BuitenlandCorona

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is een spraakbericht opgedoken van AfD-politica Andrea Haberl waarin ze vertelt over de gevolgen van een nieuwe strenge wet waarmee de Duitse regering overal lockdowns kan invoeren.

De Grote Reset zal uitgevoerd worden, dat is een uitgemaakte zaak. De coronacrisis is het voorwendsel hiervoor. Met behulp van vaccinaties moet de wereldbevolking drastisch worden uitgedund, aldus de politica. Klimaatlockdowns, gedeelde woningen, totale controle.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vanaf maandag zal Angela Merkel alleenheerser zijn over Duitsland, zegt Haberl. Ze vergelijkt de huidige situatie met de machtsgreep van Hitler in 1933. Tijdens haar regeerperiode heeft Merkel volgens de politica genoeg overheidsgezinde rechters op de juiste plekken neergezet.

Totale staatscontrole

“Het ging nooit om corona. Er is maar één doel. Corona was slechts een voorwendsel,” aldus een bezorgde Haberl. De Grote Reset moet leiden tot totale staatscontrole en afhankelijkheid van de bevolking.

Wat kunnen we verwachten? Slechts één keer per week winkelen, ook overdag binnenblijven, klimaatlockdowns en het opdelen van woningen. En als je niet wilt meewerken, dan worden je kinderen bij je weggehaald. Dit alles is besproken tijdens de Bilderbergconferentie van 2019, zegt ze.

Namens Nederland waren daar onder andere Sigrid Kaag, premier Rutte en koning Willem-Alexander bij aanwezig.

Beangstigende waarschuwing

Haberl zegt ook dat achter de schermen al is bedisseld dat de volgende bondskanselier wordt geleverd door de Groenen. “We gaan niet terug naar normaal. Het zal erger worden dan de DDR. Ze zullen alles van ons afnemen als we de vaccinatie overleven!”

De beangstigende waarschuwing heeft nog geen gevolgen gehad voor de politica, weet de Donaukurier. Wel wordt de kwestie momenteel onderzocht.

[Wochenblick]

4.6 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

164 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Mannen(niet allemaal) zijn PUSSYFIED!!
Waar blijft de “STOERE”” voetbal hooligans ,STOERE mannen met tatoeages etc. om mee te vechten voor onze vrijheid !!

Gezond Verstand
Gezond Verstand
3 jaren geleden

Langzamerhand zou je toch wel kunnen stellen dat de Dam tot zover kapot is, dat we straks (indien mensen dit nu nog niet zo ervaren) tot net onder onze neus int water komen te staan

Ik maak mij all lange tijd ernstig zorgen.. zie inmiddels ook dat mijn zoon problemen krijgt wat zich weer uit in agressie en of onhandelbaar gedrag.. maar weet niet zo goed wat te doen.. ik ben immers ook maar vader / heftruck chauffeur, die meegetrokken word in de stroming

Mijn excuus voor mijn openheid, maar het moest eruit..

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Dus Willem Alexander krijgt ook inwoners? Zijn huis is in iedergeval groot genoeg voor een aantal asielzoekers. En als hij dat niet wil worden zijn kinderen afgenomen? Of geldt het niet voor de elite?

Astrid Pestman
Astrid Pestman
3 jaren geleden

Moedige vrouw!

Back to top button
164
0
We lezen graag je reactie!x