Het Complot

De onzichtbare macht achter de macht bestaat in ons land uit topbestuurders als Demmink en Ollongren. Dit boek gaat hier dieper op in

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig RTLZ-beurscommentator Willem Middelkoop kwam tot de ontdekking dat er een onzichtbare macht achter de macht zit die bestaat uit een rijke en invloedrijke elite.

Die elite dicteert bovendien het officiële regeringsbeleid van de VS en doet er alles aan om de Amerikaanse macht zo groot mogelijk te houden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Daarvoor lijkt alles geoorloofd. De CIA was de laatste 70 jaar bijvoorbeeld verantwoordelijk voor allerlei vormen van regimeverandering en moordaanslagen op presidenten.

Een-tweetje

Middelkoop stelt dat ook in ons land een geheime staatsstructuur voorkomt. “Soms komt-ie even aan de oppervlakte,” zegt hij tegen HP/De Tijd. “Zoals recent met de dividendbelasting. Dat was natuurlijk een een-tweetje tussen Rutte en de top van Shell en Unilever.”

“Ik twijfel er dan ook niet aan dat er hier diepe staat-achtige structuren bestaan en dan moet je vooral denken aan topmensen zoals Demmink, Wellink en Ollongren,” vervolgt hij.

Hij wijst erop dat dit topbestuurders zijn met lijntjes naar Amerika. Zo was Wellink niet alleen topman van De Nederlandsche Bank, maar ook lid van de Trilaterale Commissie en maakt minister Ollongren deel uit van de Bilderberggroep, aldus Middelkoop.

Golf van terreur

We hangen aan de leiband van Amerika, benadrukt hij, toevoegende dat Nederland zelfs actief onderdeel was van het Gladio-netwerk, een geheime organisatie gesponsord door de CIA en de NAVO.

Dit netwerk werd gebruikt om aanslagen te plegen op de eigen bevolking en zaaide een golf van terreur in Europa.

Om de controle over olie en de dollar te behouden is de VS bereid de ene na de andere oorlog te voeren. Vanwege de Koerdische olie steunde Amerika zelfs een organisatie als IS.

Flinke vinger in de mediapap

Als fotojournalist van Het Parool ontdekte Middelkoop dat nieuws meestal niet wordt gemaakt door journalisten, maar aangeleverd wordt door belanghebbenden.

Hij wijst erop dat er een nauwe band bestaat tussen de CIA en de pers. “Met Operation Mockingbird heeft de CIA decennialang een flinke vinger in de mediapap gehad,” zegt hij.

Hoewel de situatie in Nederland minder ernstig is, heerst bij ons in de media wel een dominante groepscultuur, klinkt het.

Boekentip: Patronen van bedrog

Foto: Wikimedia Commons

[HP/De Tijd]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John_J_Rambo
John_J_Rambo
5 jaren geleden

Oude en reeds bekende feitjes opgesomd in wederom een nieuw boekje van WM. Het ene na het andere boekje en presentatie door WM aangezien zijn goud en zilver voorspellingen verre van uitgekomen zijn. De schoorsteen rookt dankzij de boekjes en beheerskosten van zijn fonds, niet als gevolg van de door hem voorspelde goudprijs van $2000+++.

Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

Operation “Gladio” is reeds een heel oud verhaal en volledig in de schijnwerpers gezet door Dr. Daniele Ganser. Deze Zwitserse historicus (Friedensforscher) heeft hier een boek over naar buiten gebracht waar ene Middelkoop zich een puntje aan mag zuigen!!!

Zo moet dat en niet anders. Dit heeft destijds door o.a. de publicatie van betreffend boek in Italië de toenmalig zittende regering de kop gekost en dat zie ik bijv een boek van WM niet doen!!

Dat is onderzoek en wel zeer goed gefundeerd!!

Waar Middelkoop ons van moet afleiden weet ik ff zo gauw niet echter dit is een storm (proberen te) veroorzaken in een klein glaasje water.
Hij noemt bekende namen en “voert” het publiek (wij dus) dat wat we al weten, graag bevestigd willen hebben in “ons weten” (want weten doen we helemaal NIETS en daar zou een echte onderzoeker eens iets aan moeten doen) en doet verder net als de rest van dat zooitje zgnd “onderzoeksHoernalisten NIETS!

Als hij al namen als Demmink en Ollongren noemt dan hoor ik in ieder geval graag meer dan dat wat ik reeds jaren weet en dat is inderdaad helemaal NIETS, althans NIET BEWEZEN!!!!

Roeptoeteren kan ik zelf ook wel, daar hoef ik geen boek voor te lezen alleen heb ik daar niets aan!

De meeste van dit halfslachtige “journalisten” doen maar wat om idd zoals @John J. Rambo hier al aangaf, wat geld op een makkelijke manier bij te verdienen door wat boeken van de ECHTE ONDERZOEKERS te lezen en dit op een hoopje bij elkaar te mieteren en papier mee te vervuilen.

Absoluut niet het lezen waard. Shame on you Middelkoop.
Ganser heeft ECHT onderzoek zijn functie gekost aan de Uni Basel (hij was daar Prof.) ivm het openlijk ter discussie stellen van het belachelijke 9/11 verhaal en ene Udo Ulfkotte is “gehartinfarct” na publicatie van zijn boek “Gekaufte Journalisten” omdat hij te gevaarlijk werd, hij trad namelijk behoorlijk naar buiten met zijn verhaal en wel in de meer gerespecteerde alternatieve media in Duitsland zoals de “Wissensmanufaktur” van Andreas Popp, een Duitse ondernemer (geweest) en econoom en “Quer Denken” van Prof. Dr. Michael Voght alwaar ook mensen aan het woord komen die bijv. de Duitse Staat voor het Verfassungsgericht (Prof. Dr. Kalr Scachtschneidfer) hebben gedaagd wat toch behoorlijk in de kijker speelt.

Aan dit soort mensen hebben we echt wat, die zijn onafhankelijk, hebben erg veel kennis in huis en het voornaamste, ze hoeven er niet van te eten, hun mooie huis is reeds afbetaald en hun baan is absoluut niet meer belangrijk voor hun…..”’
Moet ik meer zeggen, dacht het niet dus!!

Denk dat de meeste HOERNALISTEN wel wat meer weten maar dat hun de stront dun langs hun benen afloopt en hun dure Versace broekje vervuilt!! Niet meer dan zielig. Dure auto, duur huis, kids studeren enz enz…..

Gegroet,

Gladiator

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 jaren geleden

Ja oude wijn in nieuwe zakken. Maar het blijft bekend bij een klein groepje de rest wil er niets van weten.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Las net dat politici en bestuurders zich bedreigd voelen. (zio) Politici en bestuurders die er voor zorgen dat we allen in een ultieme en smerig doortrapte moord- en roofstaat zijn terechtgekomen en wij allen vastlopen in de complexiteit die ze met regels en wetten creëeren en wij daarbij niet meer veilig over straat kunnen fankzij fe open grenzen die tot Zuid-Afrika reiken. Maar die anti eigen volk lui voelen zich bedreigd!!??….Och, de stumpers krijgen eindelijk dat wat ze zelf decennia lang of zelfs honderden jarenlang hebben uitgedeeld terug. Dat heet toch karma?….Hopelijk worden zullen de bedreigingen verder gaan dan alleen lokaal, maar doorgaan tot in de hoogste top van de piramide.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x