Heel goed opgemerkt @som3on3, hoe meer mensen door krijgen dat er maar een relatief kleine club van elites aan de touwtjes trekt en niets anders in de zin heeft dan het vergaren van geld, macht en controle ten koste van alles en iedereen dan wordt misschien duidelijk dat de grote massa die lui met het grootste gemak klein krijgt. Als we massaal niet meewerken zakt hun hele plan als een kaartenhuis in elkaar.

dusssss
dusssss
Reactie op  S0M30N3
5 jaren geleden

2015? Dat kan niet kloppen want in 2012 gaat de wereld vernietigd worden door een bruine dwerg die alleen maar zichtbaar is vanaf de zuidpool vanuit een door NASA gebouwde telescoop.

Het bewijs is dat Google het bewijs heeft weggehaald, dat valt allemaal te lezen op ninefornews!

😉

Lyra
Lyra
5 jaren geleden

Het is de top van de Bilderbergers helemaal niet te doen om olie en geld, dat is allemaal een rookgordijn, het gaat ze puur om de controle van de wereld en de mensheid.
En als Poetin zich echt tegen de Bilderbergers wil keren dan hoeft hij maar zijn mond open te trekken en de geheimen van deze Bilderbergers wereldkundig te maken, want Poetin weet overal van maar speelt hij het spelletje gewoon mee, dat zie je toch, die passieve houding van hem, hij is gewoon een acteur, net zoals alle andere zogenaamde wereldleiders. Het is dus gewoon weer een spelletje die ze spelen waardoor wij gewone mensen de illusie hebben dat ze ruzie met elkaar hebben, en is het in werkelijkheid allemaal toneelspel, kom op nou mensen. Het is allemaal afleiding van wat er zich werkelijk afspeelt en is het speelveld veel groter en zit er een regisseur achter die niemand ziet. Die laten hun poppetjes ruzie met elkaar maken zodat de aandacht wordt afgeleid van wat en wie er werkelijk de touwtjes in handen heeft. We moeten door de illusie heen kijken. Ze beïnvloeden onze aandacht en emoties al honderden jaren. Zien we het nou nog niet? Kom op mensheid, trek die ogen nou echt eens open, kom uit die trance, kom uit die kunstmatige coma. Je moet eens weten hoe beter je leven wordt als dat manipulatieve zooitje is vertrokken.

Faith
Faith
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Hoe moet je het zien als je uitsluitend commercieële tv kijkt? Daar zijn er nog genoeg van. Dol op Albert, Gijpie, Geer en Gor en Linda is de onverslagen Queen van het luchtige vertier. Dat is zo besloten. De propagandamachine draait op volle toeren of het gaat nergens over. We worden afgestopt en dom gehouden, het opgeklopte luchtige vertier viert hoogtij juist om je van de echte realiteit af te houden. Door mensen die zelf ook afgestopt en dom zijn maar die krijgen er miljoenen voor. Ons geld hee! Die hebben de afgelopen jaren met hun grote bekken bakken en bakken met geld binnen geharkt. Gekregen, en niet verdient, uit reclame wat ook leugens zijn. Ons geld was helaas het enige wat wel echt was en zij, die opgeblazen nullen, maken er goede sier mee. Wij mogen kreperen. Ze denken zelfs dat ze beter zijn dan wij. Van ons geld! Maar iedereen vind het kennelijk normaal.

Bartelo
Bartelo
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Ja Putin weet een hoop, maar zal die kennis straks gebruiken in het voordeel iedereen. Ik denk dat Putin rustig afwacht tot hij zijn kans ziet en dat doet hij telkens weer. Dat is zijn kracht, hij weet zijn geduld te bewaren en laat zich niet zomaar uit de tent lokken.
Ik hoop nog steeds dat de voorspelling van Edcar Casey bewaarheid wordt en dat de hoop voor de mensheid uit Rusland zal komen. Maar eerst zullen daar woelige en zware tijden aan vooraf gaan. Want ook Casey voorspelde dat er een 3e wereldoorlog zou kunnen komen. Het hoeft dus niet en misschien is het Putin die dit kan afwenden.

