Buitenland

Israëlische journalist: ‘De inwoners van Israël zijn verraden’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De inwoners van Israël zijn opgeofferd, verraden. Dat zei de Israëlische journalist Efrat Fenigson in de DarkHorse Podcast tegen Bret Weinstein.

Fenigson, die als grenswacht in het Israëlische leger heeft gediend, zet grote vraagtekens bij de ‘verrassingsaanval’ van Hamas op Israël.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volstrekt belachelijk

Vele uren lang hield zowel het leger als de politie zich afzijdig. De journalist merkte op dat dit ongewoon is.

Dat ze op minstens 15 plekken door de grens zijn gebroken, is volgens haar volstrekt belachelijk. Normaal gesproken komt bij één grensdoorbraak het hele leger in beweging, zei ze. Dit keer gebeurde er urenlang niets.

Continu gemonitord

Fenigson wees erop dat het grenshek continu gemonitord wordt en als er iets bij in de buurt komt, ook al is het een kat of een varken, rukt het leger meteen uit.

Vrijdag heeft het Israëlische leger alle inwoners van Gaza-stad opgeroepen om hun huizen te verlaten. Het leger laat weten dat het de komende dagen ‘aanzienlijke’ operaties zal uitvoeren in de stad.

4.7 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André Breems
André Breems
6 maanden geleden

Het is dan ook een doorgestoken kaart met een andere bedoeling dan het focussen op Israël maat men moet naar iets anders kijken zoals het WHO en het WEF die met iets verschrikkelijks bezig zijn waar men niet teveel pottenkijkers bij willen hebben.

salvar
salvar
6 maanden geleden

welkom in de krankzinnige wereld.

Hugo
Hugo
6 maanden geleden

Wat leven we anno 2023 in een trieste verrotte wereld, die door criminelenbestuurders met criminele agenda,s hun medemensen de dood injagen. Crisissen worden met opzet gecreeerd, en vreedzame mensen die geen oorlog willen worden opgeofferd voor hun smerige schimmige praktijken. Oekraineoorlog, de Israeloorlog, en de balkanoorlog, de klimaatcrisis, de stikstofcrises, de Coronacrises, de energiecrises, de vluchtelingencrises, de toeslagencrises. Wie zitten er achter deze agenda, is dat toch met medeweten van Rutte/Kaag/Hoekstra het WEF, de WHO, de VN en de EU. Ik denk allemaal.

Jophn
Jophn
6 maanden geleden

Ze waren al verraden toen ze verplicht de prik moesten nemen.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x