Homepagina » Het Complot » Het is ongelooflijk geraffineerd wat er allemaal gebeurt. Duitse wiskundige waarschuwt voor chemtrails
Het is ongelooflijk geraffineerd wat er allemaal gebeurt. Duitse wiskundige waarschuwt voor chemtrails

Het is ongelooflijk geraffineerd wat er allemaal gebeurt. Duitse wiskundige waarschuwt voor chemtrails

Een Duitse wiskundige is bezorgd over chemtrails. Vliegtuigen, ook van bijvoorbeeld Lufthansa, brengen op systematische wijze aluminium en barium in de atmosfeer, zegt de 61-jarige tegen de Duitse krant Badische Zeitung.

Het achterliggende doel zou zijn om de warmtestraling van de zon gedeeltelijk tegen te houden en zo de gevolgen van klimaatverandering te beperken.

De wiskundige zegt zich te storen aan de geheimhouding, en dat iedereen zich daaraan houdt; politici, journalisten, milieugroepen.

Geïrriteerd

“Niemand durft het aan om het volk de waarheid te vertellen over chemtrails,” klinkt het.

Hij merkt op dat de overheden, meteorologische diensten en ruimtevaartorganisaties allemaal geïrriteerd reageren op het moment dat je ze benadert over chemtrails.

Je kunt je afvragen waarom organisaties zoals Greenpeace niets doen of waarom er geen klokkenluiders zijn die zich melden.

Ongelooflijk geraffineerd

De wiskundige vertelt dat er genoeg pogingen zijn gedaan om dit naar buiten te brengen, maar dat men continu wordt tegengewerkt.

“Het is ongelooflijk geraffineerd wat er allemaal gebeurt,” zegt hij, toevoegende dat alles van boven wordt tegengehouden.

Voorgelogen

Mensen willen graag voorgelogen worden, zelfs journalisten, benadrukt de man.

“Ze geloofden zelfs dat het World Trade Center in 2001 is ingestort door vliegtuigen,” zegt hij.

“Die zijn gecontroleerd gesloopt, in opdracht van het Witte Huis,” besluit hij.

[Badische Zeitung]


Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Bas van Stapelberg

  Daar hoef ik geen wishundige voor te zijn. Al 30 jaar aan de gang en overheden weten ervan en laten het gebeuren.

  21 likes
 2. “Vandaag (zondag 22-09-2019 / 22 september 2019) was het perfect helder weer rond 07:00 in Venray. Even later zag ik vliegtuigen / piloten WEER strepen / sporen maken en nu worden die sporen steeds breder, waardoor het ‘bewolkt’ wordt. Gisteren zag ik ook vliegtuigen die een spoor achterlieten, maar die verdwenen wel snel. Het is dus logisch dat de chemische samenstelling anders is wanneer die sporen lang blijven hangen en steeds breder worden. Daarnaast is het ook niet logisch wanneer piloten sporen creëren in een rooster patroon. Dit wordt dus met opzet gedaan. Ik geloof dat dit wordt gedaan voor ‘weather control’ of anders gezegd ‘geo-engineering’. Waar deze chemtrails (NIET contrails) qua chemische samenstelling precies uit bestaan weet ik verder niet.Wat ik wel denk is dat er ongezonde chemische rotzooi in zit.

  Volgens buienradar is het na 11:00 bewolkt. https://i.imgur.com/w27EZan.jpg

  Op dit moment, 10:00, zie ik nog steeds vliegtuigen die sporen achterlaten.”

  Anderen beweren dit:
  “Die dingen heten contrails, die ontstaan door het condenseren van water in de lucht. Niets bijzonders aan de hand en helemaal niet eng.”

  “jij snapt het niet helemaal hè?
  Of je gelooft de linkse popganda……”

  18 likes
  • @Jur, condens blijft inderdaad geen uren hangen en waaiert niet uit tot een compleet wolkendek. Zet een waterketel op het vuur, wacht tot er stoom uit komt die condenseert in de lucht. Haal hem van het vuur en zie hoe snel de condens daarna compleet is verdwenen. Dat is het bewijs dat het daar boven niet om condens handelt maar iets veel venijnigers ! Ze belazeren de kluit al heel lang.

   15 likes
  • Niet dat het niet gebeurt. Maar zoals nu, ligt de freezing altitude (zie windy site) op 1,8 km, geen wonder dat de trail bevriest voordat het verwaaid of verdampt is. Het dauwpunt zal ook uitmaken.

   0 likes
 3. Even wat feiten:
  Vliegtuigstraalturbinemotoren draaien op kerosine, een koolwaterstof die bij verbranding CO2 en water produceert. Elke kilogram kerosine maakt bij volledige verbranding 1,4 kg water.
  Een motor van een groot vliegtuig verbruikt zo’n 1,5 tot 2 liter kerosine per seconde dus produceert 2 tot 3 kg water per seconde dat in de vorm van damp uit de uitlaat komt, enkele kubieke meters dus.
  Op vlieghoogte is de omgevingstemperatuur tussen de minus 45 en 60 zodat de waterdamp direct bevriest tot ijskristallen .
  Hoe snel de ijskristallen oplossen is afhankelijk van de relatieve vochtigheid in die omgeving, en die varieert. Als er een warmtefront nadert wordt de lucht tot grote hoogte verzadigd met vocht en kunnen de ijskristallen die achter de motoruitlaten ontstaan niet oplossen. Daarom worden de strepen achter vliegtuigen altijd langer als er een warmtefront nadert.
  Simpel toch?
  Als Gerrit Hiemstra of Marco Verhoef na een paar mooie dagen, zonder strepen in de lucht, aankondigt dat er regen komt (warmtefront) gaan de strepen langer worden.
  Hoef je geen helderziende voor te zijn.
  Bedenkt bovenstaande als je naar boven kijkt.

