Homepagina » Buitenland » Duitse overheid ernstig in verlegenheid door gelekt rapport: ‘Corona was vals alarm’
duitse
Foto: photoheuristic.info CC BY 2.0

Duitse overheid ernstig in verlegenheid door gelekt rapport: ‘Corona was vals alarm’

De Duitse overheid en mainstream media doen aan damage control na de publicatie van een vernietigend rapport vanuit het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken over corona.

In dat rapport staat onder meer dat:

  • Het gevaar van Covid-19 overschat is
  • Mensen die sterven door corona aan het eind van hun leven waren
  • Er wereldwijd zo’n 250.000 coronadoden zijn, terwijl er gedurende de griepgolf van 2017/18 1,5 miljoen doden vielen
  • Corona geen groter gevaar vormt dan veel andere virussen
  • Dit een vals alarm was
  • De overheid tijdens de coronacrisis één van de grootste producenten van nepnieuws is gebleken
Dramatische gevolgen

In het rapport wordt verder gesteld dat de meeste mensen sterven als gevolg van de coronamaatregelen die de overheid heeft ingesteld, niet door het virus.

In eerste instantie probeerde de overheid het rapport af te doen als ‘het werk van een medewerker’. Dat klopt niet, aangezien het document is opgesteld door een wetenschappelijk panel dat gevormd is door het ministerie van Binnenlandse Zaken en dat bestaat uit medisch deskundigen van diverse Duitse universiteiten.

De auteurs brachten op 11 mei een persverklaring naar buiten waarin ze de overheid bekritiseren wegens het negeren van de adviezen van experts. Ze zeiden ook dat hun patiënten veel schade ondervinden van de coronamaatregelen.

Op 23 mei kopte de Duitse krant Bild: Dramatische gevolgen van coronamaatregelen: 52.000 kankeroperaties uitgesteld. Een arts waarschuwde dat ‘we de gevolgen van de coronacrisis nog jaren zullen voelen’.

Orwelliaanse maatregelen

Het vernietigende rapport is op 9 mei door ambtenaar Stephan Kohn gelekt aan het magazine Tichys Einblick, één van de populairste alternatieve media in Duitsland. Politici en media openden vrijwel gelijk de aanval. De reactie van staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Günter Krings was veelzeggend: “Als je dit soort papers gaat analyseren, kun je net zo goed aluhoedjes uitnodigen bij parlementaire hoorzittingen.”

Magazine Der Spiegel gebruikte het woord ‘complot’ in een artikel over het gelekte rapport maar liefst 17 keer. Buiten Duitsland is er nagenoeg geen ruchtbaarheid aan gegeven.

In Duitsland wordt al sinds begin april gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. De demonstraties zijn vooral gericht tegen het corona-narratief en mensen als Bill Gates. De grootste betoging vond plaats in Stuttgart, waar op 9 mei tienduizenden mensen op de been waren.

Duitsers zeggen nee tegen de Orwelliaanse maatregelen, variërend van surveillance-apps tot vaccinaties. Ze zien in het gelekte rapport hun gelijk bevestigd.

[Strategic Culture Foundation]
4.3 21 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Straalmans
Straalmans
11 maanden geleden

Wanneer de overheid zelf aan opzettelijke misleiding doet kan ze net zo goed het Wetboek van Strafrecht afschaffen.

Philip
Philip
Reactie op  Straalmans
11 maanden geleden

Je kunt ze pakken op eigen terrein door middel van wetteksten en koninklijke besluiten, die zij zelf hebben opgesteld.
Er is echter een gigantisch probleem, zij zijn politiek/diplomatiek onschendbaar, deze kan wel opgeheven worden door een politieke commissie, maar dan is er van enige neutraliteit/onafhankelijkheid ook weer geen sprake.

Dus is het dweilen met de kraan open.

