Homepagina » Mens en Dier » Bizarre beelden: Dr. Andreas Noack opgepakt tijdens livestream. ‘Misdadige dictatuur’
andreas noack
Foto: YouTube/Ursprunc - Dr. Andreas Noack

Bizarre beelden: Dr. Andreas Noack opgepakt tijdens livestream. ‘Misdadige dictatuur’

Mensen die woensdag op YouTube de livestream van dr. Andreas Noack volgden, keken raar op toen er opeens een arrestatieteam bij hem op de stoep stond. Zijn deur wordt ingebeukt waarna agenten al schreeuwend naar binnen stormen. Een agent met een automatisch wapen in de aanslag gebiedt de Duitse chemicus en ingenieur op de grond te gaan liggen. Vervolgens verschijnen er nog twee agenten in beeld. Eén daarvan vraagt hem om zijn naam, de ander fouilleert hem. Terwijl er geschreeuw op de achtergrond klinkt, draait één van de agenten de camera weg en eindigt de livestream.

Noack presenteert zichzelf als ‘één van de bekendste en populairste experts op het gebied van voeding, voedingsstoffen en gezondheid’. Hij plaatst video’s die de media onder de noemer ‘complottheorieën’ zouden scharen. Zo ging een eerdere livestream van Noack over ‘het vergiftigen van onze baby’s met vaccins’. In een andere video praat hij met amateurarcheoloog Sam Osmanagic, de ontdekker van de Bosnische piramides. Een derde video gaat over antizwaartekracht. Ook is hij kritisch over het coronabeleid.

Infectiepreventiewet

Journalist Cesare Sacchetti, die voor de Italiaanse krant il Fatto Quotidiano schrijft, twittert: “Dit overkwam doctor Andreas Noack in Duitsland. Nadat de infectiepreventiewet was aangenomen, viel de politie zijn huis binnen terwijl hij aan het livestreamen was op YouTube. Zij die zo fel tegen ‘fascisme’ zijn, hebben de meest misdadige dictatuur uit de geschiedenis gecreëerd.”

Deze wet grijpt hard in tegen de bewegingsvrijheid van burgers, schrijft Sietske Bergsma voor TPO. De wet is herzien door de Merkel-coalitie en bedoeld om grondrechtenbeperkingen tijdens de coronapandemie juridisch veilig te stellen. Onder andere de mondkapjesplicht en het vaccinatiepaspoort kunnen op deze manier wettelijk worden verankerd.

Bekijk hieronder het moment waarop de agenten het huis binnenstormen:


Bekijk hier de hele livestream.

4.6 35 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
priepje
priepje
5 maanden geleden

Uberschokkend..

NADIA
NADIA
Reactie op  priepje
5 maanden geleden

Idd..dit kan toch niet waar zijn!

Willem
Willem
5 maanden geleden

Het is zo,n rustige week bijna niets geen nieuws [ niet meer dan de gebruikelijke rommel ] lijkt op de stilte voor de storm …

Elise
Elise
Reactie op  Willem
5 maanden geleden

Er komen dit weekend wel veel demonstraties.(hooligens/versus anti zwarte pieten) De boeren? Ik verwacht, dat het een complete chaos wordt. Al dan niet bewust gestuurd.(incl. romero’s) Wij weten hier wel, dat dit ook de bedoeling is. Nog meer regeltjes(complete stad in lockdown bv.), nog meer ellende etc. En dat allemaal om een “betere” wereld te creëren.(NWO).
Volgens een normaal denkend mens, kun je op zo’n manier geen betere wereld krijgen. Dat krijg je alleen, als je er samen over eens bent. En dat gebeurt dus niet.
Zucht, we leven in 2020, dan zou je toch verwachten, dat je in een hoge beschaving kunt/zou leven.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Elise
5 maanden geleden

De organisatoren van deze pandemie leven in een waanwereld die zij tot realiteit willen maken, maar dan wel over de ruggen van de wereldbevolking. Mensen als Soros, Bill Gates, Biden zijn van een beschaving die denkt boven die van de mensheid te kunnen staan, maar in feite een afspiegeling zijn van de meest donkere machten op deze aarde. Voor zulke mensen hoef je geen respect of medelijden te hebben en natuurlijk absoluut geen sympathie voor een ieder die deze lugubere ideeën uitdraagt, uitvoert of aanhangt.

Donald
Donald
5 maanden geleden

Een grote corrupte kliek met Rutte,Merkel,Macron,Conte,die gek van spanje,engeland,democraten in amerika,een grote enge zooi.

