Homepagina » Het Complot » Vladimir Poetin obstakel in plannen Bilderberg
Vladimir Poetin obstakel in plannen Bilderberg

Vladimir Poetin obstakel in plannen Bilderberg

De escalerende crisis tussen de Verenigde Staten en Rusland begon niet in september 2013 op de Krim, maar tijdens de Bilderbergconferentie in Virginia in mei 2012. Dat schrijft de Canadese onderzoekster en schrijfster Joyce Nelson.

De meeste journalisten durven hun vingers niet te branden aan de Bilderberggroep, uit angst dat ze ‘complotdenkers’ worden genoemd. Toch kan de conferentie volgens Nelson duidelijkheid scheppen over de huidige crisis tussen Rusland en het Westen.

Bilderberg-expert Daniel Estulin meldde in juni 2012 dat de deelnemers aan de conferentie in hun maag zaten met de Russische president Vladimir Poetin, omdat hij tegen een oorlog in Syrië en Iran was en omdat hij een nieuwe gaspijplijn naar Europa wilde aanleggen (South Stream). Dat zou ten koste gaan van de Nabucco-pijpleiding, een pijplijn die aardgas moest vervoeren uit landen van de Kaspische Zee naar EU-lidstaten en die werd gesteund door de deelnemers aan de Bilderbergconferentie.

Een groot deel van Europa is afhankelijk van Rusland voor de invoer van aardgas. Dat gas komt grotendeels via een netwerk van pijplijnen in Oekraïne. Estulin sprak van een lastercampagne tegen Poetin, die werd gefinancierd door ‘de machtige Anglo-Amerikaanse elite’. Bij de bijeenkomst waren onder meer Peter Voser en Jorma Ollila van Royal Dutch Shell, Robert Dudley van BP en toenmalig senator van Massachusetts John Kerry aanwezig.

Er waren ook zeven Canadese deelnemers, waaronder de stafchef van minister-president Stephen Harper. Nelson vermoedt dat de Bilderbergers tijdens de conferentie toestemming hebben gegeven voor de aanleg van de Energy East-pijplijn, die olie uit teerzand moet uitvoeren naar Europa. Deze pijplijn is een alternatief voor Keystone XL, een pijpleiding die wordt geblokkeerd door de Amerikaanse Senaat.

John Kerry, de huidige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, heeft geïnvesteerd in twee Canadese producenten van olie uit teerzand: Suncor en Cenovus Energy. Beide bedrijven steunen de Energy East-pijplijn.

“Teerzand-aandeelhouder John Kerry was betrokken bij de plannen van Bilderberg om Poetin namens de westerse oliebedrijven te demoniseren,” aldus Nelson. De richtlijn inzake brandstofkwaliteit is in 2009 goedgekeurd door de EU en heeft gevolgen voor de invoer van olie uit teerzand.

De Canadese media meldden: “Canada profiteert van al deze onzekerheid voor Europa en Rusland omdat EU-politici hierdoor misschien overwegen de invoer van Canadese olie goed te keuren.” Ondertussen deden Canadese troepen in mei 2014 mee aan militaire oefeningen van de NAVO in Oekraïne. Premier Harper is fel tegenstander van Poetin.

Tijdens de Bilderbergconferentie van mei 2012 gaf één van de deelnemers volgens Estulin openlijk toe: “Poetin is veruit de meest formidabele tegenstander van onze plannen.”

[CounterPunch]


Vind je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Met het internet/computers van deze tijd kunnen we ons beter voorbereiden voor 2015 (dat niet een mooi jaar gaat worden als het aan de elite ligt of misschien uiteindelijk wel voor de mensheid en alles wat leeft op het mooie aarde door wakker/bewust te worden en zo in opstand komen door het systeem niet meer te steunen).

  30 likes
  • Heel goed opgemerkt @som3on3, hoe meer mensen door krijgen dat er maar een relatief kleine club van elites aan de touwtjes trekt en niets anders in de zin heeft dan het vergaren van geld, macht en controle ten koste van alles en iedereen dan wordt misschien duidelijk dat de grote massa die lui met het grootste gemak klein krijgt. Als we massaal niet meewerken zakt hun hele plan als een kaartenhuis in elkaar.

