Mens en Dier

Duizelingwekkend gesprek tussen Van Wolferen & Van der Pijl: 150.000 vaccinatiedoden in Europa!

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ter gelegenheid van de verschijning van het boek Pandemie van de angst spraken oud-professor Kees van der Pijl en emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in Blue Tiger Studio over de snel opkomende totalitaire maatschappij. Een belangrijk onderdeel van de plannen: de coronaprik.

Tegen mensen die nog twijfelen om het coronavaccin te nemen, zegt Van Wolferen: absoluut niet doen. “Je hebt het niet nodig. Het beschermt tegen helemaal niks. Er is niet iets om tegen beschermd te worden. Dat is heel uitgebreid door de verschillende deskundigen verteld. Het is ontzettend gevaarlijk, want het heeft bijverschijnselen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Men verwacht bij een nieuwe griepgolf in de late herfst of begin winter een reactie bij gevaccineerden die zo ernstig is dat er allerlei heel ernstige fysieke letsels ontstaan. Daarnaast verwacht men als gevolg hiervan veel sterfgevallen, aldus Van Wolferen.

De sterftecijfers volgen de curve van de ‘vaccinatie’

Gegevens uit onafhankelijke bronnen laten zien dat de sterftecijfers de curve volgen van de zogenaamde ‘vaccinatie’. De stof in het vaccin verspreidt zich over het hele lichaam. Japanse onderzoekers kregen dit bevestigd van vaccinmaker Pfizer.

Van Wolferen wees erop dat er nu al heel veel bewijsmateriaal is dat het ontzettend gevaarlijk is. De officiële instantie die de bijwerkingen in Europa bijhoudt heeft inmiddels zo’n 15.000 sterfgevallen geregistreerd. Het gemelde aantal is naar schatting een tiende van het werkelijke aantal. “Dan moeten we denken aan 150.000 sterfgevallen.” Daarnaast zijn er miljoenen gevallen van bijverschijnselen gemeld.

De dagen erna reden de lijkwagens af en aan

De nieuwe golf zal niet worden veroorzaakt door de deltavariant of wat dan ook, maar het resultaat zijn van de injectie, zei hij. “Dat is het allerbelangrijkste.”

In het blad Gezond Verstand, waar Van Wolferen hoofdredacteur van is, verscheen een artikel over ouderen uit Beverwijk die gevaccineerd werden. Er werd een feestje van gemaakt: ze kregen een ijsje en vervolgens de prik. “De dagen erna reden de lijkwagens af en aan,” zei de emeritus hoogleraar. Hij voegde toe dat het plaatselijke blad in eerste instantie nog rapporteerde over de hogere sterfte, maar daar al snel mee stopte. “Dat kon niet doorgaan.”


Daarnaast lijkt het ‘vaccin’ sommige mensen magnetisch te maken. Van der Pijl kon zich dat in eerste instantie niet zo goed voorstellen. Toen ontdekte hij dat er al zo’n zes jaar wetenschappelijke artikelen uitkomen over magnetofectie, een proces waarbij genetisch materiaal het lichaam ingebracht wordt dat met hulp van magnetische velden een betere toegang krijgt tot de cel.

Hij wijst erop dat in de mRNA-vaccins van Moderna en Pfizer een nanodeel zit dat de eigenschap heeft om een magnetisch veld te creëren. “Magnetofectie is een bestaand fenomeen,” benadrukte de politicoloog.

[Blue Tiger Studio]

5 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Alle Potentiële Bijwerkingen van Doktor Hugo Mengele’s Experimentele COVID-19 Gen-Therapie-Nood-Vaccins overzichtelijk op een rijtje:

(Vanaf heden ook verkrijgbaar voor Kinderen)

