Homepagina » Binnenland » Het nazi-bloed liep via Nederland. Dit is het duistere geheim van Doorn
Het nazi-bloed liep via Nederland. Dit is het duistere geheim van Doorn

Het nazi-bloed liep via Nederland. Dit is het duistere geheim van Doorn

De na de Eerste Wereldoorlog afgezette Duitse keizer Wilhelm II kreeg asiel in Nederland. Hij kwam terecht in Huis Doorn, een kasteel dat hij voor een miljoen gulden liet verbouwen.

Wilhelm II werd gezocht wegens oorlogoorlogsmisdaden, maar toch besloot koningin Wilhemina hem op te vangen.

Onlangs was op de Duitse tv de onthullende documentaire ‘Wilhelm II im Exil’ te zien.

Groot bewonderaar

Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor de tweede echtgenote van de keizer, prinses Hermine Reuss.

Zij veranderde Huis Doorn in een broeinest van fascistische sympathieën. Daarnaast spande ze samen met hooggeplaatste nazi’s om haar man terug te krijgen op de troon.

In 1929 had ze zelfs een ontmoeting met de Führer in Duitsland om de kwestie te bespreken. Ze was een groot bewonderaar van Hitler.

Deal

In de documentaire wordt Wilhelm II ontmaskerd als machtswellusteling en antisemiet. Als hij weer op de troon zou belanden, zou hij als eerste een pogrom organiseren, zo zei hij.

Zijn oudste zoon Wilhelm sloot in 1932 een deal met Hitler: hij zou rijkspresident worden en Hitler rijkskanselier.

De keizer dreigde hierna met onterving, waarna zijn zoon afzag van de deal.

Nazi-bloed

Zijn andere zoon, August Wilhelm, was ook een fervent aanhanger van de nazi-ideologie. Hij was onder meer lid van de NSDAP en de SA.

In 1940 feliciteerde de keizer Hitler met de bezetting van Frankrijk. Toen de Duitsers in datzelfde jaar ook ons land binnenvielen, sprak prinses Hermine van ‘een verlossing’.

Het nazi-bloed liep dus via Doorn en vooral via die zo goed als onbekende prinses.

[Trouw]


Vind je deze info goed? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Onze koning is een directe nazaat van de nazi’s. Bovendien is hij inmiddels getrouwd met de dochter van een massamoordenaar. Elk weldenkend mens zou hier onmiddellijk van af moeten willen.

  43 likes
  • De dochter zijn van; dat is toch nooit iets wat je iemand mag verwijten?

   25 likes
   • Slaap jij rustig verder. Geen verwijt, het is een feit
    Het huwelijk tussen deze twee was lang geleden all geregeld…ken je history!!! Lastig he )

    11 likes
    • Bernhard heeft het huwelijk in gang gezet. Max werkte destijds voor de Deutsche Bank in NY. Overigens is de Deutsche Bank volledig kaalgeplukt door de Rothschilds. Was de 3e bank in de Wereld. Staat nu op de 15e plaats. En wat heeft NL hier mee te maken? Alles. Als het in Duitsland druppelt, zit NL in een stortbui. Maar de meeste RTL en SBS kijkers snappen daar geen r**t van, die worden in slaap gehouden….

     10 likes
     • En Bernhard is ook na de tweede wereldoorlog 3 maanden weggeweest, niemand wist waar hij zat, althans dat werd gezegd maar of dat waar was? Het blijkt dat hij al die tijd in Argentinie was en bevriend met Eva Peron en haar man de president Juan Peron, verbleef hij bij de familie Zorregueta! Dat zij elkaar niet kenden is weer zo’n propagandaverhaaltje zoals er zovele zijn. Het is bekokstoofd door Bennie. En ook zijn heel in de verte Willem en Maxima familie! Nou U weer. Een slangenkuil met addergebroed!

      1 likes
   • De dochter zijn van; dat is toch nooit iets wat je iemand mag verwijten?

    Maar wel als je er NIET openlijk en nadrukkelijk afstand van neemt en zeker als je trouwt met een staatshoofd, een ongekozen staatshoofd wel te verstaan. Het moge duidelijk zijn dat ze zich onaantastelijk wanen. Ze hebben duidelijk lak aan alles en iedereen, zoals een ongekozen staatshoofd betaamt.

    15 likes
  • Uit de historie is gebleken dat ook de achternaam “van Oranje” ten onrechte word gebruikt, er is NIETS van “van Oranje” in het Koningshuis

   39 likes
  • Alleen vroeger?Gelukkig niet nu toch?

