Buitenland

Duitse pathologen onderzoeken sterfgevallen na covidprik en zijn verbaasd over de resultaten

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week presenteerden twee ervaren Duitse pathologen hun onderzoek naar 10 sterfgevallen na de coronavaccinaties. Ze waren verbaasd over de resultaten, schrijft RT. De videobeelden van de persconferentie werden al snel verwijderd door YouTube.

Professor Arne Burkhardt en professor Walter Lang hebben jarenlange ervaring. Burckhardt leidde 18 jaar lang het Pathologisch Instituut in Reutlingen, Lang gaf 35 jaar leiding aan een particulier instituut dat gespecialiseerd is in onder meer longpathologie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Samen met andere pathologen onderzochten zij 10 sterfgevallen die waren opgetreden na coronavaccinatie. Vijf overlijdens zijn zeer waarschijnlijk gerelateerd aan het vaccin en twee andere gevallen waarschijnlijk.

De lymfocyten slaan op hol

De pathologen verbaasden zich over de overeenkomsten tussen de gevallen die ze in verband hebben gebracht met vaccinatie. In drie gevallen troffen ze zeldzame auto-immuunziekten aan.

De meest opvallende bevinding had betrekking op de lymfocyten, witte bloedcellen die een belangrijke rol spelen in het verworven immuunsysteem. “De lymfocyten slaan in alle organen op hol,” zei professor Lang.

Hij liet ophopingen van lymfocyten zien in weefsels, van de hartspier tot de nieren, en van de lever tot de baarmoeder. Ook liet hij foto’s zien waarop te zien was dat het weefsel daardoor massaal werd aangevallen.

Nog nooit eerder gezien

Daarnaast lieten endotheelcellen los, cellen die de binnenkant van bloedvaten bekleden, ontstonden er klonten rode bloedcellen die trombose veroorzaakten en troffen de pathologen enorme cellen aan die zich rond vreemde lichamen hadden gevormd.

Lang zei dat hij dit soort ophopingen van lymfocyten gedurende de honderdduizenden onderzoeken die hij heeft uitgevoerd nog nooit eerder heeft gezien. Normaal gesproken zie je bij ontstekingen witte bloedcellen die granulocyten worden genoemd. In deze gevallen waren die nauwelijks te vinden, maar werden er wel massa’s lymfocyten aangetroffen.

Om onomstotelijk te kunnen aantonen dat er een verband is met de vaccinatie moet er nader onderzoek worden verricht. Dergelijk onderzoek zou minimaal zes maanden in beslag nemen.

We missen 90 procent

“We missen 90 procent,” zei Lang, verwijzend naar het aantal fatale reacties op het vaccin. Er is dringend behoefte aan meer autopsies in dit soort gevallen. Helaas wordt dit vaak belemmerd.

“Het is onze taak om informatie te verstrekken over risico’s en bijwerkingen,” zei hij.

[RT]

4.8 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

“We missen 90%. Er is dringend behoefte aan meer autopsies in dit soort gevallen. Helaas wordt dit vaak belemmerd.” Aldus de onderzoekers.
Ja, maar deze onderzoekers zullen zoveel mogelijk dwars gezeten worden. Het past namelijk helemaal niet in het plaatje, om de argeloze bevolking de juiste informatie te verstrekken.
Het is maar goed, dat er zoveel fantastische alternatieve sites zijn.
DAT zal ook zonder meer de reden zijn, dat er de laatste tijd steeds minder mensen te vinden zijn om die gentechinjectie te gaan halen.
Wat ze ook allemaal uit de kast halen…. Het begint er toch op te lijken, dat de mensen door hebben dat ze besodemieterd worden.
En dat is goed nieuws! Ieder mens dat hiermee gered wordt van de ondergang is er één!
Trouwens, best wel bijzonder dat deze twee pathologen de mogelijkheid hebben gekregen om toch in ieder geval tien sterfgevallen te onderzoeken.
Als je bedenkt, dat er de afgelopen maanden vast en zeker honderden, zo niet duizenden mensen met een verkeerde diagnose (opzettelijk) overleden zijn, dan is het tenminste positief dat er nu iets naar buiten komt.
Gezien het feit dat de videobeelden van de persconferentie praktisch direct daarna van YouTube verwijderd zijn, zegt eigenlijk alles.
Dat is precies zo, toen Thierry Baudet even een boekje open deed. Allemaal in de Tweede Kamer verontwaardigd reageren. Daaruit kan je alleen maar de conclusie trekken, dat hij de waarheid spreekt.
En DAT is tegenwoordig absoluut verboden.
De LEUGEN regeert.

Danny
Danny
2 jaren geleden

Ik en mijn vriendin zijn zo gelukkig dat we ons na 13 jaar teruggevonden hebben en sinds dag 1 wakker zijn en ons kindje asap het hospitaal verlaten kan aangezien we zeer up to date zijn , ook dank aan alle leden deze ons gesteund hebben met uiteraard very good intel 😉 geen staafje in de neus geen pcr bullshit gewoon eens herinneren aan bepaalde wetgevingen en de grootste wannabe professor plooit dubbel WWG1WGA

Rose
Rose
2 jaren geleden

Idd, hematologen zien dit ook allemaal i het bloed, dus afbraak van je eigen immuuncellen met leukemische cytokinestorm tussen de cellen na vaccinaties en op termijn ?Mensen met al bloedkanker, daar duurt het niet lang na vaccinatie?

Max
Max
2 jaren geleden

Het is mij allang duidelijk.
Het is gewoon een gifspuit.
Wereldwijd hoor je gelijksoortige geluiden.

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x