Universum

“Piramide op Mars is bewijs voor buitenaards leven”

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

UFO-jagers hebben op NASA-foto’s van Mars naar eigen zeggen een replica van één van de Egyptische piramides ontdekt. Ze menen dat de vondst bewijst dat de rode planeet ooit bewoond werd door een oude beschaving.

De ‘piramide’, die op 7 mei is vastgelegd door de Marsjeep Curiosity, zou erop wijzen dat Mars ooit intelligent leven herbergde. Volgens de sceptici gaat het om een ongewone rotsformatie.

Nagenoeg perfecte vorm

Het YouTube-kanaal Paranormal Crucible claimt dat ‘de nagenoeg perfecte vorm’ van het object laat zien dat het ‘is gebouwd door een intelligentie’. Niet iedereen is overtuigd. Sommigen wijzen op overeenkomsten met rotsformaties op aarde en zeggen dat de wind verantwoordelijk is voor de vorm van het object. Anderen zeggen dat de formatie nog geen halve meter hoog is.

Veel UFO-fans geloven dat NASA leven op Mars al decennialang verdoezelt. Sommigen geloven zelfs dat mensen in 1968 veilig op de planeet zijn geland en er nog steeds leven.

“De meeste van deze afbeeldingen zijn wazig en het grootste deel kan gemakkelijk worden verklaard,” zei schrijver Nigel Watson. “Het probleem is echter: hoe vaker NASA zulke dingen ontkent of verklaart, hoe meer mensen denken dat ze proberen de waarheid over buitenaards bezoek te verbergen.”

Kanalen

Er zijn in het verleden al vaak ongewone dingen op het Marsoppervlak ontdekt. In de 19e eeuw trof astronoom Percival Lowell kanalen aan op de planeet. Hij meende dat deze kanalen door intelligente Martianen waren gemaakt.

Op 25 juli 1976 fotografeerde Viking 1 de tafelberg Cydonia Mensa, die later bekend werd als het ‘gezicht op Mars’. De meeste wetenschappers schrijven dit soort waarnemingen toe aan pareidolie, een fenomeen waarbij iemand in willekeurige waarnemingen herkenbare dingen meent te zien. Anderen stellen dat de mogelijkheid van een beschaving op Mars niet moet worden uitgesloten.

[Express, Yahoo, Clapway]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vincent Robbesom
Vincent Robbesom
7 jaren geleden

Ziet er mooi uit, geloof er niks van 🙂

Er zit een raar friemeltje aan de punt trouwens.
Misschien wonen op mars wel hele kleine mensjes en is dit gewoon eigenlijk een mega piramide..of een van Ra’s ruimteschepen met een antenneschotel erop? (friemeltje)

Gaaf hoor, dat we foto’s zo ver weg kunnen maken 🙂

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

De moeite waard om te onderzoeken bij een volgende expeditie.
Het zou me persoonlijk niks verbazen als mars helemaal vol zat met ondergestofte pyramides.

emka
emka
7 jaren geleden

het artikel raakte mij al kwijt bij de zin: “UFO-jagers hebben op NASA-foto’s van Mars naar eigen zeggen een replica van één van de Egyptische piramides ontdekt.”

Ik zou graag de originele foto willen zien.

Ruud
Ruud
7 jaren geleden

de foto is van hert marswagentje genomen
We spreken dus hier over een mini pyramide
Van hele kleine marsbewonertjes ?
m.a.w het beste wapen tegen evt buitenaardse bezetters is dus gewoon de eenvoudige vliegenmepper

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x