William
William
5 maanden geleden

Dit is een pure vorm van fascisme…. hoop dat de agent in zijn monkapje stikt.. aan t geluid te horen kon dat elk moment gebeuren…..

mee 2
mee 2
Reactie op  William
5 maanden geleden

ja dat heb ik ook opgemerkt hij komt adem te kort

HMCK
HMCK
5 maanden geleden

Toch vreemd dat deze Duitsers zich hiervoor laten lenen, gezien hun achtergrond in WWII.
de krijgt enge vormen…..je mag geen tegengeluid laten horen. Misschien wordt het tijd voor een kleine oorlog.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  HMCK
5 maanden geleden

Het moge duidelijk wat er altijd besproken wordt tijdens de Bilderbergconferenties.
Nu blijkt ook waarom het onwenselijk was dat er journalisten verslag kwamen uitbrengen tijdens de geheime en besloten bijeenkomsten.
Journalisten werden systematisch geweigerd.
Maar wel met het beschuldigende vingertje wijzen naar andere ondemocratische landen.
En kijk eens wat er door de ratten en slangen uit n.b. democratische landen bekonkeld werd.
Dezelfde mensen die steevast op de Bilderberg gastenlijst prijken, blijken niet minder tiraniek ingesteld dan de meest beruchte en grootste tirannen uit de geschiedenis.
Stelletje huichelaars.

Het gedrag dat onze leiders tentoon spreiden – namelijk dat regels niet op hen van toepassing zijn maar wel op het gepeupel- is ook heel typerend voor tirannen.

De censuur is al geruime tijd gaande, die heb ik van heinde en verre zien aankomen.Alles onder het mom van veiligheid voor de bevolking werden er steeds verder gaande maatregelen ingevoerd.
Ze doen ze niet eens moeite om de onderdrukking en de censuur te verbergen.

Nu worden er links en rechts mensen van hun bed gelicht.
Puur en alleen vanwege het uiten van een mening die deze psychopaten niet zint en afwijkt van wat zij willen dat het volk ‘denkt’

Realistic
Realistic
Reactie op  HMCK
5 maanden geleden

Geef een mens een uniform en het wordt een beest. Duitsers zijn helemaal niet te beroerd om zich hier voor te lenen.Ze zijn trotser op hun verleden dan je denkt.

Elise
Elise
Reactie op  HMCK
5 maanden geleden

Nee, is niet nodig. Het kan/moet ook op een beschaafde manier kunnen. Mijn hoop ligt nu bij WFA.(World Freedom Alliance). Hier zitten enkele mensen bij, die ook in Berlijn demonstreren/hebben gedemonstreerd/hebben gesproken.
Hoop wel, dat er snel een verstandige oplossing komt. Sowieso voor de verdere invoering van technologie(chipje etc), want anders is het te laat.
Wij moeten echt gaan nadenken over hoever we kunnen/moeten gaan met technologie.
Oorlog brengt alleen maar meer trauma voor kinderen etc. Duurt jaren/generaties lang voor dat is genezen.

Exegese
Exegese
5 maanden geleden

De smerigste leugens regeren met harde hand. Hoe lang gaat het hen nog lukken ? De weerstand groeit met het uur .

OmaD
OmaD
Reactie op  Exegese
5 maanden geleden

Ik ben absoluut tegenstandster en nu héél allergisch geworden voor de overheid. Maar dat laatste: ‘weerstand groeit’ twijfel ik echt aan. Ben zelf gepensioneerd maar waar ik woon jee..alle leeftijdsgenoten +nog ouder lopen er als dwaze zombies bij, zo ook in de supermarkten. Ze gaan straks gewoon weer stemmen op Mao Prutte of Hugo Mengele. Willen niks horen over tegengeluiden/andere onderzoeken. Bah wat een laf, walgelijk volk met oogkleppen+oordoppen wij Nederlanders. Ik noem mijzelf dan ook liever een Hollander.

Hen
Hen
Reactie op  OmaD
5 maanden geleden

Helemaal met u eens mevrouw in de eerste lockdown waren er nog veel mensen die wantrouwend waren maar nu lopen diezelfde mensen vrijwillig met mondkapjes en zijn ze 360 graden gedraaid met hun mening tewijl je het juist andersom zou verwachten. Ben ook erg teleurgesteld in mijn mede landgenoten en ik zie inderdaad ook niet snel wat veranderen want hoeveel moet er nog gebeuren voor ze in opstand komen.begint steeds meer op praktijken uit de tweede wereldoorlog te lijken en toen met de joden gebeurde alles ook geleidelijk en nu zijn de mensen die anders denken aan de beurt en mensen die zich niet willen laten vaccineren je hoort overal al steeds meer geluiden dat ongevacineerden niet meer overal aan mogen deelnemen en nog even en dat moeten kinderen die niet gevaccineerd zijn net als de joodse kinderen van toen naar aparte scholen. Dat er al zoveel gecensureerd wordt moet al een eyeopener zijn.hoop dat dit alles natuurlijk nooit gebeurd en ben ook absoluut niet negatief persoon maar zie wel steeds meer eigenaardige gelijken want ook toen begon het met een noodwet en die lijkt ook weer erg op deze noodwet!