   12 likes
  • Klopt !
   Ik zou iedereen die meer over de verandering van de aarde, het volgende boek aan willen raden:
   ‘Het Gaia Project 2012’
   Ben het boek nu voor de tweede keer aan het lezen, en het maakt een hoop duidelijk, over de situatie, waar we nu in verkeren.
   Het is geen makkelijk boek, maar het geeft wel hoop, op een (uiteindelijk) goede afloop.
   Dit project kan niet tegengehouden worden, door de illuminatie.
   De overgang, van de aarde, van een derde naar een vijfde dimensie, staat namelijk al vast.

   8 likes
   • @EllenB
    Ik heb gelezen over het boek. Had niet het idee dat er wat nieuws in voor kwam.
    Kun je misschien vertellen wat het duidelijk maakt over de situatie nu?

    1 likes
  • 2015? Dat kan niet kloppen want in 2012 gaat de wereld vernietigd worden door een bruine dwerg die alleen maar zichtbaar is vanaf de zuidpool vanuit een door NASA gebouwde telescoop.

   Het bewijs is dat Google het bewijs heeft weggehaald, dat valt allemaal te lezen op ninefornews!

   😉

   1 likes
 2. Beetje off topic: op 10 december j.l. is er in Ierland massaal gedemonstreerd tegen de corrupte overheid. Dat was voor Ierse begrippen een bijzonder gebeuren omdat nu zowel de katholieken als de protestanten met elkaar de straat opgingen, hand in hand, zeer uniek dus. En wat was daar over terug te vinden in de Nederlandse en Europese media: NIETS !!!

  Kijk zo worden we dus gemanipuleerd!

  31 likes
  • Er wordt gedemonstreerd omdat ze waterheffing moeten gaan betalen. Het stond overigens gewoon in de Volkskrant. Wij moeten ook gewoon voor ons water betalen, is demonstreren tegen een corrupte overheid dan niet een beetje ver gezocht?

   5 likes
   • tenzij je op de hoogte bent van de hoogte van die heffing op hun water want die is te absurd. Ik heb het gelezen maar weet even niet meer wat het precies was. Maar het ging om een belachelijk hoge heffing. Maar goed, kijk alleen maar eens naar de heffing op onze elektriciteit. En de waterbedrijven zullen hier op termijn ook geprivatiseerd worden want ook veel gemeentes verkeren in zwaar weer. En de overheid zal ook nog wel meer dan een paar keer een graai gaan doen naar ons geld dus verhogingen van de waterheffing zal ook hier een feit worden.

    5 likes
  • Oorlogvoeren in al zijn lelijkheid wordt nu gepropageerd in allerlei “games” die je MOET HEBBEN.
   Dat de realiteit heel anders is, dat weten alleen diegenen die een heuse oorlog hebben meegemaakt.
   Het is niet stoer om een wapen te hanteren tegen ongewapende medemensen, het is ook niet stoer om te doen alsof het je allemaal geen bal interesseert, het is pas stoer als je je niet laat manipuleren, dom houden of monddood maken. Die gasten die echte democratie willen in Hong Kong zullen gewoon een lange adem moeten hebben. Lees Mahatma Ghandi er nog eens op na. Geweldloos verzet.
   Hopelijk bewaart 51% van de mensheid zijn kalmte en zullen zij niet willen meedoen aan deze opgefokte gekte en tegen hun zin in een oorlog getrokken worden. Maar aan het beeeeeeeeh gehalte te merken denk ik dat mijn hoop te hoog gegrepen is……….

