Homepagina » Binnenland » VIDEO: “De media willen niet dat je dit weet, trap er niet in!”
VIDEO: "De media willen niet dat je dit weet, trap er niet in!"

VIDEO: “De media willen niet dat je dit weet, trap er niet in!”

Bijna iedereen heeft een mening over DENK, de partij waarbij ook Sylvana Simons zich heeft aansloten. De politieke partij, die de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws was, staat in de peilingen op twee zetels.

In een nieuwe video roept de partij op vooral niet in de val van de media te trappen. De media zijn volgens DENK maar uit op één ding: het achterhouden van de waarheid.

Poortwachters

Volgens Öztürk is het geluid van de partij nu overal te horen, tot grote tegenzin van de gevestigde orde. Kuzu voegt aan de trias politica, de scheiding van de machten, van de Franse denker Montesquieu een vierde macht toe: de media.

“De media handelen als poortwachters voor de gevestigde orde en bepalen daardoor voor een groot deel wat jij en ik als waarheid voorgeschoteld krijgen,” waarschuwt Simons. “Dat heeft verstrekkende gevolgen.”

Spel

Farid Azarkan legt uit dat de media op slinkse wijze het volk misleiden: “De journalist graaft als rechercheur in het verleden, stelt als openbaar ministerie als het ware een strafeis op en velt als rechter het vonnis om iemand monddood te maken.”

“Jij bepaalt waar je wel of niet in gelooft,” stelt Kuzu, die zich eerder kritisch uitsprak over het spekken van de kas van de Rothschilds door de Nederlandse overheid. “Wij geloven erin dat jij verstandig en wijs genoeg bent om door dit spel heen te prikken. Trap er niet in.”

[DENK TV]


Vond je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

72 reacties

 1. Klinkt goed maar…..waar gaan jullie heen !!!!!! Ben rutte zo zat die komediant ! Ook die gek van de pvda Samson dus waar ga ik op stemmen als stemmen nut heeft want volgens mij verdwijnen de stem papieren in een kelder en komen er nooit meer uit en blijft de VVD en PVDA altijd aan top door vieze spelletjes ! We weten toch dat politiek een vies spel is !!!! Als je dat niet weet sorry dom….. !!!! Tijd voor REVOLUTIE !!!! dat is het !!! Heb zelf al jaren op een stemburo gezeten en stemmen geteld PVV won steeds maar dan verdwijnen de stemmen in het stadskantoor !!! Dus…. wat willen we ???? Dus stemmen heeft geen NUT !!!! Laat je stem gelden en doe iets ! Gooi die hele rotzooi omver !!!

  42 likes
  • Als er stemmen van de PVV (of welke andere partij dan ook) verdwijnen in een stem kantoor en je ziet dat, zou je daar aangifte van moeten doen. Dit zou je eigenlijk alsnog moeten doen !!!

   50 likes
  • @Pietje, Je wil dus zeggen dat de gehele bliksemse bende corrupt is ?

   6 likes
  • idd alle biderbergers aan de schandpaal vooral degenen die van het jaar in dresden aanwezig waren stelletje landverraders

   1 likes
  • Ik moet steeds denken aan het betoog van Bruce de zanger van Iron Maiden pas geleden in de Gelredome waarin hij opriep te stoppen met al dat bloedvergieten en kijk om je zien de muziek verbroederd, allemaal mensen met vlaggen uit allerlei landen, BLOODBROTHERS thats what we are, we are bloodbrothers en zo is, weg met al die bullsh*t!!!!!!!

   0 likes
 2. Het zijn en blijven racisten en Nederland haters.Beschamend dat zo’n ‘partij’ hier kan en mag bestaan.
  De waarheid?
  De waarheid is dat zij een verlengstuk zijn van de Turkse geheime dienst, de V.N. en diverse linkse clubs gefinancierd door Soros en consorten.Dit alles mogelijk gemaakt middels vrij metselarij!Voornamelijk de shriners (moslims).
  Hun doel is de oorspronkelijke bevolking van gans west europa en dus ook Nederland uit te roeien en te vervangen voor mensen uit de ‘3e’ wereld die makkelijker te sturen zijn en nooit vrijheid hebben gekend door zelf te streven en vechten voor die vrijheid.Mensen die makkelijker tot slaaf te maken zijn dan de west europeanen.Al lijkt het er nu op dat we er maar een beetje bij staan en kijken hoe onder andere onze dochters worden verkocht (white slavery) hoe onze broeders en zusters worden vermoord in Afrika hoe onze cultuur op gruwelijke wijze wordt aangevallen, hoe ons geloof belachelijk wordt gemaakt.Het is oorlog sanppen jullie dat dan niet?!
  Lees resolutie van Straatsburg.Lees Kalergi plan.
  Voor alle etnische Nederlanders: bereid je maar voor op de dag dat zij je uit je huis komen halen.Ben je dan alleen of heb je slim geanticipeerd op de feiten die de toekomst gaan bepalen.