  7 likes
  • Dat klopt helemaal… ik geloof absoluut dat er met chemtrails de lucht vergiftigd wordt echter zien de meeste
   mensen die deze theorie aanhangen in iedere condensstreep een chemtrail. Laten ze zich eerst eens in een stukje meteo en natuurkunde verdiepen. Het zijn gewoon logische feiten…

   3 likes
   • Wat ‘de meeste mensen zien’ weet ik niet. Ik denk dat het ook lastig is om daarachter te komen. Wat ik wél weet is dat er op momenten vliegtuigstrepen én chemtrails te zien zijn in de lucht. De chemtrails hangen dan lager dan waar de vliegtuigstrepen zich bevinden. De vliegtuigen met normale strepen vliegen boven de chemtrails!! Eigen waarneming!!

    Daarnaast beweer ik als zeventigplusser dat ik in mijn jeugd nooit een chemtrail gezien heb. Terwijl ik buiten de stad woonde en veel weidsheid tot mijn beschikking had.

    3 likes
    • Beste Jani,
     Ik ben nog net geen zeventig en heb mijn hele werkzame leven in de luchtvaarttechniek gewerkt en kan/mag daar dus wel wat over beweren, denk ik.
     Nog een paar feiten:
     Sinds onze jeugd is de luchtvaart in omvang geëxplodeerd.
     Vliegtuigmotoren zijn veel efficiënter maar veel groter geworden en stoten daarmee veel meer waterdamp uit.
     Gezien de enorme hoeveelheid mensen die nodig is om een passagiers of vrachtvliegtuig te opereren is het onmogelijk om in het geheim installaties in deze vliegtuigen in te bouwen voor het verspreiden van chemicaliën. Bovendien zouden de vliegmaatschappijen financieel flink gecompenseerd moeten worden.
     Deze tak van luchtvaart kruist tussen 30 000 en 40 000 ft waar het tussen de min 45 en min 60 graden C is.

     Er wordt al heel lang geëxperimenteerd met het beïnvloeden van weer en klimaat wat een enorm effectief wapen zou kunnen worden in handen van de oorlogszieke psychopaten die onze mooie planeet voor een belangrijk deel in hun vernietigende klauwen hebben.
     Wat wij boven ons hoofd zien is echter een natuurlijke reactie op ons onnatuurlijke gedrag (vliegen met vliegtuigen die kerosine verbranden) hoog in de atmosfeer.

     Verder ben ik gewoon een complotdenker hoor, net als de meesten hier.

     3 likes
 4. Natuurlijk gaan ze dit niet openbaar maken, want dat bevestigt dat de zon voor opwarming/klimaatverandering zorgt. Een natuurlijke cyclus.
  Dan worden vele van die klimaat maatregelingen overbodig en dat brengt de opzet van de Agenda21/30 NWO in gevaar.
  Er moet wel wat aangepast gaan worden zoals uiterwaarden enz. Maar zoals altijd wordt het ook weer gebruikt om andere dingen door te voeren. Macht, controle enz.

  12 likes
 5. @ AlbertV, doe eens wat research eerst, en geef de mensen niet nog meer onzin mee.
  Het is al toe gegegeven dat oa de Amerikaanse regering aan Geo engineering doet, dus ja zware metalen sproeit.

  10 likes
  • Waaruit concludeer je dat ik geen research zou hebben gedaan?

   1 likes
   • klopt helemaal AlbertV, het is ook niet de motor die de stoffen loodst. Amerika heeft een patent op “Aerial Dispersion of Materials”. Patent 7,413,145 Daar valt Geo-Engineering dus ook onder. Als ze dat in Amerika doen, moeten ze dat meteorologisch gezien ook(!) hier doen, dus de feiten zijn er. Het verhaal heeft zich alleen zo uitgebreid en de rondte gedaan dat ondeskundigen elke vliegtuigstraal als chem-trail zien. Ware het niet dat elke uitstoot stoffen bevat, maar naar de eigen uitlaat word niet gekeken 😉

    1 likes
 6. Al 24 jaar is het bezig…

  11 likes
 7. Er zijn wel klokkenluiders die zich melden, maar worden die – en net zoals bij zoveel andere zeer schadelijke zaken – bijvoorbaad gecensureerd.

  8 likes
 8. @exegese
  houd dat fluitketeltje wel op bijna 10km hoogte.Daar blijft jou damp maximaal 20min hangen ivm met kou.
  Verder helemaal mee eens.Klopt geen snars van wat ze boven ons hoofd doen

  3 likes
 9. Iedereen weet dat als je iets toevoegt aan iets er een reactie ontstaat. Wat de denken over de vele satellieten die boven ons hangen. Daar komt ook dat bromgeluid(buiten) vandaan. Sommige satellieten kunnen door de aarde heen kijken. Zo vinden ze oa grondstoffen.
  De lucht bestaat er meerdere lagen. Niet elk vliegtuig vliegt op dezelfde grondstof. Jaren geleden hield de TUe oefeningen/experimenten vanuit een vliegtuig omtrent andere grondstof. Ze maakte toen ook figuurtjes.

  2 likes
 10. We hebben de aarden .in 40 jear tijd kapot gemaakt verviult ..het vuur zal zegen . Vieren .vliegtiug .treals .een vonk ..bedankt ..rijk heden .grtjes .respect.vrijbiuter.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duurzame energie

Duurzame energie blijkt hoax: De film die iedere GroenLinkser moet zien

De klimaatadepten beweren stellig dat de aarde ...

michael moore

Michael Moore ontmaskert klimaatbeweging in gratis film. Vergeet alles wat je dacht te weten over groene energie

De nieuwe documentaire Planet of the Humans ...