   1 likes
 2. Na het zien van de docu “Europa the last battle” bekruipt mij het gevoel dat hitler er enigszins andere ideeën er op na hield en dat het andere tuig eromheen gewoon probeerde in z’n kielzog mee te liften voor hun persoonlijke agenda’s.
  Zoiets als je tegenwoordig ook nog steeds ziet, een of andere idioot voor je karretje spannen.

  11 likes
  • Je hebt gelijk @ infootje , als er nu een oorlog uitbreekt krijg je weer hetzelfde , ieder heeft z’n eigen belang, de mens leert niks, en heel veel slachtoffers…….de mens vertrouwt zichzelf niet eens laat staan een ander…
   Het is diep triest dat dit een keuze is van mensen, want er zijn ook andere keuze’s….
   We wonen op de mooiste planeet en kijk wat we allemaal doen, treurig gewoon,…. Maar goed we staan onderaan de ladder het is dus de kunst om een treetje hoger te klimmen…..Peroonlijk vind ik het nooit een goed idee om in het verleden te blijven hangen, we weten nu dat niks is wat het lijkt…..In het hier en nu is voldoende te doen, dat betekent dat we onze toekomst zelf creëren , zowel privé als maatschappelijk , tevreden zijn met wat je hebt is ook een keuze……

   9 likes
   • We zijn co-creators Louise!!!
    Dikke knuffel

    1 likes
    • Thanks @Margie ……
     Ik vind het soms zo jammer dat we steeds maar weer energie steken in dezelfde dingen. Onze planeet aarde is heel onrustig binnenin er zijn heel veel aardbevingen grote en kleintjes en diep in de zee, zelfs de honderden doden in Indonesië maken weinig indruk……We moeten echt eens leren om ons heen te kijken , nu, wat is er allemaal gaande, het voordeel is ook dat mensen beter naar zichzelf gaan kijken/ luisteren want dat is dringend nodig, de mens is afgedwaald zich niet realiserend dat het leven zo voorbij kan gaan. ❣️

     4 likes
  • Inderdaad Infootje, Hitler was onderdeel van de grote Zionistische agenda en twee artikelen terug wilde je nog graag de verzetsheld uithangen en indirect was je dan ook gewoon aan het werk voor de Zionistische agenda. https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/arend-zeevat/het-grote-misleidende-geopolitieke-machtsspel/

   8 likes
 3. Wat geweldig dat Dagblad Trouw dit publiceerde , misschien gaan er wat oogjes open of op z’n minst de wenkbrauwen fronsen…… Of gaat de Hollandse TV deze docu ook uitzenden??

  14 likes
 4. De tweede wereldoorlog was de eerste keer dat de elite een land in kon huren om hun agenda uit te voeren. Het draait allemaal om de bloedlijnen. Adolf Hilter was een Rothschild. In de Duitse tanks zaten (geschonken) Ford motoren, de brandstof werd geschonken door de Shell. De Shell is in handen van de Rothschilds en ons koningshuis.
  De Rothschilds zijn rot tot op het bot maar zijn niet het brein achter de operatie. De Rothschild staan op de loonlijst van de Payseur.

  12 likes
  • Eindelijk iemand die de puppetmaster erachter ziet! Deze tak van de Franse monarchie heeft heel amerika in handen. Alle railroad companies zijn in handen van de Payseur. Later hebben zij zich ook op de bankenwereld gestort. Je schrikt hoeveel bedrijven wereldwijd er in handen is van de familie Payseur!! De Rothschilds, Rockefellers, Springs (Springsteins), etc werden ingehuurd door de Payseur om diverse bedrijfstakken voor deze familie te runnen zodat zij zelf buiten schot bleven! Zij zijn zo rijk dat ze zich heel makkelijk buiten schot kunnen houden.. inmiddels lukt ze dat niet meer. Google “L.C. Payseur”.

   En anders hier een interessant boekwerkje over de 13 bloodlines!
   https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/FC/FC2F5371043C48FDD95AEDE7B8A49624_Springmeier.-.Bloodlines.of.the.Illuminati.R.pdf

   2 likes
  • En de “oranjes” leverden weer cocaine zodat de soldaten het konden uithouden want normaliter zouden mannen met gevoel en verstand ze dat niet kunnen opbrengen. Zo zie je, het gaat weer om geld, geld, geld, bezittingen en macht.

   0 likes
 5. Dat monarchieën banden met deze sekte hebben valt niet te ontkennen?