Die zgn Experten (gespuis) van big farma hier in België, zijn zich ook al volledig in aan het dekken, want door die tragische/dramatische maatregelen zijn er minder doden gevallen dan de modellen (modellen) voorspelden (voorspelden)
Het word tijd dat, dat gespuis word vervolgd wegens opzettelijke slagen en verwondingen, met de dood tot gevolg!!

Rob
Rob
Reactie op  Philip
11 maanden geleden

Ze zijn alleen maar politiek / diplomatiek onschendbaar in de wereld van macht en controle, dat uit macht posities bestaat. Maar in het leven zijn ze niet onschendbaar. Als we een volk hadden die doortastend was dan zouden we ze zo op kunnen pakken en opsluiten voor de schending van alle vrijheden en rechten die er bestaan. Wat willen ze dan doen als het hele volk hen oppakt? Probleem is alleen dat het volk niet zo doortastend is. Sterker nog, het gros werkt zelf mee om de eigen rechten en vrijheden te vernietigen.

Philip
Philip
Reactie op  Rob
11 maanden geleden

Ik heb je wel hoor, maar als je dat met een groep-je mensen zou doen, dan word je opgepakt door hun privé militie of ook wel politie genoemd.
Je bent dan samen met die andere mensen een terroristische organisatie (oh ja zo ver is het al) en dan word je berecht op basis van de terroristische wetgeving en ontvoering krijg je er nog bovenop.

Jaren geleden heb ik mensen al gewaarschuwd wat die terroristische wetgeving betreft, deze is niet voor terroristen bedoeld (de echte zitten in de politiek) maar wel om de eigen burgerbevolking kort te houden.

Mensen zouden moeten doen wat de bevolking gedaan heeft tijdens de mid-middeleeuwen en de late-middeleeuwen…maar het is te laat daarvoor.
De huidige bevolking is al zo gehersenspoeld, dat ze zelfs niet door hebben wat er allemaal gaande is.

Had in de week nog een discussie met mijn eigen moeder, ik wees ze op de feiten, maar dan moest ik zwijgen, ik was achterlijk en ik weet niet wat nog allemaal.
Er is nu zo een angst gecreëerd, dat mensen zelfs niet meer kunnen nadenken, ze zijn niet meer voor rede vatbaar, ze volgen braaf en slaafs hun meesters!!

Jenny
Jenny
Reactie op  Philip
1 maand geleden

Niet meer kunnen nadenken? Dat is het grote probleem van een grote generatie. Ze zijn opgevoed met de leus dat je moet luisteren naar ouderen, je leraren, de politie, de….. etc, etc… Zelf nadenken is ze al heel jong afgeleerd! Ik ben zelf gelukkig niet zo opgevoed en heb altijd zelf na mogen denken alhoewel het ook niet gestimuleerd werd. NU is het heel anders maar de generatie die met opgevoed wordt met zelf nadenken is nog te jong om al een verschil te kunnen maken. Ik generaliseer natuurlijk maar voor een heel groot deel van de bevolking gaat mijn redenering wel op. De anderen zijn met TE weinig om de overhand te hebben, nog wel maar niet zo heel lang meer. Indoctrinatie moet ook snel afgelopen zijn, het is schrikbarend wat er allemaal als waarheid naar boven komt waarvan niets blijkt te kloppen. Mensen denk zelf na… en beslis voor jezelf!!!

g.g drewniok
g.g drewniok
Reactie op  Rob
8 maanden geleden

het zijn een stelletje ratten daar en daar doe ik de ratten geen recht aan

Louise
Louise
Reactie op  Straalmans
11 maanden geleden

Als al die stompzinnige idioten zo door blijven gaan, krijgen we binnen niet al te lange tijd een opstand van jawelste..
Als alle verhalen kloppen tenminste , ik vertrouw niks meer wat ik lees, behalve waar m’n gevoel klopt…..

