Homepagina » Het Complot » Je moet weten dat de Duitse centrale bank grotendeels in handen is van de Rothschilds en Rockefellers. Ex-parlementslid doet opmerkelijke uitspraken
Je moet weten dat de Duitse centrale bank grotendeels in handen is van de Rothschilds en Rockefellers. Ex-parlementslid doet opmerkelijke uitspraken

Je moet weten dat de Duitse centrale bank grotendeels in handen is van de Rothschilds en Rockefellers. Ex-parlementslid doet opmerkelijke uitspraken

De Egyptische televisiepresentator Tawfiq Okasha heeft in zijn programma op Assema TV gezegd dat Joden over de wereld heersen. Ze sturen de wereldeconomie en wetenschap aan en hebben de media in handen, citeerde website MEMRI het ex-parlementslid.

Volgens Okasha is dit allemaal het gevolg van een plan dat in 1774 is opgesteld.

“De Joden zijn de Tweede Wereldoorlog begonnen, stuurden Hitler op rooftocht en offerden een aantal Joden op,” zei hij.

Plan

Hij zei veel respect te hebben voor Joden, maar vindt het een probleem dat ze ‘een groot deel van de wetenschap en 80 procent van de wereldeconomie in handen hebben’.

“Deze mensen hebben in 1774 een plan bedacht, een plan dat is doorgegeven van generatie op generatie,” zei hij.

“Ze hebben het elke 50 jaar herzien en verbeterd en nu staan ze aan de top van de wereldeconomie en de top van de wetenschap,” vervolgde hij. “Nu heersen ze over de wereld.”

Absolute macht

“Ze zijn de Tweede Wereldoorlog begonnen,” klonk het. “Eén van Hitlers belangrijkste adviseurs, de vrouw waar hij van hield en zijn binnenste cirkel waren allemaal Joods, maar ze deden alsof ze andere religies aanhingen.”

“Na de Tweede Wereldoorlog brak er een conflict uit tussen de VS en de Sovjet-Unie,” legde hij uit. “De Joden zaten hierachter. Ze zijn hier erg goed in.”

Okasha merkte op dat de Israëlieten de absolute macht hebben over de economie van de NAVO-landen. Duitsland is volgens hem erg belangrijk voor hen.

Vooral Nederland

“Je moet weten dat de Duitse centrale bank voor 80 procent in handen is van twee Joodse families: de Rothschilds en de Rockefellers,” zei hij.

“Wie bezit de Amerikaanse centrale bank? Joodse zakenmensen. Wie bezit de Engelse centrale bank? Joodse zakenmensen. Wie bezit de Franse centrale bank? Joodse zakenmensen. Wie bezit 70 procent van de centrale bank van Zwitserland? De Joden,” aldus het oud-parlementslid.

“België? De Joden. Nederland, Polen… Vooral Nederland,” vervolgde hij. “En wat dacht je van de centrale bank van Italië? Eigendom van de Joden. Zolang je de centrale banken in je bezit hebt, heb je de macht over de economie van deze landen.”

[MEMRI]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • zevenenergie schreef:

  De joden,

  Of zullen we de mensen die zo benoemt worden, gewoon bij hun echte naam noemen?

  Mensen.

  Er zijn mensen die aan de top van de wereld economie staan.
  Zo kan je negativiteit niet meer projecten.

  Alle ellende in de wereld komt voort uit identiteit.
  Als je hen ziet als joden.. hoe zie je jezelf dan?
  Als antisemiet of als Duitser , Marokkaan, Nederlander, moslim of als christen?
  Als je echt misstanden uit de wereld wil helpen zorg dan dat je elke vorm van identificatie opruimt in je zelf. Maak ook geen beeltenis van je zelf.
  Zo, zijn de mensen die niet aan de top van de wereld economie staan en wel ethisch handelen, wellicht gevrijwaard van nieuwe gaskamers.

  En heb je wel een schijt hekel aan joden, besef dan dat je alle gedachten die je over hun hebt, een projectie is. En dat de haat die je voelt voor hun, gewoon haat is, die in jouw leeft. En zij niet verantwoordelijk zijn voor jouw haat gevoelens.

  Er is niets mis met haat. Het is een prachtige energie. Maar o zo gevaarlijk als je er niet totale verantwoordelijkheid voor neemt.
  Wie totaal de energie van haat kan doorvoelen, zit in een klap in zijn hart en iemand die in zijn hard zit transformeert alles, want het hart lost alles op. Zowel je eigen lijden als dat van anderen.

  Als je ziet hoeveel haat er is, in de wereld, dan zie je ook welk een potentieel de mensheid heeft.

