Homepagina » Mens en Dier » Oud-huisarts: Zo zet het NOS Journaal ons continu op het verkeerde been
nos
Foto: Sebastiaan ter Burg CC BY 2.0

Oud-huisarts: Zo zet het NOS Journaal ons continu op het verkeerde been

Farmaceut AstraZeneca en de Oxford-universiteit onderbraken onlangs hun vergevorderde proeven met het coronavaccin. Bij een proefpersoon was namelijk een ontsteking aan het ruggenmerg vastgesteld, die in vaktermen myelitis transversa heet. Een patiënt kan hierdoor niet goed bewegen en moeite hebben om urine en ontlasting op te houden. Het NOS Journaal wist te melden dat de ontsteking ook kon zijn veroorzaakt door het placebovaccin.

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl vroeg zich af waar dit nieuws vandaan is gekomen en wie er belang bij heeft om placebo’s in een kwaad daglicht te stellen.

Hij merkt op dat farmaceuten er alles aan doen om hun producten beter voor te stellen dan ze zijn. Zo wilde de fabrikant van het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker zijn vaccin niet vergelijken met een placebovaccin, maar met een hepatitis B-vaccin. Dat mocht gewoon. De farmaceut concludeerde vervolgens dat het HPV-vaccin een bijwerkingenprofiel had dat vergelijkbaar was met het controlevaccin.

“Daar gaat het natuurlijk niet om. Van een nieuw en onbekend vaccin willen ouders en kinderen weten wat het werkelijk aan bijwerkingen veroorzaakt en niet alleen maar in vergelijking met een placebo. Het zal niet verbazen dat het HPV-vaccin onverwachte en ernstige bijwerkingen bleek te hebben,” schrijft Bijl op LinkedIn.

Op het verkeerde been

Hij noemt ook griepremmer Tamiflu als voorbeeld. De fabrikant van dit middel bleek aan het placebo bepaalde stoffen te hebben toegevoegd. “Een bekende truc die heel goed werkt.” Ook Tamiflu bleek ernstige bijwerkingen te hebben, waaronder overlijden.

De oud-huisarts haalt snoeihard uit naar de NOS. “Het Journaal zet ons continu op het verkeerde been door informatie te geven die niet door onafhankelijke wetenschappelijke onderzoekers is gecontroleerd, maar wordt aangereikt door de farmaceutische en vaccinindustrie.”

Hij stelt vast dat non- en desinformatie inmiddels een patroon begint te worden bij de NOS en diagnosticeert onze staatsomroep met Common Sense Deficiency Disorder.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Janssens
Janssens
6 maanden geleden

Heel de farmaceutische industrie is miljoenen keren ziekmakender dan het coronavirus zelf. Ze is gewetenloos en corrupt tot op het bot en zorgt dat ze steeds haar mannetjes heeft op de juiste plaatsen in het politieke landschap. Wetenschappelijke tijdschriften, academici, journalisten, politici – ze zijn allen vergiftigd door winstbejag, dat de enige reden is waarom vaccins erdoor gedrukt moeten worden. Er is een medicijn, het mag niet gebruikt worden, al gaan ondertussen duizenden mensen dood en gaat de hele economie kapot.

Tony
Tony
Reactie op  Janssens
6 maanden geleden

Dat de economie kapot gaat is juist de bedoeling. Complete chaos is het doel. Mensen ziek of dood maken, uithongeren en tegen elkaar uitspelen.

Er staat ons nog heel wat te wachten en de politici doen maar alsof hun neus bloedt. Urenlang discussieren over een niet bestaand virus. Dus ook de maatregelen zijn gebaseerd op iets dat niet bestaat, want virussen bestaan niet en dat is bewezen. Mensen zijn vergiftigd. Zeg mij niet dat politici dat niet weten. Dan houden zij zichzelf en iedereen voor de gek. En daar zijn zij goed in.

Kijk maar naar de taferelen in Victoria, Australie. Wat daar gebeurd is onmenselijk en ik vrees dat het niet lang duurt en dan zijn wij ook aan dergelijke maatregelen overgeleverd.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Janssens
6 maanden geleden

@Janssens,

Beste,

Daar uw commentaar op dit moment naadloos aansluit bij hetgeen ik nu zou willen opmerken in het kader van dit hele “corona” theaterstuk is het volgende!!!

Ik denk eerlijk gezegd dat u aan de juiste kant van deze ongelooflijke misdaad tegen de mensheid staat maar waar ik naar toe wil is eigenlijk het volgende…

U gaat er van uit dat het zogenaamde “corona virus” ziekmakend is en daar ligt bij mij nu dus een knelpunt.

Want zou dit zo zijn, en dat is niet zo, dan zou het medicijn waar u op doelt misschien wel van toepassing kunnen zijn echter dat is dus niet zo!!!

