Homepagina » Buitenland » Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset
politica
Foto: Andrea Haberl (Screenshot YouTube/Haberl)

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is een spraakbericht opgedoken van AfD-politica Andrea Haberl waarin ze vertelt over de gevolgen van een nieuwe strenge wet waarmee de Duitse regering overal lockdowns kan invoeren.

De Grote Reset zal uitgevoerd worden, dat is een uitgemaakte zaak. De coronacrisis is het voorwendsel hiervoor. Met behulp van vaccinaties moet de wereldbevolking drastisch worden uitgedund, aldus de politica. Klimaatlockdowns, gedeelde woningen, totale controle.

Vanaf maandag zal Angela Merkel alleenheerser zijn over Duitsland, zegt Haberl. Ze vergelijkt de huidige situatie met de machtsgreep van Hitler in 1933. Tijdens haar regeerperiode heeft Merkel volgens de politica genoeg overheidsgezinde rechters op de juiste plekken neergezet.

Totale staatscontrole

“Het ging nooit om corona. Er is maar één doel. Corona was slechts een voorwendsel,” aldus een bezorgde Haberl. De Grote Reset moet leiden tot totale staatscontrole en afhankelijkheid van de bevolking.

Wat kunnen we verwachten? Slechts één keer per week winkelen, ook overdag binnenblijven, klimaatlockdowns en het opdelen van woningen. En als je niet wilt meewerken, dan worden je kinderen bij je weggehaald. Dit alles is besproken tijdens de Bilderbergconferentie van 2019, zegt ze.

Namens Nederland waren daar onder andere Sigrid Kaag, premier Rutte en koning Willem-Alexander bij aanwezig.

Beangstigende waarschuwing

Haberl zegt ook dat achter de schermen al is bedisseld dat de volgende bondskanselier wordt geleverd door de Groenen. “We gaan niet terug naar normaal. Het zal erger worden dan de DDR. Ze zullen alles van ons afnemen als we de vaccinatie overleven!”

De beangstigende waarschuwing heeft nog geen gevolgen gehad voor de politica, weet de Donaukurier. Wel wordt de kwestie momenteel onderzocht.

[Wochenblick]
4.6 134 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
163 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Mannen(niet allemaal) zijn PUSSYFIED!!
Waar blijft de “STOERE”” voetbal hooligans ,STOERE mannen met tatoeages etc. om mee te vechten voor onze vrijheid !!

freefighter
freefighter
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Dat vraag ik me ook weleens af. Wel met honderden/duizenden lopen rellen tijdens voetbal, maar nu ze niet meer mogen en kunnen supporten gaan ze braaf thuis zitten. What??

Tungsten
Tungsten
Reactie op  freefighter
24 dagen geleden

Het meeste van dat volk is jammergenoeg te achterlijk om te helpen met onweren, de zin of onzin van covid (voorheen de griep) en de great reset gaat hen allen ver boven den pet.

John
John
Reactie op  Tungsten
24 dagen geleden

Dat is zo. Zelfs als je hen alles uitlegt en bewijzen levert, verklaren ze je voor gek.
En verder zitten ze aan de buis gekluisterd.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  freefighter
24 dagen geleden

Komt wel ietsje mislukt over, ze kunnen idd. beter hun energie en woede op hen richten die van alles de oorzaak zijn, i.p.v. hun gewone medemensen te hinderen! Ruk op naar de plaatsen waar ze zitten, overtreed daarvoor de wet van de afzondering, als je zo nodig avontuur moet zoeken. Zet die drang dan om in iets nuttigs! ( Al die fanatiek sportende of rellende figuren hebben we niks aan.)

ster
ster
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

De halve motor club zit niet voor niks in de bajes en die clubs zijn niet voor niks verboden geworden en de cafe’s zijn gesloten zodat er geen plannetjes gesmeed worden door het volk.

Rob
Rob
Reactie op  ster
24 dagen geleden

Dat geeft aan de andere kant ook wel aan hoe bang ze voor het volk zijn. Zij kennen alleen macht maar als het volk groots in beweging zou komen dan blijven ze helemaal nergens. Daarom hebben ze natuurlijk ook de maatregelen, lockdowns in het algemeen en de avondklok ingevoerd. Niet vanwege een virus maar uit angst voor het volk. En ze sturen (ook uit angst) de politie de straat op om hen te beschermen en het vuile werk voor ze op te knappen. Dat noemen ze voor de vorm ‘handhaven’. En daar hebben steeds meer agenten geen zin meer in en stappen op. Wat over blijft is het gaaies. Hopelijk stappen er dan nog veel meer op want het aantal agenten die er voor het ouderwetse politiewerk kwamen (de-escaleren in plaats van escaleren, verrot slaan, opjagen en arresteren) om dienstbaar aan het volk te zijn wordt wel steeds minder. Je zou straks maar als enige of met slechts een paar tussen een zooitje psychopatische staatsmoordenaars zitten want zover zijn ze al bijna.

Marianna
Marianna
Reactie op  ster
23 dagen geleden

je denkt toch niet dat de motorclubs de maatschappij gaan redden?
ik heb althans nog nooit gezien dat ze intentie hebben in die richting te handelen.

