Homepagina » UFO » Waarom de media vrijwel niet berichten over UFO’s (video)

Waarom de media vrijwel niet berichten over UFO’s (video)

Dat mensen sceptisch kunnen reageren op de realiteit van neergestorte UFO’s komt voort uit de vrijwel totale afwezigheid van berichtgeving over het onderwerp.

De mediaconsument neemt aan dat grote mediabedrijven een enigszins compleet beeld schetsen van de wereldgebeurtenissen.

De realiteit is dat de gemiddelde mediaconsument in een zorgvuldig door de grote mediabedrijven gecreëerde zeepbel leeft. Door het uitblijven van nieuws over neergestorte UFO’s neemt de gemiddelde burger aan dat er geen UFO’s zijn neergestort.

De geschiedenis leert ons echter dat de grote mediabedrijven samenwerken met de federale regering om nieuws dat gevolgen kan hebben voor de ‘nationale veiligheid’ te censureren. Zo zijn er duidelijke connecties aan te wijzen tussen de New York Times, NBC, CBS, Time, ABC en de CIA.

Propaganda

Dit houdt in dat er vrijwel zeker zeer weinig zendtijd zal worden besteed aan neergestorte UFO’s, helemaal als het gaat om de grote landelijke mediabedrijven.

Journalist Terry Hansen, schrijver van het boek The Missing Times: New media complicity in the UFO cover-up, legt uit waarom mediabedrijven samenwerken met de regering, hoe het nieuws in de praktijk wordt gecensureerd en hoe propaganda wordt ingezet om belangrijke gebeurtenissen verborgen te houden en de aandacht van het publiek af te leiden.

Commando Solo

Indien alle pogingen om neergestorte UFO’s uit het nieuws te houden zijn mislukt, heeft de federale regering nog een laatste troef achter de hand. De EC-130 Commando Solo van Lockheed Martin kan worden ingezet om alle televisie- en radiosignalen in een bepaald gebied te verstoren. De Commando Solo werd veelvuldig ingezet tijdens de Golfoorlog en de oorlogen in Irak en Afghanistan.

Hansen bespreekt verschillende manieren om misleiding door de media over UFO’s te omzeilen. Tot slot gaat hij dieper in op het begrip ‘nationale veiligheid’ en het vooruitzicht van een meer open en verantwoordelijke regering.

“The risks of no secrecy are the risks of democracy.” – Daniel Ellsberg

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. De grote mediabedrijven zijn onderling verbonden..om nieuws te censureren dat is strijd is met de ‘nationale veiligheid’.

  Een centraal geregiseerde censuur dus.
  Wie (personen) voeren die regie, en hoe is dat dan geoorganiseerd.

  Ergo: wie beheert de kwaliteitsnormen; wie controleert de toepassing daarvan; hoe worden medewerkers bij media bedrijven in het gareel gehouden?
  Zijn er van mediabedrijven documenten of handboeken beschikbaar waaruit dat blijkt?

  0 likes
 2. Protocollen en arbeidscontracten waar zoiets in op is genomen….
  Meer is niet nodig. Als ze over de streep gaan, zijn er zware sancties.
  Zo kun je iedereen dwingen..
  Helemaal niet moeilijk. Daarnaast is er de media training, waar ze worden geleerd om politiek correcte antwoorden te geven. Heel mooi te zien bij het interview van Andre Kuipers….

  0 likes
 3. Sinds ik een beetje wakker geworden ben, heb ik me er altijd over verbaasd dat mensen de zeepbellen niet door kunnen prikken, dat ze niet doorzien dat ze op grote schaal misleid en bedonderd worden. Ik hoop dat de mensheid als geheel wakker wordt, ik hoop het. Maar ik geef toe dat ik er ook een hard hoofd in heb. Als ik om me heenkijk lijkt er een wonder nodig om mensen wakker te schudden uit hun coma.

  0 likes
 4. Dit gaat ook op voor andere landen. Zo wordt de algemeen directeur van de BBC bijvoorbeeld aangewezen door koningin Elizabeth.

  0 likes
 5. [quote name=”Abel”]Dit gaat ook op voor andere landen. Zo wordt de algemeen directeur van de BBC bijvoorbeeld aangewezen door koningin Elizabeth.[/quote]

  Ja, ik geloof best dat er sprake is van een piramide.
  Binnen de mediabedrijven werken heel veel medewerkers. Om er voor te zorgen dat slechts datgene in de publiciteit komt dat voldoet aan de norm (‘niet staatsgevaarlijk’), zal iemand moeten vertellen (beschrijven) wat daaronder wordt verstaan, en er vóór publicatie te worden getoetst (tegenhouden wat niet mag worden gepubliceerd).
  Hoe werkt dat in de praktijk?