dusssss
dusssss
Reactie op  Bartelo
5 jaren geleden

Het steunen van Poetin is hetzelfde als het steunen van Stalin, Pol Pot, en consorten, over 5 jaar struikeld iedereen hier over elkaar heen om te ontkennen dat ze achter Poetin aanliepen…

gratis sessie
gratis sessie
5 jaren geleden

Het plan om de Russen de nek om te draaien werd vooral duidelijk nadat de Russen zijn verjaagd en bestolen tijdens de kunstmatig aangezwengelde Cyprus banken crisis waar veel Russen hun geld hadden gestald. Hieruit kon men ook opmaken hoeveel macht de elite heeft en hoe makkelijk ze mensen kapot kunnen maken. En als je vervolgens nog geen vat kan krijgen op een land als Rusland dan zul je als slechte entiteit alles proberen waarmee men dat land onderuit kan halen en dat kan zelfs door het inzetten van een passagiersvliegtuig door deze uit de lucht te laten schieten en daar de Russen vervolgens de schuld van te geven. De elite zal er alles aan doen om Rusland door de knieën te krijgen, want de Russen zijn het grootste gevaar voor en door het fascistische-zionistische geregeerde Westen. De Russen zullen ons ooit, misschien met geweld, komen/moeten redden uit de klauwen van de fascisten.

Lyra
Lyra
5 jaren geleden

Beetje off topic: op 10 december j.l. is er in Ierland massaal gedemonstreerd tegen de corrupte overheid. Dat was voor Ierse begrippen een bijzonder gebeuren omdat nu zowel de katholieken als de protestanten met elkaar de straat opgingen, hand in hand, zeer uniek dus. En wat was daar over terug te vinden in de Nederlandse en Europese media: NIETS !!!

Kijk zo worden we dus gemanipuleerd!

Roy
Roy
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Er wordt gedemonstreerd omdat ze waterheffing moeten gaan betalen. Het stond overigens gewoon in de Volkskrant. Wij moeten ook gewoon voor ons water betalen, is demonstreren tegen een corrupte overheid dan niet een beetje ver gezocht?

Bartelo
Bartelo
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

tenzij je op de hoogte bent van de hoogte van die heffing op hun water want die is te absurd. Ik heb het gelezen maar weet even niet meer wat het precies was. Maar het ging om een belachelijk hoge heffing. Maar goed, kijk alleen maar eens naar de heffing op onze elektriciteit. En de waterbedrijven zullen hier op termijn ook geprivatiseerd worden want ook veel gemeentes verkeren in zwaar weer. En de overheid zal ook nog wel meer dan een paar keer een graai gaan doen naar ons geld dus verhogingen van de waterheffing zal ook hier een feit worden.

Roy
Roy
Reactie op  Bartelo
5 jaren geleden

Het gaat om gemiddeld 330 euro per jaar. Ongeveer net zo veel als dat wij gemiddeld betalen aan waterschapsbelasting.

dusssss
dusssss
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Dat is inderdaad het bedrag dat wij hier in Nederland ook betalen, ik begrijp de ophef eerlijk gezegd ook niet…

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Oorlogvoeren in al zijn lelijkheid wordt nu gepropageerd in allerlei “games” die je MOET HEBBEN.
Dat de realiteit heel anders is, dat weten alleen diegenen die een heuse oorlog hebben meegemaakt.
Het is niet stoer om een wapen te hanteren tegen ongewapende medemensen, het is ook niet stoer om te doen alsof het je allemaal geen bal interesseert, het is pas stoer als je je niet laat manipuleren, dom houden of monddood maken. Die gasten die echte democratie willen in Hong Kong zullen gewoon een lange adem moeten hebben. Lees Mahatma Ghandi er nog eens op na. Geweldloos verzet.
Hopelijk bewaart 51% van de mensheid zijn kalmte en zullen zij niet willen meedoen aan deze opgefokte gekte en tegen hun zin in een oorlog getrokken worden. Maar aan het beeeeeeeeh gehalte te merken denk ik dat mijn hoop te hoog gegrepen is……….

blwy
blwy
5 jaren geleden

ik stoor me er echt aan dat bijna iedere radio dj alleen maar gezeik levert op poetin. vreselijk…

Pascal
Pascal
5 jaren geleden

Vladimir Poetin is een Order van Malta van het Vaticaan dus hetzelfde als Obama en Adolf Hitler en Winston Churchill daarbij aangesloten zijn.

