Binnenland

Fraude bij Tweede Kamerverkiezingen bewezen, rechter neemt zelfs het woord ‘ondemocratisch’ in de mond

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) zei vorige maand tijdens een bijeenkomst in Lichtenvoorde dat er sterke aanwijzingen zijn dat er is gefraudeerd bij de verkiezingen.

“Daar zijn sterke aanwijzingen voor, maar tegelijkertijd kan ik op dit moment in ieder geval niet bewijzen dat er gefraudeerd is bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen of gemeenteraadsverkiezingen,” zei Van Meijeren. “Dat bewijs is er gewoon niet.” Dat bewijs is er nu wel.

Als je tijdens de verkiezingen stemt op een onwelgevallige partij of politicus kan het zomaar gebeuren dat je stem niet wordt meegeteld.

Niet bevoegd om te oordelen

Vier mensen hebben voor de rechtbank in Amsterdam aangetoond dat hun stem niet is meegeteld tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021.

Zowel de Kiesraad als de rechtbank Amsterdam erkent dat het mis is gegaan bij het tellen van de stemmen en de rechter nam zelfs het woord ‘ondemocratisch’ in de mond, schrijft De Andere Krant.

Toch volgt er geen actie. De Kiesraad stelt dat ‘het getalsmatig niet erg genoeg is’ en de rechter zegt dat ‘zij niet bevoegd is om te oordelen’.

Gewaarschuwd voor fraude

Het gaat om stemmen die zijn uitgebracht op Viruswaarheid-voorman Willem Engel. Mirjam de Groot stemde in ’t Koetshuis Nijkerk op Engel. Ze maakte voor de zekerheid een foto van haar stembiljet en haar paspoort omdat ze ‘vooraf al was gewaarschuwd voor fraude’. Op het definitieve stemmentelformulier van ’t Koetshuis staan nul stemmen voor Engel. Verdacht, vindt De Groot.

Ook Dragan Knezevic uit Amsterdam stemde – buiten de hoofdstad – op Engel en vond zijn stem en die van zijn vrouw niet terug in de einduitslag. Hij diende op 25 maart 2021 een klacht in bij de gemeente Amsterdam, die pas eind september werd doorgestuurd naar de Kiesraad. Een halfjaar later, op 8 oktober, hoorde hij dat de Kiesraad er niks mee zou doen. Volgens hem is deze zaak ‘opzettelijk lang gerekt’, waardoor inhoudelijke behandeling in feite zinloos werd.

Engel vindt de uitspraak van de rechter ‘heel listig’. De rechter stelt dat alleen de Tweede Kamer bevoegd is om nieuwe verkiezingen uit te schrijven. “Maar daar zitten nou juist de figuren die profiteren van deze mogelijke verkiezingsfraude,” verzucht hij.

4.8 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
28 dagen geleden

Gestuurd door Schwab en zijn demonen, wereldwijd, verlos ons van die gek!

Peter Wisman
Peter Wisman
28 dagen geleden

Gewoon weer net als vroeger met potlood en papier stemmen en van elke partij afgevaardigden om controle uit te oefenen.

Ron
Ron
28 dagen geleden

Was toch al bekend ?

Danny
Danny
28 dagen geleden

Er werd in hele EU nog nooit legaal gestemd

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x