Bonnie
Bonnie
Reactie op  Marianna
11 dagen geleden

Ach ja, jammer genoeg zijn ze net als the hooligans.
Als het erop aankomt dan redden ze hun eigen hachje.
Het zou ook zo maar kunnen dat de regering hun omkoopt om aan hun kant te staan.

Arnold
Arnold
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Schijten toch niet in hun broek???

Mickey
Mickey
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Joyce…ik meld me zelf alvast aan.. ik ben geen hooligan. Maar ik wil vrij leven… mensen k ben serieus!! Ik rupt het al lang, we moeten ons voorbereiden voor de ergste scenario! Als rutte en idioten beginnen rommellen met de verplichte vaccinatie, dat wordt eerste teken voor een opstand.. algemeen opstand… beter dood als een held, dan een watje!!
Ik vecht voor mn kinderen!!

salvar
salvar
Reactie op  Mickey
24 dagen geleden

zo is het ,misschien komen we elkaar tegen.

Harry
Harry
Reactie op  Mickey
22 dagen geleden

Zo is dat iedereen opstaan.

RayOflight
RayOflight
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

niet echt tatoeages nodig (zit zelf onder) maar een goed plan en koffiedrinken op het malieveld valt dan af. eerste stap is dan communicatie en subversief handelen. Net de bpoc gehoord. volgens ME’er is het een Criminele organizatie. Dan kun je niet volgens de regels spelen. Daar zit nu juist het punt. Hoe ver wil je gaan? Mensen hebben een baan , kinderen en willen het liefst een rustig leven. Ik vergelijk de overheid nu met een crimineel die in je huis zit en je huis leegrooft. Redeneren , facts peacefull protest dat helpt alleen in een echte democratie.

Willem
Willem
Reactie op  RayOflight
24 dagen geleden

Inderdaad op andere manieren communiceren , onaangekondigde demonstraties , boycotten van de sociale media , grotere merken en de liegbeesten van msm totaal negeren !!

Geraldine
Geraldine
Reactie op  Willem
24 dagen geleden

En …. betaal contant, waar je kan, zoveel je kan !!

Miami
Miami
Reactie op  Geraldine
23 dagen geleden

Grootgrutters vermijden…🐝

RayOflight
RayOflight
Reactie op  Willem
24 dagen geleden

probleem is het op gang te krijgen. mogelijk is het om via QR te communiceren door er extra informatie in te brengen. of lorawan dat heel flexibel is. Heb er al lang over nagedacht. Maar In de praktijk komt het erop neer dat mensen uiteindelijk toch weer sociale media gebruiken. Denk maar aan die FB pagina tegen corona. Uiteindelijk valt het probleem te defineren als een geweldsmonopolist die zijn macht op criminele manier misbruikt en dat men terug met ‘vechten’ op een legale manier. Echt communiceren kan niet dus hier laat ik het maar

Willem
Willem
Reactie op  RayOflight
23 dagen geleden

Ik snap je , ik zit er ook vaak over na te denken alle grote media platforms staan gewoon onder controle , eerst mocht je alles , nu mag je helemaal niets meer en wordt je gelijk geblokt

Marianna
Marianna
Reactie op  Willem
23 dagen geleden

dat is tenminste conctreet

Rob
Rob
Reactie op  RayOflight
24 dagen geleden

Een vreedzaam protest zal in de huidige tijd alleen werken als het echt massaal zou gaan. Niet een paar duizend of enkelen tienduizendende maar met honderdduizenden of miljoenen. Maar ja, 10 miljoen mensen zijn al vergiftigd door het farmaceutisch gif en lopen chronisch ziek rond. Maar als die niet teveel afgezwakt zijn zouden die ook gewoon nog mee kunnen doen want het gaat in wezen om niets anders dan opstaan. De heersende macht probeert het hele volk op de knieën te krijgen om totale controle over ons te hebben. Je hoeft dus letterlijk alleen maar op te staan. Dat opstaan en en vreedzame protest hoef ook niet eens zo te gaan zoals het meestal gaat: in een groep. Dan kun je juist ook een leger politie terroristen verwachten want die zitten zich te vervelen en moeten hun agressie kwijt. Stel je eens voor dat obver heel Nederland gewoon miljoenen mensen alleen maar de maatregelen aan de kant zetten en weer gewoon met het leven door gaan. Wat kunnen ze daar dan aan handhaven. Veel politie agenten stappen al uit de terreurorganisatie dat het geworden is.

RayOflight
RayOflight
Reactie op  Rob
24 dagen geleden

hoor dat vervelings argument heel vaak nee echt niet ! , politiemensen zijn goed opgeleid en argessie was altijd het laatste wat werd toegepast ! Nee het is NU DE LEIDING DIE BEWUST opdracht geeft om mensen te slaan. https://www.youtube.com/watch?v=Yv03MrwVVKg

Harry
Harry
Reactie op  Rob
22 dagen geleden

Alle regels negeren maar dan ook iedereen

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  RayOflight
24 dagen geleden

Je bent de heilige graal, de hypotheek ( aftrek )vergeten! Die houdt elke ballon aan de grond! Hoop al jaren dat die wordt afgeschaft, dan komt er pas strijdbaar potentieel vrij!