  4 likes
  • Banden? Ze zijn directe nazaten van elkaar!

   Je had vroeger de ridders van de ronde tafel, iedere ridder stond voor een orde van ridders zoals de Knight’s of malta de Duitse tak heette der rotte schield. Die zitten nu in de USA op een berg geld.

   Ook het Nederlandse koninghuis draagt het teken van de Ridderorde van Malta. Ga maar eens op foto’s van Willem II en prins Bernhard. Die zijn behangen met knights of Malta symbolen. om de nek borst en sjerp.
   Ook dezelfde symbolen die de Nazi’s gebruikten.
   Willem Alexander droeg op zijn trouwerij zelfs sybolen van 3 ridder orders, 2 op de borst en het duitse ridderorde symbool (die de Nazi’s ook om hun nek hadden) hangt half onder de sjerp.

   Met zijn Inaguratie als koning droeg Willem 1 ridder order symbool minder en die had Maxima opgespeld.

   zoek maar op officiele portretten van Wim-Lex en Bernhard en Willem II.
   Maar ik moet toegeven dat Wim-Lex er een stuk minder omheeft dan Bernhard.

   Deze ridderorde heeft vroeger gezorgd dat de macht in de wereld bij het Vaticaan kwam te liggen en als dank werden de leden heersers van verschillende gebieden in de wereld. Nu meer bekend als MONARCHIEEN.

   8 likes
 6. [ Het nazi-bloed liep dus via Doorn en vooral via die zo goed als onbekende prinses.]
  Via? Waar naar toe dan? Vreemde tekst van Trouw.

  En nu? Wat waren de gevolgen voor Nederland of ons koningshuis?

  7 likes
 7. Prins Hendrik dienen wij ook niet uit te vlakken. Fietsen was zijn hobby, maar dan wel met zijn uitschuifbare jongeheer van stand. Voor de oorlog was hij een graag geziene gast aan de Schiedamschedijk, alwaar hij de ontvangen toelage van 100.000 florijnen, welke hij van zijn echtgenote ontving, frivool weer in roulatie bracht. Enkele van mijn eigen voorouders waren, naar het schijnt, dikke mik met die kwast en vergezelden hem in zijn escapades tot zij zelf bankroet werden verklaard. Zelfs hun adellijke titel moest er aan geloven. Tegen deze omhooggevallen parasiet van de toenmalige vaderlandse samenleving was natuurlijk niet op te neuken. Onze prins-gemaal was een achterneef van Wilhelmina en heeft naar ik begreep tijdens zijn rosse jaren te Rotterdam wel de hoofdprijs in de wacht gesleept. De syfilis-orde van het nationale hoerenlopersgilde. Het gevolg was, voor zover ik het heb begrepen, dat er een gezonde jonge sterke vent zich met zijn duim en wijsvinger op de neus tegen een aanmerkelijk bedrag met Wilhelmina heeft mogen versmelten. Hendrik was inmiddels ausradiert. Het resultaat was een wolk van een baby. Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina van Oranje-Nassau. De monarchie diende ten koste van alles in stand te worden gehouden en zo werd de bloedlijn, volgens de mij toegekomen informatie, juichend voortgezet. Het volk was in alle staten van gelukzaligheid en liet zich door deze gebeurtenis geheel meevoeren met het opgevoerde theaterspektakel. Onze huidiige koningin uit Argentinië, die binnen een zucht en een scheet de Nederlandsche nationaliteit wist te bemachtigen, liet zich eens ontvallen dat haar gemaal een beetje dom is. Zie je nou wel. Zelfs drie generaties verder is het nog niet helemaal weggewerkt, ondanks het feit dat deze achterneef geen gewicht meer in de schaal heeft kunnen leggen. Ik koningsgezind? Mwahh. Het is overigens een niet te onderschatten bindmiddel. Gezien de huidige ontwikkelingen in Europa zou ik zeggen: “laat nog maar even blijven die poppenkast”. Als het te heet onder hun voeten wordt, vertrekken ze vanzelf naar Argentinië of Canada. Net zoals de overgrootmoeder van de huidige royalties heeft geflikt. Het volk in de steek gelaten. O, en tussen haakjes: Het huidige koningshuis schijnt dus illegaal te zijn omdat Hendrik zijn zaad te kwistig heeft verspild aan de lichtekooien van Rotterdam en zijn plicht heeft verzaakt.
  Bovengenoemde informatie komt uit de diepste spelonken van mijn orale familie-overlevering. Alle bewijzen zullen ongetwijfeld op een professionele manier weg zijn gemoffeld. Dus ben ik slechts de boodschapper van wat mij als jonge kerel ooit ter ore is gekomen.

