Het Complot

Duizenden Ierse kinderen slachtoffer van geheime vaccintests

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 2000 Ierse kinderen zijn in de jaren dertig in het geheim gevaccineerd tegen difterie, zo melden Ierse media. Het vaccinatieprogramma was onderdeel van medisch onderzoek dat werd uitgevoerd door de farmareus Burroughs Wellcome, door de jaren heen opgegaan in GlaxoSmithKline.

Uit documenten die in handen zijn gekomen van de Mail Online blijkt dat tenminste 2051 kinderen en baby’s verspreid over meerdere weeshuizen zijn blootgesteld aan de vaccins. Michael Dwyer van University College Cork stuitte op de gegevens toen hij door tienduizenden archiefbestanden en oude medische tijdschriften aan het spitten was. Nergens kon hij achterhalen of er ooit toestemming is gegeven voor deze illegale medicijnonderzoeken. Evenmin is bekend wat het effect van de inentingen was op de kinderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dwyer kwam tot de ontdekking dat de medicijnen vlak na de onderzoeken op de Britse markt zijn gekomen. “Dit is nog maar het topje van een zeer grote ijsberg,” zei Dwyer. “Het feit dat deze onderzoeken zijn gepubliceerd in de meest prestigieuze medische tijdschriften laat zien dat experimenten met mensen alom werden geaccepteerd door artsen en toegestaan door de beheerders van de weeshuizen.”

In de jaren zestig en zeventig werden nog eens 300 Ierse kinderen gebruikt als medisch proefkonijn. In Ierland kwamen pas in 1987 wetten die medische experimenten onmogelijk maakten. Eén van de proefkonijnen, Christy, had acht naaldsporen op zijn armen en twee op zijn benen. Toen hij bij zijn pleegouders kwam wonen waren zijn armen bont en blauw.

Begin deze maand werden in een massagraf in Ierland de resten van bijna 800 baby’s en kinderen gevonden. Het graf ligt op een terrein in Tuam in het graafschap Galway. Tussen 1925 en 1961 stond daar een klooster, waar ongewenst zwanger geworden meisjes hun zwangerschap in het geheim konden doormaken en bevallen.

Historica Catherine Corless, die onderzoek deed naar het niet gemarkeerde graf, stuitte op 796 namen, maar ook op bewijzen dat de baby’s en kinderen door ondervoeding, verwaarlozing en ziektes als mazelen, buikgriep en longontsteking om het leven waren gekomen. Corless weet niet waarom de zusters de lijkjes in een beerput hebben gestopt.

In de politiek gaan stemmen op om het graf grondig te onderzoeken. Inwoners van Tuam zamelen geld in om een gedenkteken op het graf te plaatsen. Op het terrein staan nu woningen.

[Mail Online]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Het kan een onderdeel van het ‘latere’ ‘Agenda 21’ uitmaken en waaronder o.a. genocide een deel vanuit maakt.

Jolanda
Jolanda
9 jaren geleden
Arnold 2
Arnold 2
9 jaren geleden

Dit zijn Ierse Nazi-praktijken, misdaden tegen de menselijkheid. Wat mij betreft mag alles uitkomen! Verjaard??? Kom zeg!

Willie
Willie
9 jaren geleden

Of het dit keer waar is of verdraaide feiten zijn, neemt niet weg dat alle eeuwen door de Kaat-O’Zieke Kerk heel wat lijken en perverse praktijken op haar geweten heeft. Er was ooit een door de RK kerk voor katholieken verboden boek: De Zwarte Non, waarin door een uitgetreden non een boekje open gedaan werd (van mijn moeder, RK, doorgekregen) en waarschijnlijk werd daarin nog maar een topje van de ijsberg getoond. Helaas valt er voor mij niet meer te kotsen, daarvoor is mijn maag te vaak geleegd. Maar zum kotzen is het allemaal wel.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x