RayOflight
RayOflight
Reactie op  C, De Mantre
24 dagen geleden

Alles is met modellen berekend. Het statistische gedrag van het volk is bekend. En JA die hypotheek weerhoud mensen ervan om te strijden. Niemand wil iets verliezen. het strijdbaar potentieel is berekend en de elite weet dat ze niets te vrezen heeft. Af en toe gaat de gecontroleerde oppositie wat valse hoop geven. heb er zelf een hard hoofd in dat het ooit zal veranderen. Zoveel schapen en maak ze wakker dan slapen ze een dag later weer verder na het zien van de NPO propaganda.

Ramon
Ramon
Reactie op  RayOflight
23 dagen geleden

Ik geef je helemaal gelijk er is geen hoop meer voor de mensheid. We zijn al gedoemd toen we geboren zijn .Voor eeuwig lijden wordt onze toekomst .Het enige wat onze zielen nog kan redden is dat er een alles vernietigen komeet onze kant op komt.

Elst (U)
Elst (U)
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

‘deze groepen vechten alleen als groep tegen 1 ongewapend persoon. Zijn ze in ieder geval verzekerd van de overwinning.

Rob
Rob
Reactie op  Elst (U)
24 dagen geleden

Die vechten niet, die storten zich als een groep zombies op hun prooi. Hyena’s die op jacht zijn en misschien zijn er meer uitdrukkingen om het te verwoorden.

Willem
Willem
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

De stoere mannen daar wordt al sinds jaar en dag een hetze tegen gevoerd , ze willen inderdaad geen rambo,s , maar alleen maar emotionele mannen in vrouwenkleren , dat is inderdaad makkelijker en hoef je ook geen oorlog te voeren , als man hoef je maar verkeert te kijken naar iemand , vrouw of buitenlander en je zit al bijna in het gevang !!

Ze zullen binnenkort de Zweedse wet hier ook wel aannemen , [ Grapperhaus is er al mee bezig ] dan kan een vrouw na een avondje stappen en een daaropvolgende one night stand terug draaien in verkrachting omdat ze toevallig een slokje op had en niet helemaal zich zelf was .

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Willem
24 dagen geleden

Dit is stap één, stap twee is wat er nu duidelijk in de Verenigde staten plaats heeft, iedere maand +/- 35 a 50 blanke Amerikanen vermoord door zwarte Amerikanen?, om dat dit ze wordt aangegeven, maar het staat niet in de media, wel omgekeerd, natuurlijk maar dit is oorlog, en in Europa begint dit ook, maar wordt niet in de media vermeld, en we weten wie er achter zitten who who hates us !

Geraldine
Geraldine
Reactie op  Jenne Sr.
24 dagen geleden

Ook in Z-Afrika gaande. Al jaren trouwens, zie je hier in de media ook niets van. #plaasmoorde

MGTOW
MGTOW
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Het feminisme maakt oneindig veel meer kapot dan wat de meeste Nederlanders denken.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  MGTOW
24 dagen geleden

Ja dat is zeker, de minderheden vooral de sexueel zieke minderheden, door hun samenklitten maken veel uit, maar wij de normale gemiddelde mensen laten dit gebeuren en ook toe, ja en als éénmaal het hek van de dam is, is het moeilijk terug te draaien, ik heb het begin meegemaakt in Amsterdam, vrouwen café’s homo bars, waar je als normaal mens niet welkom was, dit was het begin, en het moest kunnen toch, en nu huilen als hun dochters en zoons naar de klote gaan door het vele geld en drugs die daar heersen !

Marianna
Marianna
Reactie op  Jenne Sr.
23 dagen geleden

we zijn al weer aardig afgedwaald van het onderwerp

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  MGTOW
24 dagen geleden

Is niet in elk opzicht waar, wél wordt het vaak verkeerd begrepen, en daarnaar gehandeld. Dan pakt het anders uit dan men wenst. Dat is wat anders dan dat het niet zou deugen!

Rob
Rob
Reactie op  C, De Mantre
24 dagen geleden

What ever. Aan feministen is niets vrouwelijks. Daar worden mannen ook nooit manlijk door. Daar raakt een man dan ook nooit opgewonden door. Misschien is ook dat wel de bedoeling van de elite in de top. Er wordt uitgelegd dat de top in feite overal achter. De New Age beweging, de hippies, en andere tijden schijnen allemaal door de top te zijn opgezet door het domweg als trend neer te zetten. Als je dan kijkt wat naar wat het feminisme voor effect op mannen heeft dan voelt een beetje normale man zich nooit aangetrokken.Dat past wel in het beeld van we nu zien gebeuren. Onaantrekkelijke vrouwen als feministen zijn niet onaantrekkelijk vanwege hun uiterlijke maar vanwege hun gedrag en houding. Ik ben zelf niet meer oordelend maar ik las soms wel reacties van mannen als ‘daar zou ik mijn hond nog niet op laten’. Maar ja, zo zullen er ook bepaalde mannen zijn waar vrouwen hun oordelen over hebben en zo houdt de elite de strijd tussen de seksen gaande.

