Homepagina » Buitenland » Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset
politica
Foto: Andrea Haberl (Screenshot YouTube/Haberl)

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is een spraakbericht opgedoken van AfD-politica Andrea Haberl waarin ze vertelt over de gevolgen van een nieuwe strenge wet waarmee de Duitse regering overal lockdowns kan invoeren.

De Grote Reset zal uitgevoerd worden, dat is een uitgemaakte zaak. De coronacrisis is het voorwendsel hiervoor. Met behulp van vaccinaties moet de wereldbevolking drastisch worden uitgedund, aldus de politica. Klimaatlockdowns, gedeelde woningen, totale controle.

Vanaf maandag zal Angela Merkel alleenheerser zijn over Duitsland, zegt Haberl. Ze vergelijkt de huidige situatie met de machtsgreep van Hitler in 1933. Tijdens haar regeerperiode heeft Merkel volgens de politica genoeg overheidsgezinde rechters op de juiste plekken neergezet.

Totale staatscontrole

“Het ging nooit om corona. Er is maar één doel. Corona was slechts een voorwendsel,” aldus een bezorgde Haberl. De Grote Reset moet leiden tot totale staatscontrole en afhankelijkheid van de bevolking.

Wat kunnen we verwachten? Slechts één keer per week winkelen, ook overdag binnenblijven, klimaatlockdowns en het opdelen van woningen. En als je niet wilt meewerken, dan worden je kinderen bij je weggehaald. Dit alles is besproken tijdens de Bilderbergconferentie van 2019, zegt ze.

Namens Nederland waren daar onder andere Sigrid Kaag, premier Rutte en koning Willem-Alexander bij aanwezig.

Beangstigende waarschuwing

Haberl zegt ook dat achter de schermen al is bedisseld dat de volgende bondskanselier wordt geleverd door de Groenen. “We gaan niet terug naar normaal. Het zal erger worden dan de DDR. Ze zullen alles van ons afnemen als we de vaccinatie overleven!”

De beangstigende waarschuwing heeft nog geen gevolgen gehad voor de politica, weet de Donaukurier. Wel wordt de kwestie momenteel onderzocht.

[Wochenblick]
4.6 141 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
163 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Mannen(niet allemaal) zijn PUSSYFIED!!
Waar blijft de “STOERE”” voetbal hooligans ,STOERE mannen met tatoeages etc. om mee te vechten voor onze vrijheid !!

Gezond Verstand
Gezond Verstand
5 maanden geleden

Langzamerhand zou je toch wel kunnen stellen dat de Dam tot zover kapot is, dat we straks (indien mensen dit nu nog niet zo ervaren) tot net onder onze neus int water komen te staan

Ik maak mij all lange tijd ernstig zorgen.. zie inmiddels ook dat mijn zoon problemen krijgt wat zich weer uit in agressie en of onhandelbaar gedrag.. maar weet niet zo goed wat te doen.. ik ben immers ook maar vader / heftruck chauffeur, die meegetrokken word in de stroming

Mijn excuus voor mijn openheid, maar het moest eruit..

Vlinder
Vlinder
5 maanden geleden

Dus Willem Alexander krijgt ook inwoners? Zijn huis is in iedergeval groot genoeg voor een aantal asielzoekers. En als hij dat niet wil worden zijn kinderen afgenomen? Of geldt het niet voor de elite?

Astrid Pestman
Astrid Pestman
5 maanden geleden

Moedige vrouw!

x

Check Also

hulp

NineForNews heeft je hulp nodig

Het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat overheden, ...

van houwelingen

Kamerlid Van Houwelingen haalt hard uit naar IC-baas Gommers: ‘Wat een totaalidioot’

Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

163
0
We lezen graag je reactie!x