  ?

  44 likes
  • De waarheid is dat de echte waarheid nergens is geschreven is. Wat er nog aan waarheid is is nu valse waarheid geworden die wordt geleerd op onze scholen vanaf de basis school. Waarom denk je dat ze willen dat kinderen nu vanaf 2 jaar verplicht naar school moeten…..om de leugens aan te leren!

   12 likes
   • Correct.Leugens die hun agenda dienen ja.
    Dat noemen we ook wel sociaal marxisme.
    Waarheid is er nog altijd.(voor hen die zoeken)
    Wat ik al aanhaalde is openlijk te lezen en wat daar in staat laat niets aan de verbeelding over.

    7 likes
  • Kalergi plan. https://www.youtube.com/watch?v=o1DapJm216M

   We moeten echt in opstand komen!

   11 likes
   • En dan….hetzelfde laten gebeuren als in frankrijk. Eerst een terroristen aanval en dan staat van beleg?

    Misschien ligt het aan mij, maar de terroristen aanval in frankrijk had totaal niets te maken met terroristen. Dat is wat wij moeten geloven. Het was simpelweg bedoeld om staat van beleg uit te roepen omdat mensen het zat zijn om zo behandeld te worden. Diegene in macht zagen dit al van tevoren aankomen en hebben er op gereageerd hiermee. Je zult zien dat als vele het pas ECHT zat zijn (ik begrijp niet dat het zo lang duurt….vele laten maar met zich sollen) komt er ineens een aanval.

    Hoe denk dat ze weten waar de dreiging mogelijk gaat komen….in alle landen waar mogelijk de bevolking gaat opstaan…..even dreigen met een terreur aanval om ze weer te sussen en zijn ze weer bang. Wanneer de angst van de bevolking weg is komt er een echte aanval en kunnen andere regels ingesteld worden.

    Ik vraag me af hoelang mensen zo blind blijven, maar dat zal wel aan mij liggen.

    4 likes
  • Over Straatsburg en Kalergi plan.

   Dames en heren DEEL dit maak het bekend gooi het in de media zoals via facebook!!
   praat er over en geeft links Doe wat!

   7 likes
  • Mijn broeders en zusters bevinden zich in de gehele wereld.

   De basis van élk geloof is angst, haat en verdeeldheid zaaien. Daarom ben ik nogal huiverig voor alle religieuze instellingen.
   Als jij het hebt over “ons” geloof bedoel je denk ik degene die in het verleden middels grof geweld en agressie het nl volk door de strot is geduwd.
   Tenzij je “heiden” bedoelt want dat was idd het Nederlandse volksgeloof, waar m’n voorouders zich te pletter voor hebben gestreden maar hebben verloren.
   Zo gaat dat he, de overwinnaar bepaalt.
   En na verloop van tijd gaan mensen zelfs denken dat het echt hún cultuur is.
   Waar die kruistochten al niet goed voor waren hahaha.
   Was de Koran destijds met dezelfde inzet door de NL strotjes geperst dan had jij nu dát jouw cultuur genoemd.
   Dus wie weet worden onze achter achter kleinkinderen ooit nog overtuigde Koranstijders.
   Hopenlijk zien ze het licht en worden ze wat slimmer, dan zien ze de ware achtergrond van religieuze systemen in. En kiezen ze voor “one world one love”
   ?

   6 likes
 3. En dat zegt een partij die een rechtstreeks verlengstuk is van Erdogan. Heel snel negeren. Deze partij staat juist voor een NIET Nederlandse samenleving! En er niet intrappen, ze zullen bedoelen, trap niet in onze ideologie. Bah!

  58 likes
 4. Ik heb al eerder gezegd de hele Nederlandse wetgeving en grondwet staat zo krom en scheef tegen over de realiteit :

  Art. 1
  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan. (blablabla)

  Ik heb zins mijn aankomst in Nederland 1975 niets anders dan met discriminatie en racisme in zijn extreme vorm bekogeld met stenen geslagen met stokken en plakken in mijn gezicht geslagen en gespuugd alleen maar om mijn huidskleur ……en wat deed de Politie NIETS!!!! er werd gezegd het zijn kinderen en mensen die er niets mee bedoelen . Ze zijn het niet gewend donkere mensen ….wat BULLSH*T is dat……tot op de dag van vandaag word ik nog gediscrimineerd !!!

  En nog steeds geen rechtvaardigheid gehad of recht!!!