Geraldine
Geraldine
Reactie op  MGTOW
24 dagen geleden

Ook dat was (en is) een opgezet, smerig, spelletje. Één van de vele pijlen op de Verdeel & Heers-boog. Het begin ook van 2x loonbelasting innen …

Miami
Miami
Reactie op  MGTOW
23 dagen geleden

Feminisme is Verre van vrouwvriendelijk… het vrouwelijke werd opzij gezet

Gestart als onderdeel van het plan.

Jacob
Jacob
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Om te vechten heb ik geen tatoeage nodig, ik doe het op een slimmere manier.

Henkie
Henkie
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Veel mannen zijn door de emancipatie en feminalisering van de samenleving tot halve watjes gemaakt, dat hebben de dames aan zichzelf te danken door hun altijd maar grote mond. Bij een scheiding is de man vaak de lul, wordt het huis uitgetrapt, mag de kinderen niet meer zien maar wel alles betalen. En nu de nood aan de man komt moeten de mannen het weer opknappen?? Die denken: “bekijk het maar”.
Daarnaast, wel eens gedacht dat veel vrouwen in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Belgie de pil gebruiken? Die zooi komt via zuiveringen weer in de rivier en daar maken we hier weer drinkwater van. Wat zou dat voor invloed hebben op het testosteron gehalte van de mannen in NL???

MGTOW
MGTOW
Reactie op  Henkie
24 dagen geleden

En veel vrouwen zijn juist te mannelijk. Vroeger waren huisvrouwen heel normaal, maar daar hebben veel moderne vrouwen een grote hekel aan, terwijl velen wel klagen dat ze veel te weinig tijd hebben om voor hun kinderen te zorgen, of erger, om überhaupt aan kinderen te beginnen.
En laten we al helemaal niet beginnen over de gevolgen van gebroken gezinnen door scheiding. Dat werkt zeer destructief voor het gezin, kinderen en zelfs de hele samenleving. Je kunt namelijk geen gezonde en een goed functionerende samenleving hebben als er zoveel gebroken of kapotte gezinnen zijn. Ook dat kinderen het steeds vaker moeten doen zonder een mannelijke rolmodel, buitengewoon schadelijk voor zowel jongens als meisjes en de samenleving gaat helemaal naar de klote als het probleem van het feminisme niet snel aangepakt wordt.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  MGTOW
24 dagen geleden

Wat een overdrijving. In alle vroegere tijden waren er ook al “kijvende” vrouwen die mannen de keet uit scholden en weg pestten/ Niks nieuws onder de zon. Loop al langer op aarde rond om te weten dat het niet door de hedendaagse veranderingen komt. Dat klinkt als haat zaaierij en een eenzijdige visie door één slechte ervaring. Je moet ook zelf je verstand en intuïtie gebruiken!

MGTOW
MGTOW
Reactie op  C, De Mantre
24 dagen geleden

Ja, ongetwijfeld had je zulke vrouwen, maar in de samenlevingen waar het patriarchaat heerste, konden die vrouwen maar beter hun toontje lager zingen, krengen dat ze waren.
En beschuldig me maar lekker van “haatzaaierij”. Your shaming tactic doesn’t work against me.

E M Goossen
E M Goossen
Reactie op  Henkie
24 dagen geleden

u denkt ver door…..maar idd echte mannen zoals ik me een man voorstel
die wat zijn ogen zien met zijn handen maken kan, ik ken er geen…veelal halve wijven .

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Die zijn er nog wel hoor.Maar net als de meeste mensen (mannen zijn ook mensen) komen deze pas in actie als het reeds te laat is.De geschiedenis herhaalt zich.Daar komt bij dat de mannen al decennia bestreden worden en niet zuinig ook.Persoonlijk voorbeeld.Na 8 jaar diensttijd terug de maatschappij in.En wat voor een maatschappij…Ik accepteerde heel veel niet en werd bestempeld als agressief.Naar psychiater met als resultaat dat men mij “medicatie” toe wilde dienen wat er voor zorgde dat mijn testosteron gehalte omlaag gebracht zou worden.”Medicatie” met impotentie als risico.
Dat laatste hoefde ik niet eens te weten om te beseffen dat niet IK ziek was maar de maatschappij.

