Homepagina » Buitenland » Duitse ambtenaar doet veel stof opwaaien: ‘Corona vormde nooit echt een bedreiging’
duitse

Duitse ambtenaar doet veel stof opwaaien: ‘Corona vormde nooit echt een bedreiging’

Een medewerker van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft voor een nationaal schandaal gezorgd. Stephan Kohn bracht vorige week een 190 pagina’s tellend rapport naar buiten waarin hij schrijft: “Er is waarschijnlijk nooit een moment geweest waarop het nieuwe virus echt een bedreiging vormde.” Hij adviseerde met klem om alle coronamaatregelen ‘op te heffen’.

Kohn gaat in zijn paper in op de schade die de maatregelen veroorzaken, bijvoorbeeld door het uitstellen van operaties. Hij schrijft dat er talloze mensen zullen sterven door hartaanvallen en beroertes omdat ze minder snel of te laat naar de dokter gaan.

De ambtenaar zegt dat de coronapandemie een ‘vals alarm’ is. Hij stuurde eerder al e-mails rond waarin hij zijn zorgen uitte, tot frustratie van zijn bazen.

Geschorst

Op een dag, toen zijn manager niet op kantoor was, zag Kohn zijn kans schoon. Hij bracht zijn paper naar buiten als expertadvies van het ministerie van Binnenlandse Zaken. In het advies schreef hij ook dat de overheid mogelijk ‘de grootste producent van nepnieuws’ is.

Kohn werd gelijk geschorst en moest zijn laptop inleveren. Verantwoordelijk minister Horst Seehofer reageerde: “Ik heb er geen problemen mee dat hij een eigen mening heeft. Waar ik wel een probleem mee heb, is dat hij de indruk heeft gewekt dat dit de mening van het ministerie is.”

De overheid zit in een lastig parket, aangezien veel mensen Kohn als een held zien. Ook politici nemen het voor hem op. Veronika Bellmann (CDU) vindt dat Seehofer het rapport niet zomaar terzijde moet schuiven. “Ik sta volledig achter het uitgangspunt van de paper, namelijk dat de dreiging van het coronavirus overdreven is.” Ze voegde toe dat de ambtenaar gewoon zijn werk deed.

Steun uit onverwachte hoek

Kohn krijgt ook steun uit onverwachte hoek. De gerenommeerde professor Peter Schirmacher van de Universiteit van Heidelberg waarschuwt in Bild dat de coronamaatregelen meer doden zullen veroorzaken dan aangenomen.

Burgemeester Boris Palmer van de Duitse stad Tübingen zei eerder dat we ‘mensen beschermen die waarschijnlijk over een half jaar toch al dood zouden zijn.”

[Spiegel]
2 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
8 maanden geleden

Microbioloog Herman Goossens: “We hadden die lockdown kunnen voorkomen, als we uitgebreid getest hadden”

Er moet zeker een doorlichting komen over hoe het is kunnen gebeuren dat wij niets wisten over Taiwan. Zij begonnen midden januari al met uitgebreid testen, opsporen en isoleren, zo blijkt nu. Hier moest toen nog de discussie begonnen over de vraag of dit wel of niet erger was dan de griep.”

”Maar Taiwan is door China uit de Wereldgezondheidsorganisatie geweerd. Resultaat: de wereld kreeg van de WHO de Chinese aanpak in Wuhan voorgeschoteld als exemplarisch.

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200516_04962298/microbioloog-herman-goossens-we-hadden-die-lockdown-kunnen-voorkomen-als-we-uitgebreid-getest-hadden

Sunshine
Sunshine
Reactie op  Philip
8 maanden geleden

Welke test zou microbioloog Herman Goossens hadden willen gebruiken?
De beruchte PCR-test die geiten, motorolie en papaya’s positief test? Hoe betrouwbaar is dat?