  Gelijk behandeld zeggen ze en staat in de NL grondwet …. WAARDELOOS!!!!

  IK werk voor een werkgever …. waarbij collega’s dezelfde functie bekleden als ik en ik krijg het minste salaris dan van al mijn collega’s GELIJK BEHANDELD!!!! staat in de grondwet !!!!
  IK ZIE HIER ALLEMAAL NIETS VAN TERUG IN DE REALITEIT!!!!

  En zo kan ik een hele boek schrijven wat er allemaal in realiteit in strijd staat met de NL grondwet en wetgeving…..het is 1 groot onzin en toneel stuk wat ze proberen te uiten !!!

  Deze hele aardbol is van niemand geen enkel mens hier op aarde kan er patent op maken.

  Racisme en discriminatie moet voorgoed uitgebannen worden en de mensen die zie zich daar aan schuldig maken en er aan mee doen zware boetes en straffen opleggen !!!

  6 likes
  • Beste Scafa,als het zo slecht is hier, ga dan weer terug naar je thuisland.

   6 likes
   • @ Henk Azie

    ….. dit zijn typische uitspraken van mensen die discrimineren ….weet je ik ga ook terug maak je daar maar niet druk om.

    Komt tijd komt raad ik bepaal zelf wanneer ik terug ga of waar ik heen ga….dat hoef jij mij niet te komen vertellen niemand niet!…focus jij je maar op je mentaliteit en naar buiten komen ….je doet net alsof het zo geweldig hier is en met je uitspraak bevestig je dat je een racist bent.

    Alleen een echte Racist zou zo een opmerking plaatsen!!!

    4 likes
    • En sterker nog !!!

     @ Henk Azie

     Ik ben alleen maar sterker geworden door en in die ellende ….beschaafder en netter dan de meeste Nederlanders met die kromme denk wijze waar jij en andere mee struwelen ik heb medelijden met je dat je hart nog niet open is en dat je het licht nog niet kan zien!! omdat ik heb geleerd dat ik niet zo wil zijn en geen mens hier op aarde het zelfde toewenst.

     Daar kan jij nog iets van leren!!!

     Als je iets wil leren!!!

     3 likes
    • Discriminatie en racisme, en dat alleen maar omdat ik een advies gaf……
     Welnu ik discrimineer, dat doen we allemaal! Dat hoort bij het dagelijks leven: is het eten nog goed, is mijn glas vol of leeg; allemaal dingen die ja of nee nodig hebben om te handelen.
     De politiek heeft er een vies woord van gemaakt.
     Racisme: dit is fout, maar ik weet Uw ras niet eens en kan op geen enkele wijze een relatie tussen mijn advies en racisme vinden,laat staan dat het mijn intentie geweest zou zijn.
     Welnu, ik heb 40 jaar over deze aardbol gezworven en heb het goed naar mijn zin gehad in Afrika en Arabische landen. ik me geen ras bedenken waar ik een uitgesproken hekel aan zou moeten hebben.
     Vanuit de landen waar ik dus geweest ben gaan diegenen die niet erg slagen hun heil ergens anders zoeken, meestal aangetrokken door rijkdom en mogelijkheden in meestal westerse landen.
     En dan slagen deze mensen niet in hun ‘beloofde land’ om welke reden dan ook; vele anderen wel en goed ingeburgerd en die hoor je niet.
     Ik woon zelf nu in het buitenland, het gras is altijd groener aan de overkant, maar dus niet, echt niet! Maar het is hier goed vertoeven.
     Wat ik mis is de tijd dat we het ‘touwtje uit de brievenbus konden laten hangen, dat de meester nog een draai om de oren mocht geven, dat we nog rustig negerzoenen en moorkoppen konden kopen en eten(dat waren lekkernijen) en gewoon sinterklaas konden vieren zonder dat lege geesten ons gewetens bezwaren konden aanpraten om hun lege leven inhoud te geven.
     Denk er eens over na Scafa!

     2 likes
     • @ Henk Azie

      Ik hoef daar niet over na te denken ik heb niets met sinterklaas en negerzoenen of moorkoppen waarom heet het 1 eerste instantie een negerzoen ? Denk daar maar eens over na…het had ook chocotopje kunnen heten of iets anders waarom neger zoen?

      Verder wil ik duidelijk maken dat je niet iedereen over 1 kam moet scheren als jij discrimineert dat is jou zaak maar ga niet schrijven dat iedereen dat doet!!! Jij schrijft dat hier!!! Juist!!! jij kent mij achter grond niet en ik zal je zeggen ik had ook blanke over groot ouders die niet discrimineerde dus waar praat jij over?