Maar hoe zit dat met de vrouwen.
Geen normale vrouw te vinden in de steden in ieder geval.
Of lesbisch of een “zwak” voor alles wat maar niet “wit” is.
Kennen vaak hun eigen cultuur niet meer en zijn wellicht nog meer pussyfied dan wij mannen.
Te triest voor woorden.
Ik ben een geschiedenis “freak” en heb niets dan diep respect voor de vrouwen van weleer.
Burchtmaagden, Kenaus die zij aan zij vochten met hun mannen om hun bestaanrecht en manier van leven te beschermen.Waar zijn zij gebleven?
Nee, afgeven op de mannen zoals het sociaal marxisme hen geleerd heeft.2e en 3e generatie zgn. Feministen.Pff.
We zijn allen slachtoffer en nog meer verdeeldheid helpt ons niet.
Helaas is de kloof zo gigantisch dat er nu een hele generatie is zowel man als vrouw die elkaar nooit vinden gaan.Zo hebben mannen het begrip migtow gemaakt om zich te wapenen tegen giftige vrouwen.
Dat is 1 gevolg zodat er mannen zijn zoals ikzelf, zonder vrouw, zonder kinderen, zonder toekomst.Geloof mij, ik ben een gentleman maar geen pussy.
Het vechten komt zodadelijk wel.
Al is het dan om op eigen termen dit leven te laten en niet opgesloten in een kamp ter heropvoeding of om een shot te krijgen.
Wij allen kiezen hoe we leven willen of is het misschien geen keuze.Hoe dan ook hoe ik ga, ga ik hopelijk zelf bepalen.
De ratten hebben het schip reeds verlaten en ons staat het water aan de lippen.

Grts

Een echte man

MGTOW
MGTOW
Reactie op  Bataaf
24 dagen geleden

‘It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.’
Jiddu Krishnamurti

Geraldine
Geraldine
Reactie op  Bataaf
24 dagen geleden

Iedereen, Iemand en Niemand
Er waren eens drie mensen:
Iedereen, Iemand en Niemand. Op een dag moest er een belangrijke opdracht worden vervuld.
Iedereen dacht dat Iemand die taak wel op zich zou nemen.
Hoewel Iedereen de opdracht kon vervullen, deed Niemand het.
Daarom werd Iedereen boos op Iemand. Het was zíjn taak en nu had Niemand die uitgevoerd!
Iedereen dacht dat Niemand de opdracht had kunnen doen, maar Niemand had zich gerealiseerd dat Iedereen juist zo graag wilde.
Aan het einde beschuldigde Iedereen Iemand omdat Niemand deed wat Iedereen had kunnen doen.

Laten we hopen dat SAMEN op staat.

D.R. V S D C D B
D.R. V S D C D B
Reactie op  Geraldine
24 dagen geleden

Hola, Geraldine, gewoonweg schitterend.

Dank voor deze frisse doordenker.

Een oplaad·oase in de chaos waar wij, kinderen van de stormen, de stilte lief hebben ,,,

Tashi delek

01:33

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Geraldine
23 dagen geleden

Mooi schrijven.Echt waar!
Echter ben ik niet die “iemand”.
Noch ben ik boos op “iedereen”.
En heeft ” niemand” van ons direct schuld.
Filosofie gaat niet de oplossing brengen.
Tevens kan je jouw stukje ontleden als volgt: dat de mannen weer de kastanjes uit het vuur moeten halen.
Als er toch al schuld bestaat…
Ligt dat zeker niet bij ons.
Wij zijn en worden het hardst bestreden.bekijk en luister eens naar Jordan Peterson en the war on men.
Stel dat we dit alles afwenden (de corona plandemie) hoe gaan we dan verder?
Veranderd er dan iets in de maatschappij ten opzichte van de westerse man?
Of gaan we weer verder waar we waren gebleven en bedankt weer voor de offers en nu weer je hoek in?
Met alle respect maar als men wil dat ik ga vechten voor hernieuwde vrijheid.(nogmaals hoe gaat dat er dan uitzien) dan moet het wel concreter zijn en dan is filosofie (al hou ik er best wel van) niet het middel.
Oorlogen worden gewonnen door vastberadenheid, eensgezindheid en cohesie.
Niet met mooie woorden.

Grts.

Echte vrouw
Echte vrouw
Reactie op  Bataaf
21 dagen geleden

Mag ik als echte vrouw dan reageren. Ik ben het volkomen met jullie eens! De meeste mannen zijn geen echte mannen meer door dat k.tfeminisme en de vrouwen geen echte vrouwen meer. Ze bestaan nog wel maar je moet ze met een loep zoeken. Ik ben vrouwelijk tot in mijn diepste kern, voel me fijn bij het “uitvoeren van vrouwelijke taken” maar dat mag je tegenwoordig niet zeggen. Ik zorg graag, vind het fijn om me mooi te maken voor een man en oog te hebben voor zijn behoeftes. Ik heb trouwens wel twee rechter handen en deins er niet voor terug die uit te steken als het nodig is, maar ik vind wel dat mannen bepaalde (biologisch bepaalde) talenten hebben waarin zij gewoon beter zijn dan vrouwen en andersom en dar mag je elkaar in tegemoet komen en hulp accepteren. Die tegenpolen zijn nu juist zo mooi en zoals het van nature bedoeld is. De westerse vrouw moet leren om een man weer man te laten zijn en zelf zich als vrouw te gedragen. Ik denk dat slavische dames niet voor niets zo populair zijn. Die verstaan deze kunst nog!

Dave
Dave
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Mensen komen normaal gesproken pas in actie als het hen begint de raken. Het slimme van deze agenda is echter dat als de bende lemmingen erachter komen, het reeds te laat is deze keer omdat de bevolking grondig murw wordt gemaakt en uitgedund en verzwakt.

