Mens en DierCorona

Duitse arts rekent genadeloos af met coronapolitiek: ‘Nu is het genoeg’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse orthopeed Martin Marianowicz waarschuwt voor paniekzaaierij en rekent genadeloos af met de politiek.

In veel Europese landen, waaronder ook Nederland, stijgt het aantal coronabesmettingen. Terwijl politici overwegen strengere maatregelen te nemen, rekent een gerenommeerde arts uit München af met het corona-alarmisme.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Nu is het genoeg. Ons belangrijkste probleem is de angst, niet het virus,” zei dr. Marianowicz tegenover het Duitse boulevardblad Bild.

De 65-jarige arts stelt dat er geen wetenschappelijke onderbouwing is voor de coronamaatregelen die de politici hebben genomen. “Ze zijn niet gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, maar op angst.”

Paniekzaaierij

Marianowicz spreekt van paniekzaaierij. “Ze bieden geen sprankje hoop en zaaien alleen maar paniek. Dat maakt op den duur niet alleen de economie, maar ook de mensen kapot.”

Het stijgende aantal coronabesmettingen moeten we volgens hem in context zien. “Er wordt nu veel meer getest en de besmette personen zijn veel jonger. Bovendien sterven er nog steeds veel meer mensen door hartinfarcten, kanker, verkeersongevallen of ouderdom dan door corona.”

[Bild]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

dus hij gelooft wel in corona?????
ondanks dat zegt hij het wel.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
3 jaren geleden

Tussen 10 en 16 augustus stierven er 3100 mensen door de hittegolf. Tot heden 6200 zgn. coronadoden in ruim een half jaar tijd. Gaan we nu hittegolven verbieden ? O nee, we verbieden airco en ventilatoren in bejaardenhuizen. Dat is de oplossing !

BertRoermond
BertRoermond
3 jaren geleden

de man heeft wel gelijk, maar is goddomme een orthopeed…dan kun je hier net zo goed de mening neertikken van een tandarts.

Teun
Teun
3 jaren geleden

De kwaadaardigen hebben deze coronakwestie al in de jaren 60/70 (als het niet eerder is) bedacht en langdurig de tijd gehad om dit alles voor te bereiden. Wat kunnen slechts een paar honderd artsen wereldwijd hiertegen inbrengen?

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x