  0 likes
 6. UFO’s zijn het zelf en als enige die deze censuur kunnen doorbreken of er moet een nieuwe elite van een nieuwe regering komen en die aan UFO-‘disclosure’ doen.

  0 likes
 7. als Extraterrestrials op de Aarde willen verblijven, van hier daar stokken tussen steken!!!! Een maat voor niets.De EC-130 Commando Solo van Lockheed Martin kan worden ingezet om alle televisie- en radiosignalen in een bepaald gebied te verstoren,tegen Et-techno, wait and see…
  begrip ‘nationale veiligheid’ geen first strike tegen Extraterrestrials, zou slim zijn om geen gepaste maat terug te krijgen :nuchtere spacedefencie…met het vooruitzicht van een meer open en verantwoordelijke regering, juist de wachttijd duurt x uren?
  De VSA, UK, EU, China, Rusland…..andere landen geen les in democratie verkopen zonder voor eigen deur eerst te vegen. Planetaire ruimtevaartinvesteringen zonder oorlogsvoeringen geven andere vooruitzichten binnen en buiten de VN

  0 likes
 8. [quote name=”Moondust”]Sinds ik een beetje wakker geworden ben, heb ik me er altijd over verbaasd dat mensen de zeepbellen niet door kunnen prikken, dat ze niet doorzien dat ze op grote schaal misleid en bedonderd worden. Ik hoop dat de mensheid als geheel wakker wordt, ik hoop het. Maar ik geef toe dat ik er ook een hard hoofd in heb. Als ik om me heenkijk lijkt er een wonder nodig om mensen wakker te schudden uit hun coma.[/quote]

  Wel is over na gedacht dat veel mensen geen behoefte hebben aan een andere realiteit?

  0 likes
 9. [quote name=”Pommetje”]Protocollen en arbeidscontracten waar zoiets in op is genomen….
  Meer is niet nodig. Als ze over de streep gaan, zijn er zware sancties.
  Zo kun je iedereen dwingen..
  Helemaal niet moeilijk. Daarnaast is er de media training, waar ze worden geleerd om politiek correcte antwoorden te geven. Heel mooi te zien bij het interview van Andre Kuipers….[/quote]
  Precies!!!! je slaat de spijker op zijn kop. Ze mogen geen slapende honden wakker maken!!!!

  0 likes
 10. en die gasten moeten ons voorzien van vrije energie ?? en hun ufos´s storten alsmaar neer ! 🙂

  0 likes
 11. [quote name=”Moondust”]Sinds ik een beetje wakker geworden ben, heb ik me er altijd over verbaasd dat mensen de zeepbellen niet door kunnen prikken, dat ze niet doorzien dat ze op grote schaal misleid en bedonderd worden. Ik hoop dat de mensheid als geheel wakker wordt, ik hoop het. Maar ik geef toe dat ik er ook een hard hoofd in heb. Als ik om me heenkijk lijkt er een wonder nodig om mensen wakker te schudden uit hun coma.[/quote]

  Wellicht kunnen we vanuit Nederland met de nieuwe partij SOPN door die zeepbel (en andere zeepbellen) heen prikken. Van de huidige politieke partijen verwacht ik op dit gebied helemaal niets!! TOTAAL NIETS!!!

  0 likes
 12. [quote name=”Herman de Graaf”]De grote mediabedrijven zijn onderling verbonden..om nieuws te censureren dat is strijd is met de ‘nationale veiligheid’.

  Een centraal geregiseerde censuur dus.
  Wie (personen) voeren die regie, en hoe is dat dan geoorganiseerd.

  Ergo: wie beheert de kwaliteitsnormen; wie controleert de toepassing daarvan; hoe worden medewerkers bij media bedrijven in het gareel gehouden?
  Zijn er van mediabedrijven documenten of handboeken beschikbaar waaruit dat blijkt?[/quote]

  Probeer antwoorden en bewijzen te vinden voor de vragen die je stelt.
  Neem de verantwoordelijkheid als je vragen stelt en wees een goede “burgerjournalist”. Vragen stellen en dan vervolgens volkomen lethargisch blijven is zo makkelijk.

  0 likes
 13. Op duizenden jaren oude afbeeldingen staan ruimtevaartuigen en ‘cosmonauten’.

