Binnenland

VIDEO: “De media willen niet dat je dit weet, trap er niet in!”

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna iedereen heeft een mening over DENK, de partij waarbij ook Sylvana Simons zich heeft aansloten. De politieke partij, die de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws was, staat in de peilingen op twee zetels.

In een nieuwe video roept de partij op vooral niet in de val van de media te trappen. De media zijn volgens DENK maar uit op één ding: het achterhouden van de waarheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Poortwachters

Volgens Öztürk is het geluid van de partij nu overal te horen, tot grote tegenzin van de gevestigde orde. Kuzu voegt aan de trias politica, de scheiding van de machten, van de Franse denker Montesquieu een vierde macht toe: de media.

“De media handelen als poortwachters voor de gevestigde orde en bepalen daardoor voor een groot deel wat jij en ik als waarheid voorgeschoteld krijgen,” waarschuwt Simons. “Dat heeft verstrekkende gevolgen.”

Spel

Farid Azarkan legt uit dat de media op slinkse wijze het volk misleiden: “De journalist graaft als rechercheur in het verleden, stelt als openbaar ministerie als het ware een strafeis op en velt als rechter het vonnis om iemand monddood te maken.”

“Jij bepaalt waar je wel of niet in gelooft,” stelt Kuzu, die zich eerder kritisch uitsprak over het spekken van de kas van de Rothschilds door de Nederlandse overheid. “Wij geloven erin dat jij verstandig en wijs genoeg bent om door dit spel heen te prikken. Trap er niet in.”

[DENK TV]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje
pietje
7 jaren geleden

Klinkt goed maar…..waar gaan jullie heen !!!!!! Ben rutte zo zat die komediant ! Ook die gek van de pvda Samson dus waar ga ik op stemmen als stemmen nut heeft want volgens mij verdwijnen de stem papieren in een kelder en komen er nooit meer uit en blijft de VVD en PVDA altijd aan top door vieze spelletjes ! We weten toch dat politiek een vies spel is !!!! Als je dat niet weet sorry dom….. !!!! Tijd voor REVOLUTIE !!!! dat is het !!! Heb zelf al jaren op een stemburo gezeten en stemmen geteld PVV won steeds maar dan verdwijnen de stemmen in het stadskantoor !!! Dus…. wat willen we ???? Dus stemmen heeft geen NUT !!!! Laat je stem gelden en doe iets ! Gooi die hele rotzooi omver !!!

J@n
J@n
7 jaren geleden

En dat zegt een partij die een rechtstreeks verlengstuk is van Erdogan. Heel snel negeren. Deze partij staat juist voor een NIET Nederlandse samenleving! En er niet intrappen, ze zullen bedoelen, trap niet in onze ideologie. Bah!

Mitch
Mitch
7 jaren geleden

Dit is dan het eerste positieve punt van deze partij en daar zal het dan waarschijnlijk ook bij blijven… Overigens is deze partij wel erg tegenstrijdig aangezien ze het er wel mee eens zijn dat Erdogan meningsuiting mag aanpakken.

bert s
bert s
7 jaren geleden

DENK niet wit, DENK niet zwart maar zwart-wit. Erdogan lovers, dat Doe(t) Maar.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x