Homepagina » Buitenland » Spaanse onderzoekers ontdekken GRAFEENOXIDE in coronavaccins: ‘Laat je niet inenten met dit materiaal’
grafeenoxide
Foto: Ricardo Delgado en Jose Sevillano (Videostill Rumble/ORWELLITO)

Spaanse onderzoekers ontdekken GRAFEENOXIDE in coronavaccins: ‘Laat je niet inenten met dit materiaal’

Een team Spaanse onderzoekers en professoren onder leiding van biostatisticus Ricardo Delgado en dr. José Sevillano heeft het coronavaccin onder de loep genomen. De uitkomsten zijn zorgwekkend. De vaccins blijken grafeenoxide te bevatten.

Op een doos frikandellen staat keurig netjes een ingrediëntenlijst. Op dezelfde manier heb je het ook het recht om te weten wat er in een coronavaccin zit. De onderzoekers legden het goedje onder een zogeheten transmissie-elektronenmicroscoop (TEM). De vaccins bleken voor een groot deel uit grafeenoxide te bestaan.

Onder geen beding

Deze nanodeeltjes grafeen zijn giftig, maken mensen mogelijk magnetisch en veroorzaken bloedstolsels en sterfte. Daarnaast kan grafeenoxide een instorting van het immuunsysteem en vervolgens een cytokinestorm veroorzaken, aldus de groep.

De experts die de analyse hebben uitgevoerd, hebben maandag een voorlopig rapport gepubliceerd over hun bevindingen, dat hier kan worden bekeken. Het rapport is opgesteld door professor Pablo Campra Madrid van de Universiteit van Almeria in Spanje.

“Houd je kinderen, jezelf en je familieleden uit de buurt van dit materiaal,” waarschuwde Delgado. “Laat jezelf onder geen beding inenten met grafeenoxide, want dat is wat er in het vaccin zit.”

Gemerkt als vee

Sevillano voegde toe dat we koste wat kost moeten voorkomen dat wij en toekomstige generaties magnetisch worden gemerkt als vee en ziek kunnen worden gemaakt. Delgado zei nog dat de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich is geïnformeerd over het onderzoek.

[Orwell City]
4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Hier komt dus duidelijk ook G-5 om de hoek kijken…die Satanische Elite-Parasieten hebben een waar Meesterwerk afgeleverd als het gaat om OPERATIE-DEPOPULATIE….

wim
wim
6 maanden geleden

Wat grafeen precies is weet ik niet, maar er zit het woordje graf in. Hm.

MAR
MAR
6 maanden geleden

Heel verschrikkelijk die troep. En Hugo maar papagaaien dat het veilig is. Niet te bevatten dat dit in Nederland gebeurd.

salvar
salvar
6 maanden geleden

zeer zeer ernstig want eenmaal de injectie is er geen weg terug.

kom op mensen wordt nu eens wakker.

x

Check Also

italiaanse

Italiaanse onderzoeker dood gevonden na ontdekking over ‘nano-apparaatjes’ in coronaprik

De Italiaanse onderzoeker Domenico Biscardi, die bekend ...

nos

Oud-productiemedewerker NOS: ‘Het NOS Journaal moet worden opgeheven’

Mijn mond valt open wanneer ik zie ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

88
0
We lezen graag je reactie!x