Willem
Willem
Reactie op  Straalmans
11 maanden geleden

Heeft toch al niet veel waarde meer dat wetboek vind je ook niet Straalmans? Vooral de overheid en het koningshuis komen met alles weg.

H van Bogaert
H van Bogaert
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

Zolang mensen dat pikken verandert er niets
Het volk , als dat zich eens samenpakte en die mensen de laan uitstuurde, zoals t vroeger ook werkte, dat zou de oplossing zijn
De tijd dat de koning met getrokken zwaard ten strijde trok, nu vluchten ze naar Canada en laten t volk stikken, en bij terugkomst krijgen ze weer alles voor de voeten gelegd

jtprf
jtprf
Reactie op  H van Bogaert
10 maanden geleden

voor ww2 uitbrak zijn onze “oranjes” al uit NL naar UK gebracht geworden.

Pietka
Pietka
Reactie op  Straalmans
11 maanden geleden

Wetboek van strafrecht is er alleen maar voor de “ deplorabele “ de andere kunnen een advocaat inhuren , of veranderen gewoon de wet !

P. Daalemmer
P. Daalemmer
11 maanden geleden

W I E E E N C O R O N A K U I L G R A A F T V O O R D E A N D E R , . . . . . . . . . . . . . . . . ! ! !

Elise
Elise
11 maanden geleden

En zo lost de overheid(landen) zichzelf op en kan er weer verder gewerkt worden aan de NWO, want de EU wordt niet opgeheven. Het blijft een hegeliaans spelletje. De 1% elite(wereldmacht) los je zo niet op. En al helemaal niet als we steeds verder gaan met technologie. Er moet een wet komen dat technologie de mens niet mag misbruiken voor eigen doeleinden/macht. Dat de mens zelfbeschikking houdt over zijn of haar lichaam/ziel. Om maar eens mee te beginnen.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  Elise
11 maanden geleden

Zoals mark passio al heel lang zegt, het geloof in gezag is wat al dit soort onzin mogelijk maakt. Helaas gaat het opstellen van een of andere wet niet veel uithalen. Want wat je noemt, het zelfbeschikkingsrecht is er nu ook al maar daar hebben ze klaarblijkelijk schijt aan (donorwet).

Wat doen we eraan? Ik zou het niet weten, breek m’n brein daar al jaren over maar kan niks goeds bedenken.

Elise
Elise
Reactie op  Brickshooter
11 maanden geleden

Ja, je hebt gelijk. Heb hetzelfde, maar ja, je moet toch iets van hoop blijven houden.

Philip
Philip
Reactie op  Elise
11 maanden geleden

Valse hoop is geen hoop, dat is vals/fake net als de rest van de maatschappij!!

Het is slikken of stikken, volgen of vervolgd worden!!

Willem
Willem
11 maanden geleden

Wordt gewoon weg gewuifd net zoals ze hier iedere dag doen , de geheime agenda moet door !!!

trackback
Duitse overheid flink in de verlegenheid gebracht door gelekt rapport: 'Corona was vals alarm'
11 maanden geleden

[…] Lees verder bij de bron: ninefornews.nl […]

Peter Rotgans
Peter Rotgans
11 maanden geleden

In het begin toen het heel besmettelijk was, waren de maatregelen terecht. Als we hier niets hadden gedaan hadden er overal lijken langs de weg gelegen 0,4% van de bevolking zijn wel 70.000 lijken die je dan in twee weken op moet halen. Maar als je 8 weken de tijd hebt gehad om er over na te denken is 1,5m, maar dan nu met met mondkapje een mager nieuw normaal.

salvar
salvar
Reactie op  Peter Rotgans
11 maanden geleden

@Peter Rotgans
wat heel besmettelijk?
elke griep is besmettelijk , de een wat meer en de ander wat minder.
als ze niets hadden gezegd was alles allang over geweest en waren alle zieken allang weer aan het werk geweest.
je heb denk ik stuk niet goed gelezen of wel?