  Dus begin met het transformeren en oplossen van haat in je systeem.
  Kom los van die eerste en kinderlijke laag van het plakken van naam kaartjes en het daar opvolgende wijzen met de vinger.

  Wij zullen ons moeten verheffen, zodat anderen niet ten val gebracht hoeven te worden.

  12 likes
  • Eksegese schreef:

   @zevenenergie, prachtig new age-verhaal. Ware het niet dat 99 procent van het hele new age- gebeuren maar een doel heeft. Dat is het kwaad zo veel mgelijk vrij baan geven en ongehinderd zijn gang te laten gaan. Wie het kwaad liefdevol omarmt maakt er gewild of ongewild deel van uit. We hebben het kwaad weliswaar nodig voor het onderscheidingsvermogen, maar het dient minimaal in evenwicht te zijn met het goede, beter nog het onderspit te moeten delven. In tegenstelling heerst het kwaad al duizenden jaren in ville glorie en het wint nog elke dag terrein ondermeer door dit soort onzin waar jij hier mee komt.

   6 likes
   • zevenenergie schreef:

    @Eksegese

    Ik vind het niet intelligent om op deze weg door te gaan.

    3 likes
    • Eksegese schreef:

     Niet intelligent om zo door te gaan ? Het kwaad omarmen in de hoop dat het zich bekeert is dat nog veel minder. Het zal zonder twijfel een averechts effect hebben en het kwaad precies in de kaart spelen. Maar met de door jou geopperde theorie zal niemand zich daar druk om maken en er op vertrouwen dat het wel goed komt. Precies wat de duivel nodig heeft, onterecht vertrouwen in hem.

     2 likes
    • Pjoter schreef:

     @Eksegese

     “Ik vind het niet intelligent om op deze weg door te gaan.”

     Dat vind ik niet ‘verstandig’. (snap je hem? )
     Spontane humoristische reactie, kon het ff niet laten ;-))

     0 likes
 • mike schreef:

  De Rothschilds zijn niet de eindbazen in onze wereld.
  Zij zijn de meest zichtbare bankiesfamilie en worden daarom het meeste genoemd.
  Over hun hoofden is nog veel meer gaande.
  De werkelijke machthebbers zien we niet.
  Die families zijn nog machtiger en om die reden zien we ze nooit.
  Zij gebruiken en controleren de Rothschilds.

  12 likes
  • Gezinusk schreef:

   Zo bestaat er een invloedrijke elitaire bloedlijn waarvan de oorsprong ligt in Noord-Italië en Beieren, en nadien verder Europa in. De bloedlijn oorsprong o.a. vanuit Venetië en loopt tot aan het Huis van Brunswick, Hanover, Platagenet, en Windsor. (Duits/Engels) De tak staat bekend als het ”Huis van Welf”, of ”Guelph”. Sommigen noemen hen de oorsprong van de Zwarte Adel (Aristocrazía nera).

   8 likes
 • zonnelicht schreef:

  Als het Nederlanders waren of van vroeger uit, dan heersen de Nederlanders niet over de wereld. Dat zeg je zo niet.
  Hier wordt wel een beeld uitgedragen en de joden in een hoek gedreven.

  4 likes
  • Eksegese schreef:

   De joden in een hoek gedreven ? Is er nog een hoek te vinden die niet tot hun eigendom behoort ? Wie is er uberhaupt in staat hen in een hoek te drijven ? Het is inmiddels bij wet verboden en draagt de naam antisemitisme. Slimmer kunnen ze het niet maken.

   11 likes
   • Freba schreef:

    Al had ik het zelf geschreven… Overigens wonen er inmiddels in der Heimat meer Joden dan voor de Verschrikking. Bewonen de mooiste panden, vooral Porsches voor de heren/dames. etc. Maar vooral doorgaan met klagen en maar naar de Holocaust verwijzen.

    0 likes
 • Gezinusk schreef:

  Simpelweg gezegd hebben we te maken met een paar duizend lotgenoten waarvan een deel zich in de adelstand heeft verheven. Het gros hiervan is eigenaar of verbonden aan machtige multinationals middels grootdeelaanhouder, alsmede privatenbanken, en netwerken als [besloten denktanks] e.d. Ze omarmden elkaar om vooral de behaalde status quo in stand te houden.

  Het is de grote motivator. Vooral bij het idee dat ze ooit deze status quo zouden kunnen verliezen en ging extreem. En daarbij gaat de quote van Baron Acton op en zo geschiedde;

  ”ABSOLUTE POWER CORRUPTS ABSOLUTELY”.

