CoronaBuitenland

EMA waarschuwt dat boosters immuunsysteem kunnen overbelasten: ‘Dat is einde coronatoegangsbewijzen!’

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Herhaalde boosters kunnen de immuunrespons nadelig beïnvloeden, waarschuwt het Europese Geneesmiddelenagentschap (EMA). Het agentschap is sceptisch over het herhaaldelijk toedienen van boosterprikken om de drie, vier maanden.

In sommige landen, waaronder Israël en Chili, krijgen mensen al een vierde prik. “We hebben nog geen data gezien die deze aanpak ondersteunt,” zei hoofd vaccinatiestrategie van het EMA Marco Cavaleri tijdens een persconferentie. Herhaaldelijke vaccinatie is volgens hem geen duurzame langetermijnstrategie.

Natuurlijke booster

Volgens het EMA kunnen herhaaldelijke boosters het immuunsysteem overbelasten. Cavaleri zei dat de omikronvariant als een ‘natuurlijke booster’ kan werken, waarbij heel veel mensen natuurlijke weerstand opbouwen.

Ook de Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt dat het bestrijden van de pandemie met boosters geen levensvatbare strategie is. “Een vaccinatiestrategie gebaseerd op herhaalde boosters van de eerste vaccins heeft weinig kans om geschikt of levensvatbaar te zijn,” aldus een WHO-expertgroep.

Kamervragen

“Dat is einde coronatoegangsbewijzen!” reageert PVV-Kamerlid Fleur Agema.

Forum voor Democratie gaat hierover Kamervragen stellen. “Volgens het EMA hebben boosterprikken een verzwakkend effect op het immuunsysteem. Terwijl OMT en kabinet vasthouden aan alsmaar nieuwe prikrondes raadt het agentschap aan om coronavaccinatie in te richten zoals bij de griep,” schrijft de partij.

4.8 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

” ‘Dat is einde coronatoegangsbewijzen!’ “

Niet in een totalitaire staat. De Totale Terreur moet immers doorgaan.

Bibi
Bibi
10 maanden geleden

Ja maar daarom moet er nu een geheel nieuw experimenteel zogenaamd vaccin ontwikkeld worden, die waarschijnlijk al klaar ligt en tegen alle varianten werkt…….
Want de 1ste 2 spuitjes hebben ook al niet geholpen volgens de CEO van Pfizer
En ze leefde nog kort en ongelukkig pffff…..

Lammert
Lammert
10 maanden geleden

Ja, je kunt wel kamervragen stellen, maar wie gelooft nog dat hier een eerlijk antwoord op komt? Ik niet….

Underground
Underground
10 maanden geleden

Ze blijven maar lullen!! En dat voor 150,000 euro per jaar. Je word er echt zo moe van. Maar een oplossing weet geen van allen.
Stop met deze onzin, en pak je leven terug! je hebt er maar 1. Vergeet dat niet, hierna is het over.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x