      Nederland is voor mij niet het beloofde land ….als ik geweten had wat me hier stond te wachten was ik nooit hier heen gekomen ach, maar ja jij weet zo weinig je weet niet eens hoe ik in Nederland terecht ben gekomen en de redenen en toch zeg je zo maar iets waar je verder geen weet van heb.

      Je kan wel overal gereisd hebben en rondgezworven hebben maar dat wil niets zeggen dat jij weet hoe mensen in elkaar zitten.

      Het gaat je goed @ Henk Azie geniet maar van het leven het duurt maar even 🙂

      0 likes
   • U bevestigd hiermee wel de stelling van Scafa
    Met uw uitspraak…

    2 likes
  • Mooi stukje Scafa!
   Helaas is het “one world one love” principe nog niet overal doorgedrongen.
   De hebzucht regeert dus men is bang om te moeten delen.
   De religieuze instellingen zaaien haat en verdeeldheid en houden de vooruitgang tot wereldburgerschap tegen.

   Ik zeg: weg met alle grenzen.
   Kunnen we meteen al dat achterlijke wapentuig om die grenzen te verdedigen ook wegdoen..van al dat geld wat daarin wordt rondgepompt kan de hele wereld opbloeien.
   Samenwerken aan vooruitgang.

   4 likes
   • @ Padja

    Gelijk heb je ik ben het met je eens….vergeet niet! alle religieuze instellingen zijn er om mensen onder controle te houden en angstig te maken……want Owee als je GOD niet gehoorzaamd en niet naar de kerk gaat of bij een religieuze instelling of groepering behoord dan zul je naar de hel gaan!!! Dat is wat ze willen zeggen en ook beoefenen….ook een onderdeel van de overheid Maar wees gerust….ik heb een sleutel naar vrijheid los van van RELIGIE… GOD is geen RELIGIE…..RELIGIE komt van de mensen en hebben mensen in de wereld gebracht GOD heeft daar niets mee te maken.

    Hiermee kan je mensen mond dood maken…geloof je in 1 Goheid / Goddelijke universele bron van Licht/leven en liefde…dan kun je zeggen dat je een Monotheïst bent als je toch gelooft dan hoef je niet te zeggen ik hoor bij die religieuze groepering of tot dat geloof…..Nee het is dan alleen jou geloof, acceptatie en vertrouwen in die Goddelijke universele bron en daar zit geen religie tussen dat is jou persoonlijke band met die universal goddelijke bron van licht/leven en liefde.

    Bless you

    Padja

    1 likes
  • he Scafa, goed stukje!
   Het “one world one love” principe is jammer genoeg nog niet zo goed doorgedrongen.
   De hebzucht regeert en men is bang om te moeten delen.
   Helaas zijn religieuze instellingen ook gebaseerd op verdeeldheid en haatzaaierij.

   Ik zeg:
   Wég met alle grenzen.
   Kunnen we dat achterlijke wapentuig eindelijk ook wegdoen.
   Van al dat geld wat daarin rondgepompt wordt kan de hele wereld rijkelijk leven.
   Kunnen we eindelijk eindelijk eindelijk eens gaan sámenwerken ipv tegenwerken.
   Wát zou dat een vooruitgang en voorspoed zijn.
   Wie weet…ooit?

   1 likes
  • Geloof jij nog dat de nederlandse grondwet wettelijk is?

   Er zijn genoeg wetten ingevoerd van de EU die volgens de nederlandse grondwet niet mogelijk zijn en toch zijn ze er.

   1 likes
 5. Het leidt allemaal naar transhumanisme. Nano “mensen”. Robots. Eeuwige leven zonder natuurlijke voortplanting. Iedereen wordt misbruikt. Deze mensen/partij gooien dus hun eigen ramen in. Zo ook homo’s enz.

  0 likes
  • De woorden racisme en discriminatie worden door allochtonen zo vaak te pas en te onpas gebruikt, dat het geen lading meer heeft. Kankeren op de Nederlandse samenleving, maar er wel misbruik van maken, als het ze uitkomt. Overal tegen zijn, maar WEL het handje ophouden aan het einde van de maand en OVERAL subsidie voor aanvragen, ook als ze er geen recht op hebben. Er zijn zat allochtonen die zich WEL gedragen, maar die hoor je hier nooit. Het zijn altijd de armoedzaaiers en uitkering trekkers, die hierop reageren. Iedereen heeft hier gelijke kansen, maar daarvoor zul je je WEL moeten aanpassen aan de Nederlandse normen en waarden en daar schort het nogal eens aan…. Helaas

   7 likes
   • @StefanZ

    Dus jij bent ook een armoedzaaier of uitkeringstrekker …..jammer hoor je zet je zelf wel te kennen hier zijn allochtonen nu geen medelanders meer?

