Homepagina » Binnenland » ‘De hele kliek, van VPRO tot Volkskrant, staat ten dienste van de Heksenpartij van Kaag’
kaag
Foto: Sigrid Kaag (Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0)

‘De hele kliek, van VPRO tot Volkskrant, staat ten dienste van de Heksenpartij van Kaag’

Een documentaire die door de VPRO is uitgezonden over D66-leider Sigrid Kaag kon eigenlijk niet door de beugel. “Dit is natuurlijk een zeer ernstige zaak,” zei PVV-Kamerlid Martin Bosma voor de camera van Ongehoord Nederland.

“Ik zie gewoon hoe D66 verweven is met NPO66, dat er eigenlijk geen verschil meer bestaat. Het is helemaal in elkaar opgegaan. Ze helpen elkaar, ze geven elkaar geld, ze werken voor elkaars campagne,” voegde Bosma toe.

Het is echt heel eng wat hier aan de hand is

“D66 zwijgt, alle mediawoordvoerders zwijgen, coalitiepartijen zwijgen, PvdA zwijgt, GroenLinks zwijgt. Ze zwijgen allemaal omdat ze gewoon met hun vingers tussen de deur zitten. Omdat nu gewoon weer duidelijk is hoe de media en de politiek met elkaar verweven zijn. Het is echt heel, heel, heel eng wat hier aan de hand is,” benadrukte hij.

Bosma stelde hier eerder Kamervragen over en werd vervolgens verkeerd voorgelicht door minister Slob, blijkt nu. “Dat is een doodzonde. Mevrouw Kaag heeft gelogen door te zeggen dat ze die documentaire van tevoren nooit gezien heeft, maar minister Slob spreekt ook niet de waarheid. Dus je hebt twee ministers die met hun vingers tussen de deur zitten,” zei het Kamerlid.

Er blijkt helemaal niets van waar te zijn

“Al die gedachtes dat we onafhankelijke media zouden hebben in Nederland en dat de NPO onafhankelijk is, hou op. Er blijkt helemaal niets van waar te zijn. Die hele kliek staat ten dienste van de Heksenpartij,” reageerde hij fel.

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
6 maanden geleden

Helaas niets nieuws onder de zon! Ik denk dat vele lezers en lezeressen dit al lang wisten of in ieder geval vermoedden.
De “vrouw” (zou haar beter heks kunnen noemen) die ergens in de negentiger jaren haar positie in de politiek moest opgeven toen bekend werd dat zij getrouwd was met een insider uit de club van Yaser Arafat. Deze informatie had zij maar even niet gedeeld.
Sigrid Kaag heeft zich NOOIT met de Nederlandse bevolking en hun belangen bemoeid. Zij was voornamelijk internationaal bezig.
Tot vorig jaar. Ergens, ik dacht augustus 2020, kwam zij bovendrijven en werd door D66 gekozen als partijleider. TOEN werden ook haar ambities duidelijk: minister president van Nederland. Héél ambitieus als je bedenkt dat D66 in de peilingen ergens tussen de 13 en 15 zetels stond.
Zij werd duidelijk aangestuurd door die grote griezel van een Klaus Schwab van het World Economic Forum. Doodeng om te zien hoe groot de macht is van dat clubje machtswellustelingen.
Met behulp van de NPO, waar constant reclame voor haar werd gemaakt en natuurlijk de manipulatie met de verkiezingen, staat zij nu praktisch op het punt om dat te realiseren.
Leuk dat Martin Bosma dit aan de kaak stelt, maar het zal niet helpen. Zo goed als alles en iedereen is corrupt, zowel in de politiek als in de meeste media.
En het grootste deel van de Nederlandse bevolking zal het worst zijn. Zolang zij maar op vakantie kunnen en uitstapjes maken, vinden zij het wel best zo.

Wappie
Wappie
6 maanden geleden

Tis geen sprookje meer heksen en duivels bestaan🤪😂. Alle bazen van de media behoren tot de club zoek maar eens uit op naam waar deze club ook toe behoort en de banden die ze hebben met follow the money Steek je neus👃eens in andermans zaken en je ruikt dat er een smerig luchtje aan zit 💩

MdeFilosoof
MdeFilosoof
6 maanden geleden

En ruttler is de Hogepriester binnen deze heksenkring. Kijk maar naar dat beeld van baphomet wat in het torentje hangt.

Dirk
Dirk
6 maanden geleden

erg blij met jullie informatie

x

Check Also

kuipers

Kijk: Minister Kuipers ‘loog glashard’ op de coronapersconferentie

Minister Kuipers heeft het al een week ...

world economic forum

‘Het World Economic Forum is machtiger dan de Europese Unie’

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen waarschuwde in ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

80
0
We lezen graag je reactie!x