Feniks
Feniks
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Je moet ZELF gaan vechten.

Porselijntje
Porselijntje
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Die werken nu allemaal voor de ME?

Wilco
Wilco
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Die zijn verdreven door het systeem en de Yuppies zijn ervoor terug gekomen.

Johnny
Johnny
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Voetbal ‘fans’ zijn niet voor niets fan, het zijn volgers. Mannen met tatoeages (bestonden nog niet toen ik opgroeide) volgen de mode en de motorclubjes (supergay als je het mij vraagt) zijn niet voor niets een clubje. Op zichzelf durven ze namelijk niets. En de jeugd is duidelijk slachtoffer van de (huidige) propaganda van de media, de reclame’s en schooljufjes die ze constant vertellen dat ze te agressief zijn (vooral niet vechten hoor), of geen toxische masculiniteit mogen vertonen wat dat ook precies moge zijn en ze lopen er bij als mietjes. Stoere mannen heb je ook niet veel aan trouwens want stoer doen is een houding en een heel duidelijk teken van onzekerheid en overcompensatie.
Maar wat mij nu echt stoort is dat helemaal niemand meer ‘zichzelf’ mag zijn. Sommigen zijn nu eenmaal verwijfd, en dat is prima zolang dat is wie jij bent en hoe jij je voelt. En datzelfde geld voor alle soorten types die je maar kunt bedenken. Buitenlander, Binnenlander, homo, hetero, lesbisch, trans, taalvaardig of juist niet het doet er alleen toe wie JIJ bent en hoe JIJ je voelt. Daar heeft de kleding of schoenen die je draagt, de auto of fiets die je rijd, het huis of woonboot waar je woont, of het soort werk dat je wel (of niet) doet he-le-maal NIETS mee te maken.
Wees a.u.b. jezelf.

Marianna
Marianna
Reactie op  Joyce Ramgatie
23 dagen geleden

ik vermoed dat de macht niet bang is voor rellende hordes, maar wel voor mensen die hun verstand kunnen gebruiken.
kennis moet gedeeld en ontwikkeld worden, dat kunnen ze nu met succes onderdrukken, zie de media.

Gezond Verstand
Gezond Verstand
24 dagen geleden

Langzamerhand zou je toch wel kunnen stellen dat de Dam tot zover kapot is, dat we straks (indien mensen dit nu nog niet zo ervaren) tot net onder onze neus int water komen te staan

Ik maak mij all lange tijd ernstig zorgen.. zie inmiddels ook dat mijn zoon problemen krijgt wat zich weer uit in agressie en of onhandelbaar gedrag.. maar weet niet zo goed wat te doen.. ik ben immers ook maar vader / heftruck chauffeur, die meegetrokken word in de stroming

Mijn excuus voor mijn openheid, maar het moest eruit..

Elske
Elske
Reactie op  Gezond Verstand
24 dagen geleden

Onze kleinzoon ook depressief agressie triest

mikkie
mikkie
Reactie op  Elske
24 dagen geleden

ik ook…

Jacky
Jacky
Reactie op  Gezond Verstand
24 dagen geleden

Snap dit gevoel helemaal. Maak me ernstig zorgen en mijn partner denkt dat IK gek ben. Wil niet eens luisteren naar alles wat ik zeg. Megafrustrerend, dat schapenvolk.

Geraldine
Geraldine
Reactie op  Jacky
24 dagen geleden

Ik spreek meer en meer mensen over gedonder in de familie, zelf wel/niet testen, zelf/kinderen wel/niet vaccineren, etc. Huwelijken die dreigen kapot te gaan (men spreekt elkaars taal niet meer), ouders die met lede ogen zien hoe hun kind bezwijkt voor een beetje ‘vrijheid’ in het ‘field-lab, ouders die van de leeftijd zijn waar men diep respect had voor alles me een witte jas, jij met kruiwagens bewijs aan kan komen…tevergeefs.
Goed dat er over gesproken wordt 🙂
Je bent niet alleen. Hou vol.

Elfin
Elfin
Reactie op  Geraldine
24 dagen geleden

Ach ja, ook ik zit er middenin. Ik heb het losgelaten. Als zij met duvel en geweld willen moeten ze het maar doen dan.

Elfin
Elfin
Reactie op  Jacky
24 dagen geleden

Mijn man is ook zo’n schaap. Gaat zijn spuit zsm halen. Het is wachten op het najaar en dan zal hij spijt hebben. Of niet, want je hebt niet veel meer als je de pijp uit bent.

Ruud
Ruud
Reactie op  Elfin
24 dagen geleden

Gecondoleerd alvast.

Vlinder
Vlinder
24 dagen geleden

Dus Willem Alexander krijgt ook inwoners? Zijn huis is in iedergeval groot genoeg voor een aantal asielzoekers. En als hij dat niet wil worden zijn kinderen afgenomen? Of geldt het niet voor de elite?