    Uit het stukje schrijven van jou haal ik zoveel dat ik denk dat je moeite heb met mensen van buitenlands afkomst.

    Maar goed veel mensen zijn blind en zien niet dat het klokje karma tikt!!

    1 likes
    • Die vlieger gaat hier niet op Scafa. Jij begint met jullie en wij. Trouwen “het klokje karma tikt”, is dat nou een bedreiging? Zou me niets verbazen, uit mondjes als dat van jou. Jou “soort” probeert altijd dingen op te lossen met geweld, daar zijn legio voorbeelden in de wereld van bekend. Jammer dat jij dat zelf niet inziet… erg jammer…

     3 likes
     • @StefanZ

      Je moet niet zo generaliseren ik heb geen enkel woord van bedreiging geuit als jij dat zo opvangt of leest dan zit er iets niet goed in jou denk wijze of je leest niet goed …..je kent me niet me niet hoe ga jij zeggen dat ik gewelddadig ben?

      Begrijpent lezen is moeilijk….heb je misschien een paar school jaren gemist?

      Jammer …je bent nooit te oud of jong om iets te leren.

      Ik heb hier ook geen vlieger voorbij zien komen…misschien zie jij ze vliegen ?

      Dan word het misschien tijd voor jou om een psychiater te bezoeken.

      2 likes
   • Precies daar heb je geen woord van gelogen!

    1 likes
   • StefanZ, je moet wat minder roken en wat meer boeken lezen. De onzin die je uitkraamt.

    Welke normen en waarden? Een Amsterdammer heeft hele andere normen en waarden dan iemand uit de Bible Belt.

    Aanpassen? Dat dekt de lading niet van jouw boodschap. Jij bedoelt ASSIMILEREN UND SCHNELL EIN BITTE! Anders… RAUS!!!

    Ik ben Nederlands maar ik sta totaal niet achter jouw boodschap. Zie je. Jouw normen en waarden staan haaks tegenover die van mij.

    Jij bent een racistisch stuk vreten. Ongeschoold en bekrompen.

    Als iemand subside aanvraagt dan worrdt dat afgewezen of toegewezen. Waarom mogen ”allochtonen”’niet gebruik maken van dit recht?

    Jij doet voorkomen alsof het grotendeel van de ”allochtonen” hun handje vast houden. Heb je cijfers?

    ”Overal tegen zijn”. Nog een Wildersachtige fascistische kreet die NIET thuis hoort op deze site. Deze site is eigenlijk voor ruimdenkende mensen. Jij bent verre van ruimdenkend.

    Waar zijn ze tegen dan? En mogen we geen mening meer hebben of mag je alleen een mening hebben als je iets langer woont in Nederland dan iemand anders? Nogmaals opnieuw onderstreep je fascistisch gedachtengoed. Walgelijk!

    Integreren. Weet je wat dat betekend? Wat stom van mij. Je hebt nooit maatschappijleer of Burgerschap gehad. Ben je überhaupt naar school gegaan of noem je social media onderwijs?

    JIj bent vast zo een gast die voor de camera allemaal onzin uitkraamt en vervolgens zegt. Jaaaa!! Stond op Feesboohooeeek!

    Ik ken ondernemers die geboren zijn in Nederland die heel wat meer belasting betalen dan jou. Die meer betekenen voor de maatschappij dan jou. Jij bent niet eens een teennagel van hun.

    Het is bewezen meermaals dat er ontzettend veel gediscrimineerd wordt. Daar moet wat aan gebeuren. En dat doet de politiek niet op DENK na. Blijven benoemen dat is de enige manier zodat er hopelijk iets aan wordt gedaan.

    We zeggen tegen vrouwen die verkracht worden doe aangifte! Tegen gepest wordende kinderen. Doe je beklag! Tegen belediging, doe aangifte tegen smaad en laster! Maar zodra je gediscrimineerd wordt. Hou je bek je zeurt… Da fuq?

    Ja het klopt dat er vaak onterecht geroepen wordt van discriminatie. Maar er wordt veel te vaak discriminatie genegeerd.

    Ik heb zelf in mijn hele leven talloze racistische taferelen meegemaakt en niemand die opstond of hielp. Goede jongens die niet uit mochten gaan ondanks 1,5 met de trein hebben gereisd om geweigerd te worden op basis van uiterlijke kenmerken. Ik kwam nl wel binnen.

    Mijn vriend die ook net als ik in een a5 audi rijdt maar ik tot op heden nooit ben aangehouden en hij 2x per week.

    1 likes
 6. #DENK steunt Erdogan en de koran. Erdogan is een racistisch ventje. De koran is een racistisch boek. #DENK is dus een racistische partij.

  Groetnnn uut Nunspeed.

