Wereld

Sta op tegen de communistische, antichristelijke wereldorde

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

‘Regeringen over de hele wereld grijpen de coronacrisis aan om The Great Reset versneld door te voeren.’ Wie dat een jaar geleden zei, werd voor “wappie” uitgemaakt. Nu zeggen de hoofdpersonen het zelf. Maar de coronacrisis zit dieper dan alleen in menselijk handelen, lees maar mee.

Eerste coronaverklaring

De campagne Cultuur onder Vuur, die strijdt voor de verdediging van de Nederlandse, christelijke cultuur en tradities, bracht in april 2020 een verklaring uit die waarschuwde voor de gevolgen van de toenmalige coronamaatregelen en de verborgen agenda die achter het wereldwijde coronabeleid schuilgaat. De brochure toonde aan dat de doemscenario’s gegrond waren op onbetrouwbare modellen, dat maatregelen zoals lockdowns ernstige gevolgen zouden hebben voor economie en mens, wereldwijd meerdere partijen grote belangen hadden bij het in stand houden en het verergeren van de coronacrisis en dat zelfs de katholieke Kerk bijdroeg aan de paniek en het opleggen van onredelijke maatregelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

banner coronacoup

Algemeen welzijn

Met deze brochure was Civitas Christiana destijds niet de eerste organisatie in Nederland die stevige kritiek uitte op het coronabeleid, maar wel de eerste die de crisis in een breder perspectief plaatste en het begrip ‘algemeen welzijn’ aanreikte als fundamentele basis om tot een alternatieve, rechtvaardige aanpak van de ‘pandemie’ te komen. Van een katholiek geïnspireerde organisatie als Civitas Christiana mag verwacht worden dat er speciale aandacht is voor de rol van het Vaticaan en paus Franciscus. De lezer van dit document weet dat zij hierin geen blad voor de mond heeft genomen.

Nieuwe coronaverklaring

We zijn nu ruim een jaar verder en dat was een goede gelegenheid om de balans op te maken en een vervolg op deze coronaverklaring uit te brengen. Er is immers meer duidelijk geworden over de aard van het coronavirus, over de ernstige gevolgen van het ineffectieve coronabeleid voor de samenleving, de kwade acteurs die de wereldwijde crisis achter de schermen regisseren, de invloed van klimaatideologen die hun kans schoon zien om hun eigen groene plannen te verwezenlijken, maar ook over de communistische agenda richting een ‘global government’ die onder de term ‘The Great Reset’ wordt doorgevoerd. De conclusie van Civitas Christiana luidt: er is sprake van een wereldwijde machtsgreep. Om die reden heeft zij de nieuwe verklaring de titel ‘De Coronacoup – Het grootste plan van ontkerstening en ‘groen’ totalitarisme in de geschiedenis’ gegeven.

banner coronacoup

Paradigmaverschuiving

De nieuwe brochure die zij dit voorjaar uitbracht, analyseert het onthullende en uniforme karakter van de wereldwijde reactie op de coronacrisis. Want er is in het hele westelijke deel van de wereld onmiskenbaar sprake van een centraal plan van maatregelen. Dit draaiboek komt voort uit een nieuw paradigma – wetenschapsfilosofie – in het veld van bioveiligheid, waar de focus niet langer ligt op preventie maar op paraatheid. Dat wil zeggen op het implementeren van beleid ter bestrijding van een pandemie achteraf, in plaats van ter voorkoming vooraf.

Great Reset

Twee van de drijvende krachten achter deze wereldwijde campagne zijn het World Economic Forum en de Bill & Melinda Gates Foundation. Het zijn namen die tot voor kort alleen in kringen van complotdenkers de ronde deden, maar inmiddels breed herkend worden als belanghebbende en sturende partijen bij de coronacrisis en ‘The Great Reset’. Want de coronacrisis is voor diverse partijen vooral een aanleiding om de wereld opnieuw in te richten volgens globalistische, ‘groene’, communistische principes. Daarin is geen plaats voor vrijheid, soevereiniteit en privé-eigendom. Over deze doelen doen genoemde organisaties niet geheimzinnig onder het motto: “You will own nothing and be happy.”

banner coronacoup

Diepere laag

De analyse in de brochure onderscheidt zich fundamenteel van die van andere critici door het aanboren van een diepere laag van de alarmtoestand waarin de westerse samenleving zich bevindt. Het is namelijk onjuist om de crisis te bestempelen als louter de uitvoering van een menselijk plan. De christelijke blik, waarmee het Nederlandse volk altijd naar de wereld gekeken heeft, kijkt dieper dan alleen de aardse gebeurtenissen en het menselijk handelen. Zonder deze geestelijke blik valt de extreme passiviteit van de publieke opinie ten aanzien van de ernstige beperkingen van de vrijheid, de schendingen van de democratische orde en de inbreuk op de eigen lichamelijke integriteit niet te verklaren. Uit opiniepeilingen blijkt dat een grote meerderheid van de bevolking bereid is nog ingrijpendere maatregelen te accepteren. De angstfactor die de geesten hiervoor rijpt maakt, heeft een bovennatuurlijke kant. Door de secularisatie en het ongeloof in onze samenleving is er geen uitzicht meer op werkelijke vrijheid en hoop. Als alleen dit leven bestaat, is men kennelijk bereid alles te accepteren om het te behouden. Liever te leven op de knieën dan staande te sterven.

Bovennatuurlijke strijd

De plannen om de hele wereldbevolking te onderwerpen aan een totalitaire centrale wereldregering zijn ook niet los te zien van de bovennatuurlijke strijd tussen goed en kwaad. Ze komen voort uit het machtswellustige verlangen van de mens om zich te ontworstelen aan de natuurlijke orde van de schepping. We moeten daarom opstaan tegen de machtsgreep die nu plaatsvindt en terugkeren naar de christelijke tradities van onze voorouders om onze ziel en die van de westerse beschaving te redden, aldus Civitas Christiana.

U kunt de brochure ‘De Coronacoup – Het grootste plan van ontkerstening en ‘groen’ totalitarisme in de geschiedenis’ bij Stichting Civitas Christiana kosteloos bestellen:

banner coronacoup

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geert-Jan
Geert-Jan
2 jaren geleden

Als je een supporter bent van vaccinatie mandaten dan ben je een fascist!
In iedergeval een idioot!

sterk
sterk
2 jaren geleden

Gewoon niet mee doen met hele deze kul als we dat alle zouden doen dan is heel die kul gedaan. Maar vele laffe mensen en overheidsvolgers die zorgen ervoor dat we in een dictatuur belanden en zie daar maar eens uit te komen.

Donder
Donder
2 jaren geleden

Dit moet massaal gedeeld worden !!!

Anne Pruiksma
Anne Pruiksma
2 jaren geleden

Er is nog een leugen. Te weten dat Jezus niet in de nacht komt als de duisternis in de wereld op het dieptepunt is. De nacht waarin niemand werken kan. Die grote en geduchte dag des Heren. Wanneer de zon en maan verduisterd zijn. Hij komt als de bruidsmeisjes in de nacht slapen als een dief in de nacht. Lees Matt 24 . Na de verdrukking wordt het duister . Dan pas komt Hij . God Zelf was de Weerhouder van de vader der leugen, de vorst der duisternis. Nu is deze slang neergedaald en heeft God Zelf een ernstige dwaling toegestaan dat de mensen de leugen geloven . Wereldwijd unaniem. We moeten ons klaarmaken en niet meer vechten tegen de slang van de WHO en Pharma . Zie hun logo! Vecht dat nog velen gered worden uit deze poel.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x