Elske
Elske
Reactie op  Vlinder
24 dagen geleden

Nee de Elite hebben vrijstelling zowel voor testen vaccineren zij zijn onderdeel van dit duivelse plan.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Elske
24 dagen geleden

De elite is niets anders dan een groep van slaven/onderdanen van de duivel.

Alle obstakels zijn omgekocht en bewerkt of uitgeschakeld, om zo vrij spel te hebben.

Dat betekent waarschijnlijk dat wij op korte termijn ook in Nederland een vrouw aan het bewind krijgen, dat is al lang geregeld.

Elske
Elske
Reactie op  serieuze aangelegenheid
24 dagen geleden

Dat zal wel ge zeer gevaarlijke Kaag zijn

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Elske
24 dagen geleden

De koning zat bij de Bilderberg besprekingen over deze aanloop naar de reset, hij moet ervan afweten, hoe verworden is dit land en haar “leiders”!

Mickey
Mickey
Reactie op  Vlinder
24 dagen geleden

Nee, die huis moeten
ze inleveren…ze kunnen ook in een vlet wonnen toch!!.

peter
peter
Reactie op  Vlinder
24 dagen geleden

Dankzij willem en maxima heeft hitler alsnog de oorlog gewonnen, beiden zullen een belangrijke rol gaan spelen tijdens en na de great reset

Jopie
Jopie
Reactie op  Vlinder
24 dagen geleden

Ha ha ha 🤣🤣

Anna
Anna
Reactie op  Vlinder
24 dagen geleden

Hele goeie Vlinder. Je hoort trouwens heel weinig van hem. Waar blijft hij nu om het volk toe te spreken? En was dit de externe bedreiging waar hij het met de troonrede al over had? Wel iets zeggen wat er behoorlijk inhakt maar niet uitleggen waar het op gebaseerd is. Ik heb nog nooit zo gevloekt en tranen gelaten als de laatste tijd. Dat een heel kleine groep dit alles kan veroorzaken.
Jensen zei het gister heel goed in zijn show, er moet actie komen.

Elske
Elske
Reactie op  Anna
24 dagen geleden

Willem Alexander weet u het nog ( we moeten niet normaal maken eat niet normaal is) deze hoort bij dat clubje samen met Maxima beste vriendin van Schwab.

Anna
Anna
Reactie op  Elske
24 dagen geleden

Ja heb Maxima samen met Kaag en Rutte gezien bij Schwab. Zegt genoeg niet?

Astrid Pestman
Astrid Pestman
24 dagen geleden

Moedige vrouw!

Annette
Annette
24 dagen geleden

Frau Haberl heeft groot en groot gelijk! Ik vermoed zomaar dat de meeste lezers en lezeressen van deze site dit niet als een verrassing zullen ervaren. Deze plannen zijn voor ons “wakkeren” al langer bekend. Helaas voor ons is het aandeel mensen dat nog steeds over gezond verstand beschikt, te klein om werkelijk een verschil te kunnen maken. Mijn hoop is nog steeds gevestigd op Reiner Fuelmich met zijn rechtszaken. Jammer dat het allemaal zo lang duurt, maar ik begrijp dat er heel veel werk verzet moet worden. Totdat er daadwerkelijk iets verandert in goede zin, zullen wij dus stand moeten houden. En vooral de moed erin houden, want anders red je het niet.

Pfffffff
Pfffffff
Reactie op  Annette
24 dagen geleden

Hopen op een externe factor lijkt me niet verstandig. Dat heet hoopporno, totdat we alles kwijt zijn. Al die tijd met hoop geleefd.

Annette
Annette
Reactie op  Pfffffff
24 dagen geleden

Zonder hoop is er niet veel meer over. Je kent het gezegde: “hoop doet leven”. Natuurlijk heb je gelijk dat je niet kan zitten afwachten tot een ander het voor je oplost. Ik doe op alle mogelijke manieren mijn best om te “strijden” voor de goede zaak. Financiële hulp voor zaken die er toe doen, bijvoorbeeld Artsen voor Waarheid. Ik geef toe dat het niet veel is, maar als veel mensen dat doen, moet het toch helpen.

Jacky
Jacky
Reactie op  Annette
24 dagen geleden

Goed zo Annette, dat doe ik ook!!

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Annette
24 dagen geleden

Een ander gezegde luidt: hoop is uitgestelde teleurstelling.

Arnold
Arnold
Reactie op  Annette
24 dagen geleden

Ik hoop dat Reiner Fuellmich kan opschieten met het Tribunaal maar als de rechters in Duitsland “Vermerkelt” zijn, zie ik het donker in.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Arnold
24 dagen geleden

Dat is ook een valse hoop die ellelang zal uitgeprocedeerd gaan worden. Alleen met miljoenen tegelijk ze aan een rapier rijgen is wat er (hoog)nodig is. De tijd van koffie of thee drinken is inmiddels meer dan allang voorbij..

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Arnold
24 dagen geleden

Denk je echt dat die Reiner Fuellmich wat kan doen?als hij dat al had gekund hadden ze hem allang uit de weg geruimd.

