Mens en Dier

Bizarre beelden: Dr. Andreas Noack opgepakt tijdens livestream. ‘Misdadige dictatuur’

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die woensdag op YouTube de livestream van dr. Andreas Noack volgden, keken raar op toen er opeens een arrestatieteam bij hem op de stoep stond. Zijn deur wordt ingebeukt waarna agenten al schreeuwend naar binnen stormen. Een agent met een automatisch wapen in de aanslag gebiedt de Duitse chemicus en ingenieur op de grond te gaan liggen. Vervolgens verschijnen er nog twee agenten in beeld. Eén daarvan vraagt hem om zijn naam, de ander fouilleert hem. Terwijl er geschreeuw op de achtergrond klinkt, draait één van de agenten de camera weg en eindigt de livestream.

Noack presenteert zichzelf als ‘één van de bekendste en populairste experts op het gebied van voeding, voedingsstoffen en gezondheid’. Hij plaatst video’s die de media onder de noemer ‘complottheorieën’ zouden scharen. Zo ging een eerdere livestream van Noack over ‘het vergiftigen van onze baby’s met vaccins’. In een andere video praat hij met amateurarcheoloog Sam Osmanagic, de ontdekker van de Bosnische piramides. Een derde video gaat over antizwaartekracht. Ook is hij kritisch over het coronabeleid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Infectiepreventiewet

Journalist Cesare Sacchetti, die voor de Italiaanse krant il Fatto Quotidiano schrijft, twittert: “Dit overkwam doctor Andreas Noack in Duitsland. Nadat de infectiepreventiewet was aangenomen, viel de politie zijn huis binnen terwijl hij aan het livestreamen was op YouTube. Zij die zo fel tegen ‘fascisme’ zijn, hebben de meest misdadige dictatuur uit de geschiedenis gecreëerd.”

Deze wet grijpt hard in tegen de bewegingsvrijheid van burgers, schrijft Sietske Bergsma voor TPO. De wet is herzien door de Merkel-coalitie en bedoeld om grondrechtenbeperkingen tijdens de coronapandemie juridisch veilig te stellen. Onder andere de mondkapjesplicht en het vaccinatiepaspoort kunnen op deze manier wettelijk worden verankerd.

Bekijk hieronder het moment waarop de agenten het huis binnenstormen:


Bekijk hier de hele livestream.

4.5 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
priepje
priepje
3 jaren geleden

Uberschokkend..

Willem
Willem
3 jaren geleden

Het is zo,n rustige week bijna niets geen nieuws [ niet meer dan de gebruikelijke rommel ] lijkt op de stilte voor de storm …

Donald
Donald
3 jaren geleden

Een grote corrupte kliek met Rutte,Merkel,Macron,Conte,die gek van spanje,engeland,democraten in amerika,een grote enge zooi.

William
William
3 jaren geleden

Dit is een pure vorm van fascisme…. hoop dat de agent in zijn monkapje stikt.. aan t geluid te horen kon dat elk moment gebeuren…..

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x