   4 likes
 3. Het is de top van de Bilderbergers helemaal niet te doen om olie en geld, dat is allemaal een rookgordijn, het gaat ze puur om de controle van de wereld en de mensheid.
  En als Poetin zich echt tegen de Bilderbergers wil keren dan hoeft hij maar zijn mond open te trekken en de geheimen van deze Bilderbergers wereldkundig te maken, want Poetin weet overal van maar speelt hij het spelletje gewoon mee, dat zie je toch, die passieve houding van hem, hij is gewoon een acteur, net zoals alle andere zogenaamde wereldleiders. Het is dus gewoon weer een spelletje die ze spelen waardoor wij gewone mensen de illusie hebben dat ze ruzie met elkaar hebben, en is het in werkelijkheid allemaal toneelspel, kom op nou mensen. Het is allemaal afleiding van wat er zich werkelijk afspeelt en is het speelveld veel groter en zit er een regisseur achter die niemand ziet. Die laten hun poppetjes ruzie met elkaar maken zodat de aandacht wordt afgeleid van wat en wie er werkelijk de touwtjes in handen heeft. We moeten door de illusie heen kijken. Ze beïnvloeden onze aandacht en emoties al honderden jaren. Zien we het nou nog niet? Kom op mensheid, trek die ogen nou echt eens open, kom uit die trance, kom uit die kunstmatige coma. Je moet eens weten hoe beter je leven wordt als dat manipulatieve zooitje is vertrokken.

  28 likes
  • Hoe moet je het zien als je uitsluitend commercieële tv kijkt? Daar zijn er nog genoeg van. Dol op Albert, Gijpie, Geer en Gor en Linda is de onverslagen Queen van het luchtige vertier. Dat is zo besloten. De propagandamachine draait op volle toeren of het gaat nergens over. We worden afgestopt en dom gehouden, het opgeklopte luchtige vertier viert hoogtij juist om je van de echte realiteit af te houden. Door mensen die zelf ook afgestopt en dom zijn maar die krijgen er miljoenen voor. Ons geld hee! Die hebben de afgelopen jaren met hun grote bekken bakken en bakken met geld binnen geharkt. Gekregen, en niet verdient, uit reclame wat ook leugens zijn. Ons geld was helaas het enige wat wel echt was en zij, die opgeblazen nullen, maken er goede sier mee. Wij mogen kreperen. Ze denken zelfs dat ze beter zijn dan wij. Van ons geld! Maar iedereen vind het kennelijk normaal.

   11 likes
  • Ja Putin weet een hoop, maar zal die kennis straks gebruiken in het voordeel iedereen. Ik denk dat Putin rustig afwacht tot hij zijn kans ziet en dat doet hij telkens weer. Dat is zijn kracht, hij weet zijn geduld te bewaren en laat zich niet zomaar uit de tent lokken.
   Ik hoop nog steeds dat de voorspelling van Edcar Casey bewaarheid wordt en dat de hoop voor de mensheid uit Rusland zal komen. Maar eerst zullen daar woelige en zware tijden aan vooraf gaan. Want ook Casey voorspelde dat er een 3e wereldoorlog zou kunnen komen. Het hoeft dus niet en misschien is het Putin die dit kan afwenden.

   8 likes
   • Het steunen van Poetin is hetzelfde als het steunen van Stalin, Pol Pot, en consorten, over 5 jaar struikeld iedereen hier over elkaar heen om te ontkennen dat ze achter Poetin aanliepen…

    1 likes
 4. ik stoor me er echt aan dat bijna iedere radio dj alleen maar gezeik levert op poetin. vreselijk…

  25 likes
 5. Een van de aanstichters van het politiek geweld in de Ukraine de Nederlandse parlementariër Frans Timmermans is nu tot politicus van het jaar verheven.
  Geen woord in de media over zijn bijdrage tot het aanzetten van politiek geweld in een soevereine staat met nu catastrofale gevolgen voor de hele regio, waarbij nu duizenden mensen zijn omgekomen inclusief circa tweehonderd Nederlandse burgers.

  Ik wordt er stil van, wij gaan de oorlog in.

