Gezondheid

Doorzie het smerige Big Food + Big Pharma spel dat je dik en ziek maakt

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

In elke winkelstraat vind je gelegaliseerde drugsdealers die dingen verkopen die net zo verslavend zijn als harddrugs. Ze liggen in de supermarkt in jouw buurt en zelfs in de kleine buurtwinkels. En dan hebben we het niet over sigaretten of alcohol, maar over al het bewerkte en voorverpakte voedsel dat bijna iedereen gebruikt.

Het gaat om de schijnbaar ongevaarlijke stoffen als suiker, kunstmatige zoetstoffen en sommige E-nummers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Deze laatste zijn de door de corrupte EU goedgekeurde gifstoffen die fabrikanten in je voedsel stoppen. Deze fabrikanten van bewerkt voedsel willen van jou een junkie maken, zodat je verslaafd raakt aan hun producten. Dat levert ze namelijk veel winst op!

Verslavender dan cocaïne

Wist je dat de zoete smaak van suiker en kunstmatige zoetstoffen verslavender is dan cocaïne? Het zal je wellicht niet verbazen dat andere smaken net zo verslavend kunnen zijn – het hoort bij hoe we in elkaar zitten.

Onze voorouders leerden zoet voedsel te zoeken om meer energie te krijgen, zoals bessen, bramen en andere vruchten. In de natuur zijn deze seizoensgebonden en niet altijd beschikbaar. Maar zoete smaken geven ons een lekker gevoel. Dus raad eens wat de fabrikanten van bewerkt voedsel doen? Ze stoppen hun ‘voedsel’ vol met die smaken en halen tegelijkertijd zoveel mogelijk voedingswaarde eruit.

Het gevolg is dat je hun producten lekker vindt, ze zijn altijd en overal beschikbaar, maar je lichaam heeft er niets aan, het heeft nauwelijks voedingswaarde. En dat zorgt op onbewust niveau dat je vanzelf op zoek gaat naar meer van hetzelfde.

En er is een vervelend neven-effect. Omdat je jouw lichaam met dat soort ‘voedsel’, niet de voedingswaarde geeft dat het nodig heeft, gaat het vetreserves opbouwen. Je kunt ondervoed raken zonder dat je het in de gaten hebt, je lichaam gaat in ‘hongersnood-modus’ en hoe tegenstrijdig het ook klinkt, langzaam maar zeker ontwikkel je overgewicht en ziektes in je lichaam.

Wereldwijd opererende industieën profiteren van jouw verslaving

Er zijn hierdoor de afgelopen decennia wereldwijd opererende industrieën ontstaan, die gebaseerd zijn op dit verslavingsprincipe. En er zijn zelfs kunstmatige marketinghypes gemaakt zoals: light- en suikervrije producten, 0%-vet, anti-cholesterol, glutenvrij, enzovoort.

Kijk maar hoe ze hameren op vet-arm eten, wat beter voor je zou zijn. Alsof vet de boosdoener is. Maar nee, vet is niet de boosdoener! Het zijn de onvoldoende geteste chemicaliën die aan ons voedsel toegevoegd worden, om troep zonder voedingswaarde lekker te laten smaken.

Een voorbeeld hiervan is een smerig mengsel van goedkope, ongezonde, plantaardige oliën met water, dat vervolgens gestabiliseerd wordt. Daarna wordt het geconserveerd met gifstoffen, gekleurd en verkocht als een zogenaamd ‘gezond’ alternatief voor boter. Oftewel: margarine.

En zo zijn er duizenden voorbeelden te geven die allemaal een aantal dingen gemeen hebben: ze zijn smakelijk, zien er goed uit, ruiken goed en ze verkopen goed door eindeloze reclames en marketing. En… ze hebben bijna geen voedingswaarde.

Dát is het principe dat ze hanteren. Je raakt verslaafd zonder het te weten, en de kans is erg groot dat je er overgewicht en ziektes mee creëert, zoals diabetes, fibromyalgie en kanker.

Monsterverbond

Wist je dat er een monsterverbond bestaat tussen de voedings- en farmaceutische industrie? Ze werken samen!

De troep die je eet maakt je dik en ziek, en de farmaceutische industrie maakt daarna middeltjes om de symptomen tijdelijk te onderdrukken. Ook dit is weer gebaseerd op een verslavingsprincipe, waardoor je hun zogenaamde medicijnen moet blijven gebruiken.

Denk maar aan diabetici, tegen wie gezegd wordt dat hun aandoening ongeneeslijk is en ze voor de rest van hun leven vastzitten aan de medicijnen. En we eten, slikken en prikken erop los.

