Financieel

‘We staan aan de vooravond van de confiscatie van een groot gedeelte van het bezit van de Nederlander’

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!

We zijn allemaal bezig met de boeren en stikstof, maar wat er op ons af zit te komen: vanaf 2026 willen ze je eigen huis in box 3 zetten. Dat zei Boris van de Ven in de podcast V for Valentine.

“Als jouw huis nu zes ton waard is, ga je over drie- tot vierhonderdduizend belasting betalen. En dan gelijk 6,1 procent belasting.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ze gaan je huis afpakken

“Begrijpt Nederland dat we nu met een kabinet zitten dat van plan is – terwijl Sigrid Kaag het wegwuift alsof het over een omgevallen glaasje water gaat – dat we aan de vooravond staan van de confiscatie van een groot gedeelte van het bezit van de Nederlander?” vroeg Van de Ven.

Als je het hebt over socialisme: dit is het, het komt eraan. Ze gaan je huis afpakken, waarschuwde hij.

Hoe dan?

Stel dat je ooit voor twee tot drie ton een huis hebt gekocht in Amsterdam en dat huis is nu een miljoen waard. Dan ga je zo meteen over die zeven of acht ton elk jaar in box 3 zes procent belasting betalen.

“Dat betekent dat je out of the blue – terwijl je een hypotheekje hebt van drie ton – naar een situatie gaat waarin je vijf- tot zesduizend euro per maand moet gaan betalen aan belasting op het bezit van dat huis,” aldus Van de Ven. “Hoe dan? Zestig procent van de Nederlanders staat al onder water. Dit is waar we naartoe gaan. Dit is wat ze nu aan het verzinnen zijn.”

4.8 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
230 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mart
Mart
11 dagen geleden

Mooi

Jojo
Jojo
11 dagen geleden

Maar bijna iedereen heeft geen bezit maar wel een schuld dus ze kunnen mooi de boom in!

MarcoS
MarcoS
11 dagen geleden

Wanneer wordt er nou eens afgerekend met die overheid? Of laat iedereen zich gewoon lekker financieel afslachten? Wat een kutland is dit geworden.

Victor Hugo
Victor Hugo
11 dagen geleden

En dat gaan we allemaal zomaar laten gebeuren? No way, revolutie!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

230
0
We lezen graag je reactie!x