  5 likes
 7. DENK niet wit, DENK niet zwart maar zwart-wit. Erdogan lovers, dat Doe(t) Maar.

  12 likes
 8. Deze namaak Nederlanders horen niet in het Parlement,

  Wien Neerlandsch bloed door d’aderen vloeit,
  Van vreemde smetten vrij,
  Wiens hart voor land en koning gloeit,
  Verheff ’den zang als wij:
  Hij stell’ met ons vereend van zin,
  Met onbeklemde borst,
  Het godgevallig feestlied in
  Voor Vaderland en vorst.

  Bescherm , o God! Bewaak den grond,
  Waarop onze adem gaat;
  De plek, waar onze wieg op stond,
  Waar eens ons graf op staat.
  Wij smeken van uw Vaderhand
  Met diep geroerde borst,
  Behoud voor ’t lieve vaderland
  Voor vaderland en vorst.

  2 likes
  • Land en koning…wat een giller.
   Ons hele koningshuis stamt af van immigranten of is immigrant.

   De eerste Willems spraken nog niet eens Nederlands.
   Ik blijf lachen hier.

   3 likes
   • Ok, vertrek dan naar je geliefde land Turkije BTW Erdogan zoekt een nieuwe geit have fun

    1 likes
    • “My way or the highway” heeft nog nooit iets positiefs opgeleverd.
     En ik reken het je niet aan. Die christelijke waarden heeft de bible belt er nu eenmaal goed ingepompt.

     Ik zie niets anders dan een slaafse volgeling van het systeem.

     2 likes
  • Het woord namaak Nederlanders vind ik volkomen beledigend tegen over de Nederlanders, wil je deze “mensen” vergelijken met Nederlanders? Draai de boel eens om, wij zouden willen/moeten verkassen naar Turkije omdat het daar b.v. economisch vele malen beter zou zijn. Turkije zou dan natuurlijk ons alle vrijheid geven, alles maar over hun kant laten gaan en zouden wij een Nederlandse enclave mogen bouwen……wat denkt u zelf!!!!

   2 likes
 9. Waar heb ik die wijsvingertjes toch eerder gezien , …..

  11 likes
 10. Dit is dan het eerste positieve punt van deze partij en daar zal het dan waarschijnlijk ook bij blijven… Overigens is deze partij wel erg tegenstrijdig aangezien ze het er wel mee eens zijn dat Erdogan meningsuiting mag aanpakken.

  10 likes
 11. Als racisme strafbaar is waarom pakt justitie deze mensen dan niet aan. Er wordt openlijk racistische uitingen gedaan aan de Nederlandse samenleving. Dat is strafbaar!!!! Maar goed, onze “lach weg” regering ziet toe en lacht.

  10 likes
 12. Denk heeft weer eens wat. Ik heb het gevoel dat denk nauwelijks naDENKt. Halen ze eerst die media geile toverheks aan boord en nu weer dit. En maar klagen over Wilders, dat ‘ie van die rare dingen doet en vervolgens als kwik, kwek, kwak en Donald Duck, een doem scenario oreren. Hoe durf je namens MIJ te spreken. Wat een ongelofelijke gal bakken. Rot op idioten !!!!

  10 likes
 13. De mensen van rassisme beschuldigen te pas en te onpas geeft bij mij een zeer vieze smaak in de mond . Ze willen dat je je schuldig gaat voelen om een Sinterklaas feest. Dus m.a.w mensen pushen in hun denkwijzen en dit nog eens opgedrongen krijgen ook . Rassisme waar ze de mond van vol hebben bedrijven ze juist zelf maar dan omgekeerd naar de blanke Nederlander alleen beseffen ze dat blijkbaar zelf niet . Dus ga en verbeter de wereld , te beginnen bij hunzelf Denk ik , nietwaar .

  6 likes
 14. vrijheidvoorhetvolk

  Kuzu is een onruststoker. Hij heeft het over de media die dominant is en steunt Erdogan. Erdogan heeft elke vorm van media monddood gemaakt in Turkije, behalve de kranten, tv stations die hem steunen… correctie waarvan hij de eigenaar is. DENK NA mensen, deze partij is de PVV van de allochtonen!

  6 likes
 15. Grappig altijd die politieke dubbelzinnigheid uit satans gespleten tong.
  Quote “Juist trap er niet in”
  Maar vervolgens gaan ze met een politieke partij wel meedoen aan het spelletje van de Rothschild’s.

  Politiek is het spel van deze elite duivels! Meedoen aan politiek is steun aan de duivel.

  Je kent geen van al die gasten waarom zou je op een van hen stemmen, of wilders of Samsom of andere flapdrol. Hou toch op met die onzin, ga kinderen maken en voor ze zorgen. Laat die gasten gaan, negeer ze gewoon, als het gaat om politiek ga celibatair leven, algehele onthouding.

