Homepagina » Buitenland » Meerderheid Nexit ‘goed mogelijk’ & wat ze je niet vertellen over de EU
Meerderheid Nexit 'goed mogelijk' & wat ze je niet vertellen over de EU

Meerderheid Nexit ‘goed mogelijk’ & wat ze je niet vertellen over de EU

In navolging van de Britten zou ook een Nederlands referendum over uittreding uit de EU wel eens een verrassende uitslag kunnen krijgen. Dat stelde Maurice de Hond van Peil.nl zondag. Vooral een hoge opkomst van laagopgeleiden kan de kansen voor een Nexit vergroten.

De Hond verwijst naar de Britse situatie, waar veel onderzoeksbureaus ernaast zaten met hun voorspellingen. Zij werden verrast door een hoger dan verwachte opkomst van lager opgeleiden, die in grote mate voor vertrek uit de EU stemden.

“Mocht in Nederland wel een referendum over Nexit gehouden worden, dan valt het te verwachten dat – net zoals in Engeland – de opkomst onder lager opgeleiden relatief hoog zal zijn. En in dat geval zou een meerderheid voor Nexit goed mogelijk zijn, terwijl dat uit de peilingen van vier van de zes bureaus in Nederland, niet af te leiden is,” aldus De Hond.

De Europese Unie bestaat uit een elite van bestuurders, goeddeels nooit gekozen, maar alleen benoemd, die in een glazen stolp leven. Door de Brexit is er een enorme dreun uitgedeeld, zo blijkt uit de manisch depressieve staat waarin de bestuurderselite zich bevindt.

Wat ze je niet vertellen over de EU, vijf punten:

De Europese Unie: een geheim project van de CIA

De Europese Unie is een project van de Verenigde Staten met als doel het concept van nationale soevereiniteit in de Oude Wereld te vernietigen en te vervangen door een supranationale entiteit die stevige banden heeft met Washington, zo stelt de Amerikaanse schrijver en hoofdredacteur van Antiwar.com Justin Raimondo.

Geopenbaarde documenten onthullen dat de hedendaagse Europese Unie een geheim project van de CIA is. In de Koude Oorlog bedachten de VS en zijn Europese bondgenoten dat de EU de politieke tegenhanger van de NAVO moest worden. De Europese Beweging werd gefinancierd door het Amerikaans Comité voor een Verenigd Europa (ACUE), dat was opgericht door oud-directeur van de CIA Allen Dulles en William Donovan, hoofd van het Office of Strategic Services (OSS), de voorloper van de CIA.

Geheim rapport: Europese Unie legt grondslag voor vierde nazi-rijk

Op 10 augustus 1944 vond in het Maison Rouge Hotel in het Franse Straatsburg een geheime ontmoeting plaats, zo berichtte de Britse Daily Mail. Nazi-functionarissen gaven een elitegroep Duitse industriëlen opdracht om zich voor te bereiden op een ‘krachtig Duits rijk’. Met andere woorden: het Vierde Rijk.

Het Derde Rijk was in militair opzicht verslagen, maar de machtige bankiers, industriëlen en ambtenaren in nazi-Duitsland, herboren als democraten, begonnen in Europa al snel een economische en politieke integratie na te streven. Het is goed mogelijk dat het Vierde Rijk, zoals voorzien door de nazi-industriëlen, in ieder geval ten dele is gerealiseerd, aldus de krant.

Het geheime rapport is in 2011 vrijgegeven door het Britse Nationaal Archief.

Hoe een geheimzinnige elite de Europese Unie creëerde om een wereldregering te vormen

De Britse bevolking moet begrijpen dat de oprichting van de Europese Unie vanaf dag één gericht is geweest op het vormen van een federale superstaat, stelde professor Alan Sked van de London School of Economics in de Britse Daily Telegraph.

De oorspronkelijke oprichter van Ukip wil mensen herinneren aan de manier waarop Groot-Brittannië ooit lid is geworden van deze ‘club’. Volgens Sked wilden de toenmalige Britse premier Harold Macmillan en zijn adviseurs een wereldregering vormen gebaseerd op regionale federaties. Hij was goede vrienden met de Franse politiek adviseur Jean Monnet, die ook in een wereldregering geloofde.

Eén van de ministers van Macmillan kondigde in het Britse Hogerhuis zelfs aan dat het buitenlandbeleid van de overheid gericht was op de vorming van een wereldregering, aldus Sked.

Professor: “EU is Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s”

Op 8 september 2012, vier dagen voor de verkiezingen dat jaar, verscheen er een column in De Telegraaf van de hand van wijlen professor dr. Bob Smalhout (1927-2015) over het boek The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’.

