Financieel

Welkom in het land van de jaknikkers (video)

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is in Europa niets veranderd, aldus leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij Nigel Farage. De Titanic wordt samen met alle ongekozen volksvertegenwoordigers naar de zeebodem getrokken.

Hij verwees daarnaast naar de Italiaanse premier Mario Monti, die min of meer zei dat ‘democratie niet in de weg mag staan van het grootse europroject’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Met een negatieve groei en groepsknuffels alom, terwijl de Europeanen richting een sociale staat worden gedreven, is het volgens Farage duidelijk dat we in het land van de jaknikkers leven, waar het verschil tussen de economische realiteit en het dagelijkse leven groter is dan ooit. Ze vormen beide onderdeel van iets wat steeds meer begint te lijken op communisme.

Hij verwierp het idee dat de overheid banen schept. Volgens Farage vernietigt de staat juist banen. Nu Spanje en Italië buiten de boot dreigen te vallen is het voor hem duidelijk dat het opbreken van de EU noodzakelijk is, terwijl Europa steeds verder de-industrialiseert.

Bron: YouTube/ukipwebmaster

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
garriet60
garriet60
11 jaren geleden

ik vind zo wie zo al dat engeland uit de euro moet want zij willen/hebben nog steeds hun eigen munt eenheid en ze rijden er nog steeds links terwijl de rest van de europeze landen allemaal al rechts reden .dus weg met engeland .want als zij hun eigen munt mag behouden dan mag ook de rest van de eurolanden dat ook .

arie
arie
11 jaren geleden

wat heeft die man (in mijn ogen) toch vreselijk gelijk! er staat nog heel wat aan te komen……

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Kom niet uit land van jaknikkers, kom uit land vol van verbazing, en zeggen tjonge jonge jonge White fools.Nigel Farage welcom to the group.Uch.

Sven
Sven
11 jaren geleden

Het is droevig om waar te nemen dat de Europese ‘leiders’, die de landen van de EU vertegenwoordigen geen oplossing weten dan maar door te modderen en de rekening bij de gewone burger legt. Die, verder wordt uitgeknepen.
Mijn vraag aan deze leiders, die een enorme salaris hebben en dus geen last hebben van bezuinigen, begrijpen jullie nog wel wat een burger is. Spreken jullie ook nog met de burger anders dan tijdens de verkiezingen? Neem nu de nationale politiek. Ik erger mij eraan aan de goedkope verkiezingsretoriek van de grote partijen. De beloften die zij niet waar kunnen maken; de dogma’s. De onwaarheden die zij verkondigen. Macht corrumpeert en dat vind ik terug bij van Hearsma Buma van het CDA. Democratie is aan verdwijnen. Repressie komt er voor terug.
Ik ben blij dat ik een goede betrekking heb als analist en dat ik een jongen in Bangladesh help studeren. Politiek Europa? Laat maar.Verenigd Europa, Ja.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x