En even voor de goede orde, u bent niet de enige die in de verwarring inzake dit theaterstuk meegaat want het zijn ook de artsen die het niet helemaal goed weten.

Dit klinkt natuurlijk nogal behoorlijk arrogant echter feit is en blijft dat er nog NOOIT in de hele zichtbare geschiedenis van de mensheid 1 iemand door een virus ziek is geworden en dat kán ook helemaal niet.

Ik verwijs weer naar de echte specialisten waarvan er zelfs 1 is die Big Pharma voor de rechter heeft VERSLAGEN en heeft aangetoond dat bijvoorbeeld het zgnd “mazelenvirus” niet bestaat….dit moet toch even doordringen of niet, een mazelenvirus bestaat NIET en toch worden er elk jaar miljoenen kinderen gevaccineerd tegen een NIET BESTAAND mazelen virus.

Een ZIEKMAKEND “corona” virus bestaat ook niet, althans, het is NOOIT wetenschappelijk bewezen!!! En daar gaat het om. Het is nooit geïsoleerd, nooit gefotografeerd enz enz!!!

De enige bronnen welke op dit moment nog steeds en consequent hetzelfde naar voren brengen is naar mijn weten dus ook de doktoren Dr. Stefan Lanka MD (Duitsland) cel- en meer bioloog welke ook de “mazelenzaak” heeft gewonnen waardoor er dus een rechterlijke uitspraak in hoger beroep is GEWONNEN en dus jurisprudentie ligt, niet echt onbelangrijk en als tweede Dr. Andrew Kaufman MD (Amerika)!!
Deze beide heren zijn duidelijk en blijven in 1 rechte lijn bij hun verhaal!!

Om dat laatste gaat het om!!
En wat het allerbelangrijkste BLIJFT….er is geen virus dat iemand ziek kan maken, dat is echt nog NOOIT wetenschappelijk BEWEZEN!!

We moeten 1 lijn, 1 front, 1 mening, 1 vaste overtuiging van de feiten hebben….dan winnen we, en daar moet het om gaan en niets anders.

Gegroet beste,

Gladiator

jan doornbos
jan doornbos
6 maanden geleden

Het corona sprookje toont aan dat er sprake is van mondiale georganiseerde zware misdaad.

Rob
Rob
Reactie op  jan doornbos
6 maanden geleden

Als dat alles was dan zou het nog meevallen. De wereld wordt gerund door een aantal zogenaamde bloedlijn families en hun religie is satanisme. Die religie schemert overal doorheen. Helemaal in de top zitten types waarover wordt gezegd dat die menen God te zijn, dat de planeet hun bezit is en dat de mens hier geen bestaansrecht heeft. Het wrange daarvan is dat de mens zelf bezig is zijn eigen soort uit te roeien door de verdeel en heers tactiek, de boel tegen elkaar uitspelen en andere tactieken van die duivels. Kijk naar de politie bijvoorbeeld, dat is een goed voorbeeld omdat die in het openbaar het smerige werk uitvoeren. Dat is wat de duisternis inhoudt en het wordt n die wereld steeds duisterder vanuit de top naar beneden. Ons hele systeem wordt er door gerund, een wereld gebaseerd op macht, controle, dood en verderf, ziekte, armoede, slavernij, schulden en noem maar op. Het vernietigt het leven. Niemand is echt menselijk van zichzelf. De meesten die dat wel lijken te zijn gedragen zich zo binnen die duistere wereld, naar buiten gericht, maar zijn niet zichZelf als mens. En deze wereld is niet pas zo, zo is het al duizenden jaren. Het ziet er alleen maar elke keer anders uit. Het wordt steeds in een andere vorm gegoten en gebracht want anders zouden mensen het wel eens kunnen doorzien.

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

“Common Sense Deficiency Disorder”

Ik zou het gewoon vervangen door ordinaire propaganda.

jack
jack
6 maanden geleden

wel het volgende nieuws dat de NOS klakkeloos kopieerd. totaal geen waarde besef betreffende het geven van NEUTRAAL gemotiveerd nieuws. hiervan zouden Hitler en consorten nog wat van hebben kunnen leren. hiep hiep hoera NOS/NSB voorlichting.

Miekos
Miekos
Reactie op  jack
6 maanden geleden

Jack wat zijn het toch schurken van de bovenste richel hé en wat doen wij met 17 mijoen mensen eraan ????

Exegese
Exegese
6 maanden geleden

Goede reacties hier. Het doet een mens goed te weten niet helemaal alleen te staan temidden deze krankzinnige wereld.

salvar
salvar
6 maanden geleden

het zo moeten zijn dat niemand en ook niemand een vaccin neemt.
wat gebeurt er dan simpel de regering weg en alle meelopers ook.
het volk wordt misschien wakker als er weer 700 miljoen over de balk is gesmeten.
heel dit circus heeft tig mensen het leven gekost en wat het nog gaat kosten.
tig mensen vroegtijdig overleden door toedoen van mensen op het ic.
neem de spuit en je leven hangt aan een zijde draadje.
laat je lekker in je hersens porren met een staaf en misschien krijg je wel een ontsteking in je hersenpan.

als je het wil veel plezier dan.