  8 likes
  • wat denk je van dat varken met die bril op er bij dan … BALEN doe je gewoon in de oekraine met je collegaatjes…
   voorlopig zitten we als burgers wel als ratten in de val met dit zooitje politiek die niets schuwen om zich zelf zo belangrijk te maken dat je het bijna zelf gaat geloven
   kotsen moet je van de leugens die ons elke keer door de strot worden gesjord, het is echt een heuglijk feit dat er klokkenluiders steeds meer op komen

   ook op http://www.925.nl mooie heldere journalistiek

   4 likes
   • Wat dacht je van burgerlijke ongehoorzaamheid.
    Je hoeft die gasten niet als regering te accepteren. Als de meederheid zegt; genoeg, dan lijkt het mij simpel dat die gasten hoepelen, toch ?
    Of denk ik te veel outside the box ????

    5 likes
  • dit is dus wat ze willen, dat je de oorlog al accepteert, denk anders!
   Mediteer! Liefde voor alles dat is, óók de zogenaamde agressors…tegenstanders…als veel mensen mediteren…vanuit het hart, keert het tij, daarbij, de Aarde gaat over in de 5e dimensie…
   namaste

   8 likes
 6. Het plan om de Russen de nek om te draaien werd vooral duidelijk nadat de Russen zijn verjaagd en bestolen tijdens de kunstmatig aangezwengelde Cyprus banken crisis waar veel Russen hun geld hadden gestald. Hieruit kon men ook opmaken hoeveel macht de elite heeft en hoe makkelijk ze mensen kapot kunnen maken. En als je vervolgens nog geen vat kan krijgen op een land als Rusland dan zul je als slechte entiteit alles proberen waarmee men dat land onderuit kan halen en dat kan zelfs door het inzetten van een passagiersvliegtuig door deze uit de lucht te laten schieten en daar de Russen vervolgens de schuld van te geven. De elite zal er alles aan doen om Rusland door de knieën te krijgen, want de Russen zijn het grootste gevaar voor en door het fascistische-zionistische geregeerde Westen. De Russen zullen ons ooit, misschien met geweld, komen/moeten redden uit de klauwen van de fascisten.

  22 likes
 7. @ Padja: maar als je lang genoeg meeleest zou je toch denken dat je snapt hoe de zaken globaal in elkaar steken? Maar je blijft hier terug komen terwijl je het maar niet snapt dus ik neem aan dat het je enorm boeit, je zwaar geinteresseerd bent en het best wel wil snappen. Hoewel de materie me te moeilijk lijkt voor jou, te hoog gegrepen. Want als je nu nog niet snapt dat er bewust verwarring gezaaid wordt door de msm… Zaak is om op je eigen fingerspitzengefuhl af te gaan en je vermogen om het objectief te kunnen zien. Dat zie je dus het best als je afstand hebt genomen van die mallemolen. Daarom laten ze mensen ook zo hard werken, steeds harder voor steeds minder, er zijn er al die ontslagen zijn en met behoud van uitkering hetzelfde werk doen (! hoe krijgen ze het voor elkaar terwijl er geld genoeg is voor iedereen) komen ze afgetobt thuis en hangen ze liever lusteloos voor de tv. Doe je er niet aan mee, hebben ze van Pechtold geleerd die maar als paria en mislukkeling te behandelen en te verstoten. Wat die slaapwandelaars dan ook braaf doen, om je een kriek te lachen. Vooral de commercieelen die op Amerikaanse leest geschoeit is, schreeuwerig en oppervlakkig dus, gaan zeer geraffineerd en doelbewust te werk. Ze hebben uitsluitend domme en onnozele poppetjes in dienst die van toeten noch blazen weten, dat zijn bij uitstek de types die ze nodig hebben. Dat zijn de types die, zonder dat ze er zelf erg in hebben, dit foute regime van die Amerikaanse wereld overheersing, uitbuiting van mensen en oorlogen dus, in het zadel houden. Hoe makkelijk wil je het hebben, voor een zak geld doen en zeggen ze alles wat ze in de mond gelegd wordt want, die onnozelen vangen daar heeel veel geld voor. Juist door die bakken met geld denken ze op hun beurt weer bijzonder te zijn maar dat is natuurlijk niet zo. Ook dat is een grote leugen. De waarheid is dat die poppetjes doen wat die baasjes willen. Hoe wil je anders een volk domhouden. Hoe meer geld ze krijgen hoe braver ze de orders opvolgen, het zijn dus eerder juist domme en onderontwikkelde mensen die zelf niet weten hoe fout ze bezig zijn. De bedoeling van die schreeuwerige tv vol met reclames, vertier en nietszeggende gel*l is dat mensen asjeblieft maar dom blijven, ze zorgen er wel voor dat je verkeerd geinformeerd blijft en afstompt. Bewust. Want zo ga je dus helemaal niets objectief zien, net als jij lieve Padja en dat is nou juist de bedoeling. Nogmaals, dat doen ze expres. Maar als je je niet af hebt laten stompen dat zie je dat de US de enigen zijn die baat bij een oorlog hebben, hun grootste bron van inkomen lieve Padja, en het ging altijd zo makkelijk, het is altijd zo gegaan. Ze schuwen nl. niet om mensen er in te luizen, te liegen en bedriegen en druk uit te oefenen op landen/mensen. De hele States wordt geregeerd door de top van de multinationals die alleen maar macht en geld willen ten koste van echt alles. Zie de leeggezogen landen, zie de immense armoe in de U.S. zelf en zie de dwang waarbij we min of meer met de U.S. mee MOETEN doen want anders… ondertussen wordt het publiek dom gehouden met leugens en vertier, vooral veel leugens, vertier en reclames. Dan concludeer je dat het niet de helderste lichten zijn die de wereld naar hun hand willen zetten. Maar ze gaan het niet redden in het nieuwe tijdperk lieve Padja, alles gaat binnenkort duidelijk worden. Zelfs jou.