Gea Breuker
Gea Breuker
5 maanden geleden

Hoe ging dat Duitse volkslied ook alweer? Iets met broederschap en dat alle mensen..
Hoe ging dat EU ‘volkslied’ ook alweer?
Iets met een ode aan de vreugde…

Beide kunnen vervangen worden door het Horst Wessel lied, want die is gebaseerd op:
Vorbei, vorbei, sind all die schönen Stunden

Wat voor drugs krijgen die politie mensen eigenlijk ingespoten of door hun koffie gemixed, om een dergelijk onmenselijk agressief gedrag te vertonen? Bij een tot de tanden bewapende kinderhandelaar, prima, maar deze doctor is toch gewoon een inteligentia, dus vredelievend, voor rede vatbaar, wat is uberhaupt het probleem?
Schandalig gedrag, en daar betaal je dan belasting voor?

Peter
Peter
Reactie op  Gea Breuker
5 maanden geleden

Dat zeg jij nou -wat zit er in hun koffie. Maar ik denk dus dat dat echt zo is.

Realistic
Realistic
Reactie op  Gea Breuker
5 maanden geleden

Befehl ist Befehl.

Carolina
Carolina
Reactie op  Gea Breuker
5 maanden geleden

Komt Merkel niet uit de DDR?

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Carolina
5 maanden geleden

Die man (geen kinderen want geen baarmoeder) komt uit een reageerbuis, en is een in-vitro kind verwekt kind van Adolf Hitler. Gemaakt na WWII in een kliniek in de DDR, dus ja het komt uit de DDR.

Je Grootje
Je Grootje
Reactie op  Carolina
5 maanden geleden

De DDR is nooit bevrijd

Ze trokken de BRD erbij ín!

D.a. verheij
D.a. verheij
Reactie op  Carolina
5 maanden geleden

Ja komt ze zeker uit DDR en als je haar portret naast die van Adolf legt door de jaren heen en die plofkop van haar versmalt zoals ze er dan zou uitzien zonder overtollig lichaamsgewicht ogen die 2 toch akelig sterk op elkaar, schijnt ook dat ze nazaat is van adolf en eva met bijbehorend gedachtengoed dus er valt ook weinig anders te verwachten dan de destructieve lijn die ze al jaren uitrolt. Ik hoef neem ik aan niet toe te voegen dat Adolf geen zelfmoord pleegde en naar Argentinië vertrok zoals velen getuigen van tegen de 100jaar daar ook verklaren en enkele jaren geleden door een serie op History channel ook bevestigd is als ik mij niet vergis heette dat the search for Hitler.

Golem
Golem
Reactie op  Carolina
5 maanden geleden

Ja zij komt uit de DDR!
Dat was haar leerschool en jong geleerd is oud gedaan toch!
En toen ze moest beginnen begon ze eerst te bibberen, maar daar zette ze zich al snel overheen. Mogelijk met wat spul zo nu en dan. En nu gaat het haar lekker af. En wordt ze door de mainstream media de hemel in geprezen. En jaagt ze ons de hel in. Daarom moeten wij allen een hechte massale eenheid gaan vormen om dit ranzige kwaad te stoppen!

Je Grootje
Je Grootje
Reactie op  Gea Breuker
5 maanden geleden

Dit kan je geen Politie meer noemen

Bruinhemden in Politie uniform

Heraut
Heraut
5 maanden geleden

Heel bizar, de situatie wordt steeds grimmiger. De waarheid mag niet verteld worden. Merkel moet zich schamen, heeft ze dan niets geleerd van haar periode in de DDR? En moet nu heel Duitsland terug naar de DDR-status?
Ik vraag me af; zou ze als eerste gevaccineerd zijn en zijn dat nu de gevolgen?

Dit staat ons dus ook te gebeuren in NL, want hetzelfde scenario wordt gevolgd. Het Marxisme staat voor de deur maar klopt niet, het valt gewoon binnen. De tijden van Hitlers politiek herleven.
Dit is dus de Nieuwe Wereldorde na de Great Reset. Maak je borst maar nat.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Heraut
5 maanden geleden

Merkel was indertijd van de DDR in Berlijn een statsi offical. Die heeft dus heel veel geleerd wat ze nu wederom in praktijk brengt maar dan niet alleen voor heel Duistland maar voor heel Europa.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  MdeFilosoof
5 maanden geleden

Dan heeft Merkel er dus feitelijk niets bijgeleerd en gaat zij op de oude voet verder. Zie het als een herkansing.