Geleidelijk begint het duidelijk te worden dat de Tweede Wereldoorlog niet alleen was voorbereid, aldus professor Smalhout, maar ook logistiek en technisch werd ondersteund door het grootste en beruchtste toenmalige kartel.

Het is dan ook logisch, schreef professor Smalhout, dat bij die kartelvorming een aantal voormalige nazikopstukken bij de opbouw van de EU werden betrokken. Dit keer waren ze alleen niet gekleed in militaire uniformen.

De meest beruchte was een zekere professor dr. Walter Hallstein (1901-1982), die één van de sleutelfiguren was bij de Europese integratie na de Tweede Wereldoorlog.

Wat iedereen zou moeten weten over de Brusselse EU

Tussen 1958 en 1967 – bijna een decennium – was Hallstein voorzitter van de eerste Commissie van de Europese Economische Gemeenschap, die aan de basis stond van de huidige EU. Hij was de ongekozen leider van Europa. Dankzij de hulp van duizenden technocraten werden de plannen voor Europa uit de nazitijd stuk voor stuk gerealiseerd.

Het fundament van de Europese Unie is dan ook rechtstreeks afkomstig van de tekentafels van nazi-Duitsland, zo viel onlangs te lezen in de gezaghebbende Britse krant The Times.

Het is met het oog op de huidige discussie over de EU dus goed om even stil te staan bij bovenstaande punten.Vind je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Tja klopt allemaal , daarom moeten we er gauw mee stoppen . Het is nooit gekozen ze hebben zichzelf op het paard gezet en vriendjes en gelijk gestemden erin gehaald , dus een pure dictatuur die hier de regeltjes lopen te bepalen terwijl we in een democratie leven . En dat kost ons ook nog eens kapitalen . De EEG was meer dan genoeg , maar nu lopen we half Europa financieel te onderhouden dat is echt niet de bedoeling . Dit ten koste van onze eigen ouderen , pensioenen , de zorg en zo kan ik nog wel even doorgaan . Pinokkio zal het een worst wezen zijn kostje is gekocht . Dus ik ben voor Nexxit , kan me niet snel genoeg gebeuren . O ja nog even dit , ik ben meer dan gemiddeld opgeleid al zeg ik het zelf .

  23 likes
  • Henk Verhoef schreef : ik ben meer dan gemiddeld opgeleid al zeg ik het zelf .

   Jammer genoeg @Henk Verhoef zijn opleidingen in het westen niets meer dan sluw geprogrammeerde manieren om mensen te hersenspoelen. Gelukkig is het bij jou redelijk mis gegaan. Feit dat vooral lager opgeleiden massaal uit de EU willen duidt op een restje nuchter verstand wat is achtergebleven na een relatief korte opleiding (lees hersenspoeling). Dat is ook de reden waarom indianen en inheemse stammen zo veel wijzer zijn in hoe om te gaan met elkaar en moeder aarde. Dat is echte wijsheid, dat leer je niet op westerse scholen en universiteiten, dat krijg je mee van je ouders, je medemens, je voorouders. Dat is de Goddelijke vonk die overspringt en het licht van wijsheid in je ontsteekt. Daar is geen plek voor geld en hebzucht maar eerbied en respect voor de wonderen die ons omhullen, het wonder wat wij zelf zijn. Dat is waar het over gaat in het leven en dat besef komt gelukkig langzaam maar zeker terug bij mensen.

   14 likes
 2. Onmiddellijk eruit, voor we ook nog eens de rekeningen moeten gaan betalen voor het faillissement.

  26 likes
 3. F*ck the EU.

  20 likes
 4. Volgens Alexander Pechtold is het Nederlandse volk veel te dom, om zo’n belangrijke beslissing te nemen over de EU. Dat sluit wel goed aan bij het EU motto: “F*ck democracy, power to the multinationals!”