  Miljoenen mensen,ook ik, hebben wereldwijd Flying Objects gezien..in welke vorm ook, en toch blijven ZE het nog steeds ontkennen, absurd..want ontkenning past niet meer in deze tijd van vele bewijzen.

  ‘ZIJ, die dit alles BEWUST ontkennen en verborgen houden, moeten zich(als alles Officieel naar buiten komt)toch behoorlijk L*LLIG voelen tegenover de mensheid, dan heb ik me beschaafd uitgedrukt, alhoewel..’ZE’ zijn niet anders gewend dan ons leugens te vertellen.

  0 likes
 14. Sta er niet van te kijken.. Maar goed laat ze lekker wij hebben Niburu 😉 lol Namasté

  0 likes
 15. [quote name=”Sander”][quote name=”Moondust”]Sinds ik een beetje wakker geworden ben, heb ik me er altijd over verbaasd dat mensen de zeepbellen niet door kunnen prikken, dat ze niet doorzien dat ze op grote schaal misleid en bedonderd worden. Ik hoop dat de mensheid als geheel wakker wordt, ik hoop het. Maar ik geef toe dat ik er ook een hard hoofd in heb. Als ik om me heenkijk lijkt er een wonder nodig om mensen wakker te schudden uit hun coma.[/quote]

  Wel is over na gedacht dat veel mensen geen behoefte hebben aan een andere realiteit?[/quote]
  Dat is waarschijnlijk de reden dat ze in hun coma blijven liggen.
  Ze hebben geen zin om hun ogen open te doen en op te staan. But life is what happens when you,re busy with something else.

  0 likes
 16. [quote name=”Boon”][quote name=”Herman de Graaf”]De grote mediabedrijven zijn onderling verbonden..
  Wie (personen) voeren die regie wie controleert de toepassing daarvan; hoe worden medewerkers bij media bedrijven in het gareel gehouden?
  Zijn er van mediabedrijven documenten of handboeken beschikbaar waaruit dat blijkt?[/quote]

  Probeer antwoorden en bewijzen te vinden voor de vragen die je stelt.
  Neem de verantwoordelijkheid als je vragen stelt en wees een goede “burgerjournalist”. Vragen stellen en dan vervolgens volkomen lethargisch blijven is zo makkelijk.[/quote]
  Alle hoofd redacteuren krijgen een bonus van gemiddeld tussen de 2500.- en 3000.- euro per maand omdat te filteren dat naar buiten mag en wat niet ,is toch lekker mee genomen iedere maand voor weinig werk ?Dit is al jaren bekend ook bij hun medewerkers maar iedereen is bang voor hun baantje dus kun je er heel lang mee doorgaan.

  0 likes
 17. misschien heb ik het verkeerd maar die ufo’s die hier rond vliegen. is dat niet gewoon technologie die de zeta en draco aan de illuminati hebben gegeven in ruil voor algehele manipulatie van het menselijk ras voor eigen belangen? ze zijn uit op de kwantumenergie van aarde en wat er met mensen gebeurt interesseert ze geen hol.ze hebben die energie van aarde nodig om in een zwart gat te trekken om hun eigen stelsel van d eondergang te redden. denken dat er aliens hier de mens komen helpen is een dwaze fabel.

  0 likes
 18. Het spijt me maar wat betreft contact met andere planeten hebben we niet op het 3 dimensionele vlak. Wel komen de uitspraken met arrestaties met frauderende bankiers uit. Enige verandering zie ik niet, als alleen dat het volk door een achterdeur geinformeerd word, alles via of dank zij internet, zelfs in sommige programma.s op TV.
  Maar nog altijd zit ik in de schulden DOOR DE BANKEN.

  0 likes
 19. Ja ik stem ook op SOPN
  De andere partijen hebben een andere belangstelling en beslist niet de burger die er voor werkt.
  Ook de bedrijven gaan slecht, het zijn de grote industrieen die het verpesten voor de kleine bedrijven. De industrieen hebben veel minder belasting, daar kan de gewone man met een gezond verstand niet tegen op, de gewone bedriven zijn allen zwaarder belast

  0 likes
 20. Dat dr 1 piramide in de media bestaat is bekend. Maar praten over zogenaamde protocollen is in zovere onzin tuurlijk zijn er regels en afspraken word genoerg buiten beeld gehouden en beeldvorming gestumilleerd maar waarom zou iemand een baan en hebben als je 1x wat verkeerd zegt of laat blijken je leven er van afhangt. Denk nou is na mensen waarom zou een wilkeurig iemand zo een contract accepteten? Is ook gewoon totale onzin.