  6 likes
 8. Hoe maken we de wereld wakker dan

  0 likes
  • @Anoniem

   Hoe maak je de wereld wakker.

   Ik denk dat het vanzelf moet gaan omdat we een hoger bewustzijn gaan krijgen.

   Dat hogere bewustzijn moet de eigen gemaakte wereld die het gros voor zichzelf gemaakt heeft om zichzelf te beschermen kapot maken. Bij vele is zoals je bij vele hier kan lezen nog erg sterk wat even zal duren voordat men de echte inzichten gaat krijgen.

   3 likes
   • Zo boven, zo beneden.
    Boven stelen; beneden stelen. Boven liegen, beneden ook liegen.
    Bewustzijnsverandering komt alleen , als je je bewust wordt van het feit de stelen iets uit de middeleeuwen is en dat iedereen op een normale ( menselijke) manier behandelen, geen uitzondering, maar een NORM moet worden.
    Je GEWETEN hanteren en je RESPECT naar je medemens, maken dat je een bewustzijnsverandering doormaakt. Hebzucht en bekrompen denken stelt dat nog een tijdje uit. Dat laatste is nu aan de orde.

    2 likes
   • Hoge bewustzijn krijgen we niet, we moeten gewoon en goed onderschedings vermogen waar het opaan komt. Maar als we de TV moeten geloven dan komen we niet verder.
    DE bijble waarschuwt voor de wereldbeheersers en voorspelt dat deze babylon ten val komt.

    0 likes
 9. Het word tijd om eens dat vreemde Russische alphabet te gaan ontcijferen.

  3 likes
 10. Wat ik nou zo lastig vind; de ene keer is Obama het heldere licht en de grote engel. Dan weer is het Poetin en Obama een fouterik. Zo wisselen de actoren steeds van plaats. Held, redder, fouterik.
  Het klinkt mij in de oren alsof er telkens weer vol goede moed een “redder des mensheid” wordt aangewezen om er vervolgens achter te komen dat er maar niet “gered” wordt.
  Als je maar lang genoeg meeleest hier heb je alle tegenstrijdigheden wel zo’n beetje voorbij zien komen.