1. Bloedstolling (trombocytopenie)
2. Myocarditis
3. Anafylactische Shock
4. Ontwikkelen van Auto-immuunziekte
5. Dodelijke immuun response bij re-infectie (ADE Antibody Dependent Enhancement) (cytokinestorm)
6. Hartinfarct
7. Herseninfarct
8. Ontstaan van prionen door onzuiver mRNA (Gekke koeienziekte/ Creutzfeldt-Jakob)
9. Onderdrukken A-specifiek immuun systeem
10. Trombose
11. Hersenbloeding
12. Ontsteking aan ‘t hart (myocarditis en pericarditis)
13. Steriliteit (verstoring syncytine eiwit placenta)
14. Versterken dodelijkere mutaties (immuunontsnapping)
15. Cardiotoxiciteit
16. Onregelmatige menstruatie
17. Cerebrovasculaire effecten
18. het spike-eiwit is cytotoxisch (giftig voor cellen) en opent de bloed-hersenbarrière

De onderzoeksresultaten omtrent de lange termijn effecten van dit “Grootste Medische Experiment” in de geschiedenis van de mensheid worden binnen nu en 10 jaar verwacht. Dus haal nu gewoon allemaal je Prikkie…doe gezellig mee met Doktor Hugo dan mag je weer lekker op vakantie…geniet ervan want het kon wel eens je laatste zijn…

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Rond minuut 20 werd ook de drie stappenplan besproken die door de Italiaanse maffiarechter werd verteld aan advocaat Reiner Fuellmich in het Duitse buitenparlementaire onderzoekscommissie.
Ook Jensen in een van de shows aan het begin van de cojonagebeuren werd een soortgelijk stappenplan verkondigd door een ex-kgb agent.
En in het boek van Hannah Arendt – totalitarisme (1951) staat iets soortgelijks beschreven.

Inderdaad, het is gewoon oorlog zonder bommen & granaten en het volk staat massaal in de rij om zich te pseudovaccineren met alle gevolgen van dien inclusief mijn familieleden die ik uitdrukkelijk heb gewaarschuwd. Argument om zich te laten prikken: iedereen doet het en niemand heeft bijwerkingen gehad of is dood neergevallen. Je kunt net zo goed tegen een muur praten, zo geïndoctrineerd zijn zij en als je verteld dat zij geïndoctrineerd zijn worden ze boos dat zij niet geïndoctrineerd zijn.

Je kunt zeggen wat je wil maar het totalitaire regiem weet het volk goed te indoctrineren en dat ondanks het vrije internet (en mijn waarschuwingen).

Henk
Henk
2 jaren geleden

Ik vind zelfbeschikking een mooi woord, dat helaas zijn betekenis steeds meer verliest.
Als we onse zelfbeschikking moeten gaan verdedigen met fenomenen als lichaams- magnetisme, vrees ik dat we de strijd zullen verliezen. laten we de benen op de grond houden. Het collectief bewustzijn waar we ons vrij van willen maken is, hetzelfde als de tegen beweging. We laten ons weer, afleiden van waar het omgaat.Weer bereiken we in het leven niet onze natuurlijke staat van zijn.
Namasthe

Annette
Annette
2 jaren geleden

Dank je wel, Robin de Boer, voor het geven van een podium aan K arel van Wolferen en Kees van der Pijl.
Ik heb sinds vorig jaar oktober een abonnement op Gezond Verstand en heb er nog geen seconde spijt van gehad. ALLES wat je niet in de MSM hoort en ziet, zie je daar wel!
Het betreffende interview heb ik gelezen en natuurlijk is het overduidelijk. Het vervelende is natuurlijk wel, dat wij dit allemaal allang wisten en weten.
Ook het cynische verhaal over die ouderen in Beverwijk, waar ze een feestje maakten van het geven van een gentechinjectie. Een soort “murder by vaccin”. En dan ná deze doodsprik een ijsje geven. In één woord: walgelijk!
Wat ik al eerder heb geschreven: ALS oude mensen, vaak met onderliggend lijden, dit leven willen verlaten met behulp van een humaan middel, dan MAG dat niet. Ik denk dan aan die lieve huisarts in Tuitjenhorn, die een vriend of vriendin hielp die terminaal ziek was. Hij werd als een misdadiger opgepakt door de politie. Toen hij weer thuiskwam was hij zó beschadigd dat hij zelfmoord heeft gepleegd.
NU wordt er op zeer grote schaal en bepaald niet humaan afgerekend met iedereen die niet meer bruikbaar is in de maatschappij. Wél nog op vrijwillige basis, maar hoe lang nog?

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x