  0 likes
 21. Dat doet me overigens nog even denken aan een voormalig journaliste van het Dagblad van het Noorden die ontslag nam omdat ze de dictatuur beu was en niet langer de leugens klakkeloos wilde overtypen van de persbureaus. Maar ik kan me voorstellen dat bij velen de broodwinning voorop komt om te kunnen overleven in de maatschappij.

  0 likes
 22. Ik wil toch even melden dat Discovery channel,national geografic, en anderen wel docu,s maken over ufo,s…er zijn zelfs ufohunters. helaas wel met een te amerikaans overdreven aanstellerig gehalte . doordat ze dit doen maken ze de echte ufomensen automatisch belachelijk. (kijk maar eens hoeveel docu,s er worden nagedaan door southpark. die makers hoeven het maar een beetje aan te dikken en het is comedy.)

  Ik vind het tijd voor een echt goede docu zonder dat overdrevenheids gehalte op de publieke omroep! (dus ook niet te zweverig)

  Ik sta er toch steeds weer meer van te kijken hoeveel er wordt genegeerd door de nederlandse media. ufo,s ,syrie, geheime staatsbezoeken van Royal Shell Bea enz.

  Heb ook het gevoel dat we in de jaren 90 veel vrijer waren. de media ook!!

  genoeg voor nu.

  0 likes
 23. [quote name=”ewm”]Het spijt me maar wat betreft contact met andere planeten hebben we niet op het 3 dimensionele vlak. Wel komen de uitspraken met arrestaties met frauderende bankiers uit. Enige verandering zie ik niet, als alleen dat het volk door een achterdeur geinformeerd word, alles via of dank zij internet, zelfs in sommige programma.s op TV.
  Maar nog altijd zit ik in de schulden DOOR DE BANKEN.[/quote]

  O ja? door de banken? Bij hoeveel banken heb je een lening afgesloten dan.
  En je was toch bij zinnen toen je om die lening vroeg?
  En wat wilde je zo vreselijk graag hebben, dat je je ervoor in de schulden stak?
  Wachten op saluza is in ieder geval geen oplossing.
  Stap liever naar de schuldhulpverlening.
  want, hoe slecht je het systeem ook vind,
  die optie is er toch maar mooi.

  0 likes
 24. Wel jammer trouwens dat er op niburu weinig staat over de olympische spelen 2012.

  http://www.olympiczion.nl

  0 likes
 25. UFO’s zijn buitenaards in deze ???

  0 likes
 26. [quote name=”Sander”]Wel is over na gedacht dat veel mensen geen behoefte hebben aan een andere realiteit?[/quote]
  Goed punt. Mag ik aannemen dat je het hebt over een keuze op zielsniveau van die mensen? Op het fysieke niveau kunnen ze die keuze niet maken, omdat ze in onwetendheid verkeren. Voor mij is het soms moeilijk voor te stellen dat iemand niet wakker wil worden. Ik zag de SOPN als middel om onwetendheid te kunnen bestrijden, maar heb nu ingezien dat dat een idiote strijd is. Het is zinloos aan anderen te willen werken, het leidt enkel af van het Zelf. Waarom blijven we het toch altijd buiten onszelf zoeken? Ik ben al vaker misleid en telkens weer realiseer ik me dat ik enkel aan mezelf kan werken. Be the change you wanna see in the world!

  0 likes
 27. [quote name=”LionZion”]Wel jammer trouwens dat er op niburu weinig staat over de olympische spelen 2012.

  http://www.olympiczion.nl[/quote%5D

  Wow die site, die man heeft zich er flink in verdiept! Idd Niburu? Wat is jullie gedachte hierover?

  0 likes
 28. tobyi or notting

  fair talk and seeing.
  salusa of zij/hij fair talkt dit jaar zal ze uit de kast moeten komen of anders heef heet totaal geen zin meer om naar te luisteren(lezen).
  FAIR SEEING ik woon dicht bij een vliegveld en zie soms een hoop dingen vliegen maar landen ho maar.
  Maar met een fly by zal ik al gelukkig zijn, dan wel naar elkaar kunnen zwaaien anders blijft het een UFO.
  Waar ik al jaren de belangstelling in ben verloren door alle onduidelijke beelden, dan blijven het toch UFO`S,
  Ik kijk er niet meer naar ten zij ze 2keer toeteren en zwaaien.

