Buitenland

Australische spoedwet maakt uithuisplaatsing kinderen mogelijk

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden ontstond er ophef over een bericht dat Duitse kinderen die mogelijk het virus hebben opgelopen uit huis geplaatst kunnen worden als ze weigeren in zelfisolatie te gaan.

De Duitse Bond tot Kinderbescherming begreep niets van dit besluit: “Een quarantaine is voor een familie, in het bijzonder voor de kinderen, al belastend genoeg. Kinderen isoleren is een vorm van psychisch geweld.” Sommige ouders doen tijdens het eten de gordijnen dicht uit angst dat buren hen zullen verraden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De ouders wijzen op de psychische gevolgen voor de kinderen. De Bond tot Kinderbescherming stelt dat de dreiging van uithuisplaatsing ouders onzeker maakt.

Weghalen van kinderen

Ook in Australië kunnen kinderen uit huis geplaatst worden als het vermoeden bestaat dat ze besmet zijn. In Zuid-Australië is op 24 juli de Covid-19 Emergency Response Act 2020, een soort coronaspoedwet, aangepast. Hier is nauwelijks ruchtbaarheid aan gegeven.

In deze noodwet staan een aantal verontrustende passages. Op pagina 33 staat bijvoorbeeld een passage over het ‘weghalen van kinderen’. “Een bevoegde ambtenaar mag een kind verwijderen uit een pand of voertuig en naar een woonplaats van het kind, ziekenhuis of quarantaineruimte brengen als hij of zij dat nodig acht.” Daarbij is het gebruik van aanvaardbaar geweld toegestaan. In de oorspronkelijke versie stond niets over het weghalen van kinderen.

Laten vaccineren

In West-Australië kunnen ze er ook wat van. De nieuwste versie van de Public Health Act maakt het onder andere mogelijk om mensen onder medisch toezicht te plaatsen, medisch te laten onderzoeken of te laten vaccineren. Op pagina 120 staat dat een hulpverlener of politieagent daarbij aanvaardbaar geweld mag gebruiken om ervoor te zorgen dat de persoon meewerkt.

Dat betekent dat de persoon opgepakt en vastgehouden mag worden zodat de persoon naar de plek gebracht kan worden waar hij of zij de behandeling moet ondergaan. Ook mag de hulpverlener of agent de persoon bedwingen zodat de behandeling kan worden uitgevoerd.

Als de autoriteiten echt het beste met ons voor hebben, waarom bezigen ze dan zulke dreigende taal?

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ome Jaap
Ome Jaap
3 jaren geleden

De NWO moet er snel door, satan en zijn aanhangers hebben haast! Voor dat ze vernietigd worden

Gea Breuker
Gea Breuker
3 jaren geleden

Op pagina 33 ook nog; hidden in plain sight?

Even redeneren, de satanisten blijven maar pushen om hun verderfelijkheid door te drukken. De ouders kunnen dus ook gevangenisstraf krijgen, straks in heropvoedingskampen komen, en de kids?
Die worden ‘onder de hoede van de bevrinde pedo’s geplaatst’ en het zou me niets verbazen als de katho-kerk binnenkort zich gaat presenteren als ‘hoeder’ van de kids, of de madrassa’s die zich links en rechts in de westerse wereld hebben genesteld als schimmel onder het keukenblad.
En lieve mensen, dit gebeurt stap voor stap, steeds minder vrij en steeds meer zij, en de domme mensen snappen het nog steeds niet.

Nogmaals, print informatie uit, plak het op de stadszuil of laat het achter in de supermarkt of bij de bushalte of leg het ergens bij het gemeentehuis neer. Korte pakkende teksten, verspreidt de waarheid, het doel van de satanisten is duidelijk. Doe je menselijke plicht, waarschuw ook de blinden en doven, shock & awe kan ook, maar spreek want zwijgen is geen optie.

Jack Burton
Jack Burton
3 jaren geleden

Je zou eens moeten zien hoe de “always friendly” aussies reageren op irrationele angst en elkaar zien handhaven, verraden en arresteren om niks….wat een waardeloos volk, echt, wat een zure tegenvaller dit…ze passen zo in het 3e rijk…dus “why not”…

salvar
salvar
3 jaren geleden

het moet echt niet gekker worden en nog snappen de burgers het niet.
waarschijnlijk is dit de verloren generatie , doelloos en als een zombie rondlopen.

er moet toch een sprankje hoop zijn dat er iets knapt bij de jeugd en ineens het licht zien.

als er niets gebeurd blijf er maar een optie over en dat is een opstand ook al moeten wij het met zo,n 10% van de burger doen.
zeg nu eerlijk als dat gaat gebeuren met geweld iemand vaccineren dan stap je toch uit dit systeem en zo snel mogelijk.

het moet toch ook mogelijk zijn om een soort enclave te bewerkstelligen , ook al zal het moeilijk wezen.

beter sterven voor je ziel dan je ziel verkopen aan de duivel.

ze willen dat je in het gareel blijf lopen en braaf alles opvolgt wat ze ook maar voorstellen , hoe gek kan je zijn.
kom op voor je vrijheid voordat het te laat is.
je leven zal totaal verwoest zijn , wil je dat het beste dan.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x