Homepagina » Mens en Dier » Oud-huisarts: Zo zet het NOS Journaal ons continu op het verkeerde been
nos
Foto: Sebastiaan ter Burg CC BY 2.0

Oud-huisarts: Zo zet het NOS Journaal ons continu op het verkeerde been

Farmaceut AstraZeneca en de Oxford-universiteit onderbraken onlangs hun vergevorderde proeven met het coronavaccin. Bij een proefpersoon was namelijk een ontsteking aan het ruggenmerg vastgesteld, die in vaktermen myelitis transversa heet. Een patiënt kan hierdoor niet goed bewegen en moeite hebben om urine en ontlasting op te houden. Het NOS Journaal wist te melden dat de ontsteking ook kon zijn veroorzaakt door het placebovaccin.

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl vroeg zich af waar dit nieuws vandaan is gekomen en wie er belang bij heeft om placebo’s in een kwaad daglicht te stellen.

Hij merkt op dat farmaceuten er alles aan doen om hun producten beter voor te stellen dan ze zijn. Zo wilde de fabrikant van het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker zijn vaccin niet vergelijken met een placebovaccin, maar met een hepatitis B-vaccin. Dat mocht gewoon. De farmaceut concludeerde vervolgens dat het HPV-vaccin een bijwerkingenprofiel had dat vergelijkbaar was met het controlevaccin.

“Daar gaat het natuurlijk niet om. Van een nieuw en onbekend vaccin willen ouders en kinderen weten wat het werkelijk aan bijwerkingen veroorzaakt en niet alleen maar in vergelijking met een placebo. Het zal niet verbazen dat het HPV-vaccin onverwachte en ernstige bijwerkingen bleek te hebben,” schrijft Bijl op LinkedIn.

Op het verkeerde been

Hij noemt ook griepremmer Tamiflu als voorbeeld. De fabrikant van dit middel bleek aan het placebo bepaalde stoffen te hebben toegevoegd. “Een bekende truc die heel goed werkt.” Ook Tamiflu bleek ernstige bijwerkingen te hebben, waaronder overlijden.

De oud-huisarts haalt snoeihard uit naar de NOS. “Het Journaal zet ons continu op het verkeerde been door informatie te geven die niet door onafhankelijke wetenschappelijke onderzoekers is gecontroleerd, maar wordt aangereikt door de farmaceutische en vaccinindustrie.”

Hij stelt vast dat non- en desinformatie inmiddels een patroon begint te worden bij de NOS en diagnosticeert onze staatsomroep met Common Sense Deficiency Disorder.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Janssens
Janssens
1 jaar geleden

Heel de farmaceutische industrie is miljoenen keren ziekmakender dan het coronavirus zelf. Ze is gewetenloos en corrupt tot op het bot en zorgt dat ze steeds haar mannetjes heeft op de juiste plaatsen in het politieke landschap. Wetenschappelijke tijdschriften, academici, journalisten, politici – ze zijn allen vergiftigd door winstbejag, dat de enige reden is waarom vaccins erdoor gedrukt moeten worden. Er is een medicijn, het mag niet gebruikt worden, al gaan ondertussen duizenden mensen dood en gaat de hele economie kapot.

jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

Het corona sprookje toont aan dat er sprake is van mondiale georganiseerde zware misdaad.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“Common Sense Deficiency Disorder”

Ik zou het gewoon vervangen door ordinaire propaganda.

jack
jack
1 jaar geleden

wel het volgende nieuws dat de NOS klakkeloos kopieerd. totaal geen waarde besef betreffende het geven van NEUTRAAL gemotiveerd nieuws. hiervan zouden Hitler en consorten nog wat van hebben kunnen leren. hiep hiep hoera NOS/NSB voorlichting.

x

Check Also

taiwan

In Taiwan zijn inmiddels meer mensen overleden na vaccinatie dan door corona

In Taiwan zijn inmiddels meer mensen na ...

gommers

Gommers en kabinet krijgen volle laag: ‘Onze ziekenhuiszorg is stuk. Heel erg stuk!’

De intensive care is niet klaar voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x