rop
rop
8 maanden geleden

Is natuurlijk wel goed ,dat er mensen zijn met een tegenstelling over het hele corona beleid die eigenlijk door de Angst ,[de bedreiging genoemd] word gevoerd met veel tegenstrijdigheden, die alleen nog maar meer onzekerheden geeft dan het oplost, hoe het ook wend of keert, corona heeft invloed op het menselijk gedrag, er sterven mensen door corona en tevens spaart het mensen levens,het hele beleid is gericht wat eigenlijk tijdelijk is want straks gaat het weer volop weer bezig met het oude gebeuren en word de vervuiling weer het oude menselijke gedrag, er word gezegd door tegenstanders van de regering of eigenlijk die er zelf inzitten dat het niet zo erg is, regeringen nemen maatregelen om de economie te redden zodat niet iedereen de virus krijgt en dat alles plat komt te liggen, en de ander[politieker] zegt dat deze virus wel meevalt, en dat de lockdown de economie schaad, beide voeren dus een spel op uit ANGST, ,[lockdown], gedeeltelijk of geheel platliggen komt voort uit angst voor ineenstorting door regeringen om het beheersbaar te houden, ,en er zijn die zeggen, ook de zelfde [politieker]s] dat het wel meevalt ,ook om de economie te redden,dus beiden willen op hun manier de economie redden, het is in werkelijkheid ook niet de virus, het is de werkelijkheid die mensen dit zien als een Bedreiging voor de economie en ook voor de mensen levens ervan, het is de Angst die dit allemaal regelt ,en op allebei gebied ervan zelf de oorzaak is van beide gevallen, de economie vaalt door Angst, de virus word overdreven of niet, waar of niet waar ,het is de Angst die het regelt, het is een van de Grootste tekort komingen omdat mensen zelf de Angst niet onder controle heeft.,en dat mag men het zeker wel noemen ,de Angst regeert bij alle politieke en bij alle vele instellingen is zij Heer en Meester, zij is de Meester van de tekort komingen van Mensen, omdat de mens zich altijd heeft laten leiden door Angst. zij speelt in werkelijkheid ,zowel het op psychologische en op natuurlijke Wijzen met de mens, net zolang blijft zij bestaan totdat dit helemaal onder controle is, en de ANGST MIN OF MEER NIET MEER BESTAAT.. Want uit haar komen de verschrikkelijkste en foute beslissingen voort. ZIJ IS DE WERKELIJKE REGEERDER,

,

Rob
Rob
Reactie op  rop
8 maanden geleden

Vervuiling is geen menselijk gedrag, het is het gevolg van een wereld die gebaseerd is macht en controle. Het is het kapitalisme zelf dat de massaproductie is begonnen van alle vervuilende zaken. Dat alleen maar om veel geld te verdienen. De producenten brengen het op de markt en de gebruikers krijgen de schuld. Komt je dat niet bekend voor? Geef een ander de schuld van wat je zelf doet, één van de tactieken van de heersende macht. En zo doen ze dat met alles.

salvar
salvar
8 maanden geleden

dat hij de indruk heeft gewekt dat dit de mening van het ministerie is.
nee natuurlijk niet die blijven liever vasthouden aan de leugen.

Devon
Devon
8 maanden geleden

Ik mag, kan en wil hier niet alles zeggen. Geen behoefte om mijn eigen positie te ondermijnen. Toch wil ik 1 ding kwijt.

Gisteren sprak ik een staflid van een van de grootste ziekenhuizen in Midden Nederland.

Ik vroeg de functionaris aan het einde van het gesprek of het druk is of is geweest vanwege Corona.

Zijn antwoord was “Nauwelijks iets van gemerkt. De Coronatent hier voor de deur had eigenlijk geen zin want patienten die zorg nodig hebben moeten toch naar binnen. Of ze nou Corona positief zijn of niet.

We hebben verder niet meer dan een handvol Corona patienten gezien”

Het relaas van dit staflid is een bevestiging van het alom bestaande vermoeden dat Corona een hoax is met geen ander doel de economie wereldwijd te ruineren en de werkende mens in staatsdienst, lees onder controle, te plaatsen.

Aan wat zich nu voltrekt ging een al jaren bestaande samenzwering van overheden vooraf.

Dat blijkt ook bij Corona doordat, waar ook ter wereld, criminele overheden met exact dezelfde argumenten en aanpak komen.

Daarbij gesteund door corrupte medie die iedere keer door belangrijke onderliggende feiten te verzwijgen een vals beeld projecteren.

H.J.
H.J.
8 maanden geleden

Kan je stellen dat Rutte 3 mede verantwoordelijk is, voor het grote aantal doden en dan met name onder de oudere Nederlanders in, bv verzorgingshuizen.

Wie is er verantwoordelijk voor het niet beschikbaar stellen van PBM materiaal voor de verzorgers in de verzorgingshuizen.

Hij had naar Wilders en Baudet moeten luisteren, sluit de grenzen en sluit de luchthavens.
En ga meten pas dan kan je het weten.

Sunshine
Sunshine
Reactie op  H.J.
8 maanden geleden

Maar hoe verklaar je dan dat Japan, Zuid Korea en Zweden die geen lockdown hebben gehad, er niets ergers aan toe zijn?
En weer lees ik hier testen. Met dezelfde PCR test die geiten, motorolie en papaya’s positief test?