Zij zijn 1 en zij verdelen ons met Emotie en Angst dus het is een geheel Circus Theater hoe je het maar wilt benomen.

Silber eye
Silber eye
5 jaren geleden

Een van de aanstichters van het politiek geweld in de Ukraine de Nederlandse parlementariër Frans Timmermans is nu tot politicus van het jaar verheven.
Geen woord in de media over zijn bijdrage tot het aanzetten van politiek geweld in een soevereine staat met nu catastrofale gevolgen voor de hele regio, waarbij nu duizenden mensen zijn omgekomen inclusief circa tweehonderd Nederlandse burgers.

Ik wordt er stil van, wij gaan de oorlog in.

luna
luna
Reactie op  Silber eye
5 jaren geleden

wat denk je van dat varken met die bril op er bij dan … BALEN doe je gewoon in de oekraine met je collegaatjes…
voorlopig zitten we als burgers wel als ratten in de val met dit zooitje politiek die niets schuwen om zich zelf zo belangrijk te maken dat je het bijna zelf gaat geloven
kotsen moet je van de leugens die ons elke keer door de strot worden gesjord, het is echt een heuglijk feit dat er klokkenluiders steeds meer op komen

ook op http://www.925.nl mooie heldere journalistiek

Huisheks
Huisheks
Reactie op  luna
5 jaren geleden

Wat dacht je van burgerlijke ongehoorzaamheid.
Je hoeft die gasten niet als regering te accepteren. Als de meederheid zegt; genoeg, dan lijkt het mij simpel dat die gasten hoepelen, toch ?
Of denk ik te veel outside the box ????

densie
densie
Reactie op  Silber eye
5 jaren geleden

dit is dus wat ze willen, dat je de oorlog al accepteert, denk anders!
Mediteer! Liefde voor alles dat is, óók de zogenaamde agressors…tegenstanders…als veel mensen mediteren…vanuit het hart, keert het tij, daarbij, de Aarde gaat over in de 5e dimensie…
namaste

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Het word tijd om eens dat vreemde Russische alphabet te gaan ontcijferen.

dusssss
dusssss
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Sterker nog je kunt ze gaan steunen door in die Russische heilstaat te gaan wonen,…dusss….

Anoniem
Anoniem
5 jaren geleden

Hoe maken we de wereld wakker dan

Pascal
Pascal
Reactie op  Anoniem
5 jaren geleden

@Anoniem

Hoe maak je de wereld wakker.

Ik denk dat het vanzelf moet gaan omdat we een hoger bewustzijn gaan krijgen.

Dat hogere bewustzijn moet de eigen gemaakte wereld die het gros voor zichzelf gemaakt heeft om zichzelf te beschermen kapot maken. Bij vele is zoals je bij vele hier kan lezen nog erg sterk wat even zal duren voordat men de echte inzichten gaat krijgen.

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

Zo boven, zo beneden.
Boven stelen; beneden stelen. Boven liegen, beneden ook liegen.
Bewustzijnsverandering komt alleen , als je je bewust wordt van het feit de stelen iets uit de middeleeuwen is en dat iedereen op een normale ( menselijke) manier behandelen, geen uitzondering, maar een NORM moet worden.
Je GEWETEN hanteren en je RESPECT naar je medemens, maken dat je een bewustzijnsverandering doormaakt. Hebzucht en bekrompen denken stelt dat nog een tijdje uit. Dat laatste is nu aan de orde.

rebe els
rebe els
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

Hoge bewustzijn krijgen we niet, we moeten gewoon en goed onderschedings vermogen waar het opaan komt. Maar als we de TV moeten geloven dan komen we niet verder.
DE bijble waarschuwt voor de wereldbeheersers en voorspelt dat deze babylon ten val komt.

Andre M
Andre M
5 jaren geleden

Hoe maken we de wereld wakker dan. Door zelf zoveel mogelijk mensen wakker te schudden

x

Check Also

kees verhoeven

Kees Verhoeven (D66) wil ‘complottijdschrift’ uit winkels weren: ‘Dit is toch knap ernstig’

Vanaf woensdag is het blad Gezond Verstand ...

biden

Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt

Twitter en Facebook hebben maatregelen genomen om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x