BuitenlandCorona

Duitse ambtenaar doet veel stof opwaaien: ‘Corona vormde nooit echt een bedreiging’

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een medewerker van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft voor een nationaal schandaal gezorgd. Stephan Kohn bracht vorige week een 190 pagina’s tellend rapport naar buiten waarin hij schrijft: “Er is waarschijnlijk nooit een moment geweest waarop het nieuwe virus echt een bedreiging vormde.” Hij adviseerde met klem om alle coronamaatregelen ‘op te heffen’.

Kohn gaat in zijn paper in op de schade die de maatregelen veroorzaken, bijvoorbeeld door het uitstellen van operaties. Hij schrijft dat er talloze mensen zullen sterven door hartaanvallen en beroertes omdat ze minder snel of te laat naar de dokter gaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De ambtenaar zegt dat de coronapandemie een ‘vals alarm’ is. Hij stuurde eerder al e-mails rond waarin hij zijn zorgen uitte, tot frustratie van zijn bazen.

Geschorst

Op een dag, toen zijn manager niet op kantoor was, zag Kohn zijn kans schoon. Hij bracht zijn paper naar buiten als expertadvies van het ministerie van Binnenlandse Zaken. In het advies schreef hij ook dat de overheid mogelijk ‘de grootste producent van nepnieuws’ is.

Kohn werd gelijk geschorst en moest zijn laptop inleveren. Verantwoordelijk minister Horst Seehofer reageerde: “Ik heb er geen problemen mee dat hij een eigen mening heeft. Waar ik wel een probleem mee heb, is dat hij de indruk heeft gewekt dat dit de mening van het ministerie is.”

De overheid zit in een lastig parket, aangezien veel mensen Kohn als een held zien. Ook politici nemen het voor hem op. Veronika Bellmann (CDU) vindt dat Seehofer het rapport niet zomaar terzijde moet schuiven. “Ik sta volledig achter het uitgangspunt van de paper, namelijk dat de dreiging van het coronavirus overdreven is.” Ze voegde toe dat de ambtenaar gewoon zijn werk deed.

Steun uit onverwachte hoek

Kohn krijgt ook steun uit onverwachte hoek. De gerenommeerde professor Peter Schirmacher van de Universiteit van Heidelberg waarschuwt in Bild dat de coronamaatregelen meer doden zullen veroorzaken dan aangenomen.

Burgemeester Boris Palmer van de Duitse stad Tübingen zei eerder dat we ‘mensen beschermen die waarschijnlijk over een half jaar toch al dood zouden zijn.”

[Spiegel]

2 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
3 jaren geleden

Microbioloog Herman Goossens: “We hadden die lockdown kunnen voorkomen, als we uitgebreid getest hadden”

Er moet zeker een doorlichting komen over hoe het is kunnen gebeuren dat wij niets wisten over Taiwan. Zij begonnen midden januari al met uitgebreid testen, opsporen en isoleren, zo blijkt nu. Hier moest toen nog de discussie begonnen over de vraag of dit wel of niet erger was dan de griep.”

”Maar Taiwan is door China uit de Wereldgezondheidsorganisatie geweerd. Resultaat: de wereld kreeg van de WHO de Chinese aanpak in Wuhan voorgeschoteld als exemplarisch.

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200516_04962298/microbioloog-herman-goossens-we-hadden-die-lockdown-kunnen-voorkomen-als-we-uitgebreid-getest-hadden

rop
rop
3 jaren geleden

Is natuurlijk wel goed ,dat er mensen zijn met een tegenstelling over het hele corona beleid die eigenlijk door de Angst ,[de bedreiging genoemd] word gevoerd met veel tegenstrijdigheden, die alleen nog maar meer onzekerheden geeft dan het oplost, hoe het ook wend of keert, corona heeft invloed op het menselijk gedrag, er sterven mensen door corona en tevens spaart het mensen levens,het hele beleid is gericht wat eigenlijk tijdelijk is want straks gaat het weer volop weer bezig met het oude gebeuren en word de vervuiling weer het oude menselijke gedrag, er word gezegd door tegenstanders van de regering of eigenlijk die er zelf inzitten dat het niet zo erg is, regeringen nemen maatregelen om de economie te redden zodat niet iedereen de virus krijgt en dat alles plat komt te liggen, en de ander[politieker] zegt dat deze virus wel meevalt, en dat de lockdown de economie schaad, beide voeren dus een spel op uit ANGST, ,[lockdown], gedeeltelijk of geheel platliggen komt voort uit angst voor ineenstorting door regeringen om het beheersbaar te houden, ,en er zijn die zeggen, ook de zelfde [politieker]s] dat het wel meevalt ,ook om de economie te redden,dus beiden willen op hun manier de economie redden, het is in werkelijkheid ook niet de virus, het is de werkelijkheid die mensen dit zien als een Bedreiging voor de economie en ook voor de mensen levens ervan, het is de Angst die dit allemaal regelt ,en op allebei gebied ervan zelf de oorzaak is van beide gevallen, de economie vaalt door Angst, de virus word overdreven of niet, waar of niet waar ,het is de Angst die het regelt, het is een van de Grootste tekort komingen omdat mensen zelf de Angst niet onder controle heeft.,en dat mag men het zeker wel noemen ,de Angst regeert bij alle politieke en bij alle vele instellingen is zij Heer en Meester, zij is de Meester van de tekort komingen van Mensen, omdat de mens zich altijd heeft laten leiden door Angst. zij speelt in werkelijkheid ,zowel het op psychologische en op natuurlijke Wijzen met de mens, net zolang blijft zij bestaan totdat dit helemaal onder controle is, en de ANGST MIN OF MEER NIET MEER BESTAAT.. Want uit haar komen de verschrikkelijkste en foute beslissingen voort. ZIJ IS DE WERKELIJKE REGEERDER,

,

salvar
salvar
3 jaren geleden

dat hij de indruk heeft gewekt dat dit de mening van het ministerie is.
nee natuurlijk niet die blijven liever vasthouden aan de leugen.

Devon
Devon
3 jaren geleden

Ik mag, kan en wil hier niet alles zeggen. Geen behoefte om mijn eigen positie te ondermijnen. Toch wil ik 1 ding kwijt.

Gisteren sprak ik een staflid van een van de grootste ziekenhuizen in Midden Nederland.

Ik vroeg de functionaris aan het einde van het gesprek of het druk is of is geweest vanwege Corona.

Zijn antwoord was “Nauwelijks iets van gemerkt. De Coronatent hier voor de deur had eigenlijk geen zin want patienten die zorg nodig hebben moeten toch naar binnen. Of ze nou Corona positief zijn of niet.

We hebben verder niet meer dan een handvol Corona patienten gezien”

Het relaas van dit staflid is een bevestiging van het alom bestaande vermoeden dat Corona een hoax is met geen ander doel de economie wereldwijd te ruineren en de werkende mens in staatsdienst, lees onder controle, te plaatsen.

Aan wat zich nu voltrekt ging een al jaren bestaande samenzwering van overheden vooraf.

Dat blijkt ook bij Corona doordat, waar ook ter wereld, criminele overheden met exact dezelfde argumenten en aanpak komen.

Daarbij gesteund door corrupte medie die iedere keer door belangrijke onderliggende feiten te verzwijgen een vals beeld projecteren.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x