En dat deze zogenaamde ‘geneesmiddellen’ ernstige bijwerkingen kunnen geven is geen toeval. Het is namelijk niet goed voor hun winst als we allemaal gezond en gelukkig zijn.

Oorzakelijk verband

Omdat we zonder het te beseffen voedingswaarde in ons voedsel zoeken en het niet vinden, voelen we onbewust de behoefte om door te gaan met eten. Het resultaat is dat we veel meer calorieën (en dat is wat anders dan voedingswaarde) binnenkrijgen dan we eigenlijk nodig hebben voor onze energiebehoefte.

Mede daardoor zitten we in een obesitas-epidemie. Er is een duidelijk oorzakelijk verband tussen dit alles en het is een gegeven dat voor een gemiddeld gezin tot wel 90% van het budget dat is bestemd voor voedsel, besteed wordt aan voorverpakt, bewerkt voedsel, in plaats van aan natuurlijk, gezond en voedzaam voedsel.

Diëten om af te vallen is onzin

Het heeft dan ook absoluut geen zin om op dieet te gaan om af te vallen en vervolgens weer terug te vallen in je oude gewoonten. Dat is waar de voedsel- en farmaceutische industrie op vertrouwen om hun producten te kunnen blijven pushen.

In hun ogen zijn we allemaal junkies die vroeg of laat toch weer terugkomen bij ze. En meestal hebben ze gelijk. Tenzij je dit spel doorziet en ervoor kiest om er korte metten mee te maken en je gezondheid, geluk en leven terug te pakken.

Word op een natuurlijke manier mooi slank

Afvallen, en daarna slank blijven, is een proces dat begint bij bewustwording. En daarmee ben je al begonnen door dit artikel te lezen. Daarna is het een kwestie van mentale herprogrammering. Deze herprogrammering moet op een diep, onbewust niveau gedaan worden om de positieve veranderingen permanent te maken.

Je herstelt daarmee de natuurlijke balans, je gaat betere voedselkeuzes maken en je corrigeert je verstoorde metabolisme, waardoor je op topsnelheid vet gaat verbranden.

Hierdoor ga je op de automatische piloot afvallen, word je weer slank zonder dieet, zonder meer te moeten bewegen en zonder jojo-effect. Je krijgt een gezonder lichaam, je voelt je energieker en beter en het werkt, ongeacht je leeftijd of hoeveel je wilt afvallen. En deze positieve veranderingen zijn blijvend.

Wil je meer weten hoe je dit snel en gemakkelijk kunt realiseren? Meld je dan aan voor de gratis online training, waarin je uitgelegd wordt wat er precies aan de hand is en hoe ook jij gemakkelijk van overgewicht en daarmee verbonden ziektes als diabetes af kunt komen.

Let op, plaatsen voor deze online training zijn zeer beperkt. Meld je dus nu aan, door op de knop hieronder te klikken.

VOL=VOL4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Advertorial

Deze advertorial is een gast-artikel. De inhoud van advertorials valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

“We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.”
― Chris Hedges

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

STOPPEN met SUIKER, stoppen met alle junk food, Cola etc… !! Ga zelf eten maken en eet fruit… net zoals je Oma/Opa zoals vroeger !!

NooT
NooT
1 jaar geleden

Inderdaad. Grote globalistische bedrijven zoals McDonald’s: allemaal onderdeel van het plan!

Jim
Jim
1 jaar geleden

Toen ik nog geen inzicht had op het gebied van voeding at ik wat ik maar wilde en dacht gezond te eten maar at in werkelijkheid teveel suiker en andere rotzooi. Vaak had ik last van hersenmist waardoor ik niet goed uit mijn woorden kon komen, het leek alsof ik tegen een nevel of een soort van ruis in mijn brein aankeek. Ik miste daardoor een scherpte. Later begon ik te leren hoe schadelijk suiker, zoetstoffen en andere stoffen in voeding werkelijk waren. Ik ben toen gaan leren vasten, elke dag minimaal 18 uur, het schrappen van allerlei suikers en schadelijke stoffen. Meer groenten, eieren en natuurlijke producten, pro biotica etc. Tegenwoordig is mijn scherpte weer terug ,kan weer goed spreken, mijn testosteron is weer een stuk hoger en heb meer energie dan ooit tevoren.

Het is te meer triest om te zien dat steeds meer mensen gedwongen worden om van de voedselbank te leven. Hoe goed bedoelt ook van de vrijwilligers, je hebt geen keuze meer in wat je naar binnen krijgt want het is vaak allemaal supermarkt rommel.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x