Homepagina » Het Complot » De onzichtbare macht achter de macht bestaat in ons land uit topbestuurders als Demmink en Ollongren. Dit boek gaat hier dieper op in
De onzichtbare macht achter de macht bestaat in ons land uit topbestuurders als Demmink en Ollongren. Dit boek gaat hier dieper op in

De onzichtbare macht achter de macht bestaat in ons land uit topbestuurders als Demmink en Ollongren. Dit boek gaat hier dieper op in

Voormalig RTLZ-beurscommentator Willem Middelkoop kwam tot de ontdekking dat er een onzichtbare macht achter de macht zit die bestaat uit een rijke en invloedrijke elite.

Die elite dicteert bovendien het officiële regeringsbeleid van de VS en doet er alles aan om de Amerikaanse macht zo groot mogelijk te houden.

Daarvoor lijkt alles geoorloofd. De CIA was de laatste 70 jaar bijvoorbeeld verantwoordelijk voor allerlei vormen van regimeverandering en moordaanslagen op presidenten.

Een-tweetje

Middelkoop stelt dat ook in ons land een geheime staatsstructuur voorkomt. “Soms komt-ie even aan de oppervlakte,” zegt hij tegen HP/De Tijd. “Zoals recent met de dividendbelasting. Dat was natuurlijk een een-tweetje tussen Rutte en de top van Shell en Unilever.”

“Ik twijfel er dan ook niet aan dat er hier diepe staat-achtige structuren bestaan en dan moet je vooral denken aan topmensen zoals Demmink, Wellink en Ollongren,” vervolgt hij.

Hij wijst erop dat dit topbestuurders zijn met lijntjes naar Amerika. Zo was Wellink niet alleen topman van De Nederlandsche Bank, maar ook lid van de Trilaterale Commissie en maakt minister Ollongren deel uit van de Bilderberggroep, aldus Middelkoop.

Golf van terreur

We hangen aan de leiband van Amerika, benadrukt hij, toevoegende dat Nederland zelfs actief onderdeel was van het Gladio-netwerk, een geheime organisatie gesponsord door de CIA en de NAVO.

Dit netwerk werd gebruikt om aanslagen te plegen op de eigen bevolking en zaaide een golf van terreur in Europa.

Om de controle over olie en de dollar te behouden is de VS bereid de ene na de andere oorlog te voeren. Vanwege de Koerdische olie steunde Amerika zelfs een organisatie als IS.

Flinke vinger in de mediapap

Als fotojournalist van Het Parool ontdekte Middelkoop dat nieuws meestal niet wordt gemaakt door journalisten, maar aangeleverd wordt door belanghebbenden.

Hij wijst erop dat er een nauwe band bestaat tussen de CIA en de pers. “Met Operation Mockingbird heeft de CIA decennialang een flinke vinger in de mediapap gehad,” zegt hij.

Hoewel de situatie in Nederland minder ernstig is, heerst bij ons in de media wel een dominante groepscultuur, klinkt het.

Boekentip: Patronen van bedrog

Foto: Wikimedia Commons

[HP/De Tijd]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John_J_Rambo
John_J_Rambo
2 jaren geleden

Oude en reeds bekende feitjes opgesomd in wederom een nieuw boekje van WM. Het ene na het andere boekje en presentatie door WM aangezien zijn goud en zilver voorspellingen verre van uitgekomen zijn. De schoorsteen rookt dankzij de boekjes en beheerskosten van zijn fonds, niet als gevolg van de door hem voorspelde goudprijs van $2000+++.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  John_J_Rambo
2 jaren geleden

@John_J_Rambo

De prijzen van edelmetalen worden gefixt en bepalen de ‘poppetjes’ van de macht of beter gezegd, de macht zelf de prijs van edelmetaal. Deze prijzen kunnen eenvoudig worden bepaald en tel daarbij het kunstmatig beïnvloeden van de beurzen op en je zult zien dat de edelmetalen geen schijn van kans maken daarheen te gaan waar het normaal gesproken hoort te zijn.

