Het Complot

Moest JFK weg om interesse in buitenaardse technologieën?

Help anderen door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vlak voor zijn eerste termijn in 1993 had de nieuw verkozen president Bill Clinton een vreemd verzoek voor familievriend en advocaat Webster Hubbell. Hij wilde van hem weten wie JFK had vermoord en of er UFO’s waren.

Het mysterie rond de moord op president Kennedy kan worden opgelost door te kijken naar gebeurtenissen die 18 jaar voor zijn dood plaatsvonden in Duitsland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de zomer van 1945 werd John F. Kennedy door Duitsland geleid. Hij was persoonlijk getuige van technologische geheimen die nog altijd niet zijn vrijgegeven. Het ging om technologieën die de nazi’s hadden buitgemaakt en die ze wilden gebruiken voor de ontwikkeling van wapens.

Volkeren van andere planeten

De militaire overheid in de Amerikaanse bezettingszone in Duitsland stond voor een raadsel. Hoe hadden de nazi’s deze technologieën ontwikkeld? Het antwoord van de grondlegger van de ruimtevaart, Hermann Oberth, kwam als een schok: de nazi’s hadden hulp van volkeren van andere planeten – sommige technologieën waren buitenaards.

James Forrestal was een belangrijke mentor van president Kennedy. In 1947 werd Forrestal de eerste Amerikaanse minister van Defensie. Hij was van mening dat de Amerikanen op de hoogte moesten worden gebracht van het bestaan van buitenaards leven en aanverwante technologieën.

Majestic 12

Forrestal moest onder president Truman zijn ontslag indienen omdat hij zijn informatie had gedeeld met verschillende hooggeplaatste functionarissen, waaronder toenmalig congreslid Kennedy.

Nadat hij in 1960 de presidentsverkiezingen won, hoorde Kennedy van Eisenhower dat het geheimzinnige overheidsagentschap Majestic 12 zijn eigen weg was ingeslagen. Eisenhower waarschuwde Kennedy dat Majestic 12 een direct gevaar vormde voor de Amerikaanse vrijheden en het democratische proces.

Dezelfde krachten die de dood van Forrestal orkestreerden, dwarsboomden Kennedy waar ze maar konden. Toen Kennedy op 12 november 1963 op het punt stond om de CIA te dwingen geheime informatie over UFO’s te delen met andere overheidsagentschappen, werd hij 10 dagen later uit de weg geruimd.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Westbound
Westbound
10 jaren geleden

Kennedy moest ‘opgeruimd’ worden, nadat hij tijdens een beroemde t.v.-toespraak het amerikaanse volk gewaarschuwd had voor de invloed die satanisten -van diverse occulte groepen- op het alledaagse leven hadden. Kennedy en Eisenhower waren de enige presidenten die geen lid waren van dergelijke occulte clubjes.

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

Moest JFK dood om interesse in buitenaardse technologieën?,,,JEP,
lee harvey oswald was de onschuldige zondebok.

Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

Plak deze link eens in uw werkbalk graag??http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/08/waarvoor-eisenhower-waarschuwde-en-kennedy-werd-vermoord/#.UlabUszCTIW Deze link bevat tevens een video van The ENDGAME!

Wesley
Wesley
10 jaren geleden

ik wil best geloven dat de nazi’s iets hebben gevonden van een andere planeet dat hen een technologische voorsprong gaf. Ook het raadsel van “Die Glocke” is ook nooit helemaal opgelost.

Toch lijkt het me sterk dat de dood van JFK hier mee te maken heeft.

De waarheid zullen we nooit weten maar ik denk dat Oliver Stone met zijn film JFK het dichtst in de buurt zit.

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x