  ervaar met je hart…

  namastee

  0 likes
 29. [quote name=”Maya”]misschien heb ik het verkeerd maar die ufo’s die hier rond vliegen. is dat niet gewoon technologie die de zeta en draco aan de illuminati hebben gegeven in ruil voor algehele manipulatie van het menselijk ras voor eigen belangen? ze zijn uit op de kwantumenergie van aarde en wat er met mensen gebeurt interesseert ze geen hol.ze hebben die energie van aarde nodig om in een zwart gat te trekken om hun eigen stelsel van d eondergang te redden. denken dat er aliens hier de mens komen helpen is een dwaze fabel.[/quote]

  Vooral nu komt er steeds meer desinformatie. Wat moeten we eigenlijk nog geloven? Ik zie wel…

  0 likes
 30. De relatie Olympische Spelen/Zion heeft Niburu juist aandacht aan besteed.

  0 likes
 31. Ook hier weer zoveel nonsens dat ik wel begrijp dat mensen met meer belanstelling voor deze fenomenen niet serieus worden genomen.

  zielsniveau? Je bedoelt kapsones en arrogantie? Ik zit op een hoger zielsvlniveau ik ben slimmer? Ach ga toch weg.

  De ander lult over kwantum uhu jij weet ook precies als dr contact is uberhaupt dat dat de belangrijkste punten zijn (dat dr contact is/geweest weet iedereen die nadenkt) maar wat dr hier allemaal gezegd word kom op hee.

  @abel
  Dagblad van het noorden uhu zegt genoeg dagblad van het noorden is ook zo relevant he dat dr dictatuur in die vorm zich afspeelt.

  De ander praat dat hij door alliens in de schulden is gekomen of door de banken. Ach kom nou is op je bent in de schulden gekomen omdat je iets wou maar niet kon financieeren zo simpel zit het.

  @moondust
  In hemelsnaam waar praat je over mensen moeten jou beeldvorming hebben en zien als jou heil moondust.

  RAAR HE?

  0 likes
 32. we kunnen speculeren zoveel we maar willen, we zullen het nooit te weten komen zolang de oude machthebbers macht blijven hebben…

  0 likes
 33. [quote name=”Boon”][Probeer antwoorden en bewijzen te vinden voor de vragen die je stelt…..]

  Ik heb gezocht en tot nu toe niet gevonden.
  Zelfs David Icke (ex BBC) bleef me tot nu toe het antwoord schuldig, na mijn vragen over de organisatie van de censuur in Engeland.
  Hopelijk prikkel ik met mijn vragen de lezers van dit forum. Opdat er een harde aanwijzing komt van de censuur(in Nederland).

  0 likes
 34. Waarom niet? Simpel: nieuwswaarde nul komma niks. Je verwacht toch niet dat de heren journalisten de hele dag naar de lucht staren, niet?

  0 likes
 35. [quote name=”Yan”]zielsniveau? Je bedoelt kapsones en arrogantie? Ik zit op een hoger zielsvlniveau ik ben slimmer? Ach ga toch weg.[/quote]
  Ik heb de term zielsniveau gebruikt in het kader van de vraag op welk niveau de keuze kan worden gemaakt om niet bewust te worden en dus een bepaalde mate van onwetendheid in stand te houden. Mijns inziens kan deze keuze op fysieke vlak niet gemaakt worden, omdat de persoon in kwestie zich niet van een keuze bewust is. Met zielsniveau bedoel ik het niveau van het Hogere Zelf, welke de gehele persoonlijkheid/ziel met al zijn opsplitsingen overziet.

  0 likes
 36. [quote name=”Yan”]
  @moondust
  In hemelsnaam waar praat je over mensen moeten jou beeldvorming hebben en zien als jou heil moondust.

  RAAR HE?[/quote]
  Waaruit maak je op dat ik verwacht dat iedereen mijn beeldvorming overneemt? Ik heb namelijk die insteek helemaal niet. Wat zijn precies je bezwaren tegen mijn inbreng hier? Zijn er zaken die ik kan verduidelijken? Ik wil met alle plezier e.e.a. toelichten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ongewenste gedachten! Heb jij er last van?

Het hebben van ongewenste gedachten is iets ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

lockdown

‘Lockdown is een schande, bijna alles stinkt’: Verontruste burgers dagvaarden Nederlandse staat

De maatregelen die door onze overheid zijn ...

duitse

Duitse overheid ernstig in verlegenheid door gelekt rapport: ‘Corona was vals alarm’

De Duitse overheid en mainstream media doen ...