Ik had niet gedacht dat ik het ooit met Rutte eens zou zijn, maar een natuurlijk immuniteit opbouwen en de vatbare groep beschermen zou een stuk verstandiger zijn geweest dan de hele (wereld)economie op z’n kont leggen en de gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, van nog veel meer mensen te ondermijnen dan die ooit mét (niet door) corona zijn gestorven.

jtprf
jtprf
Reactie op  Sunshine
8 maanden geleden

Rutte word ook onder druk gezet bepaalde richting te volgen. Hij was in eerste instantie
voor groep immuniteit.
kreeg waarschijnlijk wat in oor gefluisterd, en verandert van richting.

Rob
Rob
8 maanden geleden

Burgemeester Boris Palmer van de Duitse stad Tübingen zei eerder dat we ‘mensen beschermen die waarschijnlijk over een half jaar toch al dood zouden zijn.” Dus die burgemeester gaat voor god spelen en bepaalt wie wel en wie niet mag blijven leven. Niemand weet wanneer hij of zij dood gaat. Er zijn mensen die worden afgschreven en nog jaren lang leven. En andersom zijn er mensen waarvan ze denken dat ze nog langer zullen leven en binnen korte tijd dood zijn. Met de uitspraak van die burgemeester laat hij zien dat hij schijt heeft aan een bepaalde groep mensen en ze liever dood ziet gaan. Een perspectief of uitspraak van een persoon zegt altijd alleen maar iets over die persoon. Dat hij het ‘waarschijnlijk’ noemt geeft dat al aan terwijl niets zeker is. Hij past wel perfect in de agenda van de satanische cult op deze planeet.

Elise
Elise
Reactie op  Rob
8 maanden geleden

Je zegt het zelf al: niemand weet wanneer hij of zij doodgaat.(tenzij alles via technologie/chipje verloopt en iemand op de knop drukt, dat jij overbodig bent geworden) Niemand kan voor god/natuur spelen. Dus hoe kun je dan de burgemeester ervan beschuldigen om de boel weer open te gooien? Ik ben juist trots op deze burgemeester. Maar goed, we weten inmiddels wel, dat andere zaken er nu gewoon door onze strot worden geduwd.
Voorbeeldje trein. Men wil dat je van te voren aangeeft, dat je met de trein wilt gaan/plus tijdstip. Zo kunnen ze weten hoeveel mensen er met de trein gaan en zo kunnen ze ook weten hoeveel wagons ze nodig hebben en hoe vaak er treinen ingezet moeten worden. Dit bespaart de NS enorme kosten. En geloof maar dat dit er komt, want pas nog een bericht gelezen in het ed dat het financieel “slecht” gaat met de NS. Dit kan dus nu via nieuwe programma’s en programma’s/apps die met elkaar zijn gekoppeld en 5g.
@ Rob, we worden gewoon besodemieterd. Laat die angst voor corona nu varen(virussen muteren en dat zou betekenen dat je de rest van je leven een mondkapje moet dragen/ben jij gek?) of wil je een vaccin? Ik niet. Maak je strijdbaar voor andere zaken die ons verder gaan slaven.
De griepgolf van 2015 zorgde voor 20.000 doden in 2 maanden. Nou dat halen we nu niet eens. Dus….
Je moet vlug zijn om de gewone gegevens te vinden, want men werkt nu ineens met oversterfte.
De doden zijn niet eens onderzocht door lijkschouwers. enz enz.
Als jouw tijd komt, dan komt die toch wel. Met of zonder virus.

janie
janie
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

‘Elise’, Ik wil ook geen vaccin. Echter reken er maar op dat het ‘vaccin-paspoort’ erdoor komt. Niet gevaccineerd,? dan geen toegang tot wat dan ook!!

Elise
Elise
Reactie op  janie
8 maanden geleden

Ja, dat denk ik ook. Maar, ik ga hem echt niet nemen. Naar het buitenland ging ik toch al niet. Festivals/film enz ook niet. Dan maar nergens meer naar toe. Heb al jaren weinig te makken, dus er verandert niet heel veel in mijn leventje. Desnoods dan maar op straat gaan leven/zwerven.

Philip
Philip
Reactie op  janie
8 maanden geleden

Tot slot moet een vaccin ons opnieuw op adem laten komen. En als het van Geens afhangt wordt dat verplicht aan iedereen. “We doen dat nu ook al. Voor polio bijvoorbeeld.”