Middelkoop had gelijk en zou in de toekomst ook weer gelijk krijjgen als de financiële en banken wereld niet onder controle van de zionisten zou staan en we werkelijk te maken hadden met een vrije marktwerking en de aandelenmarkt en markt voor edelmetalen zijn werk had kunnen doen.

Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

Operation “Gladio” is reeds een heel oud verhaal en volledig in de schijnwerpers gezet door Dr. Daniele Ganser. Deze Zwitserse historicus (Friedensforscher) heeft hier een boek over naar buiten gebracht waar ene Middelkoop zich een puntje aan mag zuigen!!!

Zo moet dat en niet anders. Dit heeft destijds door o.a. de publicatie van betreffend boek in Italië de toenmalig zittende regering de kop gekost en dat zie ik bijv een boek van WM niet doen!!

Dat is onderzoek en wel zeer goed gefundeerd!!

Waar Middelkoop ons van moet afleiden weet ik ff zo gauw niet echter dit is een storm (proberen te) veroorzaken in een klein glaasje water.
Hij noemt bekende namen en “voert” het publiek (wij dus) dat wat we al weten, graag bevestigd willen hebben in “ons weten” (want weten doen we helemaal NIETS en daar zou een echte onderzoeker eens iets aan moeten doen) en doet verder net als de rest van dat zooitje zgnd “onderzoeksHoernalisten NIETS!

Als hij al namen als Demmink en Ollongren noemt dan hoor ik in ieder geval graag meer dan dat wat ik reeds jaren weet en dat is inderdaad helemaal NIETS, althans NIET BEWEZEN!!!!

Roeptoeteren kan ik zelf ook wel, daar hoef ik geen boek voor te lezen alleen heb ik daar niets aan!

De meeste van dit halfslachtige “journalisten” doen maar wat om idd zoals @John J. Rambo hier al aangaf, wat geld op een makkelijke manier bij te verdienen door wat boeken van de ECHTE ONDERZOEKERS te lezen en dit op een hoopje bij elkaar te mieteren en papier mee te vervuilen.

Absoluut niet het lezen waard. Shame on you Middelkoop.
Ganser heeft ECHT onderzoek zijn functie gekost aan de Uni Basel (hij was daar Prof.) ivm het openlijk ter discussie stellen van het belachelijke 9/11 verhaal en ene Udo Ulfkotte is “gehartinfarct” na publicatie van zijn boek “Gekaufte Journalisten” omdat hij te gevaarlijk werd, hij trad namelijk behoorlijk naar buiten met zijn verhaal en wel in de meer gerespecteerde alternatieve media in Duitsland zoals de “Wissensmanufaktur” van Andreas Popp, een Duitse ondernemer (geweest) en econoom en “Quer Denken” van Prof. Dr. Michael Voght alwaar ook mensen aan het woord komen die bijv. de Duitse Staat voor het Verfassungsgericht (Prof. Dr. Kalr Scachtschneidfer) hebben gedaagd wat toch behoorlijk in de kijker speelt.

Aan dit soort mensen hebben we echt wat, die zijn onafhankelijk, hebben erg veel kennis in huis en het voornaamste, ze hoeven er niet van te eten, hun mooie huis is reeds afbetaald en hun baan is absoluut niet meer belangrijk voor hun…..”’
Moet ik meer zeggen, dacht het niet dus!!

Denk dat de meeste HOERNALISTEN wel wat meer weten maar dat hun de stront dun langs hun benen afloopt en hun dure Versace broekje vervuilt!! Niet meer dan zielig. Dure auto, duur huis, kids studeren enz enz…..

