Mens en Dier

Fleur Agema roept zorgminister De Jonge tot de orde: ‘Géén nepnieuws verspreiden’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondag kunnen we zonder 1,5 meter afstand naar een vol restaurant of theater, kondigde zorgminister Hugo de Jonge donderdag feestelijk aan op social media. “Met het coronatoegangsbewijs kan dat veilig,” beweerde hij stellig.

De minister werd tot de orde geroepen door Fleur Agema (PVV). “Nee,” reageerde het Tweede Kamerlid. “Vanaf zaterdag komen we – gevaccineerd of ongevaccineerd – er niet meer in zonder QR-code.”

“Hou toch op met die eeuwige mooipraterij!” vervolgde ze. “Geen nepnieuws verspreiden. Het coronatoegangsbewijs is niet veilig in het geval van gevaccineerden. Zij kunnen het nog steeds krijgen en doorgeven.”

Volkomen legaal

De Jonge plaatste ook nog een filmpje over een bibliotheek in Katwijk waar ze mensen helpen met allerlei digitale problemen en bijvoorbeeld het installeren van de CoronaCheck-app. “Met het coronatoegangsbewijs kunnen we veiliger samenkomen. Vanaf zaterdag heb je hem op meer plekken nodig. Niemand mag buiten de boot vallen, dus: geen smartphone of kom je er niet uit? Bijna alle bibliotheken bieden hulp,” aldus de minister.

Agema benadrukte nog eens: “Géén nepnieuws verspreiden, Hugo de Jonge. Gevaccineerden kunnen het nog steeds krijgen en doorgeven.”

Ze wijst erop dat de vermoedelijke bron van 160 ‘besmettingen’ in de discotheek Aspen Valley in Enschede volkomen legaal binnenkwam. Bezoekers moesten bij de ingang bewijzen dat ze gevaccineerd of coronavrij waren.

4.7 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Een kenmerk van een totalitaire staat is nu juist dat zij nepnieuws verspreiden oftewel propaganda.

Spike
Spike
9 maanden geleden

Fleur Agema heeft het bij het rechte eind, de injectie ook wel vaccin genoemd (hoewel het per definitie zo niet heten mag) beschermd niet tegen covid wat in het verleden gewoon griep heette.De injectie dient een ander doel dan volksgezondheid.

Karen
Karen
9 maanden geleden

https://web.archive.org/web/20210709055008/https://controlegroepcoronavaccins.nl/

https://web.archive.org/web/20210709092134if_/https://controlegroepcoronavaccins.nl/controlegroep.jpg

Print uit en draag het bij je.
Ze kunnen je niets maken, komt van de officiële RIVM site!!!!!
Zijn ze vast vergeten!!!!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

Het begint een steeds Grotere Poppenkast te worden daar in Den Haag….al die Parasieten van Troje zitten aan de Poten van elkaars Pluche Zetels te zagen…Die Duivelin Kaag is alvast op de Vlucht geslagen…Nu worden Führer Rüttler & Doktor Hugo Mengele ff onder handen genomen door die Parasieten-Sekte…Maar die verdwijnen straks toch weer geruisloos in de Banencarrousel…Führer Rüttler mag dan vast HÉÉL Europa gaan Voorliegen & Bedriegen…Wij blijven dan nog steeds Opgescheept zitten met dat Héle Controlled Opposition-Misdaad-Syndicaat van Bought & Paid for Landverraders die Nu steeds Wanhopiger proberen het Vege Lijf te redden….zinloos geweld…Jullie gaan allemaal boeten voor jullie Misdaden & Hoogverraad…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

81
0
We lezen graag je reactie!x