Homepagina » Binnenland » Huisarts uit Limburg geneest coronapatiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’
huisarts
Foto: Pixabay

Huisarts uit Limburg geneest coronapatiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’

Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

Elens roept andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”

Matige tot ernstige klachten

De huisarts zag op social media dat artsen uit Frankrijk en Amerika onderzoek hadden gedaan naar de middelen.

Hij maakte vervolgens met zijn apotheker een behandelplan.

“Het is voor mensen met matige tot ernstige klachten, die niet naar het ziekenhuis hoeven,” zegt hij tegen L1.

Het gaat daarbij om mensen die een snelle ademhaling en hartslag, koorts en afwijkingen op de longen hebben.

Bekijk hieronder de reportage van Omroep Peel & Maas:Vind je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Mensen denken dat overal een pil voor is, gebruik zo min mogelijk van al het gif wat je word aangeboden en vertrouw eens op je eigen chemische fabriek die het zelf op kan lossen.
  Mensen zijn bang gemaakt, hoeveel mensen zullen er gewoon hyperventilatie hebben ?
  Weet je wat dat met je kan doen en wat voor klachten je dan kunt hebben?
  Hoe vaak zijn er niet mensen opgenomen die dachten hartklachten te hebben
  Als de dokter zegt nee je hebt gewoon griep wedje maken dat de mensen zo opknappen
  Uiteraard niet iedereen, maar wanneer je immuun systeem al kapot is gemaakt door medicijnen / enummers enzz dan ben je extra gevoelig
  Terug naar de basis is de weg, puur.

  48 likes
  • En wat denk je wat nu de angst en daarmee de achtergrondig veroorzakende stress
   met een mens doet? Daar kunnen ook veel mensen ziek van worden, is algemeen
   bekend. Dus die hele hype versterkt dit proces in je lichaam, vooral dan mensen die
   toch al kwakkelen zoals vele ouderen. Angst op lange termijn maakt ziek!
   Hoe het ook zij; we worden op een schandalige manier belazerd. Er is géén pandemie
   en/of wat ze noemen corona-crisis

   24 likes
  • @zonderland. Ik heb in mijn leven zelf meegemaakt hoe spanning alles vast kan zetten en dan kan ook je ademhaling stokken. Mensen die in angst zitten, staan ook onder spanning en dan ademen ze niet normaal door. Het enige wat je dus met doen is tot ontspanning zien te komen zodat je weer normaal adem haalt. Daar heb je helemaal niets aan medicijnen etc voor nodig. Om tot ontspanning te kommen moeten mensen al die angstzaaierij domweg aan de kant zetten en zich bezig gaan houden met zaken die ontspannend werken. Weg dus met al die MSM propaganda en dramatisering van van alles en nog wat. Als mensen niet tegen dat soort nieuws kunnen dan moeten ze in feite ALLE nieuws daarover aan de kant zetten om tot ontspanning te komen. Nu we toch allemaal thuis zitten hebben veel mensen daar meer ruimte voor. Maar als je je dan weer druk gaat maken om andere zaken waar je niets aan kunt veranderen wordt je alsnog gespannen. Dus moet je je puur en alleen op ontspanning richten. Daarbij kun je dan ook bewust dieper gaan ademen om dat weer normaal te krijgen. Gewoon gaan zitten e niets DOEN. Je moet dan letterlijk alles stil leggen om weer tot je zelf te komen. En dan moet je vaak letterlijk stil gaan staan want vel mensen vergeten normaal adem te halen als ze al in beweging gaan.

   13 likes
  • Je hebt ook nog steeds het zgn placebo effect, is vaak efficiënter dan een medicijn.

   6 likes
  • Nou ik zou blij zijn ben zelf positief getest op corona vrouw 41 jaar en kankerpatiënt heb 3 kleine kinderen ben 8 dagen opgenomen. Je hoest je tepletter, heb al 13 dagen hoge koorts tot 41. Moet thuis uitzieken besmet dus ook nog iedereen thuis, maar moet thuis in isolatie als ik mocht kiezen probeerde ik het zeker. Want ziek zijn vreet energie.

   4 likes
 2. Ik denk dat deze huisarts Rob een lans breekt, die bij de Corona-hype profeten niet echt scoort.

  Hier wordt geen geld mee verdient, hier is de omvolking niet mee gediend.

  De oudjes, die moeten gaan wieberen.

  22 likes
 3. Bil Gates komt u straks allemaal redden met een mooi spuitje die je dan verplicht bij de dokter moet komen halen.
  En geloof me… die spuitjes liggen al lang klaar, maar de angst moet nog even flink ingepeperd worden zodat de meesten straks zonder morren het spuitje komen halen…. waar u natuurlijk nog ZIEKER van gaat worden!

  17 likes
 4. Mag dat, een doctor verbieden om zelf het medicijn te kiezen? Die franse arts had dat ook, maar was hoofd immunologie, en liet zich niet verbieden. En had succes. Stel je voor als Nederlandse patiente binnen 5 dagen beter zouden zijn. Crisis opgelost! Maar bij ons wordt niemand geacht beter te worden alvorens het vaccin (met Fauci’s HIV patenten) klaar is?

  9 likes
 5. zonderland
  daarin geef ik je gelijk.als nu iemand krijgt te horen u heeft corona ziet ie alleen de beademingsmachine voor zich.schrik en angst verlaagt ook je afweer

  5 likes
 6. Nietzoslimdieamis

  Momenteel word er met dit medicijn getest…
  In diverse landen…

  4 likes
 7. Gaat het zo langzamerhand niet heel erg in de gaten lopen dat Bil Gates wel heel graag de hele wereld verplicht wil vaccineren?
  Kennen wij de uitspraken van producent Aaron Russo van “Trading Places” met Eddy Murphy en Dan Akroyd nog?
  https://www.youtube.com/watch?v=LufRFNKj3Io
  https://www.youtube.com/watch?v=Ksw-arKvMPk
  Heeft iemand al de initiatieven van Price Waterhouse an Coopers gezien op het gebied van het ID2020 programma? Voeg alles samen en het komt weer mooi bij elkaar. Hoeveel toevalligheden heb je nodig tot dat het rekenkundig niet meer uit te leggen is?
  https://www.youtube.com/watch?v=c5P0J-eXUek
  https://www.youtube.com/watch?v=geTUrl4sA-s

  2 likes
  • Volgens de meeste mensen hier is Corona gewoon altijd hyperventilatie, en moet je niks doen. Dus die massa mensen die in Belgie in de zorgcentra sterven, sterven van de angst. Dat geloof je toch zelf niet.Wat ik wel gezien heb is de egoistische houding van Nederland, wij hebben de zaakjes op orde door een belastingsparadijs te zijn, maar dat de rest het maar bekijkt,ik hoop dat de overige Europeanen dit niet vergeten….

   3 likes
 8. Bitter lemon en tonic bevatten ook deze stof,, Zie wikipedia en koop zink en je bent erbij.
  Ik ben hier in Frankrijk ook naar het ziekenhuis gebracht door mannen in witte pakken en niet getest en moest 14 dagen binnen blijven thuis en nam 10 gram vit c in zweedse kruiden en las een paar dagen later dat ook bitter lemon en tonic deze stof bevatte en drink nu 1 1/2 liter hiervan en kan nu vele malen meer lucht aan.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

libanese

Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...

duitse

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in ...