Homepagina » Mens en Dier » Bizarre beelden: Dr. Andreas Noack opgepakt tijdens livestream. ‘Misdadige dictatuur’
andreas noack
Foto: YouTube/Ursprunc - Dr. Andreas Noack

Bizarre beelden: Dr. Andreas Noack opgepakt tijdens livestream. ‘Misdadige dictatuur’

Mensen die woensdag op YouTube de livestream van dr. Andreas Noack volgden, keken raar op toen er opeens een arrestatieteam bij hem op de stoep stond. Zijn deur wordt ingebeukt waarna agenten al schreeuwend naar binnen stormen. Een agent met een automatisch wapen in de aanslag gebiedt de Duitse chemicus en ingenieur op de grond te gaan liggen. Vervolgens verschijnen er nog twee agenten in beeld. Eén daarvan vraagt hem om zijn naam, de ander fouilleert hem. Terwijl er geschreeuw op de achtergrond klinkt, draait één van de agenten de camera weg en eindigt de livestream.

Noack presenteert zichzelf als ‘één van de bekendste en populairste experts op het gebied van voeding, voedingsstoffen en gezondheid’. Hij plaatst video’s die de media onder de noemer ‘complottheorieën’ zouden scharen. Zo ging een eerdere livestream van Noack over ‘het vergiftigen van onze baby’s met vaccins’. In een andere video praat hij met amateurarcheoloog Sam Osmanagic, de ontdekker van de Bosnische piramides. Een derde video gaat over antizwaartekracht. Ook is hij kritisch over het coronabeleid.

Infectiepreventiewet

Journalist Cesare Sacchetti, die voor de Italiaanse krant il Fatto Quotidiano schrijft, twittert: “Dit overkwam doctor Andreas Noack in Duitsland. Nadat de infectiepreventiewet was aangenomen, viel de politie zijn huis binnen terwijl hij aan het livestreamen was op YouTube. Zij die zo fel tegen ‘fascisme’ zijn, hebben de meest misdadige dictatuur uit de geschiedenis gecreëerd.”

Deze wet grijpt hard in tegen de bewegingsvrijheid van burgers, schrijft Sietske Bergsma voor TPO. De wet is herzien door de Merkel-coalitie en bedoeld om grondrechtenbeperkingen tijdens de coronapandemie juridisch veilig te stellen. Onder andere de mondkapjesplicht en het vaccinatiepaspoort kunnen op deze manier wettelijk worden verankerd.

Bekijk hieronder het moment waarop de agenten het huis binnenstormen:


Bekijk hier de hele livestream.

4.5 36 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
priepje
priepje
1 jaar geleden

Uberschokkend..

Willem
Willem
1 jaar geleden

Het is zo,n rustige week bijna niets geen nieuws [ niet meer dan de gebruikelijke rommel ] lijkt op de stilte voor de storm …

Donald
Donald
1 jaar geleden

Een grote corrupte kliek met Rutte,Merkel,Macron,Conte,die gek van spanje,engeland,democraten in amerika,een grote enge zooi.

William
William
1 jaar geleden

Dit is een pure vorm van fascisme…. hoop dat de agent in zijn monkapje stikt.. aan t geluid te horen kon dat elk moment gebeuren…..

x

Check Also

duitsland

Inentingsplicht Duitsland wekt zorgen: ‘We moeten het tij nú keren’

De Duitse regering wil per 1 februari ...

vaccinatieplicht

Motie tegen vaccinatieplicht verworpen door Kamer: ‘Belangrijk dat we massaal in verzet komen’

Woensdag zei voorzitter Ursula von der Leyen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

80
0
We lezen graag je reactie!x