  4 likes
 16. Nogal vaag. Ik krijg er niet zo´n goed gevoel bij. Zelf heb ik een beter gevoel bij andere kleine partijen zoals de partij voor de dieren. Zij zijn nog redelijk oprecht en proberen de wereld iig een klein beetje beter te maken. Mijn advies is dus: stem op een kleine partij, maar niet op deze.

  4 likes
 17. Kuzu is een extreem rechtse nationalistische grijze wolf. Hij lijkt zo bijzonder, maar….. trap er niet in!!!!

  4 likes
  • Inderdaad zou je niet verwachten, maar wat verwacht je als je corruptie met de paplepel word in gegoten.

   Geen van vieren deugd, ze kunnen bij de rest van de corrupte bende in den haag aansluiten.

   1 likes
 18. Mooi man. Eerst heel hard roepen dat de MSM allemaal leugens omtrent DENK verkondigt, en dan toevallig een dag later een bericht in de krant dat meneer Öztürk aan vastgoedfraude deed tijdens zijn PVDA tijd in Roermond.
  Zal dan wel een complot zijn he!

  ook mooi hoe die Siemons zich al voor het islamitische karretje laat spannen met haar ‘wijsvinger in de lucht’ gebaar.

  helemaal hilarisch is natuurlijk het feit dat mevrouw de eerste is die bij de o zo boze MSM aanschuift om zich in de picture te spelen en haar (vooral onbelangrijke) mening te spuien en wat racisme-kaarten te spelen. En dan in een filmpje roeptoeteren dat de MSM alleen maar leugens verkondigt.

  3 likes
 19. Het blijkt maar weer dat accepteren van anderen en loslaten van je eigen idee moeilijker is dan het lijkt.
  Holle discussies over racisme en de eigen plaats binnen de maatschappij voeren de boventoon in een artikel waar ik eigenlijk wel nieuwsgierig naar was,maar mede door de hatelijke en zinloze reacties die thuishoren bij nu.nl heb ik geen honger meer in DENK.
  Zo te zien haalt het in de beste mensen,het slechtste naar boven.

  0 likes
  • @ VenusProject……. Ten eerste, schelden doen we hier niet. Het geeft wel jou IQ waarde aan…..Het vervelende van alles is, dat allochtonen (niet allemaal) weigeren zich op welke manier dan ook aan te passen en de Nederlandse manier van leven afwijzen. Het mes zou aan twee kanten moeten snijden, maar in de meeste gevallen, moet het aanpassen van een kant komen. Er zijn wel degelijk Nederlandse normen en waarden en die worden met voeten getreden. Kijk om je heen in de samenleving en zie waar het fout gaat. Altijd in de “allochtonen” hoek. Er zijn natuurlijk ook autochtone criminelen, maar de “allochtoon” is OVERvertegenwoordigd. Marokkanen tot wel 8x meer tussen de 12(!) en 25 (cijfers CBS)……… “integreren”… weet JIJ wel wat dat is. Dat betekend dat je je als GAST is dit land aanpast aan de gebruiken van het GAST land. Dat betekent NIET, dat je spruitjes moet gaan eten, maar WEL dat je je hier gedraagt. Discriminatie wordt opgeroepen door gedrag en als je asociaal gedrag vertoont, kun je verwachten, dat anderen reageren. Als ik bij jou thuis kom en ik pis in de hoek, accepteer je dat dan van mij, als ik zeg dat ik dat thuis ook altijd doe? Dat mensen ergens geweigerd worden is vervelend, maar wel begrijpelijk. Als je elke keer last hebt van geteisem in je zaak en dat zijn altijd dezelfde, kan ik me voorstellen, dat je hen de toegang van je zaak weigert. Overigens…je zegt dat je hebt mee gemaakt, dat mensen werden geweigerd, terwijl je er zelf WEL in kwam. Dat vond je schijnbaar best. Als jij ECHT zo begaan was met die situatie, had je daar wat over gezegd en uit solidariteit niet naar binnen gegaan. Schijnbaar ben je toch niet zo solidair. Je blaast dus heel erg hoog van de toren, maar bij jou zitten er ook een aantal dingen fout. Ben overigens hoog opgeleid en betaal heel wat meer belasting dan jij. Weet niet wat dat hier mee te maken heeft, maar goed… “het klopt dat er vaak onterecht geroepen wordt van discriminatie” beetje krom Nederlands, maar goed. Het is logisch, dat dat woord geen lading meer heeft en er gezegd wordt ” daar heb je er weer zo een, die zich gediscrimineerd voelt”. Boy cries wolf… ooit van gehoord?