Je Grootje
Je Grootje
Reactie op  serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

Ze is er neer gezet met het doel álles DDR te maken

Hoefde niets bij te leren hoor

Realistic
Realistic
Reactie op  Heraut
5 maanden geleden

Je hebt er 2 nodig om het te doen.Eentje die het wil en eentje die het doet.En dat ben ik niet!! Ik zal nooit vechten voor de koning en zijn land maar voor vrijheid zal ik sterven. ik ben half duits en half amerikaans.Mijn vader vocht in ww2. Van D-day tot in Tsjecho-Slowakije. Veel van zijn vrienden zijn gesneuveld voor onze vrijheid en zal het nu blijken dat het voor niets is geweest?

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Heraut
5 maanden geleden

Uw laatste opmerking: Na de Great Reset is er geen plaats meer op deze planeet voor de zgn. Nieuwe Wereldorde. Voor geen enkele corrupte wereldorde eigenlijk meer. Als mensheid (of wat er nog van over zal zijn) hebben we spiritueel zo een enorme boost gekregen dat de huidige kwaadaardige spelers gerechtigheid niet zullen ontlopen. En daarbij: de wereldwijde powercut na de reset geldt óók voor hen.
We zullen -zeg maar- veel technologieën opnieuw moeten uitvinden…

“COVID”, “terrorisme”, een komende “mega-cyberattack” en alle andere false flags zullen nog voor heftiger wordende overheidstirannie, burgeroorlogen en censuur zorgen, zodat we als volk wereldwijd niet zien dat de aankomende zgn. “Reset” niet uit mensenhanden zal komen.
We komen massaal te weten en te ervaren dat ons zonnestelsel een binair stersysteem is. Daarbij zal ons massabewustzijn groeien en dat wapen zal sterker zijn dan elk vernietigingsinstrument van de machthebbers. Daar valt niet aan te ontkomen. Dat maakt de machthebbers angstig en wanhopig. Dit verklaart hun plotselinge vertoning van hun ware gezichten met paniek- en angstzaaierij, tirannie en censuur. En krijgen we iedere avond kletsverhaaltjes over ziekte, stikstof en terrorisme plus het zoveelste kinderlijke ‘verbod’ voor de kiezen via de overschatte lineaire media, als je er zonder braakneigingen naar kan kijken tenminste.

Als individu heb je een keuzevrijheid: meegaan met dat circus voor tirannie en dna-verandering (zgn. covid-vaccin)? Of standhouden en anderen ondersteunen binnen je mogelijkheden.

Klinkt heel cliché dat laatste, maar deze keer willen machthebbers niet alleen je lijf, leden en loyaliteit. Maar ook je ziel. Bovenal je ziel! Wees er zuinig op.

Pieter
Pieter
5 maanden geleden

Youtube zal die film snel verwijderen maar de arrestatie staat ook al op bitchute. Mensen dit is het nieuwe normaal en kan straks bij u gebeuren, als u 1 persoon te veel in huis heeft.
Dit is het nieuwe normaal.
https://www.bitchute.com/video/vEY1EDkDnhFQ/

Edd
Edd
Reactie op  Pieter
5 maanden geleden

Ollongren weer bezig ?
This video is unavailable as the contents have been deemed potentially illegal within your country by our moderation team.

Bart
Bart
Reactie op  Edd
5 maanden geleden

Gebruik een VPN, kan je alles weer zien.

Christina
Christina
Reactie op  Pieter
5 maanden geleden

De video is ook daar niet meer te zien!!

Natasja
Natasja
Reactie op  Christina
5 maanden geleden

Ursprunc- Dr.Andreas Noack op YT

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Christina
5 maanden geleden

Mensen neem een vpn en kijk het via Hongarije ofzo. Het staat nog op YouTube maar NL en andere landen worden kennelijk al geweerd.

Just me
Just me
5 maanden geleden

Dit is dus heel eng he, vrijheid van meningsuiting wordt met dikke stampende laarzen getreden , dus nu hebben we officieel gedachtenpolitie.

x

Check Also

demonstr

Beelden: de hele WERELD demonstreert vandaag tegen het coronabeleid

Overal ter wereld vinden vandaag protestmarsen plaats ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

79
0
We lezen graag je reactie!x