  4 likes
 11. Hoe maken we de wereld wakker dan. Door zelf zoveel mogelijk mensen wakker te schudden

  3 likes
 12. Четверостишия Нострадамуса возможно писал об одном Путина.
  Означает ли это, Владимир не была продемонстрирована.

  In de kwatrijnen van Nostradamus staat mogelijk iets over ene Putin geschreven.
  Of hiermee Vladimir Putin wordt bedoeld, wordt echter niet aangetoond.
  Vladimir Poetin is echter wel een aardig obstakel in de plannen van de EU elite o.a. Bilderberg.

  https://www.youtube.com/watch?v=TXrvfy97PZI

  2 likes
  • Lees eens het boek over Nostradamus van Cambier.

   Cambier heeft zich jarenlang bezig gehouden met onderzoek en analyse van de teksten van Nostradamus. Tijdens zijn onderzoek kwam hij tot de conclusie dat de Voorspellingen van Nostradamus niet in de jaren 1550 geschreven werden door de Provençaal Michel Nostredame, maar wel in de periode van 1323 tot 1328 door een cisterciënzer monnik, wiens moedertaal het Picardisch was. De werkelijke auteur
   was Yves de Lessines, prior van de Cisterciënzer abdij van Cambron, in het Belgische Henegouwen.

   Cambier vond uit dat de taal niet hoorde bij de eeuw of de taal van Nostradamus, maar wel in Henegouwen, in de veertiende eeuw. Met deze sleutel slaagde hij erin om de profetieën te vertalen. Er was echter geen sprake van toekomstige rampen en ander ontij, zoals zovelen beweerd hebben. Wat zichtbaar werd, was indien mogelijk nog meer verbluffend.

   Yves de Lessines had jarenlang gewacht op de komst van nazaten van de Tempeliers om een deel van hun schat op te eisen. Maar niemand kwam. Dus besloot de prior de locatie en de aard van de schat op cryptische wijze neer te pennen. Vier eeuwen later werd dit document door Nostradamus uit een bibliotheek ontvreemd en later wereldkundig gemaakt als een profetie i.p.v. een erfenis.

   Op verbluffende wijze heeft Cambier, een van de weinige letterkundigen met kennis van het Picardisch, de verzen ontraadseld en heeft zo de plaats achterhaald van de schat van de Tempeliers. Onderzoek heeft sindsdien aangewezen dat er zich op die plek inderdaad bevindt wat de Lessines neerpende: vaten met goud, zilver en documenten .

   1 likes
 13. Vladimir Poetin is een Order van Malta van het Vaticaan dus hetzelfde als Obama en Adolf Hitler en Winston Churchill daarbij aangesloten zijn.

  Zij zijn 1 en zij verdelen ons met Emotie en Angst dus het is een geheel Circus Theater hoe je het maar wilt benomen.

  0 likes
 14. Beste mensen, 15 december is er wederom een wereldmeditatie namens Cobra, van http://2012portal.blogspot.nl/. Op die site vind je de details, tijd en links naar de youtube filmpjes.
  Deze site is erg interessant om te volgen.

  Het probleem is vaak dat dingen een eigen leven gaan leiden en bron van de info soms zoek raakt. De haat tegen Rusland/ Poetin is zoiets. Het maakt het ook niet makkelijker wanneer het Westen Rusland beschuldigt van media manipulatie, iets waar het Westen zich al jaren schuldig aan maakt. Tja Rusland zal deze technieken ook vast toepassen. Wat is dan waar en hoe kunnen we daar zeker van zijn?
  Interessanter zijn de dingen die niet in de media worden aangestipt, maar wel in onderzoeken en lezingen wat voor onfrisse figuren er hebben plaatsgenomen in politieke posities in Oekraïne. Zelfs in de lezingen die anti-Poetin zijn. Tja het zijn 2 slechten, waarvan de één iets minder slecht is en in het voordeel kan werken van het einde van deze groep.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

russische

Russische coronachef openhartig in interview: ‘Het is allemaal bullsh*t’

De paniek over de pandemie is misplaatst, ...

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...