   3 likes
 20. @logiter… Inderdaad, het is moeilijk dingen los te laten, maar moet dat eigenlijk wel. Moet de Nederlandse samenleving een grijze worst worden EN moet de Nederlander altijd een beetje water bij de wijn doen? Er wordt van ons verlangd steeds meer afstand te doen van zaken. Vaak met wazige onderbouwing. Zwarte piet mag niet meer, omdat het zou verwijzen naar ons slaven verleden. Alsof Sylvana Simons jarenlang op plantages, katoen heeft geplukt, “wij voelen ons hierdoor gediscrimineerd”. Als je die gedachten hebt, ben je niet goed bij je hoofd. Dan begrijp je niet wat discriminatie eigenlijk is. Ik ben wat dikker, moeten we nu ook de kerstman verbieden, omdat ik problemen heb met een dikke man in een rood pak of het Suikerfeest, omdat dat niet prettig klinkt voor een diabeet? Dit bedoel ik nou, als ik zeg, dat het van twee kanten moet komen. Het is toch van de zotte, dat een partij als DENK het heeft over discriminatie, terwijl het de acties van Erdogan ondersteund, die juist hele bevolkingen discrimineert en dan die Simons, die het woordje discriminatie zo graag in de mond neemt, maar zich WEL aan zo’n partij verbindt, bewijst dat ze of niet zo intelligent is, of dat alleen maar doet voor de aandacht…..

  2 likes
  • Tja,ik zou zeggen doe gewoon je ding wat betreffende tradities.
   Beetje leven en laten leven he.
   De algemene identiteit van de “nederlander” is sowiezo vluchtig.
   Niet alleen omdat er nieuwe spanningen bij zijn gekomen,maar ook omdat dit een altijd veranderende samenleving is,waarbij conflict niet te vermijden is.
   Dit was tijdens Napoleon,de vergeten oorlog,de 1e en 2e wereldoorlog noem maar op.
   De talloze invasies met bij bijbehorende verkrachtingen hebben er voor gezorgd dat niemand een échte autochtoon is.
   Wat ik wél weet is dat dit geëmmer ideaal is om handelsverdragen,revoluties en stiekeme dwangregelgeving zonder enige weerstand door te drukken.
   Dus allen doe je best met ruziemaken,dat is wat ze willen stommerds.
   Laat de rede van het verstand werken.

   1 likes
 21. De reacties hierboven bevestigen dus wat DENK bedoelt. De media (herder) maakt van hun de lange arm en de schaapjes (zie reacties hierboven) lopen achter de herder aan.

  Citeer of plaats een bewijs waarin DENK openlijk achter het beleid van Erdogan staat.

  Die heks Ebru Umar heeft willens en wetens in Turkije bewust de president beledigt om haar dubbele agenda te bevredigen. Namelijk haar 1 min of fame. Nu wordt zij door alles en iedereen uitgenodigd en ik hoor haar kassa al rinkelen en zie dollar tekens in haar ogen.

  DENK heeft juist als enige partij de waarheid gezegd, nl dat zij het zelf heeft opgezocht en volgens de wet (Die zij zelf ook goed kent) is behandeld. Als Erdogan echt zo een dicator/tiran was, had men haar wel zoals Iran, Soedie Arabie of een ander land wel opgehangen. Die landen hebben echt schijt aan het westen.

  Waar Turkije haar gewoon heeft laten gaan. Niet eens heeft opgesloten in een cel.

  Ik heb niks met Erdogan. Maar jullie kennen hem niet eens. Jullie weten niet eens een alternatief te noemen.

  Beeee Beeee. En dan beweren ze zelf bij hoog en laag juist NIET het makke lammetje te zien die zich naar de slachtbank laat leiden. O de ironie!

  Denk de PVV van de allochtonen te noemen. Wanneer is iemand geen allochtoon meer? Wanneer mag iemand een partij oprichten dan volgens jullie? Wanneer is iemand dan ingeburgerd?

  Stelletje leeghoofden.

  1 likes
 22. Wel toevallig dat de lessen die zij geleerd hebben niet geleid hebben tot een gekleurde waarheid. Daarom mogen zij aan ons (hun) dé waarheid verkondigen.

  1 likes
 23. waar ik niet (meer ) IN TRAP is de stront die sinds kort hier voor de deur met een paal met plasticzakjes kan worden gebruikt om nergens MEER IN TE TRAPPEN ..

  IEDERE wakkere donder in dit land WEET dat hun van de ” denktank ” niets nieuws zeggen, maar goed.. nice trye

  1 likes
 24. Helaas zullen er weer veel mensen zijn die dit soort ‘crab’ van deze people zullen slikken als zoete koek.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...