Mens en Dier

Bizarre beelden: Dr. Andreas Noack opgepakt tijdens livestream. ‘Misdadige dictatuur’

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die woensdag op YouTube de livestream van dr. Andreas Noack volgden, keken raar op toen er opeens een arrestatieteam bij hem op de stoep stond. Zijn deur wordt ingebeukt waarna agenten al schreeuwend naar binnen stormen. Een agent met een automatisch wapen in de aanslag gebiedt de Duitse chemicus en ingenieur op de grond te gaan liggen. Vervolgens verschijnen er nog twee agenten in beeld. Eén daarvan vraagt hem om zijn naam, de ander fouilleert hem. Terwijl er geschreeuw op de achtergrond klinkt, draait één van de agenten de camera weg en eindigt de livestream.

Noack presenteert zichzelf als ‘één van de bekendste en populairste experts op het gebied van voeding, voedingsstoffen en gezondheid’. Hij plaatst video’s die de media onder de noemer ‘complottheorieën’ zouden scharen. Zo ging een eerdere livestream van Noack over ‘het vergiftigen van onze baby’s met vaccins’. In een andere video praat hij met amateurarcheoloog Sam Osmanagic, de ontdekker van de Bosnische piramides. Een derde video gaat over antizwaartekracht. Ook is hij kritisch over het coronabeleid.

Infectiepreventiewet

Journalist Cesare Sacchetti, die voor de Italiaanse krant il Fatto Quotidiano schrijft, twittert: “Dit overkwam doctor Andreas Noack in Duitsland. Nadat de infectiepreventiewet was aangenomen, viel de politie zijn huis binnen terwijl hij aan het livestreamen was op YouTube. Zij die zo fel tegen ‘fascisme’ zijn, hebben de meest misdadige dictatuur uit de geschiedenis gecreëerd.”

Deze wet grijpt hard in tegen de bewegingsvrijheid van burgers, schrijft Sietske Bergsma voor TPO. De wet is herzien door de Merkel-coalitie en bedoeld om grondrechtenbeperkingen tijdens de coronapandemie juridisch veilig te stellen. Onder andere de mondkapjesplicht en het vaccinatiepaspoort kunnen op deze manier wettelijk worden verankerd.

Bekijk hieronder het moment waarop de agenten het huis binnenstormen:


Bekijk hier de hele livestream.

4.5 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
priepje
priepje
2 jaren geleden

Uberschokkend..

Willem
Willem
2 jaren geleden

Het is zo,n rustige week bijna niets geen nieuws [ niet meer dan de gebruikelijke rommel ] lijkt op de stilte voor de storm …

Donald
Donald
2 jaren geleden

Een grote corrupte kliek met Rutte,Merkel,Macron,Conte,die gek van spanje,engeland,democraten in amerika,een grote enge zooi.

William
William
2 jaren geleden

Dit is een pure vorm van fascisme…. hoop dat de agent in zijn monkapje stikt.. aan t geluid te horen kon dat elk moment gebeuren…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x