BinnenlandCorona

Twee Twentse artsen verdiepten zich in coronavirus. Dit is hun opmerkelijke conclusie

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee Twentse artsen willen af van de strenge coronamaatregelen die de regering heeft ingevoerd. Volgens hen is 1,5 meter afstand houden niet nodig. “Social distancing is niet meer dan schijnveiligheid.”

Als het aan hartchirurg Jan Grandjean en anesthesioloog Alaattin Ozdemir ligt, gaan verzorgingstehuizen en sportscholen weer open. “Angst en stress verzwakken de weerstand. Naar buiten gaan, bewegen en gezond eten zijn een goed medicijn in de strijd tegen corona.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Er moet gestopt worden met het aanjagen van een angstcultuur. Mensen zijn buitenproportioneel angstig gemaakt.”

Andere behandelmogelijkheden

Grandjean en Ozdemir pleiten in Tubantia voor een bredere kijk op de coronacrisis en zeggen dat we niet moeten wachten op een vaccin. “We moeten ook kijken naar andere behandelmogelijkheden.”

De specialisten benadrukken dat voornamelijk ouderen en mensen met onderliggende aandoeningen sterven aan corona. Ze zeggen dat slechts een klein percentage van de coronapatiënten komt te overlijden.

Geen significante verschillen

De Twentse artsen zijn verbonden aan het Medisch Spectrum Twente, dat in een reactie verklaart ‘de voorschriften van het RIVM te volgen’, weet RTV Oost.

Het tweetal heeft zich de afgelopen tijd uitgebreid verdiept in de verspreiding van het coronavirus. Hun conclusie: “In de griepperiode van twee jaar geleden, vorig jaar en nu, vallen geen significante verschillen in het totaalcijfer te ontdekken.”

“De coronasterfte op de gehele bevolking is maar 0,03 procent.”

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
3 jaren geleden

hehe, eindelijk logica vanuit artsen/specialisten.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
3 jaren geleden

Het is wel nodig, anders lukt het plan niet. (sarcasme)

Ze zullen koste wat kost alles er doorheen drukken. We moeten echt als volk voor onze rechten gaan opkomen. De ene wet na de andere willen en gaan ze veranderen om alles af te pakken. We hebben net niet de 75 jaar vrijheid gered. Willen we vrijheid? Dan weet je wat je te doen staat.

salvar
salvar
3 jaren geleden

zo dat zijn er weer een paar.
luistert het tuig hierna nee, ze gaan door met bashen en de burgemeesters doen lustig mee.
utrecht eenrichtings verkeer voor voetgangers komt van de burgemeester mensen moeten (en zullen ) weer in het gareel moeten lopen en het was te druk.
ik lees zoveel onzin dat je er bijna van gaat braken.
de plakband fabriek viert hoogtij , dus die hoor je niet.
de nazi praktijden kom je niet meer van af en wordt alleen maar erger , wil je dat niet doe er wat aan ze kunnen niet heel nederland opsluiten.

Krikkem
Krikkem
3 jaren geleden

je kan als arts/specialist zeggen wat je wil maar de elitekliek luistert niet want ze hebben een doel voor ogen.hoe kan rutte zo in populariteit stijgen en hij heeft veel mensen de stuipen op het lijf gejaagd.en de koning ook met de virus blijft.hoe weet hij dat.ik dacht dat dit een nieuwe virus is waar ze weinig vanaf weten .binnenkort krijg je de 2de golf hype.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x