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200517_04962645

PS: verplicht of niet, ik zeg NEEN tegen de spuit!!

Rob
Rob
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

Elise, ik ben niet bang voor die bs. Dat het onzin is zag ik vanmiddag ook weer. Er was een aanrijding geweest met politie erbij. De politie zelf stond gewoon dicht bij elkaar. Als het werkelijk zo gevaarlijk zou zijn dan stonden die ook wel op afstand van elkaar. Een paar andere mensen die erbij waren en bij de aanrijding betrokken waren stonden ook dicht bij elkaar en daar werd ook niets van gezegd. Sowieso is het bs maar het gedrag van de politie is buiten je om wel een externe bevestiging.

Ik heb niet eens zo’n smartphone. Ik heb er ook niets mee. Geen apps voor mij dus en ik ga ook niet zo’n ding aanschaffen omdat het gaaies dat wil. Ik kan er niet eens mee werken. Ik heb het eens geprobeerd met iemand anders zijn toestel. Ik ben old skool. Gewoon een toetsenbord en de computer. Die kleine rotdingen op zo’n spyphone werkt voor mij niet eens. Over de NS maak ik me ook niet druk. Mijn leven loopt zo dat ik niet (persé) ergens naartoe hoef. Iedereen zou dat ook moeten doen en ook de spyphone weg doen. Wat willen ze dan doen as niemand er gebruik van maakt? Het volk speelt nog steeds veel te veel het macht spel mee. Zolang dat gebeurt kan de politiek ook gewoon door gaan. Daarbij veroorzaakt de politiek zelf veel financiële schade aan grote bedrijven etc en het volk mag er voor opdraaien. Laat zo’n bedrijf dan gewoon volledig links liggen met zijn allen en zie wat er dan gebeurt. Maar dan met wel iedereen dat doen. We kunnen wat dat betreft ook de rollen omdraaien. Dat moet je dan alleen wel massaal doen. Dankun je een bedrijf zo op de knieën krjgen of failliet laten gaan. De boel klapt toch een keer in de nabije toekomst want de hele wereldeconomie en het banken systeem staan op instorten. Waarom dan nog steeds dat macht spel meespelen?

Wat die burgemeester betreft, die lijkt niet veel interesse te hebben in mensen waarvan hij denkt dat ze waarschijnlijk binnen afzienbare tijd dood gaan. Voor mijn gevoel betreft dat de zorg van dat soort mensen. We leven nog steeds in een wereld die gebaseerd is op macht en waar ze van bepaalde mensen af willen. Het draait daarbij vooral om het geld. Mensen die dood zijn kosten geen meer. En wat 5G betreft, luister eens naar dit stukje, wat voor ideeën Bill Gates en MIT hebben. Het s nogal een ingewikkeld verhaal maar er wordt vermeld wat het betekent. Daar worden ook de smartphone en 5G in genoemd. Het stukje is van 1.15.03 tot 1.28.42. Luister en ‘huiver’ (spreekwoordelijk) over wat voor duisternis dat gaat. Ook dit is uiteraard onderdeel van de corona agenda want dat wordt voor de macht gebruikt en niets anders.
https://youtu.be/sXW7o85QASY?t=4503

Lisette
Lisette
8 maanden geleden

Het moet mij nu echt van het hart, de Duitsers zijn de eerste slachtoffers van het Amerikaans imperialisme, Er zijn genoeg stemmen in Amerika die kunnen bevestigen wat deze medewerker van het Duitse ministerie van Binnenlandse zaken zegt. Deze crisis was zoals altijd een manufactured crisis van Globalisten (lees internationale communisten ) om vooral Europa economisch overhoop te halen, zoals ze al eerder gedaan hebben. Amerika is failliet economisch and moreel, dus moet er ergens geld vandaan komen en wie anders kan dat heel makkelijk laten gebeuren…..de gewillige slaafjes in Europa en dan via big pharma. De high tech wapens kunnen ze na het “nooit meer oorlog” niet meer op Europa los laten.

jtprf
jtprf
Reactie op  Lisette
8 maanden geleden

Iets om over na te denken.

Sjazon
Sjazon
7 maanden geleden

Die laatste zin: dat we ‘mensen beschermen die waarschijnlijk over een half jaar toch al dood zouden zijn.” Dus zulke mensen moet je niet beschermen? Als oudje moet je echt de gezondheidszorg gaan wantrouwen. Want ze hebben je net zo lief dood.

x

Check Also

arts

Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen ...

kolonel

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Er is geen sprake van een pandemie. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x