  12 likes
  • Wat kakelt Pechtold toch weer uit zijn nek. Let op, dit is dan een vrijbrief dat hoger opgeleiden zich boven lager opgeleiden verheven mogen voelen. Het NRC zal er bol van staan hoe dom we zijn. Heel NWO.
   Maar hij is aangenomen om te zeggen wat zijn baasjes zeggen en dan doet hij dan ook.
   En met verve.
   Ik mag toch hopen dat die muts die je in het volgende filmpje ziet per direct ontslag heeft gekregen.
   Maar het zal wel niet.

   http://guldentijd.nl/index.php/2016/06/27/bijna-alleen-lager-opgeleiden-zouden-nexit-willen/

   5 likes
  • is deze politicus vergeten dat hij door het volk is gekozen en hun vertegenwoordigt is het volk nu zo dom of is hij, dat hij zich niks aantrekt van het volk is pas dom.
   nog domme is het volk wat hen weer kiest daar heeft hij het mogelijk over dus stemmen nee ik nooit meer ook niet bij een referendum. zo als bij dat van de Europese grondwet Oekraïne eerst zien dan geloven en ik heb nu wel alles gezien dat ik van politiek niks kan geloven.
   en heb lol om referendum brexit. elite zitten elkaar ook wel eens in de weg. 🙂

   3 likes
  • Dat komt dan waarschijnlijk doordat pechthold zelf het gemiddelde zover omlaagtrekt met zijn IQ.

   0 likes
 5. Goed artikel Robin de Boer, met die link naar de Nazi s

  12 likes
 6. Klopt! Als je met die bril naar de huidige gebeurtenissen kijkt, dan vallen veel stukjes op z’n plaats.
  Engeland won de veldslag, maar verloor de oorlog (spreekwoordelijk natuurlijk)

  Motto van de Illuminatie: Order out of chaos.
  ze zijn dus nu druk bezig met het creeeren van die chaos.

  9 likes
 7. Wat is er verkeert aan een wereldregering?

  3 likes
 8. We zijn nu goed op weg uit de Eu die de EU wil.
  Ik wil een andere EU.
  Een sociale, morele, voor de mens, en die van onderop wordt opgebouwd en niet zoals nu van bovenaf wordt neergelaten als een net van ellende en armoede!.

  7 likes
 9. Elkekeerdateindedatmaarnietkomt

  Dus als ik het goed begrijp zijn lager opgeleide mensen tegen de EU, en de hoger opgeleide mensen voor de EU.
  Als je dus tegen de EU bent hoor je bij het lager opgeleide volk, ben je voor de EU, ben je slimmer.

  Dat ik zo dom kan zijn…..

  5 likes
 10. Wat gaan we dan doen als we uit de EU zijn? Door wie gaan we dan geregeerd worden? Gaan we ons dan bezighouden met zaken als Zwarte Piet moet blijven, max. 2 buitenlanders per eredivisieclub en dat soort zaken?

  2 likes
  • @ berendbotje
   Tuurlijk. En weer terug naar de gulden.
   En handel drijven met onszelf.
   Niemand komt er meer in en niemand er meer uit.
   En dan gaan we lekker terug naar de natuur.
   Alle politici worden ontslagen.
   Oh wat zullen we gelukkig worden.

   3 likes
 11. Ik weet het niet, zo’n Nexit. Het is als kiezen door welke knuppel je geslagen wilt worden.
  En of er nu Den Haag of Brussel op staat, de klappen doen even veel pijn.
  Probleem is dat het steeds de zelfde kliek blijft die de lakens uitdeelt.
  Volgend jaar weer vrolijk met het vlaggetje zwaaien?
  En vergeet NIET te stemmen!
  Lieve schaapjes…

  4 likes
 12. Mensen zijn niet dom. Je wordt gevormd en opgevoed in de omgeving waar je opgroeit en jezelf ontwikkeld. Mensen zijn verkeerd ingelicht ( leugens en bedrog) en onderwezen.
  De leugen regeerd en het geld dicteerd.

  4 likes
 13. HEAR-HEAR !
  Was dat Engels of niet.

  3 likes
 14. Winston Churchill, de psychopathische massamoordenaar van o.a. Dresden, Hiroshima, Nagasaki, Tokio etc. etc. etc. is de grondlegger van de EU.

  Psychopaten doen alles onder liefdevolle dekmantels, bijv. “om oorlog te voorkomen”. Hoe beter je gemanipuleerd bent op de universiteiten en hogescholen van USA/GB vazalstaat Prins Bernhard BV (gebouwd op Bernhards ijskoud onverschillige toestemming zich en zijn vazalstaat medeplichtig te maken aan “Dresden” en het oude Oranje netwerk van de in 1940 geabdiceerde Oranjes daarvoor in te zetten) hoe sneller je erin trapt.

  Hier lees je ongeveer, wat je van Winston Churchill werkelijk te verwachten hebt:

  http://www.americanchronicle.info/Home/TabId/514/ArticleId/59/meet-the-real-winston-churchill.aspx

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

europarlementariër

Europarlementariër Sophie in ‘t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’

Tweede Kamerleden en Europarlementariërs debatteerden maandagmiddag over ...