Tom
Tom
Reactie op  Anti-Rutte
24 dagen geleden

Ik vrees het ook, dit is te groot, ook voor Reiner Fuellmich helaas.

salvar
salvar
Reactie op  Tom
24 dagen geleden

nee hoor maar het heeft helaas tijd nodig.
je moet beslagen op het ijs komen.
goed voorbereid is het halve werk.

Jacky
Jacky
24 dagen geleden

Dank je Andrea Haberl, dit getuigt toch van moed!! Maar pas goed op jezelf!!!

Henk Smulders
Henk Smulders
24 dagen geleden

Sinds begin 2020 kwam er per maand een horror verhaal, de eerste maanden van 2021 is het zowat wekelijks, en de laatste maand zowat elke dag.
Als het waar is wat Andrea Haberl zegt dan wordt het toch echt hoog tijd dat we op een minder vreedzame manier moeten gaan demonstreren.
Zachte heelmeesters werken niet.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Henk Smulders
24 dagen geleden

Hebben nooit gewerkt.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
24 dagen geleden

Wat nu gebeurt wereld wijd is zo onverstelbaar groots en evilAlle lijders😡die al jaren t protocol volgen van de vernietiging hebben dit stapvoets gedaan en binnen no time ingevoerd omdat ze weten dat t op psychologische vlak mensen compleet in schock brengt Berekend en op een slinkse manier maar eigenlijk zijn t de grootste laffe entiteiten die er bestaan Dit zijn géén mensen ze opereren vanuit t. Pure kwaad en zeggen ons ermee te redden en verwachten zeker ook nog dat je ze dankbaar bent Tweede wereld oorlog is t feestje mislukt nu tweede ronde Please word wakker die nog slapen stap over je angst heen laat je niet kisten👍❤️❤️

Germine
Germine
Reactie op  W Appie🤔😁
24 dagen geleden

Maar wat kunnen wij hier tegen doen als gewone mensen?

Tom
Tom
Reactie op  Germine
24 dagen geleden

Vrijwel niets want er is een groot probleem: de main stream media is in handen van onze onderdrukkers en gebruiken slimme psychologische trucs om het volk in bedwang en angstig te houden. Pas als iedereen stopt deze main stream media te volgen (krant opzeggen, TV uit laten staan) kan er een kentering komen. Ik vrees dat dit moment nooit gaat komen.

Bertus
Bertus
Reactie op  Tom
24 dagen geleden

Ik ook,

we kunnen het stoppen maar enorm veel mensen zijn al afhankelijk van overheid voor levensonderhoud. In een land wat te koud is om te overleven. Wat verwacht je dan.

Wim
Wim
Reactie op  Germine
24 dagen geleden

geen muilkorf, geen vaccinatie, geen enkele maatregel meer volgen!

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  Germine
24 dagen geleden

Opstaan en alle regels negeren maar wel 70 procent van de bevolking

salvar
salvar
Reactie op  Germine
24 dagen geleden

pakweg 5 miljard, wat denk je als je maar wil.

Mooncat
Mooncat
24 dagen geleden

geen idee wie die vrouw is en ook geen info over haar te vinden

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  Mooncat
24 dagen geleden

Hier een video van haar naar aanleiding van deze audio boodschap.

https://gloria.tv/post/CVHGz7ahZbx238ijncGwLGejD

Ik pak mijn leven terug.
Ik pak mijn leven terug.
24 dagen geleden

Even met jullie delen.. Vanmiddag als vanouds wezen shoppen. Zonder afspraak in alle winkels binnen gekomen. In sommige winkels deed iedereen zelfs de mondkap af. Wat een heerlijke ervaring. Een momentje terug naar normaal. Fijn dat zoveel mensen schijt aan de criminele overheid hebben. Nu nog het huisarrest negeren en de regering opsluiten.

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Ik pak mijn leven terug.
24 dagen geleden

Ik draag dat kaartje (heb mijn medische gegevens bij me) en heb die luier nog nooit gedragen. Ik heb nog nooit problemen erdoor gehad. En ik ben er nog nooit op aangesproken. Ik doe niet mee met deze onzin van gedragsverandering.

Coby
Coby
Reactie op  Geen schaap
23 dagen geleden

Die medische gegevens heeft NIEMAND iets mee te maken, kun je gewoon thuislaten.
Alleen jij en een door JOU aangewezen ARTS heeft daar inzage in. Niemand anders. Dat heet medisch GEHEIM.

Elske
Elske
Reactie op  Ik pak mijn leven terug.
24 dagen geleden

Wij hetzelfde geen muilkorf geen afstand geen extra handen wassen lekker knuffelen en feesten gaat bij ond gewoon door. Corona is een HOAX.

salvar
salvar
Reactie op  Elske
24 dagen geleden

hier nog een.

Pfffffff
Pfffffff
Reactie op  Ik pak mijn leven terug.
24 dagen geleden

In welke stad was dat?

x

Check Also

grote reset

Grote Reset is ‘één van de grootste bedreigingen’ voor democratie en vrijheid

We moeten niet lacherig doen over de ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

163
0
We lezen graag je reactie!x