Jantje
Jantje
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

het is geen griepje die met warm weer verdwijnt en de begrafenisondernemers in Brabant kunnen je ook vertellen dat het aantal doden niet normaal is, als je nu nog het een griepje vind dan hoop ik dat jij hem krijgt en goed ook dan praten we verder

anton
anton
Reactie op  Peter Rotgans
11 maanden geleden

Hoe gestoord en simpel ben je wel niet Rotgans, lijken langs de weg ? Fake, onmogelijk, als je ziek ben ga je thuis, naar binnen uitzieken….. Misschien heb jij nog nooit een griepje gehad ? 0,05 tot 0,01 % is het uiteindelijk sterftecijfer en dat percentage slaat op de besmette gevallen. Hoe meer besmetting hoe beter, dat weet iedere middelbare scholier, niets nieuws onder de zon, het immuunsysteem versterkt zichzelf door veel menselijke contacten, het immuunsysteem wordt verzwakt door de corona-maatregelen zoals binnen blijven, isolatie van medemensen, airco-systemen in hermetisch afgesloten gebouwen zoals ziekenhuizen en verzorgingshuizen. 80% kans dat je sterft door het beademingsapparaat, 90% kans dat je overleeft bij normale behandeling van griep. Is dit opzet, deze moordende maatregelen van Rutte/RIVM/WHO ? om zoveel mogelijk ouderen en zwakkeren op te ruimen ?

Rob
Rob
Reactie op  Peter Rotgans
11 maanden geleden

Die 1,5 meter heeft een heel andere bedoeling. Er moet een controle systeem komen die volledig technologisch is. Corona is slechts een onschuldig virus, niets erger dan een verkoudheidsvirus. Die wordt alleen door globalistische elite gebruikt om dat totale technologische controle systeem op te tuigen. Als dat gebeurt heb je geen rechten en geen vrijheden meer. Die 1,5 meter is daarin bedoeld om de gezichtsherkenningssoftware beter te kunnen laten werken. Als iedereen dicht op elkaar staat werkt dat minder goed. En dat mondkapje is gewoon een muilkorf. Iemand met zo’n ding op hoor je niet praten. Je moet dus gewoon ‘je bek houden’ en doen wat er gezegd wordt. DAT is waar dat ding letterlijk voor staat. Het heeft niets met veiligheid te maken. Bovendien blijk dat iedereen bacteriën en virussen in zijn keel en longen heeft. Heel normaal dus. Maar die gedijen het beste in warme omgevingen. Wat denk je dat er dan onder dat mondkapje gebeurt met de warmte van je ademhaling? Dat blijft hangen in dat ding. Je ademt dan ook geen frisse lucht in.

Philip 2
Philip 2
Reactie op  Rob
11 maanden geleden

ik had het niet beter kunnen zeggen Rob! helemaal waar!! De mondmaskers voegen gewoon wat extra drama saus toe aan de dystopische situatie, maken ons ongezonder,… Door het verbod op samenkomst kunnen mensen niet in grote groepen van gedachten wisselen. Hierdoor zijn we op de sociale media aangewezen, maar die worden dan weer gecensureerd! En er is zo onnoemelijk veel onderzoek gestaafd met keihard bewijsmateriaal en getuigenissen van experts, de media vertellen grote leugens en we worden geregeerd door NGO’s en media afbetaald door Gates & co! De paper van de Rockefeller Foundation waarin 10 jaar geleden al over een pandemie en ‘lock step’ gesproken wordt, de CARES Act HR748 die reeds op 24/01/2019 opgestart werd, en als je naar de lijst van bedrijven en instanties kijkt die behoorlijk veel geld van Gates ontvangen, tja…. Het Youtube kanaal van Spiro Kourkas is echt heel informatief en lijkt me goed onderbouwd, ook op kanaal Cafe Weltschmerz vind je razend interessante info

jtprf
jtprf
Reactie op  Peter Rotgans
10 maanden geleden

tsss, ja hoor overal lijken langs de weg. Zet je mondmasker op voordat je naar bed gaat, je weet maar nooit.

