CoronaBuitenland

Duizenden zorgmedewerkers kregen in het GEHEIM vrijstelling van vaccinatie

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Op 15 november 2021 moesten alle zorgmedewerkers in Nieuw-Zeeland hun eerste coronaprik hebben gehaald. Eind september 2022 werd de vaccinatieplicht geschrapt.

Gedurende die periode kregen meer dan 11.000 zorgmedewerkers een vrijstelling van vaccinatie. Je kunt je afvragen waarom zij zich niet hebben uitgesproken tegen het vaccinatieprogramma.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het feit dat al deze artsen, verpleegkundigen, tandartsen en apothekers in het geheim een vrijstelling hebben gekregen, doet sterk vermoeden dat de Nieuw-Zeelandse overheid wist van de gevaren van de coronaprikken, schrijft de Dr. Rath Health Foundation.

Ardern zal zich moeten verantwoorden

De vijf miljoen inwoners van Nieuw-Zeeland kregen enkele van de meest draconische coronamaatregelen ter wereld opgelegd, waaronder vaccinatiemandaten. Oud-premier Jacinda Ardern zal zich moeten verantwoorden.

In maart 2021 kondigde Ardern aan dat Nieuw-Zeeland alleen het coronavaccin van Pfizer zou gaan gebruiken. Dat had volgens haar te maken met de ‘effectiviteit’ van de prik.

Verrassende aankondiging

Maar als het Pfizer-vaccin echt zo effectief was tegen COVID-19, waarom kregen meer dan 11.000 Nieuw-Zeelandse zorgmedewerkers dan een vrijstelling van vaccinatie? Had Ardern bewijs onder ogen gekregen dat de prikken niet veilig waren?

Ardern legde op 7 februari dit jaar haar functie neer. Ze deed haar verrassende aankondiging tijdens haar eerste persconferentie van 2023, die op tv werd uitgezonden.

“Ik weet wat deze baan vereist en ik weet dat ik niet langer genoeg in de tank heb. Zo simpel is het,” zei ze.

4.8 214 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Spooked
Spooked
6 maanden geleden

Ik hoop echt dat deze ratten sekte nu eens onder de bus gaat komen… Israel was ook al zo opvallend. Laat de mensen snel wakker worden zodat we weer een fijn leven kunnen hebben.

Annette
Annette
6 maanden geleden

DIT maakt eigenlijk in een paar woorden het HELE verhaal compleet.

ALS dit niet het beste bewijs is, dat de experimentele gentechinjecties een groot gevaar is voor IEDEREEN, die hier aan meedoet, dan weet ik het niet meer.

En wat ZEGT dit wel niet over die 11.000 zorgmedewerkers, die dus in het geheim een vrijstelling hebben gekregen?

Het woordje “zorgmedewerker” krijgt, na het lezen van dit verhaal, een compleet andere betekenis. Althans, zo kijk IK er nu naar.

Tot de dag van vandaag heb ik artsen, verpleegkundigen en alle anderen, werkzaam in de zorg, nog enigszins het recht van de twijfel gegeven.

NU niet meer!

Als je ook maar een greintje verstand in je bovenkamer hebt en, terwijl er zogenaamd een levensgevaarlijk virus rondwaart, en JIJ wordt vervolgens, stiekem, vrijgesteld…. dan zouden bij jou toch alle alarmbellen afgaan?

Maar nee…. Vervolgens hebben deze zorgmedewerkers meegedaan aan het opzettelijk schade toebrengen aan veel goedgelovige mensen. Als deze een placebo hebben gehad zonder schade, maar ook velen met ernstige schade of zelfs de dood tot gevolg.

In dit verhaal gaat het over Nieuw Zeeland, maar WIE zegt mij, dat ditzelfde niet in heel veel andere landen ook is gebeurd?

De monsters die dit allemaal hebben opgetuigd, hadden er natuurlijk helemaal geen belang bij, dat de zorgmedewerkers, althans een groot deel ervan, ziek zouden worden of zelfs zouden komen te overlijden.

Dat was absoluut niet in HUN belang. Deze mensen waren niets anders dan useful idiots, werktuigen van het kwaad.

En dan te bedenken, dat HIER in ons land deze gekte gewoon weer vanaf 2 oktober van start is gegaan.

A.s. maandag heb ik een afspraak bij onze tandarts. Ik kreeg via de e-mail al bericht met het verzoek om bij de ingang mijn handen te ontsmetten, anderhalve meter afstand te houden EN een mondkapje op te zetten.

Aan dat verzoek geef ik geen gehoor. Dat heb ik TOEN niet gedaan en dat ga ik dus ook NU niet doen.

Yekaterina
Yekaterina
6 maanden geleden

Nooit iets tegen je zin doen, wat er ook mag gebeuren. De sterken zullen altijd overleven. 😊

Pjotr
Pjotr
6 maanden geleden

Omdat de overheden net als de fabrikanten weinig tot niets wisten over de gevolgen van de prik. Heden zijn al meer ongewenste bijwerkingen bekend en is de verpichting overal weggevallen hoewel richting gewone burger de overheden nog steeds de “veilig en effectief” leugen net als de “je doet het voor een ander” leugen volhouden, die leugens horen we dagelijks van laatjevaccineren.be op de Belgische radio van ’s ochtends tot ’s avonds. Over eventuele lange termijn gevolgen van de prikken kan overigens pas na 2036 iets zinnigs gezegd worden, 2036 was bij het volgen van de normale procedures de vroegste datum dat een mRNA “vaccin” op de markt kon komen.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x