Jan
Jan
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Uiteindelijk gaat de EU het vaccin verplicht stellen

jack
jack
Reactie op  Jan
6 maanden geleden

werk jij bij de NOS

Jan
Jan
Reactie op  jack
6 maanden geleden

Nee, ik werk niet bij de NOS (anders zou ik deze site niet eens raadplegen), laat staan deze opmerking maken. Zoals bekend, wil de EU (bepaalde) bevoegdheden met betrekking de volksgezondheid naar zich toetrekken (waaronder biometrie). De voorspelling is dat mensen die gevaccineerd zijn een soort EU-paspoort ontvangen. Dan ligt het voor de hand dat de EU het laatste woord krijgt over eventuele vaccinatieplicht.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Jan
6 maanden geleden

Ik ben bang dat, ook al bedoeld hij het niet zo en hoop ik het ook niet, Jan wel gelijk heeft. EUSSR gaat vaccinatie verplicht stellen. In de vorm van werk vrijwillig mee want anders….. Op een gegeven moment zullen we uit een ander vaatje moeten gaan tappen. Demonstraties, brieven schrijven, rechtzaken ze hebben er sch**t aan. Als je ze het Licht niet kan laten zien laat ze dan het vuur voelen.

Teun
Teun
6 maanden geleden

Dit alles wordt inwerking gezet om een tweede lock down te rechtvaardigen van 6 maanden te rechtvaardigen. Dit kan gepaard gaan met het sluiten van grenzen, bepaalde bedrijven sluiten, verplicht thuis blijven (enkel een boodschap doen is nog toegestaan). Het bevoorraden van voedsel in supermarkten kan ernstig worden verstoord. Lang leve het communisme.

Miekos
Miekos
Reactie op  Teun
6 maanden geleden

Teun je hebt 100 % gelijk hoor !!

salvar
salvar
Reactie op  Teun
6 maanden geleden

ja teun dat wordt het of is het eigenlijk al en de mensen latern over zich heenlopen.

Teun
Teun
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Kennelijk beseft niet iedereen dat het oorlog is. Je ziet al dat er geen voldoende testcapaciteit is. Wat gaan ze straks uitdenken? Iedereen moet een test ondergaan en wie positief getest is, wordt afgevoerd naar…..

Tony
Tony
Reactie op  Teun
6 maanden geleden

Niet laten testen. Doe je dat wel, dan werk je juist mee aan het in stand houden van deze nep epidemie. Je bent ziek of je bent niet ziek. Ben je wel ziek van Corona, dan ben je vergiftigd. Maar dan heb je in het lichaam je pH-waarde niet op orde, kan je immuunsysteem niet optimaal functioneren, en heb/had je waarschijnlijk meer gezondheidsproblemen. Maar dat wist je dan blijkbaar niet.

salvar
salvar
6 maanden geleden

pinokkio zei net het virus is met een comeback?????
je kan natuurlijk verwachten dat hij het zegt , hij is nu eenmaal een geweldige leugenaar.

wie kan het zootje stoppen met liegen , wie o wie?
iedereen blijft maar bezig met geouwehoer over corona.
als dit niet stop worden de mensen gehersenspoeld tot in lengte der dagen.
rivm hou op met testen we hebben jullie allang door en de rest van het zootje ook.

jullie hebben bloed aan jullie handen stelletje sukkels.

Miekos
Miekos
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Precies de juiste woorden ,bravo Salvar .

Ron
Ron
6 maanden geleden

Je moet het zover niet zoeken.In een casestudy uit Frankrijk over vijf patiënten die remdesivir gebruikten, meldden de artsen dat vier ernstige bijwerkingen vertoonden, waaronder nierfalen.
De NIH heeft een panel van deskundigen bijeengebracht om aanbevelingen te doen voor de behandeling, van wie er acht onderzoeksondersteuning of advieskosten hebben aanvaard van Gilead, de fabrikant van remdesivir.
Onderzoeksgegevens hebben het gebruik van remdesivir niet ondersteund, dat het bedrijf voor een behandeling heeft geprijsd op $ 3.100, een niveau dat volgens hen alle patiënten toegang geeft.

Miekos
Miekos
6 maanden geleden

Het is toch van de gekke ,als tegen dit tuig MET 17,MILJOEN MENSEN HAAR GANGEN LATEN GAAN ???!!!! OF NIET SOMS !!

x

Check Also

vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 ...

vaccin

Gezonde verpleegster (35) krijgt hersenontsteking na Pfizer-vaccin en sterft: ‘Het is een grote schok’

Een Britse verpleegster is op 3 april ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x