  9 likes
 • Louise schreef:

  @ eksegese …
  Er zijn mensen die iets verder zijn in hun evolutie dan het overgrote deel van de mensheid , en nee die horen niet in het hedendaagse geld verslindende new age programma …..Daarom is het zo lang zoeken tot je echt een ontwaakte spirituele geest of hulpverlener tegen komt..
  En ja projecteren doen we soms allemaal wel eens, het is natuurlijk niet makkelijk om een compleet mens te zijn in een leven met vallen en opstaan…we leven nu eenmaal in een dualistische maatschappij .
  En het gaat niet alleen over haat, dat is het tover woord van deze tijd… Het gaat om alle eigenschappen die een mens heeft goede en slechte… Een voorbeeld ,ik sta heel diep in m’n macht en kracht, waarom?
  omdat ik steeds dicht bij mezelf blijf, terwijl het zelf steeds verandert…..
  Maar zoals je inmiddels wel weet kan ik ook best kritisch zijn, maar dat zonder mezelf geweld aan te doen, anders kom je in een negatieve spiraal en dan lekt je energie weg.Haat, jaloezie , afgunst , hebzucht je hoeft ze niet te voelen, je kunt vanaf een afstand gade slaan..
  Het is niet per definitie zo dat alle te rijke mensen slecht zijn……En de wereld zit zo in elkaar dat als b.v fam Rockefeller uitsterft dan komen er weer anderen en wie zegt dat die niet slechter zijn……
  Kijk nu weten we zo’n beetje hoe het zit daar boven op de piramide , maar je moet er toch niet aan denken dat op de top van de peramide , de Pechtold ,Rutte of Junckertjes e.d figuren zitten dat hebben we nog veel grotere problemen .
  Ik zeg het met regelmaat , het is de mens zelf die alles toelaat…. kindermishandeling , dierenmishandeling , alle uitwassen van de menselijke geest komt regelmatig voorbij…En ja het liefst leven we natuurlijk in een ideale wereld, graag zelfs, maar de mens groeit niet tegelijkertijd , daarom kunnen we van elkaar leren…..En we moeten natuurlijk wel divers blijven anders kunnen ze ons inruilen voor een robot.

  8 likes
 • Marc Hammer schreef:

  Ja maar dat is al eeuwen zo, de Rothschilds komen van origine uit Duitse/ Frankrijk.

  7 likes
 • weg met ons schreef:

  De man spoort duidelijk niet en heeft het over Joden, waar het zionisten (nep joden) betreft. En reageerde eerder met deze oproep….

  ….”Op 13 april 2015 liet Okasha zich opnieuw opmerken door de Israêlische premier Netanyahu op te roepen om Iran onmiddellijk te bombarderen. Hij zei: “Vertrouw op God en bombardeer het. We zijn met u. En als u brandstof nodig hebt voor de jets, zullen we die aan u geven.”…..

  4 likes
 • Coeus schreef:

  De Nederlandsche Bank is 100% eigendom van de staat. Die er verder niets over te vertellen heeft, want dat heeft de ECB, maar dit terzijde.

  3 likes
  • Bas schreef:

   Rotschild heeft vorig jaar alle belangen in de Royal Shell verkocht eindhoven. Vlak nadat Shell had aangekondigd om naar duurzame energie te gaan en zich in de toekomst van de oliemarkt afwil. Ook in de periode dat rotschild meerdere landgoeden en kunst van de hand deed.

   Maarre Joden? Nee Zionisten. Ik heb een Rotschild nog nooit gezien met vlechtjes en een keppeltje..

   1 likes
 • Hawks schreef:

  Ik wou dt ik Tawfiq Okasha was. Wat heeft die man een heerlijk simpel wereldbeeld: alle Joden denken hetzelfde over ieder onderwerp. Hij moet alleen nog even zijn huiswerk doen over de functie van centrale banken. Macht over de economie van een land? Welnee.

  1 likes
 • naamloos schreef:

  en nog erger, Amerika is zo hard op zijn mond gevallen, alles wat de joden ik bedoel hiermee ook natuurlijk zionisten alles wat ze vragen word door Amerika goed gekeurd zie palestina maat wat daar gebeurd ze worden op pressies op de zelfde manier als wat de duitsers met de joden deden
  maar bij de palesteinen komen de amerikanene niet helpen ook niet de nederelanders ook niet eurpa en gezien de zionisten de macht hebben over de media zal er niemand die kleine palestina helpen want zij worden door de media als de boosdoener gezien , maar nu aan jullie de vraag wat als je echt geen eten in huis hebt en je mag ook geen eten kopen je mag niks oosten dat mag ook echt niet de jode soldaaten mogen iedereen dood schieten als er maar iest kleins gbeurt zie de filmpje deze palesteinse jongetjehttps://www.youtube.com/watch?v=99phzhgh_0o

  0 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  >