  4 likes
  • Haha, ja ik ken het verhaal van Hendrik. Wat een Charlatan was dat.
   RondeHuisNunspeet.

   “Bovengenoemde informatie komt uit de diepste spelonken van mijn orale familie-overlevering. Alle bewijzen zullen ongetwijfeld op een professionele manier weg zijn gemoffeld. Dus ben ik slechts de boodschapper van wat mij als jonge kerel ooit ter ore is gekomen.”
   Nou genoeg publicaties hierover hoor echt geen geheim meer.

   1 likes
   • Heel veel bewijzen worden weggemoffeld als het hen niet te pas komt. Ook zogenaamde onschuldige Emmaatje heeft ongunstige papieren voor Willemientje verdonkeremaand; kan helaas de website voor het artikel hierover niet meer vinden. Er is sprake van figuren die meer recht op de troon hadden maar die zijn helemaal uitgeschakeld op listige wijze. Familie List & Bedrog met adderengebroed.

    1 likes
  • Er schijnt ook sprake te zijn van een baby-verwisseling m.b.t. Juliana; zij zou een gezonde dochter van iemand uit Baarn te zijn en de boreling van Wilhelmina (na heel veel misgeboorten) bleek geestlijk (Down) niet goed te zijn. Ik acht ze niet te goed voor dit soort streken. Neem alleen ook nog maar het gerucht van de eerste dochter van Juliana (van haar vader naar men zegt) die is weggemoffeld. Er is een foto waarop Juliana op haar zestiende te zien is met een wel heel erg dikke buik. In die tijd was zij ook uit beeld voor het volk.

   0 likes
   • En dan nog het gerucht (en ik geloof het praktisch zeker) dat Willemientje ook niet van haar officiele vader is maar van Baron de Ranitz. Heel toevallig was zij toondoof , dat is een vrij zeldzame genetische- of erfelijke afwijking en ja, je raadt het al: Baron de Ranitz was ook toondoof en het zat in die familie.

    1 likes
 8. Lekker hoor zo’n Derde Rijk. Ten eerste allemaal huizen met dikke muren, die eeuwig blijven bestaan en niet zoals in NL, waar na 50 jaar de helft weer wordt afgebroken. Over kapitaalvernietiging gesproken. Allemaal een Benz voor de deur. Rijden over brede autobahnen. Goedkopere grondstoffen. Paar x per jaar naar een Kuhrord. Weleens nader onderzocht wie in NL in het Verzet zaten? – overigens was het verzet hier het minst georganiseerd dan in de rest van Europa. DE z.g. verzetsmensen waren voor het merendeel figuren die Indonesie jarenlang hebben leeggeroofd. 97% van de “Toffe Amsterdammers” vond het prima dat de Joden “weggingen”. Sommigen stonden zelfs te klappen. Churchill noemde ze in 1937 nog ” De Hebreeuwse Bloedzuigers”. Waarschijnlijk had hij zo zijn redenen. En Juliaantje is de dochter van een ongehuwde moeder uit Soest, daar Wilhelmina EN Prins Hendrik ernstig venerisch waren. Wordt weer tijd voor een Revolutie. Nazisme heeft een intense “hekel aan de z.g. Vrije Markthandel. Ga Mein Kampf lezen. Er gaat er een wereld voor je open. Plato zei het duizenden jaren geleden al: ” The Most Hated Man Is He Who Speaks The Thuth. Wie was ook al weer de meest gehate man van de 20e eeuw? Juist Ja.

  6 likes
 9. Wat,,, Dacht je van het Hollandsche volkslied .. Ben ik van Duitse bloed..

  3 likes
 10. Gek dat in de Westerse democratiën de ongekozen koningshuizen zoveel invloed hebben op de politiek? Of is er sprake van een Royocratie?

  2 likes
 11. op de man spelen heeft weinig zin. er zijn bedrijven die nog steeds een nazi autoriteit en macht hebben. en dat zijn niet de kleinste. welterusten allemaal

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

350 Duitse artsen in opstand tegen coronamaatregelen: ‘We worden onderdrukt’

Zo’n 350 Duitse artsen zijn een petitie ...

duitse

Duitse gezondheidsminister: ‘Trump heeft gelijk met kritiek op WHO’

President Donald Trump heeft een punt met ...