Gegroet,

Gladiator

defixiones
defixiones
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Het boek is ook niet bedoelt voor mensen die al ” red pilled ” zijn. Het is voor de sheeple zodat zij iets meer wakker worden, daarom heb ik het cadeau gegeven. En het werkt omdat Middelkoop meer respect heeft onder de bevolking heeft dan het geroeptoeter van Gladiator op 9fornews (of van mij, ook al hebben we vaak gelijk)
Je kan niet álles in één boek schrijven daarom vind ik het positief dan bekende mensen als van Houts, Middelkoop, van Wolferen en vd Pijl enz. zich uitspreken (of schrijven)

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Ja oude wijn in nieuwe zakken. Maar het blijft bekend bij een klein groepje de rest wil er niets van weten.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Las net dat politici en bestuurders zich bedreigd voelen. (zio) Politici en bestuurders die er voor zorgen dat we allen in een ultieme en smerig doortrapte moord- en roofstaat zijn terechtgekomen en wij allen vastlopen in de complexiteit die ze met regels en wetten creëeren en wij daarbij niet meer veilig over straat kunnen fankzij fe open grenzen die tot Zuid-Afrika reiken. Maar die anti eigen volk lui voelen zich bedreigd!!??….Och, de stumpers krijgen eindelijk dat wat ze zelf decennia lang of zelfs honderden jarenlang hebben uitgedeeld terug. Dat heet toch karma?….Hopelijk worden zullen de bedreigingen verder gaan dan alleen lokaal, maar doorgaan tot in de hoogste top van de piramide.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

…lol..fankzij fe = dankzij de… Hopelijk worden EN zullen de bedreigingen….

Het is tijd dat politici en bestuurders vanuit het geniep dat krijgen wat ze verdienen, een goed mens in de politiek en bij bestuurders heeft niets te vrezen, maar ik moet dit goede mens nog tegenkomen. Persoonlijke ervaring met meerdere bedreigingen vanuit die hoek hebben geleerd hoever het overheidstuig met maffiapraktijken gaat, en dat gaat nog steeds door (i.v.m. onroerend goed, mijn eigen stukje planeet).

Gladiator
Gladiator
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@weg met ons,

Wederom volledig met u eens.

Zou het fantastisch vinden als ik dit vuile tuig eigenhandig zou kunnen straffen, echter er zullen wel steeds meer agentjes worden ingezet om als waakhond te dienen waarbij ze waarschijnlijk niet in de gaten hebben dat als het nog maar een klein beetje verder uit de hand gaat en zal lopen ik er dan met zekerheid geen probleem mee zou hebben om alles “op te ruimen” in de ruimste zin van het woord.

Mijn boog staat op spanning, laat dat duidelijk zijn, zo erg zelfs dat ik er openlijk voor uitkom, hier en waar dan ook.

Wordt voor mij tijd dat de vlam in de pan begint te slaan zodat ik mijn plan kan trekken!!!!!!!

Gegroet beste,

Gladiator
ps misschien eens contact op (korte) termijn!!

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

@Gladiator

Beste amice, contact zou ik zeker waarderen, maar heb helaas of gelukkig als perpetual traveler het land verlaten. Het drukke NL ‘klimaat” en zonloze grauw met de askleurige slavenhoofden werden mij gwn te veel. En dan heb ik het nog niet gehad over de geflipte, coke snuivende zio politici die aan prijsopdrijving doen, waarmee de waanzin te financieren over de rug van werkend en sparend NL, ten behoeve van criminele buitenlanders die NL onderanderen afpersen, omdat ze beschikken over video’s en foto’s van hooggeplaatstem en BN’ers in pedo, moordlust kelders.

Dat land is reddeloos verloren en zie niet in waarom ik mij daar nog langer als slachtvee zou moeten laten behandelen.

Dan maar 24/7 onder de zon naar de hel… 🌴

Gladiator
Gladiator
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@weg met ons,

U heeft volkomen gelijke en ook ik ben op dit moment bezig met wat zal ik zeggen, “de voorbereidingen” om te verkassen. Er zijn er echter meer, ook van dit blog, die dat graag willen en vandaar dat ik het een beetje rustig aan doe want was van plan NIET meer naar dit volledig van de pot gerukte land te komen.

