UFO

Waarom de media vrijwel niet berichten over UFO’s (video)

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dat mensen sceptisch kunnen reageren op de realiteit van neergestorte UFO’s komt voort uit de vrijwel totale afwezigheid van berichtgeving over het onderwerp.

De mediaconsument neemt aan dat grote mediabedrijven een enigszins compleet beeld schetsen van de wereldgebeurtenissen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/09/banner8.png

De realiteit is dat de gemiddelde mediaconsument in een zorgvuldig door de grote mediabedrijven gecreëerde zeepbel leeft. Door het uitblijven van nieuws over neergestorte UFO’s neemt de gemiddelde burger aan dat er geen UFO’s zijn neergestort.

De geschiedenis leert ons echter dat de grote mediabedrijven samenwerken met de federale regering om nieuws dat gevolgen kan hebben voor de ‘nationale veiligheid’ te censureren. Zo zijn er duidelijke connecties aan te wijzen tussen de New York Times, NBC, CBS, Time, ABC en de CIA.

Propaganda

Dit houdt in dat er vrijwel zeker zeer weinig zendtijd zal worden besteed aan neergestorte UFO’s, helemaal als het gaat om de grote landelijke mediabedrijven.

Journalist Terry Hansen, schrijver van het boek The Missing Times: New media complicity in the UFO cover-up, legt uit waarom mediabedrijven samenwerken met de regering, hoe het nieuws in de praktijk wordt gecensureerd en hoe propaganda wordt ingezet om belangrijke gebeurtenissen verborgen te houden en de aandacht van het publiek af te leiden.

Commando Solo

Indien alle pogingen om neergestorte UFO’s uit het nieuws te houden zijn mislukt, heeft de federale regering nog een laatste troef achter de hand. De EC-130 Commando Solo van Lockheed Martin kan worden ingezet om alle televisie- en radiosignalen in een bepaald gebied te verstoren. De Commando Solo werd veelvuldig ingezet tijdens de Golfoorlog en de oorlogen in Irak en Afghanistan.

Hansen bespreekt verschillende manieren om misleiding door de media over UFO’s te omzeilen. Tot slot gaat hij dieper in op het begrip ‘nationale veiligheid’ en het vooruitzicht van een meer open en verantwoordelijke regering.

“The risks of no secrecy are the risks of democracy.” – Daniel Ellsberg

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
12 jaren geleden

De grote mediabedrijven zijn onderling verbonden..om nieuws te censureren dat is strijd is met de ‘nationale veiligheid’.

Een centraal geregiseerde censuur dus.
Wie (personen) voeren die regie, en hoe is dat dan geoorganiseerd.

Ergo: wie beheert de kwaliteitsnormen; wie controleert de toepassing daarvan; hoe worden medewerkers bij media bedrijven in het gareel gehouden?
Zijn er van mediabedrijven documenten of handboeken beschikbaar waaruit dat blijkt?

Pommetje
Pommetje
12 jaren geleden

Protocollen en arbeidscontracten waar zoiets in op is genomen….
Meer is niet nodig. Als ze over de streep gaan, zijn er zware sancties.
Zo kun je iedereen dwingen..
Helemaal niet moeilijk. Daarnaast is er de media training, waar ze worden geleerd om politiek correcte antwoorden te geven. Heel mooi te zien bij het interview van Andre Kuipers….

Moondust
Moondust
12 jaren geleden

Sinds ik een beetje wakker geworden ben, heb ik me er altijd over verbaasd dat mensen de zeepbellen niet door kunnen prikken, dat ze niet doorzien dat ze op grote schaal misleid en bedonderd worden. Ik hoop dat de mensheid als geheel wakker wordt, ik hoop het. Maar ik geef toe dat ik er ook een hard hoofd in heb. Als ik om me heenkijk lijkt er een wonder nodig om mensen wakker te schudden uit hun coma.

Abel
Abel
12 jaren geleden

Dit gaat ook op voor andere landen. Zo wordt de algemeen directeur van de BBC bijvoorbeeld aangewezen door koningin Elizabeth.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x