Koddebeier
Koddebeier
11 maanden geleden

Het wordt tijd om eens af te rekenen met al die politieke feestvierders die kwistig met onze belasting euro’s in het rond strooien en schijt hebben aan de bevolking bij ze uiteindelijk in dienst zijn, althans onze euro’s geven hun het riante salaris wat ze denken te verdienen !

Koddebeier
Koddebeier
11 maanden geleden

Denk na !!!!!! Op wie stemt bij de komende verkiezingen !!

Marcel
Marcel
Reactie op  Koddebeier
11 maanden geleden

NIET!!! Stemmen is er om het volk dom te houden. Ze leven dan in de waan, dat we in een democtratie leven. Nou, diegene die zegt dat we in een democratie leven lach ik hard in zijn/haar gezicht uit (alhoewel, er valt niets te lachen…). Wij Nederlanders zijn zi’n beetje het domste volk ter wereld. En Mark en Wimlex lachen zich de lul uit de broek… Even terugkomend: maakt niet uit op wie je stemt, heel die haagsche kliek heeft een en dezelfde werkgever……

Annie
Annie
Reactie op  Marcel
11 maanden geleden

Dat zeg ik óók altijd dat wij Nederlanders het domste volk op aardbodem zijn Marcel.

Frank Riesenbeck
Frank Riesenbeck
Reactie op  Marcel
11 maanden geleden

Vergelijking met de kip van Stalin !!!! Tijdens de Sovjet-dictatuur van Stalin, kwam Stalin naar een Politieke bijeenkomst met een levende kip in zijn hand . Hij begon hiervan één voor één de veren te plukken .
De kip schreeuwde het uit van de pijn, het bloed sijpelde uit zijn poriën. Het gaf hartverscheurende kreten maar Stalin bleef zonder enige wroeging veer na veer plukken tot de kip helemaal naakt was. Daarna gooide hij de kip op de grond en uit zijn zakken haalde hij wat kippenvoer en gooide het naar het arme schepsel. De kip begon te eten en als Stalin wegliep volgde de kip hem en bleef in zijn buurt om gevoed te worden door zijn hand.
Stalin verklaarde dit toen aan de leden van zijn partij : “Deze kip vertegenwoordigt het volk, u moet ze ontkrachten, mishandelen , slaan en negeren . Als je dit doet en je geeft ze kruimels als ze in die hulpeloze en wanhopige situatie zijn , zullen ze je voor de rest van hun leven blindelings volgen . Ze zullen voor altijd denken je hun held bent . Ze vergeten dat u hen ten eerste in deze situatie heeft gebracht. ”
Klinkt dit u bekend?

salvar
salvar
11 maanden geleden

en ze gaan maar door met het geouwehoer besmetting hier en daar verhoogde besmetting , veel te soepel vind die l*l van het VK en ga maar door het voor de gek houden van de burgers want het achterliggende plan moet en zal uitgevoerd moeten worden.
niet goedschiks dan kwaadschiks , zo werk het tegenwoordig , schijt aan de burger.

Louise
Louise
11 maanden geleden

Als het een gewone Corona griep virus was geweest was er geen pandemie van deze orde geweest..
Het rapaille was donders goed op de hoogte dat t over Sars en h.i.v ging , De paniekzaaierij hebben ze zelf verzonnen, de klungelaars. Nog even en ze wisten zich van de prins geen kwaad , Voordeel is wel dat er steeds meer burgers het zooitje niet vertrouwen……inclusief de medische wereld……..

x

Check Also

viruswaarheid

Oud-vicepresident Hoge Raad vindt dat Viruswaarheid ‘misdadig bezig’ is: ‘Ronduit schokkend’

Gisteren oordeelde de rechtbank in Den Haag ...

viruswaarheid

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x