Maar misschien zien we elkaar dan nog wel eens in het buitenland, who knows???!!!

Wens is om totaal off the grid te gaan en zelfvoorzienend te zijn aldaar.

Maar u bent niet meer in NL echter wel nog op deze aarde dus…..

Gegroet amice en veel, nee ik bedoel alle succes van de wereld toegewenst. En zou ik iets voor u kunnen betekenen dan vergeet dit niet te vragen, en voor de goede orde, no money accepted.

Eentje zal hiermee moeten beginnen, toch!!

Gegroet,

Gladiator

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@Gladiator

Dank voor je onroerende oprechtheid en het aanbieden van hulp. Ongelooflijk, maar jij bent en je soort mensen de goede kant van de maatschappij en is dat de kurk waarop we allen drijven.

Verkassen is een proces en dat kan door heel kort door de bocht te gaan of kan jaren in beslag nemen en is vooral afhankelijk van wat je bindt.

Het is ook een geestelijk proces van loslaten en omschakelen. Natuurlijk spelen financiën, familie en kinderen enzo hier een grote rol bij.

Ik heb eerst het huis compleet leeggehaald, spullen verkocht of weggeven, intussen alles teruggebracht naar het meest simpele niveau, waarbij ik de gedachte heb losgelaten dat ik niet zonder de nodige (sociale) verzekeringen zou kunnen, maar heb alles losgelaten en alleen de meest basale zaken gehouden. AOW? Ik zie wel. Opgebouwde 20 schadevrije jaren? Who cares? Gelukkig heb ik als zelfstandige geen gedoe rond pensioenen of andere verplichtingen en kan ik mij daarom redelijk vrij bewegen. Daarna heb ik het huis en de auto verkocht en weer ingeleverd bij de dealer en ben in het vliegtuig gestapt nadat ik een aantal zaken in het buitenland had voorbereid m.b.t. huisvesting. Wel houd ik nog een klein onderkomen aan in NL voor het geval dat. Dat kan zelfs een caravan zijn op een flexibele camping, bij wijze van spreken.

Verder zie ik wel wat er gaat komen.

Wens je oprecht veel succes met het loskoppelen. Ondanks dat ik geen alcohol drink, kunnen we misschien in de toekomst eens samen een groot glas bier drinken zodra ik ergens een vaste plek heb gevonden. En voor jou geldt ook dat je dan van harte welkom bent.

Graag, volgende keer mij tutoyeren…,👍

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
2 jaren geleden

Waarom het onvolledige doordringen tot in de kern van de oorzaak zou kunnen zijn , wie de dr.Boylan, exopolitics.org of de dr. Greer sites bezochten, is het moeilijk te geloven wat er zich achter de politieke schermen van ego-planetaire Aardse supermachten af speelden en afspelen tot op de dag van vandaag, al dan niet in het voor- of nadeel van de eigen bevolking binnen staatsgrenzen tgv geldgeilheid

Ge de Bruinert
Ge de Bruinert
2 jaren geleden

Met de machtswisseling in de VS, nu met Trump, zal dit fenomeen langzaam verdwijnen. Ze kunnen niet meer op Hillary en haar vriendjes rekenen!

Cleopatra
Cleopatra
2 jaren geleden

Ik vind het artikel van Niburu veel interessanter en scherper, dat Middelkoop helemaal niet doordringt tot de kern. En heel veilig opsomt van wat een ieder tegenwoordig zelf ook kan achterhalen. Geen diepgang.

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13098:waarom-dringt-willem-middelkoop-niet-door-tot-de-kern&catid=9:binnenland&Itemid=22

x

Check Also

rutte

‘Waarom wordt premier Rutte niet per direct uit zijn functie ontheven en gearresteerd?’

Gisteren werd premier Rutte gehoord over de ...

covid-19

‘Schokkende’ docu over Covid-19: ‘Waarom vertelt het RIVM ons de halve waarheid?’

Na de toespraak van premier Rutte over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x