Buitenland

Meerderheid Nexit ‘goed mogelijk’ & wat ze je niet vertellen over de EU

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In navolging van de Britten zou ook een Nederlands referendum over uittreding uit de EU wel eens een verrassende uitslag kunnen krijgen. Dat stelde Maurice de Hond van Peil.nl zondag. Vooral een hoge opkomst van laagopgeleiden kan de kansen voor een Nexit vergroten.

De Hond verwijst naar de Britse situatie, waar veel onderzoeksbureaus ernaast zaten met hun voorspellingen. Zij werden verrast door een hoger dan verwachte opkomst van lager opgeleiden, die in grote mate voor vertrek uit de EU stemden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Mocht in Nederland wel een referendum over Nexit gehouden worden, dan valt het te verwachten dat – net zoals in Engeland – de opkomst onder lager opgeleiden relatief hoog zal zijn. En in dat geval zou een meerderheid voor Nexit goed mogelijk zijn, terwijl dat uit de peilingen van vier van de zes bureaus in Nederland, niet af te leiden is,” aldus De Hond.

De Europese Unie bestaat uit een elite van bestuurders, goeddeels nooit gekozen, maar alleen benoemd, die in een glazen stolp leven. Door de Brexit is er een enorme dreun uitgedeeld, zo blijkt uit de manisch depressieve staat waarin de bestuurderselite zich bevindt.

Wat ze je niet vertellen over de EU, vijf punten:

De Europese Unie: een geheim project van de CIA

De Europese Unie is een project van de Verenigde Staten met als doel het concept van nationale soevereiniteit in de Oude Wereld te vernietigen en te vervangen door een supranationale entiteit die stevige banden heeft met Washington, zo stelt de Amerikaanse schrijver en hoofdredacteur van Antiwar.com Justin Raimondo.

Geopenbaarde documenten onthullen dat de hedendaagse Europese Unie een geheim project van de CIA is. In de Koude Oorlog bedachten de VS en zijn Europese bondgenoten dat de EU de politieke tegenhanger van de NAVO moest worden. De Europese Beweging werd gefinancierd door het Amerikaans Comité voor een Verenigd Europa (ACUE), dat was opgericht door oud-directeur van de CIA Allen Dulles en William Donovan, hoofd van het Office of Strategic Services (OSS), de voorloper van de CIA.

Geheim rapport: Europese Unie legt grondslag voor vierde nazi-rijk

Op 10 augustus 1944 vond in het Maison Rouge Hotel in het Franse Straatsburg een geheime ontmoeting plaats, zo berichtte de Britse Daily Mail. Nazi-functionarissen gaven een elitegroep Duitse industriëlen opdracht om zich voor te bereiden op een ‘krachtig Duits rijk’. Met andere woorden: het Vierde Rijk.

Het Derde Rijk was in militair opzicht verslagen, maar de machtige bankiers, industriëlen en ambtenaren in nazi-Duitsland, herboren als democraten, begonnen in Europa al snel een economische en politieke integratie na te streven. Het is goed mogelijk dat het Vierde Rijk, zoals voorzien door de nazi-industriëlen, in ieder geval ten dele is gerealiseerd, aldus de krant.

Het geheime rapport is in 2011 vrijgegeven door het Britse Nationaal Archief.

Hoe een geheimzinnige elite de Europese Unie creëerde om een wereldregering te vormen

De Britse bevolking moet begrijpen dat de oprichting van de Europese Unie vanaf dag één gericht is geweest op het vormen van een federale superstaat, stelde professor Alan Sked van de London School of Economics in de Britse Daily Telegraph.

De oorspronkelijke oprichter van Ukip wil mensen herinneren aan de manier waarop Groot-Brittannië ooit lid is geworden van deze ‘club’. Volgens Sked wilden de toenmalige Britse premier Harold Macmillan en zijn adviseurs een wereldregering vormen gebaseerd op regionale federaties. Hij was goede vrienden met de Franse politiek adviseur Jean Monnet, die ook in een wereldregering geloofde.

Eén van de ministers van Macmillan kondigde in het Britse Hogerhuis zelfs aan dat het buitenlandbeleid van de overheid gericht was op de vorming van een wereldregering, aldus Sked.

Professor: “EU is Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s”

Op 8 september 2012, vier dagen voor de verkiezingen dat jaar, verscheen er een column in De Telegraaf van de hand van wijlen professor dr. Bob Smalhout (1927-2015) over het boek The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’.

Geleidelijk begint het duidelijk te worden dat de Tweede Wereldoorlog niet alleen was voorbereid, aldus professor Smalhout, maar ook logistiek en technisch werd ondersteund door het grootste en beruchtste toenmalige kartel.

Het is dan ook logisch, schreef professor Smalhout, dat bij die kartelvorming een aantal voormalige nazikopstukken bij de opbouw van de EU werden betrokken. Dit keer waren ze alleen niet gekleed in militaire uniformen.

De meest beruchte was een zekere professor dr. Walter Hallstein (1901-1982), die één van de sleutelfiguren was bij de Europese integratie na de Tweede Wereldoorlog.

Wat iedereen zou moeten weten over de Brusselse EU

Tussen 1958 en 1967 – bijna een decennium – was Hallstein voorzitter van de eerste Commissie van de Europese Economische Gemeenschap, die aan de basis stond van de huidige EU. Hij was de ongekozen leider van Europa. Dankzij de hulp van duizenden technocraten werden de plannen voor Europa uit de nazitijd stuk voor stuk gerealiseerd.

Het fundament van de Europese Unie is dan ook rechtstreeks afkomstig van de tekentafels van nazi-Duitsland, zo viel onlangs te lezen in de gezaghebbende Britse krant The Times.

Het is met het oog op de huidige discussie over de EU dus goed om even stil te staan bij bovenstaande punten.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Onmiddellijk eruit, voor we ook nog eens de rekeningen moeten gaan betalen voor het faillissement.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Wat is er verkeert aan een wereldregering?

reality check
reality check
7 jaren geleden

Klopt! Als je met die bril naar de huidige gebeurtenissen kijkt, dan vallen veel stukjes op z’n plaats.
Engeland won de veldslag, maar verloor de oorlog (spreekwoordelijk natuurlijk)

Motto van de Illuminatie: Order out of chaos.
ze zijn dus nu druk bezig met het creeeren van die chaos.

Wim
Wim
7 jaren geleden

F*ck the EU.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x