Mens en Dier

Oud-huisarts: Zo zet het NOS Journaal ons continu op het verkeerde been

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Farmaceut AstraZeneca en de Oxford-universiteit onderbraken onlangs hun vergevorderde proeven met het coronavaccin. Bij een proefpersoon was namelijk een ontsteking aan het ruggenmerg vastgesteld, die in vaktermen myelitis transversa heet. Een patiënt kan hierdoor niet goed bewegen en moeite hebben om urine en ontlasting op te houden. Het NOS Journaal wist te melden dat de ontsteking ook kon zijn veroorzaakt door het placebovaccin.

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl vroeg zich af waar dit nieuws vandaan is gekomen en wie er belang bij heeft om placebo’s in een kwaad daglicht te stellen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij merkt op dat farmaceuten er alles aan doen om hun producten beter voor te stellen dan ze zijn. Zo wilde de fabrikant van het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker zijn vaccin niet vergelijken met een placebovaccin, maar met een hepatitis B-vaccin. Dat mocht gewoon. De farmaceut concludeerde vervolgens dat het HPV-vaccin een bijwerkingenprofiel had dat vergelijkbaar was met het controlevaccin.

“Daar gaat het natuurlijk niet om. Van een nieuw en onbekend vaccin willen ouders en kinderen weten wat het werkelijk aan bijwerkingen veroorzaakt en niet alleen maar in vergelijking met een placebo. Het zal niet verbazen dat het HPV-vaccin onverwachte en ernstige bijwerkingen bleek te hebben,” schrijft Bijl op LinkedIn.

Op het verkeerde been

Hij noemt ook griepremmer Tamiflu als voorbeeld. De fabrikant van dit middel bleek aan het placebo bepaalde stoffen te hebben toegevoegd. “Een bekende truc die heel goed werkt.” Ook Tamiflu bleek ernstige bijwerkingen te hebben, waaronder overlijden.

De oud-huisarts haalt snoeihard uit naar de NOS. “Het Journaal zet ons continu op het verkeerde been door informatie te geven die niet door onafhankelijke wetenschappelijke onderzoekers is gecontroleerd, maar wordt aangereikt door de farmaceutische en vaccinindustrie.”

Hij stelt vast dat non- en desinformatie inmiddels een patroon begint te worden bij de NOS en diagnosticeert onze staatsomroep met Common Sense Deficiency Disorder.

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Janssens
Janssens
3 jaren geleden

Heel de farmaceutische industrie is miljoenen keren ziekmakender dan het coronavirus zelf. Ze is gewetenloos en corrupt tot op het bot en zorgt dat ze steeds haar mannetjes heeft op de juiste plaatsen in het politieke landschap. Wetenschappelijke tijdschriften, academici, journalisten, politici – ze zijn allen vergiftigd door winstbejag, dat de enige reden is waarom vaccins erdoor gedrukt moeten worden. Er is een medicijn, het mag niet gebruikt worden, al gaan ondertussen duizenden mensen dood en gaat de hele economie kapot.

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Het corona sprookje toont aan dat er sprake is van mondiale georganiseerde zware misdaad.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

“Common Sense Deficiency Disorder”

Ik zou het gewoon vervangen door ordinaire propaganda.

jack
jack
3 jaren geleden

wel het volgende nieuws dat de NOS klakkeloos kopieerd. totaal geen waarde besef betreffende het geven van NEUTRAAL gemotiveerd nieuws. hiervan zouden Hitler en consorten nog wat van hebben kunnen leren. hiep hiep hoera NOS/NSB voorlichting.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x